|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja mam dziś gorszy dzień, najpierw w nocy spać nie mogłam, a dziś od rana wstręt do jedzenia. Otworzyłam lodówkę i szybko ją zamknęłam. Myślałam że ![]() No i tak ze specjalną dedykacją dla motylka pochwalę się Wam moim urodzinowymi wypiekami. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Melduję się, rano znowu jaśniutka kreseczka, a zaraz po niej - @
![]() ![]() ![]() Źle mi ![]() dobrze, że mam dużo roboty, to nie będę za dużo myśleć ![]()
#4715 |
Zakorzenienie
|
![]() Powiem Wam jaki numer, wczoraj jak byłam w tej Figlolandii to były drugie urodzinki, okazało się, że to syn kobiety z którą razem leżałam na porodówce. |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
a mi wróciła chęć do jedzenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
witam
sto lat dla Oliwki ![]() ![]() ![]() Kasia zdjecia piekne ![]() ![]() olbka przykro mi kochana ![]() marlenka zdolna jestes, dobrze ze wrocil apetyt, ja mam od tygodnia mdlosci i najlepiej sie czuje jak jem. chociaz male porcje, bo jak zjem wiecej to ![]() anula pamietam o twojej wizycie, chyba razem z latko, prawda? ale wy macie dalsze ciaze i zobaczycie duzo wiecej, super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
normalnie dziś to jakaś masakra, zmienia sie jak w kalejdoskopie, w jednej sekundzie jest już ok a za chwilę
![]() a anula to jutro ma wizytę tak jak i ja ![]() ja wczoraj sprawdzałam że z Olwią miałam pierwsze usg robione dokładnie w 5 tygodniu i 3 dniu ciąży, więc teraz już powinien lekarz stwierdzić czy jest czy nima... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witajcie kochane ![]() Ale pospalam dzisiaj ![]() ![]() Moniczko nie wszytsko stracone ![]() ![]() ![]() ![]() Itakasiu mam nadzieję, ze zobaczę, do poniedziałku jeszcze sporo czsu... Kasiu zdjecia są przecudne!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Te palmy, ale sie rozmarzyłam ![]() Świetna ta akcja charytatywna!! Ludzie maja super pomysły!! Anulka czekam na dobre wieści!!!! I trzymam mocno kciuki!!!! Marlenko piekny tort!!!! A co do zapachów, to ja nie mogę wchodzić do obuwniczych, bo padam,nie mdli mnie tylko dusi ![]()
![]() |
#4724 | ||||||
Zadomowienie
|
Witam kochane!
O matuchno nie wiem jak ja dzisiaj wytrzymam w pracy!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() A tz-a to ja lubie w takim kruciutkim zaroscie a ten ze zdjecia juz za dlugi jak na moj gust... Ale juz niedlugo bedzie sie golil wiec jest OK ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Marlenko spóźnione życzonka dla Twojej Oliwki, dużo zdrówka i radości z rodzeństwa ![]() ![]() Kasiu zdjęcia przepiekne, po prostu bosko, aż wam zazdroszczę takiego wyjzdu, sama bym się tam troszkę pobyczyła ![]() Karolinko, Aniu jak tam u Was? Jak się czujecie, jakieś nowe objawy? Panienko kuruj się, i mam nadzieje że nie przyjdzie do Ciebie ta wredna @. A u mnie masakra z mdłościami od wczoraj, jak mnie koło 13 złapały mdłości to myślałam że umrę, ciężko mi było nawet oddychać ![]() ![]() Jutro moje kochanie wymysliło żebym wzieła wolne i odpoczeła tak w środku tyg. żeby się nie przepracować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() uciekłam na troszkę od was ale juz sie melduje ![]() dużo pisałyscie przez ten czas jak mnie nie było , podczytywa łam co tam u was i tak w skrócie to WITAM WSZYSTKIE NOWE DZIEWCZYNKI i trzymam kciuki za owocne starania ![]() Edzia ślicznie wygladałaś i jeszcze raz wszystkiego naj naj najlepszego ![]() ![]() Kasia_Dublin i Carol dziękuję że o mnie pamietałyście ![]() Kasiu sliczne foteczki a ty jesteś przecudna ![]() ![]() ![]() Itakasia cieszę sie że wszystko ok i cudna fotka z usg ![]() sas nie smutaj sie ![]() ![]() Marlenko naj dla Oliwki i torciki mniam mnia chce kawałeczek ![]() Stara panna- doczytałam że jedna krecha.... ![]() no na razie tylę musze sobie poprzypominać co tam jeszcze było ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny, a ja mam dzis dzien lenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zadomowienie
|
jednak jeszcze nie mam @, ale nie będę już Was zamęczała moimi plamieniami
![]() pewnie będzie za kilka godzin i tyle, co się odwlecze to nie uciecze... Nic to Baśka. Jak to mawia moja kumpela: ch*jowo, ale bojowo!
#4730 |
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze sie pochwale że dostałam pierwszą @
![]() ![]() powiem wam że ten mój organizm niezły jest , zawsze @ dostawałam tak miedzy 24-28 zawsze w te same dni, jak poroniłam to też krwawienie zaczeło sie 24 a teraz kiedy po poronirniu powinno mi sie wszystko poprzestawiać pierwsza@ tez przyszła 25, więc sobie tak myslę że chyba mój organizm wraca do normalnoście ![]() zauważyłam że nie ma aneczki no i Cosma moja kochana tez juz bardzo mało tu zaglada-kochana chyba mnie nie zostawiłaś??? Edytowane przez aa2 Czas edycji: 2009-12-01 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||||
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz juz niby ok dzwonil przed chwila i wogole...ehh a ja zaraz ide prac firane i myje okienko ni chce mi sie Kasiu zdjatka super tylko sie romarzyc
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() Edytowane przez sas Czas edycji: 2009-12-01 o 10:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny,
mam do Was pytanie, jako do doświadczonych "staraczek". Dziś rano zrobiłam test ciążowy (Amil) i druga kreseczka wyszła bardzo bladziutka. Czy jest szansa na fasolkę?? Jestem w 28 dniu cyklu. Chyba zaraz oszaleję..
#4733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana nie jestem jeszcze oficjalna staraczką ale wpisz mi żebym pamietała kiedy miałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Skargi
![]() ![]() ![]() Sas ( Monika, lat 25) - 2 cykl starań, kolejna @ 28.11.2009 Agnieszka1980 (Agnieszka, lat 29) – 2 cykl starań, kolejna@ 8.12.2009 LadyMK (Magda, lat 23) - 5 cykl starań, kolejna @ 13.12.2009 Niutek (Ola, lat 31) - 27 cykl starań, kolejna @ ??.12.2009 Motylek85 ( Natalia, lat 24) - 2 cykl starań, kolejna @ 14.12.2009 Agncyb (Agnieszka, lat 24) - 2 cykl starań, kolejna @ 20.12.2009 Scio (Paulina, lat 23) - 4 cykl starań, kolejna @ (24).12.2009 mala przerwa-czekamy na powrot w wielkim stylu ![]() Maggie1983 (Magda, lat 26) - 7 cykl starań, kolejna @25.12.2009 ![]() aa2 (Asia, lat 27) - ?? cykl staran, kolejna @26.12.2009 Andzia121776 (Ania, lat 33) - 24 cykl starań, kolejna @28.12.2009 Olbka (.........., lat 27) - .... cykl starań, kolejna @ ??.??.2009 |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo że kreseczka wyszłaCi bardzo blada to mysle ze mozesz sie cieszyć, wiekszej ilosci dziewczynek wyszła bladziocha i teraz maja lokatorów w brzuszku ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Maggi kochana jestes ze tak szybko mnie chciałaś przezucić, ale ja jeszcze nie mogę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zadomowienie
|
Ja też pierwszą miałam taką bledziutką i jestem w ciąży więc myślę że możesz zaczać się cieszyć, proponuje dla sprawdzenia wybrać się na betę
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zadomowienie
|
Maggie, już się uzupełniam
![]() Emila jestem ![]() a następnego terminu jeszcze nie podam, bo, cholera, jeszcze nie wiem, czy tę małpę mam czy nie ![]()
#4740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.