|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VII
[/COLOR]
Cytat:
Ja jednak nie będę kombinować z prezentem dla mamy przez neta, widziałam w Rossmanie promocję na perfumy Gabrielli Sabatini, ona lubi każdy jej zapach to jej kupię i już Cytat:
Cytat:
![]() Mój listonosz to jest wyjątkowy, chyba jest listonoszem z powołania bo co do mnie przyjeżdża to zawsze z uśmiechem ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez dennyrose Czas edycji: 2009-11-30 o 22:32 |
|||||
|
|
|
#4172 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do egzaminu to pamiętaj co Ci stara kierownica powie (że niby ja ) jak wsiądziesz do auta na jazdę to choćby lusterko w środku i boczne było gites dla ciebie dobrze ustawione to dotknij przynajmniej ręką, że niby ustawiasz, bo u mnie kiedyś był taki gość, co oblewał za to Zdałam ja i facet, któy miał już wczesniej prawo jazdy, ale się do tego nie przyznał A-ha i jeszcze jedno Pamiętaj, że my tutaj trzymamy mocno kciuki i wieczorem będziemy wznosić toast za pomyślnie zdany egzamin Cytat:
Cytat:
Ja mogę nawet nie wysiadać z auta i zdawać za wszystkich jak mi ktoś drugie urodzi ![]() Cytat:
Już go ostrzegłam, że jeszcze trochę sie nanosi, ale jest super chłopak z niego Cytat:
|
|
#4173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to nie ma co kombinowac lepiej kupic jakiegos pewniaka![]() Cytat:
narazie to kurs mam i tak przezywam bo ja sie boje grupy przeraza mnie jak trzeba cos powiedziec czy cos....zawsze robie sie czerwona i zaczynam jakas taka jakas strachliwa jestem![]() zobaczymy jak to bedzie ale cos czuje, ze bede musiala duzo klikac na tru z tego stresu
|
|
|
#4174 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też ich tak zawsze męczę, tylko dziś jest tak dziwnie, bo zwykle szybko odpisują, nawet jak nie wiedzą co napisać to coś tam naskrobią a dziś cisza, tak jak by ich nie było w pracy ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4175 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Wytłumaczcie mi fenomen
![]() Patrze na moje zamówienie i pisze ze wysłano 22, klikam na link do direkt cos tam i tam pisze że wyszyło z HK 28 Czyli przez sam HK szkoło 6dni czy jak?
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szybkie pytanie
![]() składając zamówienie machnęłam się prawdopodobnie w adresie paypalowym. Prawdopodobnie literówka. Teraz requesty przychodzą wyłącznie na mojego "truskawkowego" maila (jest to inny e-mail niż ten paypalowy). Czy wysyłając pieniądze z mojego prawidłowego paypala i wpisując numer zamówienia oraz opis produktu nie będzie problemów z identyfikacją mnie? Miał tak ktoś? Mam nadzieję ze nie namieszałam ![]() O matko, dodali czwórki Perles Des Mers Jakiej narodowości teraz warto być? Zmawiam bazę Guerlaina
Edytowane przez majade Czas edycji: 2009-11-30 o 23:30 |
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że u nich już jest 1.12 |
|
|
|
|
#4178 | |
|
🦄
|
Cytat:
Mama mi dokładnie opisała całą sytuację i padły nawet słowa, że "powinna sobie skorzystać z innego dostawcy usług pocztowych jak jej PP nie odpowiada"... I dostałam w zamówieniu swój łańcuszek- serduszko. Ale nie wiem, czy to tak ze stresu czy jak, ale mi się nie widzi Perfumy też mi się nie podobają
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz, ze juz wczesniej zdarzaly sie problemy. Wlasnie tak to jest, nie chce sie robic nikomu problemow i nikt nie zglasza ich zachowania a one sie rozkrecaja coraz bardziej
|
|
|
#4180 |
|
🦄
|
Zdecydowanie. Ale mi ciśnienie podniosły. Żeby moją kochaną mamę napastować. Szkoda, że ja nie poszłam, bo by tam wszystko latało. Na końcu jeszcze oskarżyły moją mamę o kradzież, bo jej ponoć źle wydały resztę z opłaty a mama wzięła pieniądze i wyszła. No co za bzdura totalna.
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Taaa.... skargę za straty moralne
![]() Przez te "przejscia" to i woda nie przypasowała i wisorek też... no i Twojej Mamie też nie było miło ..... Ale czy z PP da się wygrać ....? "monopolistą śmierć" ![]() Cytat:
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Data na stronie Tru jest tylko data "wylotu" z siedziby i odstawienia paki na poczte A date wydalenia z HK widzimy na stronie poczty
|
|
|
|
|
#4183 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To Ty jestes mna?:P Edytowane przez Anjouka Czas edycji: 2009-12-01 o 00:16 |
|
|
|
|
#4184 |
|
🦄
|
Ta tyle, że ja w zasadzie nie chcę tego rozegrać jako walkę z PP tylko z tą moją placówką. PP jako instytucja powinna dbać o poziom usług. W skardze ujmę to ładnie w słowa, że zawsze byłam zadowolona z jakości usług firmy, ale pracownice x są niekompetentne, niemiłe i opryskliwe. Psują cały wizerunek instytucji i na dodatek pokusiły się na komentarz typu, że "jak się nie podoba...". Nie wiem, jak tam PP wygląda na wyższych szczeblach, ale jeśli jakiś tam dyrektor poważnie traktuje swoją pracę to myślę, że naganę powinny dostać.
A nagana w urzędzie skutkuje brakiem premii, więc chyba powinno im zależeć. Ja zawsze jestem miła i oczekuję tego samego od osoby mnie obsługującej.
|
#4185 |
|
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15591108]Shimmer brick to jest rozswietlacz. Zastosowanie jako cien do powiek jest dodatkowe. Na Truskawce jets blad
.[/QUOTE]Tak, dokladnie. W promocji jest aktualnie tez wersja Pink i tam juz jest poprawione, ze to jest mozaika do twarzy
|
|
|
|
#4186 | |
|
🦄
|
Cytat:
Teraz lusterka to automatycznie. Ale trzeba pamiętać, że wsiadasz to tak:
|
|
#4187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
walnij pisemko to moze kobiety usiada na czterech literach i przestana fikac![]() hehe mozliwe ale jezeli ja Toba to jak przezyc ta pierwsza pomoc na manekinie ?Cytat:
? nie maja co kobiety wymyslac juz chyba.... mnie kiedys jedna kobieta na poczcie zszokowala tak, ze nawet sie nie odezwalam...w sumie blizej mam poczte na glownej ulicy, ale tam sa okropne kobiety i ludzie stoja zaraz nad Toba a ja tego strasznie nie lubie! do tego kobiety sie wszystkiego czepiaja, ze jak masz 4 paczki do wyslania to juz ksiazke nadawcza musisz miec bo one do 3 przyjmuja bez ksiazki, takie sratatata i raz do zaplaty mialam chyba 34,20zl wiec jej dalam 35zl a ta do mnie "Do widzenia" i tyle...ja rozumiem, ze te 80gr nie majatek, ale to jej obowiazek chyba wydac mi nawet 2gr reszty a nie patrzec sie bezszczelnie i dobra! tak zglupialam, ze myslalam przez chwile, ze moze zle uslyszalam, ale jednak nie i widzisz jakie naciagaczki!![]() Cytat:
mi samo sprawdzanie z 30min zajmie
|
|
|
#4188 | |
|
🦄
|
Cytat:
Z tymi pieniędzmi to też przesada, aż szkoda gadać. U Ciebie to chyba te 80 gr miało za napiwek robić albo coś ;p Wracając do prawa jazdy to ja się teraz codziennie testów uczę. Miałaś już jazdy?
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nieee, ja dopiero kurs bede miala, w ta sobote od 9-14 bo moj tatus stwierdzil, ze ja w tygodniu nie mam czasu, mimo, ze tylko we wtorek i srode mam zajecia wiec bede sobie chodzila w sobote heh a ja diete zaczelam od dzisiaj i bede przez te 5h o kawie![]() jak dojde do jazdy to juz bede meliske codziennie litrami pila
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o egzaminie,a ja mam 14 grudnia już trzecie podejście
,wierzę,że i za mnie będziecie trzymać kciuki,bo tak bardzo chciałabym już jeździć a stres jeszcze większy .A w temacie...mam ochotę sobie coś kliknąc,ale sama nie wiem co,na wszystko mi ostatnio szkoda pieniędzy,jakaś chora chyba jestem,coś się ze mną złego dzieje
|
#4191 |
|
🦄
|
Anetko, będę trzymać, Wy za mnie też, bo ja wierzę w siłę kciuków, chociaż głupio to brzmi chyba. Słyszałam, że często za wymuszenia oblewają.
Ja tak myślę, że bym chciała chociaż z placu wyjechać hehehe... Ogólnie jeżdżenie mi się podoba, ale nie mam do tego drygu A mój dziadek był egzaminatorem w wordzie, mój tato ma wszystkie możliwe kategorie... No że też nic po nich nie odziedziczyłam wrrrrr
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4194 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dziewczyny egzamin na prawo jazdy to najgorszy egzamin w zyciu, zadna matura czy poprawki czy warunkowe sie nie umywają
Kolezanka zdawała 13 razy! Na pocieszenie ten 13 jest za darmo Żeby nie było zupełnie nie na temat... mysle nad trójeczką stili i liberte, dla kolezanki ck in2u i rabacik |
|
|
|
#4195 |
|
PIP.
|
a ja zdalam na prawko za pierwszym razem
bo wszyscy moi znajomi oblali i ja poszlam tak na luzie, ze zdam testy i ZOBACZE jak to jest na placu ![]() a tak w temacie, zeby nie bylo off topu to moje wczorajsze poranne zamowienie [szminka ysl] juz do mnie leci ![]() a ja jednego dnia zamawialam 3 paczki 22.11 - jedna dostalam wczoraj, na druga laurka, a nad trzecia pewnie UC kontempluje jeszcze ![]() [a listonosz mnie zabije ]co do poczty - to niestety oni mysla, ze poniewaz sa jedyna taka instytucja moga sobie robic co im sie podoba. nie wiem jak Wy, ale ja nie spotkalam sie z poczta, gdzie kiedykolwiek w uzyciu bylyby wszystkie okienka, ktore tam sa... zawsze kolejka 5 kilometrowa i jedna, max 2 panie, a reszta siedzi. ja rozumiem, ze sa rzeczy, ktore musza zrobic, ale czemu nie zalatwia roboty papierkowej rano, kiedy wszyscy sa w pracy i poczta jest pusta, tylko robia to w "godzinach pocztowego szczytu"?
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie? 7. lusterko wewnętezne- poprawa szminki 8. lusterko boczne - rzut ogólny plus puder 9. zaciągnięcie ręcznego coby kosmetyczka nie spadała ??
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4198 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja też zdałam za pierwszym razem
![]() da sie )słuchajcie - wczoraj wchodziłam na zamówienie i było że oczekuje na wpłatę - dziś weszłam i nic nie ma - nie wysakuje żadna informacja - to dobrze czy źle?? ciekawa jestem czy mój listonosz coś dziś przyniesie....
|
|
#4199 |
|
PIP.
|
jak nie wyskakuje to dobrze
![]() ja zawsze mam tak, ze najpierw jest, ze oczekuje na wplate, potem na jakis czas znika, a potem status, ze wyslane
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

ja mialam 27, to taki ciemny bez, jak ktos lubi wyraznie widoczne usta w odcieniu takiego ciemnego bezu/brazu to bedzie zachwycony

. Gnojek jeden, regularnie olewa zostawianie mi awiza, w koncu nasmaruje na niego jakas skarge i bedzie mial za swoje 

Zdałam ja i facet, któy miał już wczesniej prawo jazdy, ale się do tego nie przyznał
Pamiętaj, że my tutaj trzymamy mocno kciuki i wieczorem będziemy wznosić toast za pomyślnie zdany egzamin
no a teraz powiedzmy zostało mi 60 PLN a jak będę kupować za 100 PLN to co wtedy?
Czyli przez sam HK szkoło 6dni czy jak?

A date wydalenia z HK widzimy na stronie poczty
?
?