PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko .... - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-30, 07:42   #2821
agnieszka09
Wtajemniczenie

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

czesc dziewczynki
mam pytanie o co chodzi z tym klubem...wszystkie oczekujace dzieciatka mausie z naszego wateczku naleza do klubu oprocz mnie...czy macie jakies tematy na ktore rozmawiacie i nie moge wiedziec,a moze dla zalozycielki tego klubu ja i moja dzidzia nie jestesmy godne uczestnictwa...

nie ukrywam,ze sie dziwnie poczulam...

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 09:49   #2822
Sensuel
Wtajemniczenie

Dzień dobry tak w ogóle bo się nie przywitałam

Kurdę,coś mi komp szwankuje.
Wczoraj nasze palny totalnie się zmieniły.Basen zamknięty był i rozpacz synka.Pojechaliśmy do sklepu na jakieś zakupy i zamiast racuchów była pyszna rybka.Potem do znajomych pojechaliśmy i na "Taniec z Gwiazdami" wróciliśmy.

Dzisiaj mój maluch już po przedszkolu,bo miał gorączkę,a ja takie plany miałam domowe.Znowu ten potworny kaszel wrócił

Miłego dnia kobitki

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Co tu taka cisza???
Ja zabieram się zaraz za mycie okien i pranie firanek,bo ozdoby świąteczne pora wyciągnąć.W DK wszyscy już prawie mają tylko ja tak odstaję z koleżankami z PL

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
dobra ZEBRA ciezaromeczku:coj est:
ja przed ciaza i w ciazy pare ladnych tyg temu

Wow....ale laska z ciebie

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
A to ja calkiem niedawno

Tą pierwszą fotkę już znam ,ale kolejne też boskie

Edytowane przez Sensuel
Czas edycji: 2009-11-30 o 08:39
Sensuel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 10:34   #2823
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hejka laseczki
Co tam u Was ciekawego,jak tam weekend minal??
U mnie sobota,caly dzionek w pracy a wieczorem mala kameralna imprezka a wczoraj caly dzien na ogladaniu filmow z Tz I tak sie przez wczorajszy dzionek rozleniwilam ze dzis totalnie nic mi sie nie chce...

Ehh widze ze znow zaczyna sie cos na watku dziac nie tak
Powiem tak : nienawidze selekcji i dyskryminacji...a tak sie wlasnie zaczyna dziac...baaardzo nie ladnie,tym bardziej ze zawsze staramy sie jedna dla drugiej byc mile,pomagac,doradzac itp a tu znow zaczynaja sie jakies smieszne dziecinne akcje wrrrr

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 10:37   #2824
zebra666
Zakorzenienie

Kiciu:\ nawet nie wiem co napisać... Bo nie chcę żeby była później powtórka z wątku o objawach... Mam nadzieję, że będzie już ok...

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 10:40   #2825
alexa1307
BAN stały

Cytat:
czesc dziewczynki
mam pytanie o co chodzi z tym klubem...wszystkie oczekujace dzieciatka mausie z naszego wateczku naleza do klubu oprocz mnie...czy macie jakies tematy na ktore rozmawiacie i nie moge wiedziec,a moze dla zalozycielki tego klubu ja i moja dzidzia nie jestesmy godne uczestnictwa...

nie ukrywam,ze sie dziwnie poczulam...
Mam nadzieje kochana ,ze juz niedlugo dolaczysz do klubu :glaszcze: moze zalozycielka nie zaglada tam czesto i po prostu jakos przez nieuwage jej umknelas nie ma tam zadnych tematow o ktorych ktokolwiek nie moglby wiedziec

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Dzień dobry tak w ogóle bo się nie przywitałam

Kurdę,coś mi komp szwankuje.
Wczoraj nasze palny totalnie się zmieniły.Basen zamknięty był i rozpacz synka.Pojechaliśmy do sklepu na jakieś zakupy i zamiast racuchów była pyszna rybka.Potem do znajomych pojechaliśmy i na "Taniec z Gwiazdami" wróciliśmy.

Dzisiaj mój maluch już po przedszkolu,bo miał gorączkę,a ja takie plany miałam domowe.Znowu ten potworny kaszel wrócił

Miłego dnia kobitki

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Co tu taka cisza???
Ja zabieram się zaraz za mycie okien i pranie firanek,bo ozdoby świąteczne pora wyciągnąć.W DK wszyscy już prawie mają tylko ja tak odstaję z koleżankami z PL

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Wow....ale laska z ciebie

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Tą pierwszą fotkę już znam ,ale kolejne też boskie
Dziekuje

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Kiciu:\ nawet nie wiem co napisać... Bo nie chcę żeby była później powtórka z wątku o objawach... Mam nadzieję, że będzie już ok...
Miejmy nadzieje,ze nic zlego sie u nas na wateczku juz nie wydarzy a sytuacja szybciutko sie wyjasni
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 10:40   #2826
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Zeberko tez wlasnie nie chce zeby powtorzylo sie to samo co na poprzednim watku,nie po to zakladalam ten watek !!!

Stary 2009-11-30, 10:44   #2827
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Hejka laseczki
Co tam u Was ciekawego,jak tam weekend minal??
U mnie sobota,caly dzionek w pracy a wieczorem mala kameralna imprezka a wczoraj caly dzien na ogladaniu filmow z Tz I tak sie przez wczorajszy dzionek rozleniwilam ze dzis totalnie nic mi sie nie chce...

Ehh widze ze znow zaczyna sie cos na watku dziac nie tak
Powiem tak : nienawidze selekcji i dyskryminacji...a tak sie wlasnie zaczyna dziac...baaardzo nie ladnie,tym bardziej ze zawsze staramy sie jedna dla drugiej byc mile,pomagac,doradzac itp a tu znow zaczynaja sie jakies smieszne dziecinne akcje wrrrr
To widze,ze ogolem weekendzik mialas udany i co najwazniejsze spedzony milutko z tz

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

A ja wracajac ze szkoly z samego rana zaszlam do sklepu ktory mam oczywiscie po drodze i kupilam za 3 funty czyli za 15 zlotych kolderke do lozeczka,podusie i te ochronki na lozeczko co sie przywiazuje normalnie w szoku jestem ,ze tak tanio niby jest wyprzedaz w tym sklepie wlasnie od dzis czyli sie zalapalam udany poczatek tygodnia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 10:45   #2828
zebra666
Zakorzenienie

Kicia wiem o tym Popieram całkowicie, bo bardzo polubiłam dziewczyny tutaj.

Agnieszkalaasko Ty jakie piękne zdjęcia!!!!!!!!! Jak śliczna mamusia...

Alexa a Ty szcuplaczku Wygladasz bardzo młodo Cięzko uwierzyć, ze masz już tak dużych dwóch synów.

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-11-30 o 10:52
Stary 2009-11-30, 10:46   #2829
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Alexa no wlasnie zalozycielka napisala tutaj na watku odpowiedz Agnieszce i to nie za mila...i dlatego tez po chwili ta wiadomosc zostala wykasowana !!!
Mi to podlega pod selekcje i dyskryminacje a tego tutaj nie chce i tyle !!!!
Nie rozumiem takiego zachowania...tym bardziej u doroslych kobiet,mialam z tym doczynienia w podstawowce i w liceum,ale to przeciez smarkacze,a my przeciez jestesmy dorosle prawda??

Stary 2009-11-30, 10:52   #2830
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Kicia wiem o tym Popieram całkowicie, bo bardzo polubiłam dziewczyny tutaj.

Agnieszkaalasko Ty jakie piękne zdjęcia!!!!!!!!! Jak śliczna mamusia...

Alexa a Ty szcuplaczku Wygladasz bardzo młodo Cięzko uwierzyć, ze masz już tak dużych dwóch synów.
dziekuje bardzo ,kochana jestes

No ja tez mam nadzieje,ze nic ani nikt nas tutaj nie porozni bo choc jestesmy dosc malym gronem to wydaje mi sie,ze bardzo zgranym i bardzo lubie tutaj sobie z Wami popisac miejmy nadzieje,ze wszystko sie wyjasni i zadna z Nas nie bedzie musiala sie czuc dziwnie ani nie daj Boze gorzej

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Alexa no wlasnie zalozycielka napisala tutaj na watku odpowiedz Agnieszce i to nie za mila...i dlatego tez po chwili ta wiadomosc zostala wykasowana !!!
Mi to podlega pod selekcje i dyskryminacje a tego tutaj nie chce i tyle !!!!
Nie rozumiem takiego zachowania...tym bardziej u doroslych kobiet,mialam z tym doczynienia w podstawowce i w liceum,ale to przeciez smarkacze,a my przeciez jestesmy dorosle prawda??
No to fakt,dorosle jestesmy tutaj wszystkie i nie powinnysmy sie dyskryminowac tylko szanowac,Agus nie przejmuj sie kochana
DZIEWCZYNY SZANUJMY SIE CHOCBY ZE WZGLEDU NA STAN BLOGOSLAWIONY.
Stary 2009-11-30, 11:02   #2831
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Alexa niop weekend calkiem milutki A za tydzien wybieramy sie na lyzwy wiec dopiero bede miala frajde hihihi,uwielbiam jezdzic na lyzwach
Oooo no to naprawde swietna promocje trafilas...jeszcze nie widzialam zeby w takiej cenie kupic caly komplecik...i kolejny zakup z glowy
Niop wlasnie nie dosc ze jestesmy dorosle to jeszcze wiekszosc w stanie BLOGOSLAWIONYM a tu takie rzeczy
Wydaje mi sie ze jest to swietny watek,i tak jak Ty mysle ze swietnie sie zgralysmy,zawsze jedna drugiej cos doradzi,pomoze az tu nagle jakies grupowanie sie na te co sie nadaja i co sie nie nadaja...masakra!!!!
Tutaj kazdy pasuje i kazdy moze pisac !!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 11:07   #2832
agnieszka09
Wtajemniczenie

dziewczynki ja na chwilunie bo do pracki za 15 min wychodze

autorka mi wyjasnila wszystko(w tej wlasnie skasowanej wypowiedzi,alw moze faktycznie komp jej sie zawiesil)
do przyjaciol jej nie naleze,wiec do klubu sie nie nadaje...a poza tym jak stwierdzila sa inne kluby gdzie moge sie zapisac.

wiec poruszylo mnie ,lecz sie tym juz nie chce przejmowac bo to jej zdanie i klub i trzeba to uszanowac-nawet jesli powiewa dyskryminacja i klasyfikacja....

a ten watek zalozyla na szczescie Kicia i nie trzeba miec vipem aby w nim uczestniczyc

lubie kazda,nikogo tu mam nadzieje,ze nie obrazilam nigdy.
nie selekcjonuje i nie wybieram.....i mam nadzieje,ze z Waszej strony tez bede tak traktowana...

a teraz juz ciszaaaaaaa bo moja corka,a synowa pieknej pani sie denerwuje...

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-11-30, 11:12   #2833
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Alexa niop weekend calkiem milutki A za tydzien wybieramy sie na lyzwy wiec dopiero bede miala frajde hihihi,uwielbiam jezdzic na lyzwach
Oooo no to naprawde swietna promocje trafilas...jeszcze nie widzialam zeby w takiej cenie kupic caly komplecik...i kolejny zakup z glowy
Niop wlasnie nie dosc ze jestesmy dorosle to jeszcze wiekszosc w stanie BLOGOSLAWIONYM a tu takie rzeczy
Wydaje mi sie ze jest to swietny watek,i tak jak Ty mysle ze swietnie sie zgralysmy,zawsze jedna drugiej cos doradzi,pomoze az tu nagle jakies grupowanie sie na te co sie nadaja i co sie nie nadaja...masakra!!!!
Tutaj kazdy pasuje i kazdy moze pisac !!!!!
To sie wyszalejesz na lyzwach ja tez lubilam zawsze na lodogryf chodzic ale teraz to juz chyba nie pamietam jak sie jezdzi
no mowie Ci kochana tak trafilam z tym zakupem,ze sama jestem w szoku,zebys wiedziala,ze nastepny zakup z glowy
masz racje,ze tu jest swietny watek i kazdy tu moze pisac
po to tu jestesmy zeby sie wspierac i pomagac sobie

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
dziewczynki ja na chwilunie bo do pracki za 15 min wychodze

autorka mi wyjasnila wszystko(w tej wlasnie skasowanej wypowiedzi,alw moze faktycznie komp jej sie zawiesil)
do przyjaciol jej nie naleze,wiec do klubu sie nie nadaje...a poza tym jak stwierdzila sa inne kluby gdzie moge sie zapisac.

wiec poruszylo mnie ,lecz sie tym juz nie chce przejmowac bo to jej zdanie i klub i trzeba to uszanowac-nawet jesli powiewa dyskryminacja i klasyfikacja....

a ten watek zalozyla na szczescie Kicia i nie trzeba miec vipem aby w nim uczestniczyc

lubie kazda,nikogo tu mam nadzieje,ze nie obrazilam nigdy.
nie selekcjonuje i nie wybieram.....i mam nadzieje,ze z Waszej strony tez bede tak traktowana...

a teraz juz ciszaaaaaaa bo moja corka,a synowa pieknej pani sie denerwuje...
He he masz racje kochana
Stary 2009-11-30, 11:14   #2834
zebra666
Zakorzenienie

Aga no pewnie, że tutaj karzdy pasuje Bez wyjątków- taki sens tego był.

Obżeram się i tyłek mi rośnie

Stary 2009-11-30, 11:20   #2835
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Aga no pewnie, że tutaj karzdy pasuje Bez wyjątków- taki sens tego był.

Obżeram się i tyłek mi rośnie
Masz racje obzeraj sie bo ja wlasnie robie to samo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 11:22   #2836
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

A ja tez wlasnie zabieram sie za obzeranie hihi a co nie bede gorsza

Zaraz skomentuje to co pisalyscie tylko ide przyszykowac tosciki z jajeczkiem i beconem mniammmm

Stary 2009-11-30, 11:46   #2837
alexa1307
BAN stały

Cytat:
A ja tez wlasnie zabieram sie za obzeranie hihi a co nie bede gorsza

Zaraz skomentuje to co pisalyscie tylko ide przyszykowac tosciki z jajeczkiem i beconem mniammmm
Dobry pomysl podsunelas na 2 sniadanko albo juz na 3 hihi
masz racje jedz ile wlezie chudzinko nie zaszkodzi Ci na pewno

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Musze Was kochane opuscic bo znajoma przyszla z malym bablem i przyniosla mi jakies rzeczy po synku dla mojego malucha pozniej sie do Was odezwe i powiem co dostalismy ciekawego
Stary 2009-11-30, 12:10   #2838
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Agus wcale sie nie dziwie ze Cie to poruszylo bo odpowiedz nie nalezala do najmilszych...ale co zrobic
Kochana tutaj mozesz zawsze pisac,tak jak mowisz nie ma tutaj zadnej selekcji na VIP-y i gorszych,tutaj wszyscy sa sobie rowni i mile widziani!!!
A Ty jestes wspaniala kobietka (wiem cos o tym) i niczym(nikim) sie nie przejmuj !!!!
Alexa Slonce...jazdy na lyzwach sie nie zapomina,to tak jak z jazda na rowerze
Teraz to moze lepiej tego nie sprawdzaj,ale w przyszlym roku mozesz poszalec Wspanialy sport !!!
Niop watek jest swietny,kazda z nas znajdzie tu pomoc,pocieszenie,i moze sie podzielic z nami swoimi radosciami jak i smutkami...i chcialabym zeby tak zostalo!!!
Hihi noo ja zjadlam 2 tosty i dosc bo jakos za tlusto mi sie zrobilo i az mnie odrzucilo...a teraz w calym mieszkaniu smierdzi becon-em bleeee ;(
Ooo odwiedzinki a przy okazji dostawa ciuszkow,ale masz fajnie
Nioo to czekam na chwalenie sie

Stary 2009-11-30, 12:52   #2839
Sensuel
Wtajemniczenie

Chwileczkę,chwileczkę.... .jako założycielka klubu mam chyba prawo decydowac kto w nim będzie??
Napisałam długą odpowiedź,ale mi się skasowała bo komp przeskakiwał i nie miałam ochoty kolejny raz jej pisać.
W klubie przecież nikogo się nie obgadujemy i wcale to nie jest dyskryminacja żadna.Założyłam go po to aby w jednym miejscu mieć wszystkie ważne informacje i kontakt z ludźmi z którymi chcę go mieć.Jeżeli komuś nie pasuje to nie ma żadnego problemu i można z kluby się wycofać .Nic na siłę.Ja na swój profil w NK też nie zapraszam każdego,a są tam chyba z 3 dziewczyny z wątku.Czy to też dyskryminacja??Na gg mam kontakt z jedną osobą i co w związku z tym??To tez dyskryminacja?I nie mam w tym względzie podziału na VIPy czy nie VIPy!!!
Są przecież inne kluby i wątki o mamusiach w których można być.Ja np.Agnieszki nie zam na tyle aby ją zaprosić i już i nie mam zamiaru się z tego nikomu tłumaczyć.
Skoro uwżacie (uczestniczki klubu) że to co jest w klubie jest nie potrzebne to nie ma sprawy,mogę klub usunąć w ciągu sekundy i nie będzie żadnego problemu .A to że wybieram sobie osoby które chcę aby tam były to tylko i wyłącznie ze względu właśnie na taką sytuację KICIU jaka miała miejsce jakiś czas temu.
Także ja nie zamierzam niczego zmieniać.Bo inaczej istnienie klubu nie miałoby sensu,a to wszystko co tam jest to można byłoby skopiować tutaj .A jak komuś się nie podoba to,że ja wybieram osoby do klubu który założyłam to może go opuścić.Ja się obrażać nie będę,bo każdy ma prawo decydować o sobie

Edytowane przez Sensuel
Czas edycji: 2009-11-30 o 12:54

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 12:58   #2840
zebra666
Zakorzenienie

Jak dla mnie to wynika z nieporozumienia znowu... Czasem wystarczy myślę napisac coś inaczej delikatniej, a tak może się ktoś poczuć jak ten gorszy? Nie wiem jak to ująć żeby nie było tutaj jakiś nieporozumień znowu... :\

Stary 2009-11-30, 13:04   #2841
Sensuel
Wtajemniczenie

Zebra,to nie kwestia nieporozumienia .Na wątku przecież nic o klubie nie piszę,nawet w podpisie nie mam linku aby nie było.Ci co są w nim to mają info w swoim profilu o nim.Poza tym klub powstał daaawno temu,są w nim ludzie nie tylko z tego wątku ale i innego jak sama wiesz także ja nie widzę w tym żadnej dyskryminacji .A to że ktoś w ogóle poczuł się dziwnie w związku z tym to mnie dziwi,bo dla mnie klub to jak np NK.Nie zaprasza się każdego ot tak po prostu.Eehhh,szkoda gadać w ogóle.Ja już napisałam,jak ktoś uważa z uczestników że to jakaś dyskryminacja to może opuścić klub,albo ja go (klub) usunę skoro to tak boli,że ktoś w nim jest a ktoś nie

Edytowane przez Sensuel
Czas edycji: 2009-11-30 o 13:05
Stary 2009-11-30, 13:16   #2842
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Sensuel Slonce...to nie chodzi o to ze masz usuwac swoj klub czy zapraszac wszystkich pokolei,tylko o to ze tak troche nie ladnie napisalas do Agnieszki...wynika z tego ze nikt nie wiedzial o tym ze jest to specjalny klub dla Twoich kolezanek ciezarnych...Ja szczerze nawet nie wiedzialam ze masz taki klub,dopiero dzis sie dowiedzialam heh,noo ale nie jestem ciezarna wiec sie nie dziwie ze mnie tam np nie ma...
Nioo wlasnie nie doprowadzajmy do tego zeby byla taka sytuacja jaka byla poprzednio!!!
Wszystko jest wyjasnione i niech jest spokojnie i na luzie

Stary 2009-11-30, 13:21   #2843
zebra666
Zakorzenienie

Jejku ja to nie umiem tak myśli w słowa dobrać Bo nie uwarzam, że teraz trzeba się kłócic czy obrażać.. wyjasnić chyba wystarczyło nie? Mam nadzieję, że tak...ok ide się obżeraćBo mąż chce na kompa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 13:26   #2844
Sensuel
Wtajemniczenie

Czytałaś Kiciu moją wypowiedź która mi się skasowała i jeżeli pamiętasz to proszę zacytuj ją bo mnie się wydaje,że ja wszystko napisałam to co miałam w moim poście przedostatnim.
Co ja w skasowanej wiadomości napisałam takiego,co mogłoby urazić Agnieszkę,a czego nie ma we wiadomości którą później napisałam .
Napisz proszę,to ja to dopisze aby potem nie było,że coś skasowałam celowo .
Klub powstał po tamtej aferze i nie wiem czy pierwszy był Twój watek czy klub,ale to bez znaczenia.
"Mój" klub nie jest specjalny,jest dla osób które chcę aby tam było i wiem że one afer z byle czego kręcić nie będą (tyczy się afery z innego wątku).
A o klubie na 100% byś się dowiedziała ,uwierz mi.
Także klub to jedno a ten wątek to drugie.Zapewniam,że obgadywania nie ma .A po co w związku z tym robić dym tylko dlatego,że ktoś w klubie jest a ktoś inny nie?
Stary 2009-11-30, 13:36   #2845
atinas
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Ale wy fajne lachonki jesteście, nie to co ja

Wróciłam nie dawno od lekarza, wszystko z maleństwem oki, kłucia to podobno stan normalny, bo sie dzidzi ciasno robi to mnie trąca. Mam w razie czego brac nospe i sobie poleżeć trochę. Pytałam o następne USG to mi powiedział gin, że to szkodzi dzidzi... Myślałam, że na nowy rok będę wiedziała kto mieszka u mnie w brzuniu a tu lipton Muszę sobie poczekać, w 24 tyg powiedział że będę mogła pójść. Ehh tyle czekania
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 14:32   #2846
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ale wy fajne lachonki jesteście, nie to co ja

Wróciłam nie dawno od lekarza, wszystko z maleństwem oki, kłucia to podobno stan normalny, bo sie dzidzi ciasno robi to mnie trąca. Mam w razie czego brac nospe i sobie poleżeć trochę. Pytałam o następne USG to mi powiedział gin, że to szkodzi dzidzi... Myślałam, że na nowy rok będę wiedziała kto mieszka u mnie w brzuniu a tu lipton Muszę sobie poczekać, w 24 tyg powiedział że będę mogła pójść. Ehh tyle czekania

Mnie powiedział lekarz,że USG nie szkodzi dziecku,bo gdyby tak było to by go nie robili .A ja z moim synkiem miałam robione co miesiąc.ale pewnie prawda gdzieś po środku leży.
Ja jutro mam USG także ostatni raz pewnie przed porodem zobaczę małego.Może nawet uda mi się zdjęcie jakieś wziąć,bo on już za duży chyba na takie sesje
Stary 2009-11-30, 15:40   #2847
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Ehh ja nie zamierzam ciagnac tego tematu Sensuel o Twoim klubie,jest to jest,nie ma to nie ma i tyle !!!
Poprostu wydaje mi sie ze moznabylo to troszke delikatniej ujac zeby nikogo nie urazic jak np stalo sie to w przypadku Agnieszki...tez jest to kobitka w ciazy a jak wiadomo hormony szaleja i szybciej sie denerwujecie,placzecie itp dlatego tez zabolalo ja to co napisalas!!!
Ciesze sie ze wiedzialabym o klubie bedac w stanie Blogoslawionym
Niop i tak na zakonczenie to nie wyniklo to z tego ze ktos jest w klubie a ktos nie tylko z niedoinformowania ze jest to klub dla dziewczyn z ktorymi chcesz miec kontakt blizszy,dla kolezanek...Ehh mam nadzieje ze juz wszystko wyjasnione i juz bedzie dobrze !!!
Ooo no to jutro wielki dzien Cie czeka Ostatnie widzenie z bejbikiem przed rozwiazaniem...to sep zdjecie ze skanu jak tylko sie da a ja chetnie zobacze maluszka

Chcialabym zeby panowala mila atmosfera,a nie jakies zgrzyty!!!

Stary 2009-11-30, 16:04   #2848
Sensuel
Wtajemniczenie

Ja nie mam zamiaru zgrzytów wprowadzać,poza tym wyraźnie jest oznaczone,że to klub prywatny .Trzeba tylko czytać uważnie.Poza tym nie było by całej sprawy gdyby zainteresowana zapytała mnie osobiście na priva o co kaman z ttm klubem.No ale po co???Przez to od słowa do słowa wyszła jakaś dziwna dyskusja.
Nie nie uważam wcale aby moje określenie "są inne kluby dla mam" mogłoby ją urazić,przecież ani jej nie obraziłam,ani nie zarzuciłam epitetami itp.Jeżeli jednak to Ciebie Agnieszko uraziło to PRZEPRASZAM BARDZO,ale nie miałam takiego zamiaru.
Poza tym już napisałam....klub ten (wolę nie używać słowa MÓJ,bo go tworzą inne kobity też na szczęście i chwała im za współpracę ) powstał daaaawno temu i selekcją nie ma nic wspólnego.
No ale dobra,koniec tematu.Klub jest i będzie,no chyba że dziewczyny zdecydują inaczej a ja nie mam zamiaru niczego zmieniać

Co do USG to faktycznie wielki dzień .Bo powiedzą mi czy wszystko wporządku z nerkami malucha .A Oskar się rozłożył .spanko i zbijanie tempki i tak w kółko .Nic jeść i nic pić nie chce,a powinien trochę pić przecież.Jutro z przedszkola nici znowu.Ach te dzieciaki.

A jak wasze staranka idą,bo nic nie piszesz ostatnio o tym??Z TŻ wszystko ok,to chyba coś się dziać powinno co?
Stary 2009-11-30, 17:21   #2849
agnieszka09
Wtajemniczenie

SENSUEL a dlaczego mam pisac na priv,ja napisalam do wszystkich dziewczyn o co chodzi...poza tym ja sie nie wstydze otwarcie mowic a raczej zapytac sie jesli cos zauwazylam.mysle,ze moja pierwsza wypowiedz nie jest jakas ublizajaca itp...a tak jak Kicia pisala czasami zle dobrane slowa wypowiedziane przez jakas osobe moga bardziej zabolec niz sama sytuacja.

chcialam sie dowiedziec o co chodzi-bo jabys sama zobaczyla,ze wszystkie z tego watku mamuski sa w jakims klubie o ktorym dowiadujesz sie przypadkowo,oprocz Ciebie...to tez bys krzywo sie spojrzala i byla lekko zaskoczona...
tym bardziej,ze w pierwszej Twojej wiadomosci nic mi nie napisalas jaki byl powod tylko napisalas mi o gronie przyjaciol i wyslalas mnie do innych klubow,ktorych jest masa na wz(mi chodzilo o wyjasnienie a nie odsylanie do innych klubow,bo az tak bardzo to mi nie zalezy na przynaleznosci do grupy ludzi)
mysle,ze wyjasnione i powracac nie ma sensu

czesc moje kochane

KICIU aj Ty kochana to sie pojawiasz wszedzie tak z zaskoczenia...
jutro czekam na fona....ale sie ciesze,ze lepszy humorek u Ciebie i wogole w koncu choc troche widac,ze zyjesz

ZEBERKO jak dzis Piotrus...ide zaraz sprawdzic czy dodalas jakies focie nowe

ALEXA jak moja mamusia i moje malenstwo...ale wylapalas promocje ja tez poluje bo czasami sa superowe okazje

ENIGMA, BAJKA gdzie zdjecia....dziewczyny czekaja i czekaja

A co sie dzieje z ANUSIA I MAGILENA....moze ktoras cos wie....ja prosze o info bo siem martwie

a ja dzis chol.....era mialam chwile zgrozy.samochod na przejsciu by mnie przejechal.na szczescie zachaczyl mi tylko o parasolke.
co za men...da przeszlam juz wieksza czesc jezdni a on mi przed nosem przejechal

jestem dzis jakas zmeczona ....

ide zaraz herbatke i buleczke zrobic

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

ATINAS przepraszam przegapilam Twojego poscika...
kochana ciesze sie ,ze z malenstwem wszystko dobrze...bo to teraz najwazniejsze ...

ja juz swojej dzidzi nie zobacze...ostatnie bylo polowkowe i koniec
ale z moim bodygardem pojdziemy prywatnie...

dziewczyny zaczelam odczowac ten jajnik z torbielem
czy to mozliwe,ze przez to ze dzidzia staje sie coraz wieksza...

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-11-30, 17:46   #2850
bajka1807
Zakorzenienie

witajcie kobietki!
ja dopiero weszlam do domciu, bo po pracy skoczylam pofarbowac wloski do kolezanki.
hmmm widze ze lekkie nieporozumienia tutaj sie pojawily, ale mam nadzieje ze wszystko juz wyjasnione. no i w sumie przyznaje tutaj racje sensuel, tak na dobra sprawe nie bylo o co robic dymu

a ja dzisiaj mialam powazna rozmowe z szefuniem.... chce zatrudnic mnie na etat i na umowie dac konkretna sume zeby zus dawal mi jakies pieniazki z ktorych da sie utrzymac, jednak warto miec w szefie "kolege" bo zaskoczyl mnie ta propozycja bardzooo. przy okazji zjedlismy obiadek, tak sie napchalam ze do tej pory glodna nie jestem

co tak mnie cisniecie z tym zdjeciem ?:P ja niefotogeniczna jestem zreszta brzuszka jeszcze nie widac no ale skoro chcecie .... w calosci nie mam, bo za duzy tylek i sie w kadrze nie zmiescil ....
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości