|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
dzis jeszcze przejrze moja bizuterie bo chodze w jednej i tej samej..czesc dam tesciowej a reszte zabiore mamie i przyjaciolce pewnie sobie cos wybiora dla siebie
|
|
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 100 stron chyba do nadrobienia i nie wiem kiedy was doczytam. Wklejam swoje podsumowanie miesiąca. Listopad jest BARDZO UDANY i mam nadzieję, że w grudniu będzie podobnie. Oto moja lista:
kosmetyki zużyte mleczko do demakijazu Eva 200 ml krem do stop z propolisem dezodorant perfumowany Serene Oriflame zel pod prysznic Eva len olejek na goraco kokosowy Oriflame 15 ml Serum Eveline ujedrniajace 50 ml Mkrem do twarzy Magia Kwiatow Pollena Eva Avon Super Full - tusz krem do rak z karotenem Avon Peeling truskawkowy 300 ml maseczka Oriflame glinka i pomidor Parafina do rak i stop Avon krem do depilacji z aloesem Bielenda Solutions Avon mleczko do demakijazu na noc/zel do mycia twarzy na dzien Little Black Dress - 30 ml woda toaletowa Nivea Visage Young zel do mycia twarzy Maska do wlosow YR Prytum Actif Next Paradise zel pod prysznic 30ml Next Paradise balsam do ciala 30ml Krem do stop Foot Works Avon Jezyna z mieta zel pod prysznic Ori Mango i yoghurt serum AA ananas i kawa 200 ml szampon Farmona ze skrzypem 200 ml odzywka do wlosow Eva pokrzywowa 250 ml zużyte próbki pilling nivea Visage Natural Beauty maseczka Eva saszetka z limonka i wiśnia pilling nivea Visage Natural Beauty Ziaja Rebiuld zel pod prysznic Luksja kokos i migdal 10 ml szampon wzmacniajacy Eva krem Planete bez parabenow lekka emulsja Planete bez parabenow kosmetyki kupione Maseczka Ori glinka +pomidor ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() ![]() wyrzucone - były przeterminowane krem z cynkiem puder w kremie Ori
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Koniku super ci poszlo!!! gratuluje szczegolnie tuszu!
u mnie ostatnio taka niechec do smarowania sie balsamami ze szok...chyba z tego zimna.. |
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję osiągnięć
Cytat:
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15587493]A format (plastikowa buteleczka) idealny do torebki Dokładnie o te kolczyki mi chodzi - cukrowe laski: candy canes Już je widzę jako rozweselacz wigilijnego czy sylwestrowego stroju[/QUOTE]Laseczki są słodziutkie i chyba najbardziej z nich wszystkich kojarzą mi się ze świętami A te buteleczki po mgiełkach są bardzo poręczne i praktyczne ![]() A ja znów kupiłam sobie stanik - już trzeci w tym miesiącu Tym razem w komplecie z majtasami, granatowy A czwarty, też popełniony dzisiaj, jest na prezent dla mojej mamy ![]() Pora na odwyk stanikowy |
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
J nie mam co wklejać swojego podsumowania bo dramat :P
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Aż tyle nakupowałaś czy tak mało zużyłaś?
|
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
oj żartuję, żartuję
Cytat:
![]() Shpilcia czy juz dostałaś z All te kolczyki? Jakie wrazenia?
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
bo wystarczy że chociaż trochę zjem albo się napiję i robi się balon
|
#1780 |
|
Zadomowienie
|
No to nadszedł czas na moją spowiedź:
Otrzymane: (czyli takie za które nie zapłaciłam): 1. Odżywka do włosów Pantene 150 ml (wymiana odżywek) 2. Oliwkowe mleczko do ciała Ziaja 400 ml (wygrana na targach) 3. Oliwkowy balsam do ust Ziaja 10 ml (wygrana na targach) 4. Mleczko do demakijażu Anesi 200 ml (wygrana na targach) 5. Maseczka do włosów Pantene 150 ml (gratis w Rossmanie) Zużyte pełnowymiarowe: 1. Uniwersalny płyn do demakijażu oczu Ziaja 120 ml 2. Szampon regenerujący Joanna Z apteczki babuni 300 ml 3. Blubel mydło pod prysznic żurawina poziomka 500 ml 4. Aloesowy tonik do twarzy Ziaja 200 ml 5. Chusteczki dla niemowląt Dzidziuś Skin Balance 72 szt 6. Żel do mycia twarzy Teen Derm 150 ml 7. Lakier do włosów Taft Silk Touch 250 ml 8. Pianka do włosów Nivea Volume 150 ml 9. Odżywka do włosów Ultra Doux Mango 250 ml 10. Płyn micelarny Bioderma Sebium 500 ml 11. Krem do twarzy Effaclar Duo 40 ml Kupiłam: 1. Ściągająca maska z glinką zieloną Ziaja PRO 250 ml 2. Krem z kwasami AHA 5% Bandi 50 ml 3. Puder matujący Jadwiga 30 g 4. Pianka do włosów Wellaflex 200 ml - potrzebne 5. Lakier do włosów Wellaflex - potrzebne 6. Ogórkowy tonik Ziaja 200 ml - potrzebne 7. Chusteczki Babydream Sensitive 80 szt - potrzebne Zużyłam także 31 próbek ale nie będę ich tu szczegółowo wymieniać bo mi to zejdzie do nocy ![]() Wydałam: 95,90 zł ![]() co Wy na to?
Odwyk od zakupów kosmetycznych! Edytowane przez Parsifal Czas edycji: 2009-11-30 o 19:52 |
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to odwyk udany
tylko faktycznie przy zakupach warto by bylo napisac co potrzebne
|
|
|
|
#1782 |
|
Zadomowienie
|
dopisałam
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
zużyte: 10 szt.
1. Samoopalacz sun ozon spray 2. mleczko prostujące marion 3. lakier do włosów 4. szampon natei 5. pasta colgate total 12 6. pianka do wlosow wellaflex 7. peeling swedish spa oriflame 8. woda toaletowa miss o oriflame 9. żel pod prysznic luksja 10. krem do stóp pollena eva kupione: 8 szt. za 56,96 1. spray termoochronny avon - potrzebne 2. podkład magix avon - zapas... 3. krem do ciała oriflame - zapas... 4. szampon natei - potrzebne 5. korektor pod oczy clinique - potrzebne 6. szampon HE - zapas 7. odżywka HE - zapas 8. pasta vademecum express white 10 - potrzebne myślę ze jest ok, zużyłam więcej niż kupiłam no i wydałam tylko nieco ponad 50 zł ![]()
Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2009-11-30 o 22:06 Powód: dopiski |
|
|
|
#1784 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
).
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
ja zawsze wyglądam jak w ciąży zaawansowanej, a co
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po solidnym obiadku dobijam szóstego-siódmego miesiąca, a tak na co dzień to około czwartego-piątego
|
|
|
|
#1787 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To prawda, ja moją buteleczkę po mgiełce mandarynkowej (swoją drogą bardzo kiepskiej... ) po porządnym przepłukaniu i wywietrzeniu wykorzystałam jako rozpylacz wody mineralnej na buzię pokrytą maseczką z glinki ![]() Pochwal się zakupami! Ja muszę sobie kupić jakiś ładny staniczek Cytat:
).[/QUOTE]A próbowałyście Espumisanu? Mnie bardzo pomaga na wydęty brzuszek. Nieźle też działają na mnie otręby i suszone śliwki, często dodaję je do musli. Za to Activia to dla mnie jedynie chwyt marketingowy. |
||
|
|
|
#1788 |
|
Konto usunięte
|
Nie próbowałam, ale mi to w sumie w ogóle nie przeszkadza
Zresztą nie czuję się przy tym źle, tylko kwestia "wrażeń estetycznych"
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15591337]Pochwal się zakupami!
Ja muszę sobie kupić jakiś ładny staniczek Mówisz i masz Na zdjęciu oczywiście nie jestem ja
|
|
|
|
#1790 |
|
Konto usunięte
|
Ładny
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15591422]Nie próbowałam, ale mi to w sumie w ogóle nie przeszkadza Zresztą nie czuję się przy tym źle, tylko kwestia "wrażeń estetycznych" [/QUOTE]No chyba, że tak. Ja się czasem niekomfortowo czułam, stąd szukałam sposobów na to, żeby zniwelować to uczucie.
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
semi soft
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nynka tobie tez gratuluje szczegolnie wody ori,podkladu bo te sie wolno koncza Dziewczyny chyba przesadzacie z tymi brzucholami.. ja za to mam wielgasne sflaczale uda ![]() jutro musze kupic ciastka i puszki dla psa no i jakies slodycze na Mikolajki. Od kosmetykow trzymie sie z daleka az do zakupow w Pl |
|
|
|
|
#1793 |
|
Zadomowienie
|
ja z wyglądu to się utożsamiam z postacią z mojego avataru
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
jutro wykoncze probke fluidu city matt lirene..ma dobre opinie na kwc...i taniutki jest..moze jak bede w Pl to o nim pomysle...miala go ktoras z was? a moze jakis inny fluid polecicie koniecznie z pompka?
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-11-30 o 21:01 |
|
|
|
#1795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a z próbkami poszalałaś! ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15590870]Też tak mam - normalnie wklęsła, a jak się najem - balon. A jeszcze mam taką figurę, że ten balon robi mi się dość nisko i wygląda mniej więcej na 3-4 miesiąc ciąży, nawet profesor raz mi powiedział, że co piątek jestem w 4 miesiącu (w piątki mam na później, więc zawsze uda mi się zjeść obfite śniadanko przed zajęciami ).[/QUOTE]phihi [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15591337] To prawda, ja moją buteleczkę po mgiełce mandarynkowej (swoją drogą bardzo kiepskiej... ) po porządnym przepłukaniu i wywietrzeniu wykorzystałam jako rozpylacz wody mineralnej na buzię pokrytą maseczką z glinki ![]() A próbowałyście Espumisanu? Mnie bardzo pomaga na wydęty brzuszek. Nieźle też działają na mnie otręby i suszone śliwki, często dodaję je do musli. Za to Activia to dla mnie jedynie chwyt marketingowy.[/QUOTE] Mam taki sam patent na butelki z atomizerem ![]() Ja mam i espumisan i nospe zawsze i herbatkę ziołowa fantazja, codziennie dużo płynów, otręby tak samo wcinam, pomaga, ale niestety jeśli nie trzymam się zdrowego jadłospisu, brzuch już szaleje ![]() śliczny ![]() Mam tyle nauki, że nie wiem czy się wyrobię na ten zjazd a cały poprzedni tydzień się obijałam EDIT: KonikGarbusek kolczyki są przesłodki ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-11-30 o 21:20 |
|||
|
|
|
#1796 |
|
Wtajemniczenie
|
ja weszlam tylko pogratulowac Wszystkim zużyć , doczytam jutro bo musialam dlużej zostać w pracy i jestem strasznie zmęczona że zaraz kladę się na sofie i jakiś film pooglądam na którym pewnie zasnę
ostatnio mam fazę na puzzle więc nie za często wchodzę na wizaż
|
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wystarczy gdy jem mniej chleba, a najlepiej to gdy w ogóle go nie jem.
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15590870]Też tak mam - normalnie wklęsła, a jak się najem - balon. A jeszcze mam taką figurę, że ten balon robi mi się dość nisko i wygląda mniej więcej na 3-4 miesiąc ciąży, nawet profesor raz mi powiedział, że co piątek jestem w 4 miesiącu (w piątki mam na później, więc zawsze uda mi się zjeść obfite śniadanko przed zajęciami
).[/QUOTE]ja też już tyle razy słyszałam plotki że jestem w ciąży... ![]() Cytat:
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15591337] A próbowałyście Espumisanu? Mnie bardzo pomaga na wydęty brzuszek. Nieźle też działają na mnie otręby i suszone śliwki, często dodaję je do musli. Za to Activia to dla mnie jedynie chwyt marketingowy.[/QUOTE] słyszałam że dobry ale przecież nie będę go brała codziennie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15591422]Nie próbowałam, ale mi to w sumie w ogóle nie przeszkadza Zresztą nie czuję się przy tym źle, tylko kwestia "wrażeń estetycznych" [/QUOTE]mi też nie przeszkadza ![]() wiec pewnie jesteś tak samo super jak Kubuś Puchatek
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjo pielegnacja naturalna co prawda lepsza niz apteczna i drogeryjna,ale jakiegoś szłau nie robi.moze za krotko stosowalam? nie wiem.dziekuje za opinie sukienki
![]() koniku,parsifal gratuluje.dobrze wam listopad poszedł.mi w sumie tez. wydałam duzo na kosmetyki ale wszystko potrzebne.no i nie kupiłam nic zbędnego ![]() shpilcia ja sie staram codziennie cwiczyc min. 20 min ale nie zawsze mi sie chce.a wczoraj wypiłam 3 kubki grzańca galicyjskiego i mnie ścieło w ciagu 40minut.pierwszy raz tak szybko sie upiłam,a dodam ze czasem jak wypije sama butelke wina to mi nic nie jest.nawet spac mi sie nie chce :/
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

klask i:
lepsze efekty dają różne ćwiczenia na brzuch z fitnessu, pilates. A6W kojarzyła mi się zawsze z wyrzeźbionym męskim brzuchem 
Tym razem w komplecie z majtasami, granatowy
A czwarty, też popełniony dzisiaj, jest na prezent dla mojej mamy 

Ja muszę sobie kupić jakiś ładny staniczek