|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
|
|
|
|
#3152 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#3157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mielismy jechac z nimi,ale za pozno dałam potwierdzenie i w ich domku juz nie bylo pokoi. Wiec szukała i czegokolwiek, razem mieszkac nie musimy, grunt,zeby tam byc. I znalazła,. pokoj bardzo prosty, wrecz ubogi, ale i tak w nim mało czasu sie spedza na wyjazdach, dobrze ze cokolwiek dorwałam. 50zł za dobe od osoby, super tanio. Cytat:
ja nie, ja nieśmiała ![]() |
||
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Renatka - Fajnie, że Ci się układa. Cieszy mnie to bardzo i super Wam z tym sylwkiem wyszło. Byłam na uczelni. Wróciłam a tu tak mało naskrobane. Kupiłam sobie masło do ciała o zapachu kawowym ![]() W ogóle ciężki dzień dzisiaj miałam ... |
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje Sylwka sie boje, to nadal jest "kolega" a zarezerwowalismy sobie wspolny pokoj, wszyscy wiedza,że jedziemy razem. A najbardziej to sie boje,że to tak powaznie moze wygladac. Chociaz to tez mnie cieszy. Bedziemy sie razem budzic, razem spedzimy caly tydzien, bardzo fajnie ![]() Musze dokupic troche nowej bielizny ja chyba dzisiaj szybko padne spac
|
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Super Renatka.
Wrócicie jako para jeśli to się nie stanie wcześniej ![]() Ja też chyba zaraz się kładę. Postanowiłam od jutra wziąść się za siebie i zacząć znowu ćwiczyć! Muszę si ę w związku z tym wyspać
|
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja zaplanowałam sobie,że od jura oficjalnie robie WSZYSTKO zeby moja cera do 28grudnia wyglądała dobrze bez mejkapu ![]() Ogolnie musze sie wziac za siebie przed tym wyjazdem, to mnie mobilizuje ej, naprawde
|
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co takiego robisz? Moja cera też nie jest w najlepszej formie i nie wiem właśnie co z tym fantem mam zrobić
|
|
|
|
|
#3164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic takiego. Naarazie podlecze syfki Zaczne od parówki i wycisniecia całego tego swinstwa, glinke zielona bede kładła co 2 dni, codziennie na wieczor peeling garniera active, odstawiam kremy-każdy mi szkodzi, bez kremow moja skora zawsze wygladała lepiej, szare mydełko u mnie rewelacja, no i sie NIE MALUJE, ewentualnie odrobine minerałka na buzke, ale raczej nic. TO naparwde pomaga najmocniej ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
A jak ta parówkę robisz?
Też muszę coś koniecznie zrobić z sobą. Póki co to uciekam spać. Dobranoc
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#3168 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja popijam kawke, inaczej bym się do niczego nie nadawała. Ostatnio nie moge zasnąć, a później strasznie ciężko wstać. Zaraz zabieram się do nauki na koło. chce mieć już ten dzień z głowy, a do wieczora mam zajęcia i to najgorsze na końcu bo referat. Nie cierpie mówić przed ludźmi.![]() Co do cery to ja już próbuje moją doprowadzic do porządku od 2 miesiecy i dalej jest masakra. i już sama nie wiem co z nią robić. |
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Dizeń dobry
![]() Też już kawkuję
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już po wizycie u dentysty
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cera.. no,ale ja kolegi nie chce straszyc swym licem, niech sobie chłopak śpi w spokoju obok mnie, a nie budził sie z koszmarami ![]() a ja kawke odstawiłam Tzn. piję tylko naprawde OKAZJONALNIE. Jak w niedziele z Anią ,ale to była pyszna kawka ![]() a tak to badam zieloną herbate, moje ulubione póki co: z flaszowcem oraz z aloesem
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() moja cera tez wyglada zle, cos mi wyskakuja niespodzianki
|
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten za 2tyg bedzie najgorszy ![]() a ja tak właśnie myslę, czy kawe czy cappucino sobie zrobić
|
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i lepiej sie odzywiamy (owoce, salatki itp) Edytowane przez Tygrryska Czas edycji: 2009-12-01 o 10:41 |
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego że latem mniej to się zgodze, chociaż ja jak mam cere w porządku to wystarczy troche pudru i jest w porządku, a teraz bez podkładu się nie obejdzie no i na wakacjach nie musiałam nigdzie wychodzić i mogłam sobie zrobic kilka dni bez makijażu, a teraz codziennie uczelnia w weekend to cos załatwić to sie tak nie da staram się niby jak najmniej mieć ten makijaż na twarzy ale to nic nie daje.
|
|
|
|
|
#3178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W tygodniu praca, teraz mamy codziennie jakieś wizytacje, trzeba jakos wyglądac ![]() w weekendy uczelnia, a jak nie to sie randkuje tak czy siak wstyd wyjsc bez mejkapu z taka twarzą.Ale obiecałam sobie,ze nie nałoze nic poza minimalna ilością minerałka na siebie i musze wytrwac Podkreslam mocniej oczy, to odciąga uwage od twarzy ![]() a ja dalej mam problem co zrobic z włosami.. Podoooba mi sie ten kolor Burciagi |
||
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten na za 2tyg tez muszę, bo to jest praca zaliczeniowa która muszę oddać i wygłosić, jak sie nada to mnie z egzaminu jednego zwolnią ![]() |Renatka śliczny ten kolorek na foto
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.