|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Cytat:
Spójrz Oto życia twego tajemnicza księga Pisana piórem gwiazd atramentem tęczy W ozdobnych kartach zatrzymany czas Burzowe chmury słoneczny blask Świat znany i nieznany A gdybym była snem, chciałbyś dłużej śnić? < 3 Życie to mój serial pt. "marzenia są po to by je spełniać"
|
|
|
#2732 |
|
Zadomowienie
|
_Panna_Migotka_ - dziękuję ;* ja nawet nie mówię, co od Ciebie kradnę, bo byłoby tego za dużo .
I rozejść się w oddzielne strony, by walczyć o wspólne szczęście. Tak po prostu. Bezgranicznie. Życie ma smak, ręce w kieszeni, problemów brak. Myślisz mi się. I choć chcę nie zapominasz mi się..
|
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
A najgorsze, gdy nie masz odwagi amputować czegoś, co już dawno umarło.
..i okazuje się, że nikt nas nie okłamał, tylko my zbyt dużo sobie wyobrażaliśmy. Jeżeli nie zrozumiesz mego milczenia Nigdy nie pojmiesz mych słów... Mamy w sercu tyle komór i przedsionków, a często nie potrafimy w nim znaleźć miejsca dla innego człowieka. Możesz mówić, że Go nie ma, ale w Twoich smutnych oczach jest. Będę jak koszulka odwrócona na lewą stronę. Będę przeciw, na opak i dwa kroki od piekła. Bo mogę. Bo taki jest urok wolności. Kochać- to znaczy zsynchronizować rytm bicia dwóch serc... Nawet jeżeli jedno serce cierpi na arytmię... I'm not your toy, but I can be, if you played with me, not me. [Nie jestem Twoją zabawką, ale mogę być, jeśli pobawisz się ze mną, nie mną.] Jeszcze nadejdzie taki dzień, gdy spojrzysz w malinowe niebo, uśmiechniesz się do siebie i wyszeptując: "wreszcie jestem szczęśliwa". A po chwili podejdzie facet twojego życia, przytuli cię mocno i pocałuje w kark. jak będziesz odchodził to proszę zamknij drzwi... nie lubię przeciągów zwłaszcza tych, które pachną wspomnieniami Są chwile,kiedy język nie nadaje się do przekazania uczuć i emocji.Skorzystajmy wtedy z gestów i dotyku.Przekażmy sobie to wszystko,co w nas drzemie,czego się boimy i co skrywamy na dnie duszy. Jeżeli mam Cię oddać to tylko w ręce lepsze niż moje.. Po prostu chodź, usiądź i udawaj, że nigdy nie odszedłeś... Kiedy coś wygasa, wcale nie należy rozpalać tego na nowo. Płomień, który niegdyś był buchającym ogniskiem, nigdy już nim nie będzie. Pozostanie zaś kilka niedopałków, w których będzie nadzieja na dalsze ognisko, lecz nadzieją już tylko pozostanie... Utopiłabym się w życiu gdyby nie to, że nauczyłeś mnie oddychać minimalnym stężeniem nadziei. Życie każe nam czytać miedzy wierszami. Ale w jaki sposób mam to uczynić, mając przed sobą puste kartki. Może i żyję po swojemu, ale staram się robić to najpiękniej jak potrafię ... Czasami wystarczy tylko być. Dla niektórych, znaczy to bardzo wiele, wiesz?
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#2734 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() oh ah dziękuje kochana _________________________ _____ chcę zdobyć trochę rumieńca Na mojej kości policzkowej Mam już dosyć kłamstw w tej w grze Będziesz zaskoczony Zasadami, które zostaną zmienione Lepiej traktuj mnie jak damę świecisz jak kula dyskotekowa Ale dla mnie ta kula nie wystarczy Wezmę twój numer i nie oddzwonię Ubiję jabłko, wezmę serce tak możesz wejść skarbie -witam w kosmosie przekraczam granice definiuje wszystko na swój sposób tracę umysł w końcu przyczołgam się do środka spadam w dół podnieś mnie po prostu mnie dotknij Twoje wargi drżą ale twoje oczy patrzą na wprost Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-11-30 o 18:49 |
|
|
|
|
#2735 |
|
Raczkowanie
|
nie jestem leniwa. mam zawyżone wymagania motywacyjne
nie zaprzeczam że o Panu myślę, nie zaprzeczam. ;> dzisiaj nie lubię wszystkiego. tak, dla zabawy. Mówi się, że nie można żyć bez miłości. Osobiście uważam ze ważniejszy jest tlen Ej, figo-fago co ty o mnie wiesz? Ty życiowa łamago z mego życia precz! Ploty jak w Bravo? Wiesz co mnie wku.rwia? Niezdrowa ciekawość mógłby mnie pokochać. urok trybu przypuszczającego.
|
|
#2736 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś seksowną myślą i.. wiesz o tym...
Bo objawem dojrzałości jest rozumieć życie. Nie zabiję namiętności, ona daje mi siłę.
|
#2737 |
|
Raczkowanie
|
życie okazało się ździrą ..
i chociaż ten czas minął , nie naprawię błędów , tych przyjaźni , co zwietrzały, jak wyrok .. __________ rozdarta psychicznie..;/
|
|
|
|
#2738 |
|
Raczkowanie
|
Pokaż zranione miejsce. Mówmy o sercach. /Talk about hearts./ Tego człowieka trzeba zabić. |
|
|
|
#2739 |
|
Rozeznanie
|
nie zapomnę naszych słów.
znajdę miłość, zaczne kochać, nowa przyszłość, ale inna niż wyśniona. ja nie umiem już udawać nic. będę sobie tworzyć nasze historie, że jesteś ze mną, że ją olewasz , że tak i siak. pomimo związanych rąk, pokonam własny lęk. nie zabroni mi nikt marzyć o Tobie nocami. zabrałeś cząstkę mnie i nie mów mi, że to nie tak, prawdy nie chcę znać, jesteś z nią.. nie możesz być już obok mnie. przepłynę te noce łez. powiedz czy ktoś Cie zna tak jak Ja ? nie mogę dalej w miejscu stać.
Edytowane przez Czanelka Czas edycji: 2009-11-30 o 19:09 |
|
|
|
#2740 | |
|
Wtajemniczenie
|
cudowne me <3 madziam90 ZeliNa_ Paulishia Larav modlishque grise Tusilla blondii69 _Panna_Migotka_ Believe In Love Magari91 Guziki xD _mandarynka snide1 Rilen z innej bajki ciiri , Issuee amozefrytkidotego monisssssssss89 TajemniczaPanna Primadonna ![]() _________________________ _______ czekam na ten dzień, gdy wstanę zobaczę za oknem słońce i wiadomość od Ciebie, jak bardzo tęsknisz , kochasz i potrzebujesz. <3 Jak na mój gust potrzeba mi znów twoich ust. mam do Ciebie słabość i nic na to nie poradzę. -Kocham cię... - zakomunikował nagle. -Dlaczego nigdy mi tego nie powiedziałeś? - spytałam i sama słyszałam żal w swoim głosie. -Zdawało mi się, że wiesz, bo to chyba było oczywiste? A u mnie słowa się nie liczą. Ja nie kocham słowami. Nie lubię słów, niektóre są chyba tylko po to stworzone, żeby je cofać. Między innymi po to stworzone jest "kocham". -A jednak powiedziałeś przed chwilą, Michał! Po co? Czy także tylko po to, żeby mieć coś do cofnięcia? -Skąd ja mogę wiedzieć? Kiedy mój ojciec mówił mojej matce, że ją kocha, też nie myślał o rozwodzie. Zapomnę o nim. Nie będę całe życie rozpamiętywać swojej pierwszej miłości. Jednak wiem, że nigdy nie przestanę żałować tego, że nie miałam szansy tak naprawdę go spróbować. Nikt nie odgadnie i nikt mi dziś nie powie, dlaczego marzę o wszystkim, co jest w tobie, wystarczy uśmiech, niewinne twe spojrzenie, a mój ideał nagle się w ciebie zmienia. Cytat:
<3 ooo jak miło ![]()
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2009-11-30 o 19:16 |
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka cytatów:
Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia. Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku. Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca. Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota. To nawet gorsze niż nieodwzajemniona miłość. Cierpiące kobiety przywiązują się do człowieka szybciej, mocniej i na dłużej. [...] nie najważniejsze jest chcieć iść z kimś do łóżka, ale chcieć wstać następnego dnia rano i zrobić sobie nawzajem herbatę.
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Na przeprosiny... Kocham Cię przepraszac ...
tesknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#2743 |
|
Raczkowanie
|
Jejku jak miło <3 Czuj się okradziona ![]() ____________________ Czując Cię obok opowiem o wszystkim, jak często się boję i czuję się nikim...
|
#2744 |
|
Zadomowienie
|
To jeden krok, a tak wiele konsekwencji... Jeden krok, a tak wiele do stracenia. Ja jestem tym , kim bym był gdybym urodził się jeszcze raz, Jestem nim cały czas... Co by się nie działo idę ta samą drogą. Możesz mamić wszystkich, lecz kogo jak kogo, Siebie nie zarazisz ta chorobą.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#2745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aż się cieplutko zrobiło na serduszku kochana < 3 ; * okradziona ![]() nie licz na to, że pokażę ci jak bardzo mi zależy .
Prawda jest taka, że czasami brakuje mi ciebie tak bardzo, że ledwo mogę to znieść. lubię ten stan , gdy jesteś obok i bezczelnie się uśmiechasz .
|
|
#2746 |
|
Raczkowanie
|
Do kariery Wy się pchacie, jak do pralki brudne gacie!
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie mi miło ;*
dziękuję ![]() Toogether93 <3 -- "...Rób to co kochasz i co przynosi Ci radość. Jeśli nie wiesz, co przynosi Ci radość, zadaj sobie pytanie:" Co jest moją radością?". I gdy znajdziesz to i poświęcisz się temu, prawo przyciągania uruchomi w Twoim życiu lawinę radosnych rzeczy, ludzi, okoliczności, wydarzeń i okazji, a wszystko dlatego, że promieniujesz radością." "(...) niektóre historie są niedokończone, jakby zostały przerwane w połowie. A wtedy tkwią tym mocniej w nas, bo kiedy nie zamykamy jakiegoś etapu, nie możemy przejść do następnego..." „Chcieć znaleźć prawdę jest zasługą, nawet gdy się błądzi po drodze.” wyłącz mnie przez grę gwiazd na niebie. (...) Szczęście nie jest kolorowym motylem, za którym musisz pobiec, jeśli chcesz go złapać. Szczęście jest jak cień: podąża za tobą nawet wtedy, gdy o nim nie myślisz. Jeśli myślisz że o Tobie zapomniałam to się mylisz. nadal jesteś w moim sercu |
|
|
|
#2748 |
|
BAN stały
|
<3 Belive In Love ~ KOCHAM (K-[potas]. O-[tlen]. C-[węgiel]. H-[wodór]. Am-[Ameryk].) - nie łudź się, to są tylko połączone pierwiastki chemiczne. CUDNE to ! kradne --------------------------![]() I kiedy upadniesz, masz dwie opcje: Odnaleźć swoją dawną osobowość… Albo zatracić ją na zawsze Najpierw kocham...później odejdź...i wróć, bo dostanę szału! próbowała zmienić myśl, tak jak zmienia się temat, ale kiedy rozmawia się z własną pamięcią, prawie nigdy nie jest to możliwe To mężczyzna, to tylko mężczyzna... Nie odpisywał dwie minuty, a mnie wydawało się, że to była cała wieczność... . |
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
"My się nie chcemy bić, my się chcemy całować!" -Happysad ! xD <3 `To było przecież niedawno jak, Jak okiem sięgnąć zmienił się świat!` `Waiting for a sign to smash the silence with the brick of self control.` '..upadniemy razem tak jak jeszcze nigdy nisko...' ;* `Mów mi dobrze, albo nie mów nic..!` <3 `I niewazne co sie stanie, wiem ze podolam !` Głowy mamy w chmurach po to by być bliżej słońca. <3 ``Sny rozgarniam palcami. `Throw up your arms into the sky. You and I.` `Zatrzasnąć drzwi, Nie widzieć łez, I nie prostować słów, Dumą maskować ból...` `Złapać wiatr Pokonać strach i być, Oszukać grzech Okpić los i śnić.` So shut your eyes . Kiss me goodbye . And sleep . Just sleep . `MCR ! Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne. Mniej wiesz, lepiej śpisz. 'Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się.' `Młodzi jesteśmy, mamy potrzeby !` ;DD <3 "Na linie nad przepascia tancz,az w jedna krótka chwile pojmiesz po co żyjesz" taaak troche ulubionych ![]() ![]() ![]()
|
|
#2750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To właśnie jest najgorsze w chodzeniu z kimś. W jednej chwili ten ktoś jest ci bliższy niż ktokolwiek inny na świecie, a już w następnej mówi, że trzeba „odpocząć od siebie”, „poważnie porozmawiać” albo „może ty...”, i potem już nigdy go nie zobaczysz, i będziesz musiała przez następne pół roku wyobrażać sobie rozmowy, w których on cię błaga o powrót i wybuchać płaczem na widok jego szczoteczki do zębów.
Świat randek jest jak jakaś dziwna gra w blefowanie i podwójne blefowanie, a mężczyźni i kobiety strzelają do siebie z przeciwnych stron okopów. Zupełnie jakby istniał pewien zbiór zasad, których wszyscy powinni się trzymać, ale nikt nie wie, jak one brzmią, więc każdy wymyśla sobie własne. Kończy się na tym, że twój facet cię rzuca, bo nie przestrzegałaś zasad, ale jak miałaś przestrzegać, skoro nawet nie wiesz na czym polegają? Jeśli ktoś Ci zarzuca apatię i ignorancję, odpowiedz: "Może... Nie wiem... Gówno mnie to obchodzi". Związki między ludźmi to jedna wielka tajemnica (...). Nikt z zewnątrz nie zrozumie, co trzyma dwoje ludzi razem. Jeśli kogoś kochamy, to dosyć trudno jest nam wybić go sobie z głowy, kiedy nas porzuca. |
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję. Bardzo mi miło. ![]()
|
|
|
#2752 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzmy, że to już koniec, spuśćmy kurtynę. Zbieraj swoje potłuczone zmysły z posadzki w samotności.
A tych kilka głosów, które drapią od wewnątrz twój umysł, wiercą się w opuszkach palców i gryzą pod powiekami, wciaż wołają o więcej i więcej. Nie ma już ratunku dla tych kilku wyrzuconych w błoto słów. Zdmuchnij mnie, słyszysz? To nie jest takie trudne. Wystarczy, ze weźmiesz w płuca wielki haust powietrza i uderzysz we mnie powietrzem przesiąkniętym na wskroś moją przeszłoscią. Czy zdmuchniesz mnie? Kurczę sie, czy ty to widzisz? W tysiącach drżeń zanikam. Moje wnętrze jest ruiną. Byle drżenie powoduje osypywanie się zdrowych zmysłów. Leżę w swoich własnych gruzach przysypana stertą swoich własnych strat. I tak tkwię w bezmyślach, bezdotykach i bezruchu. Skamieniała mi rzeczywistość i stwardniały sny. Popękały. Wpajam sobie, wszywyam w siebie strach. Chcę się bać tych kilku myśli tkwiących gdzieś w czasoprzestrzeni, w nanosekundzie odruchu, w miligramie Niczyjej obecności. Wytłaczam sobie w umyśle, na sercu i w źrenicach. Nie zapominajmy, zapominać to grzech. Stapiam się z przemijaniem, z czasem się stapiam też. Skoro my przemijamy, ja też przeminąć chcę. Zgrzytają zawiasy w starych, dawno nieużywanych oknach wyobraźni. Zapomniała, jak to jest dać sie ponieść samej sobie.
|
#2753 |
|
Raczkowanie
|
Poire - miło .
![]() już wole jak na mnie krzyczysz przez 15 min niż się nie odzywasz przed 15 godzin.. owijasz swój świat wokół mnie.. ![]() siedzę tutaj, na tym krześle i życzę sobie, żebyś mnie nigdy nie opuścił. kiedy życie próbuje nas rozdzielić. ale Ty wzywasz mnie, bym wróciła do Twojego serca. jeśli dam Ci moje serce, oddasz? i zastanawiam się czy Ty wiesz, co czuję do Ciebie. mam nadzieję, że wiesz. dotykasz mojej duszy. nie mogę się powstrzymać i tak szybko się w Tobie zakochuje. mógłbyś poczekać trochę, przystopować zanim wyruszymy? bo moge potrzebować chwili, a nie chcę tego zepsuć.
ciągle Cię szukam, pomożesz mi? bezsensu. =.=Edytowane przez lula_ Czas edycji: 2009-11-30 o 20:24 |
|
|
|
#2754 |
|
Zadomowienie
|
Możliwości zaczęły padać jak żołnierze na wojnie. Marzenia również. Trupiarnia. Masakra. Chodzę po cmentarzu snów..
Zaakceptować tragizm istnienia. Pogodzić się z nieuniknionym Smutkiem. Jak żyć, gdy wszystko jest martwe.. Ćwiczenie radości [z radości] To przykre, ale lepiej mówić przykrą prawdę niż pocieszać się kłamstwem.
|
#2755 |
|
Raczkowanie
|
CaMa . - ja ? jejku miło mi strasznie .
__________ w naszych głowach brudne myśli .. jestem , wciąż obok .. chcesz się mnie pozbyć ? a ja wciąż tu jestem . cienka linia dzieli marzenie i koszmar . chcę czy nie to i tak podnosisz mi temperaturę . __________ rozdarta psychicznie..;/
Edytowane przez Paulishia Czas edycji: 2009-11-30 o 20:36 |
|
|
|
#2756 |
|
Raczkowanie
|
to dobrze Słoneczko, bo już myślałam, że nikt tego nie czyta
![]() wspaniała, normalnie prze-cu-do-wna! <3 zmotywowałaś mnie jak cholera. ;-) więc jedziem z tematem: pamiętam do dziś moje fobie i negatywną energię.
dobrym znakiem jest to, iż udało mi się od niego uwolnić. .. złudny bóg, który pojawił mi się w ludzkiej postaci. .. wiesz, co boli najbardziej? chwile, kiedy ubieram się w najładniejszą sukienkę, maluje usta najdroższym błyszczykiem, piekę najsmaczniejszy sernik i czekam na Twoje przyjście, zapominając, że Ty już nigdy nie przyjdziesz . [spodobało się, może było, przyznaje się bez bicia- skopiowałam, brak weny]
|
#2757 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla Was tu jestem! Wam dedykuję moje posty! Kochaaane moje ! < 3 __________________ I could sleep by myself. I would burn me alive, find me somebody else.. But I don't want to.
Mogłabym spać samotnie. Mogłabym zacząć od nowa, znaleźć sobie kogoś innego.. Ale tego nie chcę.
|
|
|
#2758 |
|
Raczkowanie
|
* Pocałuj mnie w czubek noska.
* Zapatrzony w siebie ideał. * Co ty myślisz, że się uśmiechniesz pokażesz białe ząbki i po sprawie ? ![]() * Już drugi raz nie powiesz tak bardzo mi ciebie brakowało... * Otwórz oczy lovelasie.. * Patrz patrz.. oglądaj się za mna.. naciesz oczka
|
|
|
|
#2759 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ZDOLNIACHY Kradnę że tak można hm ? ![]() ![]() I przepraszam że po tak długiej nieobecności przychodzę i już kradnę i mam niewielką prośbę (na końcu) ![]() Moje MIŁOŚCI: Guziki xD, panna_miodowa, rozsypanegwiazdy, keendy, ciiri, tusilla, kamisha, z innej bajki, CookieCrips, ,m4dziar4, 12 stonka, CukrowaPanna, <3 niezastąpione czarodziejki ~♥~
Nie musisz się obawiać że mnie zranisz możesz opowiedzieć o Niej, przecież to co nas kiedyś łączyło minęło. Uśpić swą pamięć i wyrwać serce. palić marihuanę, pić tanie wino i szukać kluczy. niegrzeczne fantazje o niegrzecznych ludziach Widziała Cię z Nią serce ściskało cholernie pomimo tego cieszyła się Twoim szczęściem. Pana.X ponownie wybrała nie tą miłość. Chore fascynację Tobą. Poproszę jeszcze gwarancje i rachunek na tą miłość gdyby czasem się zepsuła. mam ochotę przedawkować wszystko. Jesteś słodką trucizną która krąży mi w krwi Staram się więcej myśleć i mniej mówić. kryzys pier**onej kobiecości Wyssał mi rozum i wstrzyknął w serce miłość. Ej... Wiesz dobrze że jesteś tu i teraz. A moje serce jest z bibuły. Ty wiesz co Ci chcę powiedzieć. -kim chcesz zostać jak dorośniesz? -prowokacją. A moja prośba; Macie może jakieś opisy o tym że mam wszystko w tyle i jakoś mnie to nie rusza to co on robi. Typu tak jak opis Pani. _K_ wszystko jedno. pier.dololę to. Mogą być również w innym języku tylko prosiłabym o tłumaczenie bo nie wszystko znam ![]() i dziękuje małpeczki ![]()
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
i nie pozwol wiecej na to, by znow zawalil nam sie swiat.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.

>,
>,