Powiększanie piersi cz.3 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-01, 00:22   #1921
TiNi87
BAN stały

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
polubiłam go ,przyzwyczailam się i tak mi fajnie sciskał biust
Agnelka -masz dobry odstęp, teraz tylko musimy ci wcisnąc 350
Teraz zamiast sie cieszyc i szalec z sexy ciuszkami to ty za pasem tesknisz Zapomnij scisnij sie czyms bardziej sexy-do tego masz stworzone piersi
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 00:27   #1922
agnelka.pl
Rozeznanie

Dobra dziewczynki, bawcie sie dalej ja spadam spac

I tylko nie natrzaskac mi tu znowu z 20 stron

PaPa
Stary 2009-12-01, 00:27   #1923
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
Teraz zamiast sie cieszyc i szalec z sexy ciuszkami to ty za pasem tesknisz Zapomnij scisnij sie czyms bardziej sexy-do tego masz stworzone piersi
przymierzałam dzis bardotke ,co ty piersi są za delikatne na taka bielizne, boje sie jeszcze wskoczyc w sztywny stanior albo do dupy byl zrobiony-firma Esotique, zobacze Triumph, Etam, Provocator, La Perla..klasyka w dziedzinie bielizny

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-12-01 o 00:29
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 00:36   #1924
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Dobra dziewczynki, bawcie sie dalej ja spadam spac

I tylko nie natrzaskac mi tu znowu z 20 stron

PaPa
Ja rowniez musze uciekac ,przyjemnych snow
Agnes ,wszystkie sklepy stoja otworem Niejedna z nas sie tego nie moze doczekac Wiec pas jest tam gdzie jego miejsce ,a my bedziemy czekac na kolejne fotki w nowych nabytkach
Stary 2009-12-01, 00:51   #1925
Katia25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Katia,
witaj nareszcie
jak Twoje maleństwo? rośnie? A jak piersiatka? ... zmieniają sie jakoś w ciąży?
Jeszcze raz gratuluję... tym razem na wizażu - "u siebie"
Witaj kochana!A dziekuje malenstwo rosnie a ja razem z nim Piersi jak na razie nie urosly ale zrobily sie mega miekkie i ciut opadly ale ogolnie zmiany na plus
a twoje widze normalnie coraz ladniejsz sie robia!Ale nam tu pokaz zrobilas no ,napatrzec sie nie moge!!!!
Stary 2009-12-01, 01:23   #1926
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze na chwilkę (stęskniłam się za Wami)

Zdjęcie z dzisiaj
i ja się stęskniłam za Tobą. I co , może aż do 16 będziesz tylko wpadać na chwilkę No bardzo śmieszne .My tu w stanie wojny a Ty tam jakieś tłumaczenia robisz. Tu każda pierś teraz na wagę złota-a taka duża jak Twoja to wręcz bezcenna .
Toaścik za Twoje panienki wznoszę, i mam nadzieję cichą że przed moją op jeszcze jakieś zdjecia wkleisz.
A kicia już w domku, czy jeszcze w szpitalu. Jak ma na imię?

Dziś przelwe za żelki wysłałam, jak miło było w tytule pisać 485cc -i takie to się jakieś realne zrobiło.
Więc już lada dzień moje żelki będa obok żelek Dagi-Gagi na półeczce leżeć . Daga-jak tam wyniku-są już? Cofnij sobie cykl ze dwa dni to może nie tylko nasze żelki obok siebie poleżą -ale również i my na jednej sali

Horo-no nie wytrzymam , zaraz zgłaszam Twoje zdjecia do złośliwca , jak można takie cuda tu wklejać? Wszystkie trolle pękły z zazdrości Śliczne

Pysia-350ccal e super

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 01:35   #1927
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Znowu zamiast pracować to ja przyklejona do wizażu

Kolejne dzisiejsze
ale mi się trafiło. Proszę i mam . Sliczności -jeszcze pamiętam jakie są w dotyku-
A co Ty tam tłumaczysz? Dawaj nam tu po jednym temacie to Ci pomożemy i fotkę każda swoją doda -wydawca się ucieszy

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

Cytat:
a ja jak sie cieszę!! ale się zbulwersowałam tym że mi pas wziąl sru do kosza
małe hha bo szybko sie przebierałam by zdjecie dla was wstawic ha ha poza tym tata te fotke cykał
t o się dr udał z tym pasem. Cieszę sie , że wszystko ok. A to nowe wdzianko śliczne -ale Ty laseczka jesteś, mniam, mniam
I pozdrowienia dla taty od szalonych wizażystek.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-12-01, 02:50   #1928
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość

co tu taka cisza? gdzie sa wszystkei dziewczyny?!? ps. od czasu naszego szturmu na rozowy mamy bardzo duzo osob ktore nas podgladaja hej dziewczyny odezwijcie sie!!

hahaha nie uwierzycie! co za kretynki moderuja rozowy! napisalam tylko , ze wekzszosc naszych postow zostala tam usunieta bez podania przyczyny i ze kazdy ma prawo pisac co mysli, bo do tego wlasnie sluzy forum... i dostalam bana! hahahaha nie moge to juz szczyt ich glupoty! ))))))))))))))))))))))) ))))))))) z bezradnosci i braku argumentow po prostu cie wyrzucaja albo banuja twoje IP... no tak to jest - tonacy brzytwy sie chwyta, wiedza ze maja gowniane argumenty wiec robia jedyne co moga czyli banuja.. haha powodzenia !! ))))))) u can run but you cannot hide !!! nothing gonna stop us!!!!
Wiele osób tu do nas zaglada-i to świetnie.Każdy opinie sobi wyrobi o tamtym różowym-bo to jest jakaś różowa żenada . O dziwo mnie nie wyciściły i bana też nie dostałam-choć na celownik Wielkiej Siostry trafiłam. A posty jak w kalejdoskopie znikają -wczoraj czytałam, że my tu jakąś grupą wsparcia jesteśmy i wielbimy duże biusty , i że dr K nikomu nie chce krzywdy zrobić-a dziś nawet tego wpisu już nie ma.
A tak na marginesie to uważam, że mniejszą krzywdę dr by zrobił odmawiając operacji niż wszczepiając wkładki 160cc-czy nawet te 200cc które też są pchełkami. I stwierdzenia innych różowych ,że takie małe wkładki moga zdziałać cuda -cud to jest potrzebny po wszczepieniu takich wkładek .Mam nadzieję, że Karina nie pozwoli zrobić sobie operacji po nic .
Ocztwiste jest, że na forum każdy może wyrazić własną opinię -i to zrobiłyśmy. Nikogo nie chciałyśmy obrazić czy wyśmiać. Większośc z nas miało już wcześniej konta na tamtym forum i udzielało się na innych tematach. Nie byłyśmy trollami. Żadna z nas nie miała nic wspólnego z dr K i żadna nie miała celu w atakowaniu tego dr. Usówanie opini, które są komuś nie pochlebne są sztucznym kreowaniem czyjegoś wizerunku. Takie praktyki nie powinny mieć miejsca na publicznym forum. Można się zastanawiać po tych praktykach, czy nie praktykuje sie tam również czgoś innego- może te ich rankingi też są ustawiane? A jak połączy się to z pogłoskami o sponsorowaniu przez lekarza X owego forum to już wychodzi niezły pasztet. Pasztet ?-to juz pewnie jakieś przestępstwo wręcz może być? Ale cicho sza -żeby nie było, że ja jakimś donosicielem jestem.

Wielokrotnie odsyłałyśmy wizażystki na beauty forum-teraz ja się zastanowie dziesięć razy nim komuś je polece . Ja im daje ogromnego minusa za ostatnie wydarzenia . Żenada

---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
no MARCHEWKA jak tu nam niewściekać jak listopadowa wystawia fotki z wyciecki w Etiopiji.

Dzięki listopadova, dzieki.
:rot fl:

---------- Dopisano o 02:50 ---------- Poprzedni post napisano o 02:40 ----------

Cytat:
renatkq wrzuc do podpisu swoje wymiary .

Mamy ten sam wzrost, ale ja waze 58-60 i jestem chudzielec, a Ty jeszcze 5 kg mniej ode mnie...

P.S. Tez sie garbie
No to ja czegoś nie rozumię. Jak się garbicie to trzeba raczej większe brać nie mniejsze No chyba że wy je na plecach będziecie nosić-wtedy rzeczywiscie mniejsze . Same cudaki na tym forum, jak babcię kocham-nietoperze, etiopczycy z cyckami , diabły Tasmańskie, kobiety z talią na szyi i jeszcze wielbłądy dołączą:rot fl:

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-12-01 o 03:47
Stary 2009-12-01, 03:39   #1929
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
Horo dzięki za odp.
Powiem wam dziewczyny ze im wiecej czytam tym bardziej głupieje,teraz jeszcze doszło mi pytanie co do wyboru projekcji bo wygrzebałam ze w Mentorach jest tez Ultra High
Super ze wkleiłaś Horo swoje przed,po 1op. i te teraz,faktycznie wyjścióweczke mialaś sporo mniejszą od moich,boje sie zeby nie wybrac za małe chociażby ze względu na to ze mogą sie nie wypełnic całe.
Wklejam foto i za chwilke podrzuce jeszcze raz wymiarki,moze coś jeszcze ktos mądrego powie.Narazie obstawiam 400-420cc

PS.
Wzrost 170,waga 50-51kg
Talia 64cm;biodra 91cm;pod biustem 71cm;w bst.87cm;miedzy sutkami 21cm
hmm...czy cos jeszcze?

kazdej bede wdzieczna za rade
Cześc. Dobrz, że foteczki wrzuciłaś. Widać, że ładne piersi miałaś-więc radzę za pierwszym podejściem w rozmiarek trafić, bo ciężko Ci będzie "za małe cokolwiek" zaakceptować-wiem co mówię.
Moje piersi przed op wyglądały jak Twoje-normalnie tak samo .Moje wymiry z przed operacji to wzrost 164, waga 52, talia 68, bio 92, pod biustem 72, biust 84, rozstaw między brod 21cm. Dostałam od Mikołaja rok temu za małe wkładki, piersi na górze nie wypełniły-tylko moje żelki to anatomki, i to mocno splaszczone na górze choć projekcja spora(5,5cm), guzik dały-wilka lipa.
Teraz inny lekarz widząc jak to wyszło zaproponowała mi 485cc-mentory anatomiczne CPG333-ich projekcja to 6,2cm, szer12,5, wys 13-i takie będe miała.
A od innego dr miałam propozycję okrągłych 500-lub 550 ES-y projekcja najwyższa !!!!
Więc z całą pewnością nie bój się najwyższej projekcji-jeśli nie wypełnisz odpowiednio piersi to wyjdzie Ci taka lipa jak u mnie. A co do wielkosci to okrągłe 420 odpowiadają mojemu anatomicznemu 480. Wymiary moich wkładek Ci podałam, więc porównaj ze swoimi. Rozstaw brodawek mamy identyczny więc i szer wkładek weź pod uwagę. I jeszcze poprawkę uwzględnij na to, że ja niższa jestem od Ciebie-ale za to w biuscie miałam 3 cm mniej. Jedno wchodzi w drugie.

---------- Dopisano o 03:39 ---------- Poprzedni post napisano o 03:23 ----------

Cytat:
ALE teraz wymyśliłąs z tymi łosami to co ci silikon w cebulki włósowe udezyl? to wyjmój jak najszypciej. i napisz otym koniecznie na rózowym.
z leje się normalnie .

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-12-01 o 03:46
Stary 2009-12-01, 07:49   #1930
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
oj to u mnie ciąża to sposó→b na dodatkowe kg
w pierwszej do 33tc-29.5kg
w drugiej do 38tc 27.9kg...
nie powiem ile zostało, jeszcze dzis walcze z kg po pierwszej ciąży (bo z tej drugiej to chyba wszytkiego sie pozbyłam )
a ja w kazdej ciąży + 8-9 kg, a po ciążąch... coraz mniej. Teraz to i tak jest ok, bo 4 miesiace po ciążach ważylam zawsze 46-47 kg, a dopiero jak maluszki mialay roczek, zaczynalam do siebie dochodzić (czyli 52 kg)
a na stół operacyjny do cesarek kladłam sie z wagą nie większą niż 63 kg

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość
ale ja piszac skarby mialam na mysli moje dzieci : cojest:

Sówka,
wiesz , ze tutaj na forum... skarby, dziewczynki, maleństwa to cycuchy

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Cytat:
Znowu zamiast pracować to ja przyklejona do wizażu

Kolejne dzisiejsze
za***iste masz te cycuchy
żeby moje tak "zowalniały"

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:
ja mam "tylko" wieka dupe, grube uda i ostro ***itnie rozbudowane łydki, ale nad wszytkim ostro pracuje, sporo cm zrzuciłam, czuje sie znacznie seksowniejsza, miłe jak w pracy słyszę ze juz wystarczy, ze szczupła jestem...tylko wkur mnie kretyn co to mi cały czas mówi że cycków nie mam a jak będe miała to jak juz będa ruchome i nie bolesne, to jak Bozie kocham, zaciągne do kibla i cyckami złomocze ten głupi łep
: hahaha:

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Cytat:
Horo jest bajer co nie?
że tak powiem pospolicie... jest za***isty bajer

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
Agnes sliczny stroj
Listopadowa piekne solenizantki
Mam w udzie 52cm
Zaczelam sie masowac chinska banka Przejechalam na rowerze 8km Dieta zmieniona I co jeszcze kobieta zrobi by czuc sie sexy??
Vida nalegam-chcemy obecne foto
a ja mam w udzie 49 cm.
Pani od ćwiczeń powiedziala, ze przy moim wzroście 165 cm... super byłoby 51-52 cm... była szczupła, ale fajna nóżka

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 08:03   #1931
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo dzięki za odp.
Powiem wam dziewczyny ze im wiecej czytam tym bardziej głupieje,teraz jeszcze doszło mi pytanie co do wyboru projekcji bo wygrzebałam ze w Mentorach jest tez Ultra High
Super ze wkleiłaś Horo swoje przed,po 1op. i te teraz,faktycznie wyjścióweczke mialaś sporo mniejszą od moich,boje sie zeby nie wybrac za małe chociażby ze względu na to ze mogą sie nie wypełnic całe.
Wklejam foto i za chwilke podrzuce jeszcze raz wymiarki,moze coś jeszcze ktos mądrego powie.Narazie obstawiam 400-420cc

PS.
Wzrost 170,waga 50-51kg
hmm...czy cos jeszcze?

Ty już masz spoooory biust i za***isty rowek
To, co ja mam teraz to Ty osiagniesz za pomocą 250, czy 300 cc.
A jak więcej... to bedzie big cyc

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
Oj... 400, no nie wiem, ja chce cos takiego jak agnes,o ona ma 350.
Odstep miedzy cyckami mam okolo 1 cm (jak nie mniej).
Myslisz, ze przy 350 bedzie cos nie halo ???
przy 350 cc będziesz miała cycuchy kolo siebie
masz mieć HP, a nie UHP (wtedy byłyby węższe)

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Cytat:
18 cm - mierzone od srodka
12 cm - szer. prawego cycka
13 cm -lewy

Ja oszaleje niedlugo

Pamylka 19 cm- rozstaw sutow
u mnie przed op... rozstaw sutków 22 cm, nawet 22,5 cm
szerokosć cycuchów - ok. 14 cm

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
Witaj kochana!A dziekuje malenstwo rosnie a ja razem z nim Piersi jak na razie nie urosly ale zrobily sie mega miekkie i ciut opadly ale ogolnie zmiany na plus
a twoje widze normalnie coraz ladniejsz sie robia!Ale nam tu pokaz zrobilas no ,napatrzec sie nie moge!!!!
cieszę się, ze wqszystko super
i z biuścikiem i z maleństwem

Moje piersiatka powoli normalnieją, ale nie mogę sie doczekać kiedy opadną i zrobia się takie fajnie owalne

Stary 2009-12-01, 08:08   #1932
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Horo-no nie wytrzymam , zaraz zgłaszam Twoje zdjecia do złośliwca , jak można takie cuda tu wklejać? Wszystkie trolle pękły z zazdrości Śliczne
jeszcze im trochę brakuje, ale... pięknieją z dnia na dzień

teraz czekam na Twoje fotki
ale będzie BOMBA

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

mimi,
wg mnie takze najwyższa projekcja bylaby jak najbardziej wskazana

Stary 2009-12-01, 08:40   #1933
Vida S
BAN stały

Cytat:
Ty już masz spoooory biust i za***isty rowek
To, co ja mam teraz to Ty osiagniesz za pomocą 250, czy 300 cc.
A jak więcej... to bedzie big cyc

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

przy 350 cc będziesz miała cycuchy kolo siebie
masz mieć HP, a nie UHP (wtedy byłyby węższe)

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

u mnie przed op... rozstaw sutków 22 cm, nawet 22,5 cm
szerokosć cycuchów - ok. 14 cm

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

cieszę się, ze wqszystko super
i z biuścikiem i z maleństwem

Moje piersiatka powoli normalnieją, ale nie mogę sie doczekać kiedy opadną i zrobia się takie fajnie owalne
HORO czy to ty, czy to troll z rózowego???

co ty tym dziewczynom proponujesz??? 250!!!!!!!

ja podpisujesie pod postem MYA DIVA takie implanty v troche większych cyckach gubią. znam z wlasnego doświadczenia.
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 08:50   #1934
TiNi87
BAN stały

Cytat:
a ja w kazdej ciąży + 8-9 kg, a po ciążąch... coraz mniej. Teraz to i tak jest ok, bo 4 miesiace po ciążach ważylam zawsze 46-47 kg, a dopiero jak maluszki mialay roczek, zaczynalam do siebie dochodzić (czyli 52 kg)
a na stół operacyjny do cesarek kladłam sie z wagą nie większą niż 63 kg

a ja mam w udzie 49 cm.
Pani od ćwiczeń powiedziala, ze przy moim wzroście 165 cm... super byłoby 51-52 cm... była szczupła, ale fajna nóżka
To ty normalnie masz za***iste wymiary-bioderka szersze a nozki pajaczkowate-taka figurka fajnie wyglada A ty w ciazy przytylas 8-9kg??Boze to strasznie malo !!!J myslalam ,ze malo przytylam bo 13 i 15 kg i na porodowce 68kg wazylam najwiecej,ale ty normalnie mnie rozwalilasZazdro szcze wam chuderlaki
Stary 2009-12-01, 08:55   #1935
Vida S
BAN stały

MARCHEWKA od dziś odchudzam.!!!

wzrost 165cm
waga 57,7 kg
cyc 90cm
pod cycem 76cm
pas ( oj lepej niepisac bo najwęzej mam w szyji, tylko 32cm ) 72cm
dupa 89cm
udo 51cm

NO i wyglądam jak lodówka na zapałkach
Stary 2009-12-01, 09:01   #1936
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
HORO czy to ty, czy to troll z rózowego???

co ty tym dziewczynom proponujesz??? 250!!!!!!!

ja podpisujesie pod postem MYA DIVA takie implanty v troche większych cyckach gubią. znam z wlasnego doświadczenia.

nie, tylko móewię, ze przy takiej wyjściówce mimi mając 300 będzie miala taki biust jak ja.
wczoraj mnie nie było, bo wieczorkiem siedziałam z kumpela, ktora zrobila biust w Czechach. Miala swoj B/C, ale uparla się na 400 i teraz wyglada to... naprawde nieciekawie. Ma 2 razy to, co ja. chce odczekać ile musi, zanim skóra sie rozciagnie i wożyć mniejsze.
A podobno doktorek ja ostrzegal na wszystko trzeba zwracać uwage przy doborze implantow... szczegolnie na wyjściówkę.
I tak ma przeze mnie... namawiałam ja na większe.

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
To ty normalnie masz za***iste wymiary-bioderka szersze a nozki pajaczkowate-taka figurka fajnie wyglada A ty w ciazy przytylas 8-9kg??Boze to strasznie malo !!!J myslalam ,ze malo przytylam bo 13 i 15 kg i na porodowce 68kg wazylam najwiecej,ale ty normalnie mnie rozwalilasZazdro szcze wam chuderlaki
Tini,
Ty jesteś chuderlak... widzialam fotki
A udo masz idealne

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
MARCHEWKA od dziś odchudzam.!!!

wzrost 165cm
waga 57,7 kg
cyc 90cm
pod cycem 76cm
pas ( oj lepej niepisac bo najwęzej mam w szyji, tylko 32cm ) 72cm
dupa 89cm
udo 51cm

NO i wyglądam jak lodówka na zapałkach
dupa???
89 cm to pupcia i udko idealne

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-12-01 o 09:02
Stary 2009-12-01, 09:08   #1937
Vida S
BAN stały

niewiem HORUŚ co ona miałą ale ja miałąm takie wymiary jak napisałam wyzej dla marchewki. imiałam zawsze 75-C w porywach do D. ,a teraz mam D do dupy z tym 300cc.
Stary 2009-12-01, 09:34   #1938
TiNi87
BAN stały

Pierwsze foty blizn ,niewyrazne i wyczulam cos dziwnego pod prawa piersia,jakas jakby twarda zyla pionowa nawet da sie ja zauwazyc na 1 zdjeciu co to moze byc??

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-12-16 o 19:58
Stary 2009-12-01, 10:16   #1939
willma2
Raczkowanie

piekny biust , Tini ma racje chyba najnaturalniejszy na forum cudny w zyciu bym sie nie domyslila , ze to nie sprawka natury [/QUOTE] Dziękuję...
Mi włosy po narkozie leciały jak liście z drzew jesienią..Masakra. Ale teraz juz ok..Myslisz, że moze to byc reakcja na implant..?
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 10:17   #1940
trelek_
Rozeznanie

Dziewczyny, proszę o radę.
To moje wymiary:

wzrost 163 cm
waga 45 kg

obwód w biuście 77
obwód pod biustem 70
rozstaw brodawek (od środka jednej do środka drugiej) ok 18
talia w najwęższym miejscu 66 cm
biodra 87 cm
w udach (tu jestem szersza niż w biodrach) 91 cm

Jakie wkładki byście mi poleciły? Nie chciałabym potem czegoś żałować. Chciałam anatomiczne, ale coraz bardziej podobają mi się okrągłe

Edytowane przez trelek_
Czas edycji: 2009-12-01 o 10:55
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 10:17   #1941
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Pierwsze foty blizn ,niewyrazne i wyczulam cos dziwnego pod prawa piersia,jakas jakby twarda zyla pionowa nawet da sie ja zauwazyc na 1 zdjeciu co to moze byc??

Ja się nie znam..Wygląda to jak mały żylaczek..Ja miałam podobny po cesarce..ponizej pasa i sam się rozszedł..
Stary 2009-12-01, 10:18   #1942
trelek_
Rozeznanie

willma2, to chyba bardziej reakcja na narkozę niż na implant. Tak przynajmniej mi się wydaje, bo często słyszę że komuś po narkozie mocno wypadały włosy.
Stary 2009-12-01, 10:20   #1943
Vida S
BAN stały

dziewczyny moje krzsywusy z przed chwili

Edytowane przez Vida S
Czas edycji: 2009-12-03 o 11:30
Stary 2009-12-01, 10:25   #1944
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Horo dzięki za odp.

PS.
Wzrost 170,waga 50-51kg
hmm...czy cos jeszcze?

Fajne masz te wyjściówki.Ja miałam podobne..może bardziej obtłuszczone..bo ja 57 ważę, przy 170 cm wzrostu.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
dziewczyny moje krzsywusy z przed chwili

No są rzeczywiście trochę kwadratowe..A co na to lekarz?? Co mówi?
Ale blizny ładnie już się wygoiły...i ..masz śliczne usta
Stary 2009-12-01, 10:26   #1945
Vida S
BAN stały

willma tobie tez silikon udezył w łeb? WILMUSEK to napewno skutek narkozy a nie silikonu
Stary 2009-12-01, 10:26   #1946
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
willma2, to chyba bardziej reakcja na narkozę niż na implant. Tak przynajmniej mi się wydaje, bo często słyszę że komuś po narkozie mocno wypadały włosy.
No własnie tak słyszałam, bo to jednak szok dla organizmu..ale jedna z dziewczyn pisze, ze po dwóch latach wyjmuje implant..bo to niby powód wypadania włosów..
Stary 2009-12-01, 10:28   #1947
TiNi87
BAN stały

Mi włosy po narkozie leciały jak liście z drzew jesienią..Masakra. Ale teraz juz ok..Myslisz, że moze to byc reakcja na implant..?[/QUOTE]

Ty tez masz implant antykoncepcyjny!!!!???
Vida koniecznie skontaktuj sie z lekarzem,przeciez ty nie mozesz tego tak zostawic!! To raczej juz nie bedzie dobrze wygladac a ty nie mozesz tak chodzic!!To wina dr a nie twoja i on ma za to odpowiadac!!

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-12-01 o 10:32
Stary 2009-12-01, 10:31   #1948
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
oj cieżko nadrobic, dziewczyny maja tępo
co do brzydko gojących sie ran..l.może wkleisz foto swojej jakies blizny?
Nie wiem, jak się wkleja zdjęcia
mam bliznę po cesarskim cięciu. Minęło 2,5 roku a ona nadal gruba, wypukła i czerwona. Kilka blizn z dzieciństwa, ale te już bardziej płaskie i białe. Nie wiem czy to wina tego, że mi się wszystko zwykle źle goi czy po prostu mam tendencje do powstawania blizn? Muszę porozmawiać o tym z lekarzem, bo martwi mnie to, że rana będzie się źle goiła.
Czy standardowo po operacji przepisują antybiotyk? A jeśli nie to czy mogą na prosbę pacjentki?
Stary 2009-12-01, 10:32   #1949
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
willma tobie tez silikon udezył w łeb? WILMUSEK to napewno skutek narkozy a nie silikonu
"Implant antykoncepcyjny to mała pałeczka o wymiarach 4 cm długości i 2 mm grubości, którą lekarz umieszcza pod skórą po wewnętrznej stronie przedramienia.

Przez trzy lata wydziela do krwi tylko progestagen. Usuniecie implantu to niegroźny zabieg, ale wymaga nacięcia skóry. Obecnie trwają badania nad implantem, który rozpuszczałby się pod skórą. Ponieważ Implanon nie zawiera estrogenu, jest przyjazny dla kobiet palących i z chorobami układu krążenia.

Skuteczność implantu antykoncepcyjnego: ok. 95%"

Dziewczyny im chodziło o implant antykoncepcyjny a nie piersiowy (co do tego wypadania włosów). Poczytajcie..

Edytowane przez viola1983
Czas edycji: 2009-12-01 o 10:34
viola1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 10:35   #1950
trelek_
Rozeznanie

Vida, ładna wielkość a co lekarz mówił o tych nierównościach?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości