Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-30, 16:47   #571
mooonik
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Hej laseczki

jednak andrzejki spędziliśmy inaczej, z tamtej imprezy wyszło wielkie g... i byliśmy tylko na piwku z mężem a o 23 już wróciliśmy do domku
i właśnie się zezłościłam na męża bo mi obiecał, że wróci wcześniej, żeby pojechać do wujka do szpitala, a przed chwilą dzwonił, że wcześniej niż na 19 nie będzie a odwiedziny tylko do 19....uwielbiam jak tak robi

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

4. Ojjj...cheba mojemu muszą pokazać tego bziuma.
5. Ulalaa...zabrzmiało ostro. A tak poważnie, to to bardzo przyjemne takiego oglądanie...niektórzy maja tak "zbajerzone" te auta, że głowa mała.]
6. Fajne andrzejki Wam się szykują. A u nas w gronie rodzinnym, bo tatko Andrzej.
co nie, że śliczny
oj mają mają zbajerzone to fakt ale fajnie się takie ogląda
wszystkiego najlepszego dla taty

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Kurde nic specjalnego sobie nie kupilam tylko pizamke i swieczke waniliowa
a piżamka jakaś sexi

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki nie bede sie zbytnio rospisywac bo czasu malo. Wlasnie szykuje sie na imprezke. Wyszlam z mama na zakupy i ... kupilam pare szmatek.... brazowa tuniczke, szara tuniczko-sukienke, bluzeczke przyszlosciowa (bo jest ciut za duza ale maz mi nie pozwolil jej zwezic bo brzuszek moze sie kiedys zmiesci ), czarnego T-shirta, ekstra czape ( ktora maz juz mi zabral ), rajstopki, koszulke do spania i .... czerwony gorsecik . mrrryyyyy..
ale się obkupiłaś poka fotki
jak imprezka?

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Heyjka
Ja dzisiaj na wagarach - siedzę cały dzień na forach budowlanych
Znalazłam sobie cudny prezent jaki kcem od mikołaja
http://www.megamajster.pl/akumulator...b10-d948d14f03
no typowo babski prezent sobie wymyśliłaś

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość

pokaze Wam mojego potworka
zdjecia z wczorajszej tresury i spacerku po lesie
jaki z niego bysior wielki już

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Jejciu jakie tu ostatnio puuuustki można wejść raz na tydzień i przez pół godziny wszystko nadrobić u nas choróbska cd, ale widać oznaki zdrowienia ==> godzina kotłowni w łóżeczku
oj fakt pusto się zrobiło gdzie są wszyscy??

jak Dawidek- wyzdrowiał już całkiem?

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
a unas od wczoraj piernikam pachnie - wczoraj zostały upieczone, co by do świąt zmiękły - ech kocham te święta
no i wreszcie się zmobilizowałam i zaczęła drukowac doktorat, co by go zawieść do promotora
uwielbiam takie pierniczki
ehh a mi się nie chce tych świąt może dlatego, że pierwszy raz w życiu będę na wigilii poza domem, bo w tym roku będziemy u męża i jakoś mi tak smutno, że nie będę z rodzicami i w ogóle to uwielbiam te przygotowania, pieczenie, gotowanie, a zajedziemy dopiero w wigilie do teściów więc wszystko mnie minie zresztą pewnie teściowa i tak by nie dała mi nic zrobić

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2009-11-30 o 16:49
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 22:43   #572
kotekk81
Zakorzenienie

czesc babeczki

a co tu znowu takie pustki nastaly

wlasnie wrocilismy do domu bo mielismy spotkanie ze znajomymi i dostalismy zaproszenie na ich slub tak wiec szykuje nam sie impreza 16.01. no i mam problem bo nie mam co na siebie zalozyc i pomyslu tez brak

w pracy w miare spoko, ogarniam juz coraz wiecej ale nadal mam stresa przed kazdym dniem

Katey booski psiak ehh jak ja kocham zwierzaczki

Daget pochwal no sie zakupkami, bo w zwiazku ze prace mam taka a nie inna musze pokupowac sobie "pare" ciuszkow i szukam inspiracji

Katarzinko nie ladnie malz postapil ze poszedl na impreze bez Ciebie.Foch ja najbardziej usprawiedliwiony, aczkolwiek jam jest podle stworzenie i zapewne skorzystalabym z pewnych propozycji Czeko

Moonik ja rowniez nieznosze nieslownosci mojego malza (zreszta nie tylko jego, ogolnie nielubie nieslownych ludzi ) tak wiec Panem Palka go

ja rowniez nie moge doczekac sie przygotowan swiatecznych i juz w sobte zaczynamy pieczenie ciasteczek (moze macie jakis sprawdzony przepis na pierniczki pliiss)

ok pora juz na mnie, uciekam do malza

dobranoc

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2009-11-30 o 22:45
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 22:43   #573
czekoladka79
Zadomowienie

- Puk Puk
- Kto tam?
- Czeko-hipopotam
- Co Tyś chciał tu Czeko-hipopotamiku?
- Pogaduszek, śmiechów, tańców .... likieriku
- Wszystkie foczki, sroczki i koteczki umknęły już z tej rzeczki
- Ale jak to panie Bobrze? Tak zamilknąć to niedobrze?
- Mości Panie Nie lej łez Czeko-hipopotamich.
- Jak mam się nie mazgaić sokro nie mam z kim zagaić?

Ja tylko byłam w pracy 12 godzin ..... psychiatrę opłaca mi mój pracodawca .....
Wszelkie prawa zastrzeżone ..... kopiowanie grozi ciężką chorobą psychiczą ..... kiłą, syfilisem i rzerzączką .... To byłem Ja CZEKOTUBULEC
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 22:59   #574
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
- Puk Puk
- Kto tam?
- Czeko-hipopotam

Ja tylko byłam w pracy 12 godzin ..... psychiatrę opłaca mi mój pracodawca .....
Wszelkie prawa zastrzeżone ..... kopiowanie grozi ciężką chorobą psychiczą ..... kiłą, syfilisem i rzerzączką .... To byłem Ja CZEKOTUBULEC

nooo nieeeee poleglam czekam sobie w lozeczku grzecznie na malza, zerkam jeszcze jednym okiem na laptopka i....posikalam sie i wcale sie tego nie wstydze

Czeko uwielbiam Cie

ps czy cytowanie rowniez grozi kila, syfilisem i rzerzaczka??

Stary 2009-11-30, 23:03   #575
czekoladka79
Zadomowienie

kotek - Czekotubulec służy pampersem

I pamiętaj praca w nadmiarze SZKOOOOOODZIIIIII!!!!!
Co widać na załączonym obrazku

A po tym cytowaniu jeszcze Cię nic nie swędzi? ..... dziwne

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-11-30 o 23:04
Stary 2009-11-30, 23:09   #576
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
kotek - Czekotubulec służy pampersem

I pamiętaj praca w nadmiarze SZKOOOOOODZIIIIII!!!!!
Co widać na załączonym obrazku

A po tym cytowaniu jeszcze Cię nic nie swędzi? ..... dziwne
tak se czytam co naskrobalas i drape sie po glowie (bo mnie wlasnie swedzi) i doszlam do tego pogrubionego i znowu sie pojszczalam

rzuc no pampersem dobra kobieto

i tak sie zastanawiam gdzie sie podziewaja nasze dziewczynki??czyzby juz nie lubily naszego watku ehhh zasmucilam sie i chyba napije sie winka

Stary 2009-11-30, 23:30   #577
czekoladka79
Zadomowienie

łap no tego pampersa i nie szczaj mi tu ....... no co za kot ..... powiesz coś a on kita w górę i szczy .....

kotek poczęstuj winciachem, bo mi malibu wyschło ..... susza w butelce, że hej ......

Mam pomysł na tytuł następnego wątku ..... klub AA - Panny Młode 2008
Stary 2009-11-30, 23:40   #578
kotekk81
Zakorzenienie

tylko podsikuje ale ze duzy kot to duzo podsikiwania pampers bedzie jak znalazl

leci do Ciebie rozowe winko domowej roboty (rozowe to efekt tego jak sie miesza patyczkiem najpierw winko czerwone a potem biale nie wycierajac wczesniej patyczka ) nieskromne powiem ze pyszneeee i moocneee no to chlup

a pomysl na tytul pierwsza klasa pasuje do nas jak ulal

lece spac bo musze wstac o 4 zeby wyprawic malza do pracy, niech zarabia na pampersy dla swojego Kota

Stary 2009-11-30, 23:44   #579
czekoladka79
Zadomowienie

No to zdrówko koteczku i kolorowych snów
Zaśpiewać Ci kołysankę ?
Stary 2009-12-01, 09:06   #580
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Przepraszam, że się tyle nie odzywałam, ale weny było totalnie brak, humoru też. W sumie to jak widzę i tak nikt za mną nie tęsknił więc nic straconego.

U nas powolutku do przodu, mężuś chyba coś zrozumiał jak zaczęłam stosować taktykę totalnego olewania i ignorowania go. Chyba zrozumiał, że coś jest bardzo nie tak, bo zaczął nawet na weekend planować jakieś niespodziankowe wyjście. Lepiej późno niż później Zobaczymy jak długo się będzie w stanie starać...
W sobotę była u nas imprezka, wpadli znajomi i kupili nam na nowe mieszkanko zajefajne kieliszki do martini Martini też przynieśli, także mogę częstować Remont mamy w zawieszeniu, bo najpierw się teściu pochorował a teraz ma w pracy inwentaryzacje, więc się nie ma nawet kiedy po dupce podrapać. Tak więc moooooooże na Boże Narodzenie mieszkanko będzie gotowe.

Czeko Ty sobie prezenty mikołajkowe niczym mój mąż wybierasz Mój dostał od taty taki prezencik, przydatna rzecz

Katarzinko normalnie jakby mój mężuś coś takiego zrobił to bym chyba się przez rok do niego słowem nie odezwała, faceci to jednak świnie są Egoiści, potrafią tylko o sobie myśleć Bo kurna impreza firmowa ważniejsza niż żona i dziecko, normalnie brak słów

Malutka dużo zdrówka dla Dawidka. Nie wiem co to się dzieje, ale co i rusz słyszę od znajomych, którzy mają małe dzieci, że zapalenie ucha te maluchy dopada co trochę. Koszmar jakiś

Katey cudna psinka Rośnie na drożdżach tak samo jak i mój, zaczyna mu się już faza buntu czy jeszcze? Bo nasz miewa już takie dni, że można do niego mówić dużymi literami a ten udaje, że kompletnie nie wie o co nam chodzi

Buziole i miłego dnia

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 12:48   #581
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Dawid cały w kropkach dostał uczulenia od antybiotyku poza tym znowu mąż mnie wkurzył ale za to posprzątał to co mu kazałam

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
wlasnie wrocilismy do domu bo mielismy spotkanie ze znajomymi i dostalismy zaproszenie na ich slub tak wiec szykuje nam sie impreza 16.01. no i mam problem bo nie mam co na siebie zalozyc i pomyslu tez brak
typowa kobieta

Cytat:
- Puk Puk
- Kto tam?
- Czeko-hipopotam

wymiękam

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
U nas powolutku do przodu, mężuś chyba coś zrozumiał jak zaczęłam stosować taktykę totalnego olewania i ignorowania go. Chyba zrozumiał, że coś jest bardzo nie tak, bo zaczął nawet na weekend planować jakieś niespodziankowe wyjście. Lepiej późno niż później Zobaczymy jak długo się będzie w stanie starać...
W sobotę była u nas imprezka, wpadli znajomi i kupili nam na nowe mieszkanko zajefajne kieliszki do martini Martini też przynieśli, także mogę częstować Remont mamy w zawieszeniu, bo najpierw się teściu pochorował a teraz ma w pracy inwentaryzacje, więc się nie ma nawet kiedy po dupce podrapać. Tak więc moooooooże na Boże Narodzenie mieszkanko będzie gotowe
oj to dużo zdrówka dla teścia i dla męża
Stary 2009-12-01, 13:42   #582
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

MOje kochane baboczki Cisza straszna jest coś na wątku. Wszystkie wenę straciły-wykruszają się dziewczynki. Oj nieładnie nieładnie.
Biedny Dawidek z tym choróbskiem A teraz jeszcze uczulenie Oby jak najszybciej wszystko mineło!!!!
Czekoladzinko moja mała super ze chiciaz ty rozgrzewasz wątek- i to do czerwoności Brawa dla ciebie i wielkie gratulacje
Moonik-odbijesz sobie kiedy indziej imprezkę Albo razem wypijemy

Musze wam powiedziec co się stało...
Otóż mój ukochany szwagier skonczył wynajmować piekielnie drogi pokoik (820zł w mieszkaniu 5 pokojowym)i ninby miał na oku coś innego...
Wczoraj 20 minut po północy zapukał do naszych drzwi uprzedzając że wpadnie dokładnie o 23.18!!!!!
Oby to był tylko chwilowy postój bo jak nie..... wole nie prorokować.
Stary 2009-12-01, 17:23   #583
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

wiedziałam, że na Wasze zrozumienie w kwestii męża mogę liczyć
a mężul przymilny teraz się robi - ale poki co foch (niech się powysila)

czytając dialog czekoladki i kotka też się prawie posikałam, ale pampersy od Agatki za małe na mnie

Agatka dziś zasłuzyła na miano AGATONA ZRZĘDLIWEGO - marudzi i marudzi

moja praca - mimo, zem na macierzyńskim juz mnie na maksa wkurza - wiecie traktowanie matek jak piątekgo koła u wozu - nawet nie chce mi się o tym gadać,ale się zdolowałam
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 18:00   #584
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej dziewczynki wybaczcie za brak kontaktu ale mam goscia . W pracy kociokwik a w domu ciagle ploty, moj maz juz wymiekl heheh...

Widze kobietki ze problemy z chlopami na maksa ... bo cala prawda o facetach jest tutaj http://www.youtube.com/watch?v=5nb_hPgGfgQ

Zdjeciory moich ciuchorow wam zrobie jak juz sie uporam z aparatem w ciagu dnia bo noca to zdjecia okropniaste wychodza.

Andrzejki udane na maksa moj mezulu siedzial z tesciem i moim bratem i by mi chlopaka spili na amen. Ale na szczescie wyrwalam go ze szponow na parkiet a pozniej sie uparl ze odwieziemy nasza przyjaciolke do domu i .... zostalam wsadzona za kierownice. Pomine fakt ze w mega szpilkach i mini. Ale dalam rade heheh. Co lepsze kumpel z tej samej imprezy robil za taksowke i gliniarze zatrzymali go 3 razy i kazali mu dmuchac ja tego szczescia akurat nie mialam.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 18:02   #585
mooonik
Zakorzenienie

Hej Dziołszki

chyba trzeba posłać po jakieś posiłki, żeby wszystkie uciekinierki na wątek powróciły

Cytat:

Moonik ja rowniez nieznosze nieslownosci mojego malza (zreszta nie tylko jego, ogolnie nielubie nieslownych ludzi ) tak wiec Panem Palka go
no chyba nic innego jak Pan Pałka mi nie zostaje
niesłowność niesłownością, ale mógł mi wcześniej powiedzieć, że nie zdąży, jak byłam w centrum i miałam 10min piechotą do szpitala a nie jak już wróciłam do domu i czekałam aż wróci, bo ode mnie jechać muszę z dwiema przesiadkami i zajęłoby mi to pewnie z półtorej godziny, ale nie, bo po co zadzwonić, po co powiedzieć, że się nie wyrobi. Lepiej udawać, że nie wie o co chodzi, no bo jak mogłam się obrazić , a prawda jest taka, że nie pierwszy raz mu się zdarzyło i sobie dobrze z tego zdaje sprawę, no ale to przecież zawsze żony wina

Czeko i Kotek ale dowaliłyście wczoraj do pieca dobrze, że chociaż tutaj jak poczytam to się pośmieję

Agunia dobrze , że mężuś coś się stara, oby mu tych chęci na długo zostało

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Dawid cały w kropkach dostał uczulenia od antybiotyku poza tym znowu mąż mnie wkurzył ale za to posprzątał to co mu kazałam
biedny Dawidzio nie dość, że zapalenie ucha to jeszcze jakieś wysypki niech wraca szybko do zdrowia

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Moonik-odbijesz sobie kiedy indziej imprezkę Albo razem wypijemy
Iza to kiedy pijemy

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość

wiedziałam, że na Wasze zrozumienie w kwestii męża mogę liczyć
a mężul przymilny teraz się robi - ale poki co foch (niech się powysila)
a niech się stara

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 19:30   #586
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Ale przemówienie nam walnęłaś :

Cytat:
- Puk Puk
- Kto tam?
- Czeko-hipopotam

Ja to się prędzej wrzodów jakiś nałapię
Stary 2009-12-01, 20:59   #587
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Czesc i czolem

jako ze meza mam Andrzeja to wypilismy wczoraj co nie co
Wercia ostatnio coraz wieksza maruda sie robi ale cwaniara juz taka kapliwa sie zrobila ze szok......moja kochana dziewczynka

zgrzeszylam dzisiaj pizza......ale co tam kg spadaja wiec spokoooo.....

pozdrawiam was zonki

Cytat:
- Puk Puk
- Kto tam?
- Czeko-hipopotam

wiesz co Czekusiu???? bez ciebie ten watek bylyby takim zwyklym a ty dodajesz mu szczypte humoru ze tak skormnie powiem

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 21:41   #588
czekoladka79
Zadomowienie

kici kici gdzie jesteś futrzaczku z różowym winkiem kici kici ....

Witam ...... dzisiaj już się lepiej czuję bo tylko 10 godzin byłam w pracy

m.a.r.t.a wrzody to bliski przyjaciel bankowca
daget podziwiam za jazde autem w szpilach ..... moja bratowa takim sposobem wjechała sąsiadom w bramę ...... bo jej szpila zahaczyła o wycieraczkę i nie zahamowała ..... samochód runina brama tyż
izazusia szok z tym szwagrem ......
malutka_24 buziolki dla pokropkowanego Dawidka i wp!erdol dla męża
agunia 82 babo nie narzekaj żeśmy nie tęskniły bo tęskniłyśmy ...... a pozwolisz, że zgapię strategię olewania?
katarzinka uważaj bo Cię ciocia Agatki zleje za tego Agatona
moonik tymi chłopami to jakaś plaga ostatnio ...... nie wiem czy wścieku jąder dostali czy cóś ..... może ten typ tak ma na zimę
czeko jaka ta Twoja ślicznotka cudna i uściskaj ją od cioci z okazji 4 miesięcznicy
Stary 2009-12-01, 21:43   #589
soffera
Zadomowienie

Och widze ze Was znow pełno

U mnie ok, jestem w szponach codziennosci i braku czasu. Czeko Ty lepiej uwazaj na ten likierek

Sle Wam
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 21:47   #590
biedronka19876
Rozeznanie

Witam

Dużo zdrówka życzę Dawidkowi. Niech Wraca szybko do zdrowia

U mnie po staremu Mąż czasami mnie denerwuje, ale nie potrafie się długo na niego gniewać

Noce w tym tygodniu spędzam samotnie, bo mężul ma nocki

Pozdrawiam
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 22:18   #591
kotekk81
Zakorzenienie

no i zjawiam sie i ja

dzis uskuteczniamy serbska sliwowice, wiec nadstawiac kielonki

bylam dzis w pracy sama i dalam rade hehe mam nadzieje ze bedzie juz tylko coraz lepiej

Malutka duzo zdrowka dla Dawidka i ucaluj go od Kotkowej cioteczki

Daget superowo ze imprezka sie udala i podziwiam ze wsiadlas w szpilkach za kierownice, ja bym pewnie poprostu zdjela buciki hihi

Izusia noo to szwagier wykombinowal nie ma co

Soffreka jak milo Cie widziec

lece pod szalernik

Stary 2009-12-01, 22:39   #592
czekoladka79
Zadomowienie

kici kici taś taś ...... do lwa qrwa do lwa?

kociuur polej no tą śliwowiczką opijemy Twój samodzielny debiut w pracy

po co Ty lecisz po SZALEJ ????

Ekheeeem i ja kciałam powiedzieć, że za 1 godzinę i 20 minut opijamy czyjeś 26 urodziny .. .... a ten KTOŚ się nam ukrywa .........
Pewnie flachy nam nie chce postawić ......

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-12-01 o 22:42
Stary 2009-12-01, 22:43   #593
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Co u Was słychać? Jakie plany sylwestrowe? U nas raczej będzie skromnie, na razie w ogóle nie wiemy, co będziemy robić

Czeko, widzę, że Ciebie znowu do alkoholu ciągnie, zaczynam się martwić Ja właśnie wypiłam malutki kieliszeczek czerwonego martini

Dobrej nocy

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 22:44   #594
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Biedny Dawidek z tym choróbskiem A teraz jeszcze uczulenie Oby jak najszybciej wszystko mineło!!!!

Musze wam powiedziec co się stało...
Otóż mój ukochany szwagier skonczył wynajmować piekielnie drogi pokoik (820zł w mieszkaniu 5 pokojowym)i ninby miał na oku coś innego...
Wczoraj 20 minut po północy zapukał do naszych drzwi uprzedzając że wpadnie dokładnie o 23.18!!!!!
Oby to był tylko chwilowy postój bo jak nie..... wole nie prorokować.
ad. 1
ad. 2 niezły gigant z niego a co na to Kamil?

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
biedny Dawidzio nie dość, że zapalenie ucha to jeszcze jakieś wysypki niech wraca szybko do zdrowia

Cytat:
kici kici gdzie jesteś futrzaczku z różowym winkiem kici kici ....

malutka_24 buziolki dla pokropkowanego Dawidka i wp!erdol dla męża
moonik tymi chłopami to jakaś plaga ostatnio ...... nie wiem czy wścieku jąder dostali czy cóś ..... może ten typ tak ma na zimę
ad. 1 miau miau miau
ad. 2 i jaki brutal z Ciebie
ad. 3

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Dużo zdrówka życzę Dawidkowi. Niech Wraca szybko do zdrowia

Noce w tym tygodniu spędzam samotnie, bo mężul ma nocki
ad. 1
ad. 2 masz ode mnie

Cytat:
bylam dzis w pracy sama i dalam rade hehe mam nadzieje ze bedzie juz tylko coraz lepiej

Malutka duzo zdrowka dla Dawidka i ucaluj go od Kotkowej cioteczki
ad. 1 a nie mówiłyśmy Ci, że dasz sobie radę
ad. 2

dobranoc babolki
Stary 2009-12-01, 22:58   #595
kotekk81
Zakorzenienie

ja juz wykapana, wybalsamowana i chetna na sliwowiczke

wiec polewam i oblewajmy moj debiut w pracy oby nie ostatni raz

Asiuk my rowniez nie mamy zadnych planow (tzn jeden pomysl mamy ale pewnie nie wypali ) wiec pewnie spotkamy sie ze znajomymi i sie zrobi domowke (chyba bedziemy ciagnac zapalki u kogo zrobimy impreze hihihi )

i chyba w ten weekend zabierzemy sie za kupowanie prezentow bo potem to nie bede miala czasu ze wzgledu na moje godziny pracy

Stary 2009-12-02, 08:02   #596
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Ja tylko na sekund piec i lece do pracy.... i mam nadzieje ze stamtad sie odezwe do was....

Czeko!!! Zaczynam sie bac o Ciebie, z tym alkoholem to uwazaj co bysmy na odwyku Cie nie musialy odwiedzac. A jak juz chcesz sie napic to zapraszamy do nas.... caly czas opijamy nasze mieszkanko

A tak poza tym zgodnie z podpowiedzia CzekoTubulca!!!!! Mamy dzis imreze!!!! Przywolujemy Jubilatke

Izulek wiele szczescia i spelnienia najmniejszych marzen i oby zjawienie sie szwagra nie bylo koszmarem. Zdobywaj szczyty, cwicz swoja forme niech kazdy Twoj dzien bedzie ponad norme.

Taki nieudolny wielrszyk ale dla Ciebie hihih...
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 08:16   #597
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki i czołem alkoholikom!
Dobrze, że chociaż wieczorem pijecie a nie za dnia, bo inaczej zaczęłabym się martwić

U mnie nic specjalnego się nie dzieje więc nie będę się rozpisywać

Za to chciałam złożyć najserdeczniejsze życzenia Izulkowi

Niech Cię szwagier w końcu przestanie męczyć, niech mężuś przestanie być egoistą, zdanego prawka za pierwszym podejściem i czego jeszcze tylko sobie zamarzysz

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 09:03   #598
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Czescspiesze z zyczeniami dla naszej
Izuni:

Pomarańcze i banany
niech Ci tańczą dzionek cały.
Niech wesoło ćwierka ptaszek,
goście niech naniosą flaszek.
Hipopotam zejdzie z drzewa,
niechaj Doda Ci zaśpiewa.
Uśmiech towarzyszy wiernie
moc uścisków masz ode mnie.
: roza:

Cytat:
czeko jaka ta Twoja ślicznotka cudna i uściskaj ją od cioci z okazji 4 miesięcznicy
wycalowana na slodko

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 09:22   #599
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

IZOOOLU!!!

100-latkow pięknoto z kocimi oczyskami
: roza::r oza::ro za::roz a:

ps... czeko wymiatasz, jak zwykle...

Buziakam i spadam spac
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 09:35   #600
asiuk
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Asiuk my rowniez nie mamy zadnych planow (tzn jeden pomysl mamy ale pewnie nie wypali ) wiec pewnie spotkamy sie ze znajomymi i sie zrobi domowke (chyba bedziemy ciagnac zapalki u kogo zrobimy impreze hihihi )

i chyba w ten weekend zabierzemy sie za kupowanie prezentow bo potem to nie bede miala czasu ze wzgledu na moje godziny pracy
Domówki często są najlepsze i najdłużej wspominane. Ja zupełnie nie wiem, czy uda się gdzieś wyjechać, czy w domu coś się wymyśli.

U nas te święta będą skromne, ze względu na pracę TŻ. Nie będziemy szaleć. Nie mam pomysłu, co by tu TŻ-owi kupić.

Kotek, nie doczytałam - którą pracę w końcu wybrałaś?

Izuś, sto lat!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości