|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
A mnie dzisiaj ewidentnie zjadły nerwy. Czekałam na egzamin prawie 2 godziny i było ok. - rozmowa, żarty, zero stresu. A od momentu jak wsiadłam do samochodu tak moja noga odmówiła współpracy totalnie. Nie wiedziałam, że noga może tak drżeć na sprzęgle
. I tak, że zaliczyłam łuk i wzniesienie to w szoku byłam. No a potem miasto i zmiana pasa na ciągłej ( z tego wszystkiego nie zauważyłam) i według Egzaminatora wymuszenie pierwszeństwa. Eh co zrobić, żeby taki stres nie dopadał?
|
|
|
|
#3572 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bardzo się cieszę. ![]() Ja czekam z utęsknieniem do 14.Bardzo brakuje mi jazd,ale wezmę dopiero przed samym egzaminem.Mój instruktor pewnie już dostaje szału na mój widok ![]() Gratuluję Ci i oczywiście baaardzo zazdroszczę |
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja trzy egzaminy miałam na paszport, czwarty też, bo dowód dopiero się robi, ale żaden nawet się słowem nie odezwał... tylko za każdym razem się tak przyglądają długo... Mam dosłownie teraz dwa razy chudszą twarz niż na tym zdjęciu ![]() Justyna jak zawsze ale już lepiej.Rano wypiłam melisę, do tego wzięłam Relamax, kolejny jak tata po mnie przyjechał do szkoły, kolejny jak dojechaliśmy do Sieradza i jeszcze jeden przed 14. Do tego czekolada, banan, Bounty i Tiger Byłam trochę zdenerwowana, wyczytali mnie po 20 minutach do babki, u której zdał mój Tż i jeden kumpel. (Instruktor opowiadał, że większość dziewczyn oblewa, bo jej mąż, też egzaminator z jakąś egzaminowaną, wiecie... ) Koleżanka mi życzyła przed pierwszym egzaminem, żebym tylko nie trafiła na M. i S. I co - za drugim razem M., teraz S. ![]() Ale nic, wsiadłam, wydaje się całkiem sympatyczna (nic się później nie odzywała, ale jakoś tak miło nie jak ostatni egzaminator bez przerwy jak nie cmokał, kląskał, drapał się po bródce, to robił głupie miny, że "jak ja jeżdżę"), światła pozycyjne, płyn hamulcowy, po jednym razie łuk i górka. Wyjeżdżamy w lewo (ej, co jest? za każdym razem się jedzie w prawo i jadę, patrzę, ustąp pierwszeństwa, to przyhamowałam, nic nie jedzie, to jadę. A babka do mnie jaki był znak, to może, że "ustąp pierwszeństwa przejazdu", a ona, czy na pewno. "Eee, stop był? " "Noooo" "Upss", dojechałam do parkingu i się przesiadłyśmy. Rzeczywiście ten stop później tam wyrósł ![]() Zapłaciłam za kolejny egzamin, na środę umówiłam się z instruktorem, ustalimy mi dwa wyjazdy, dam mu potwierdzenie zapłaty, to jak najszybciej umówi mi kolejny egzamin.
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-11-30 o 19:28 |
|
|
|
|
#3574 |
|
Zadomowienie
|
Wenus2029 - GRATULACJE!!!
![]() art_18 - przykre, ale nie poddawaj się, walcz do końca |
|
|
|
#3575 |
|
BAN stały
|
oj dziewczynki
przykro mi, że nie wszystkie zdałyście, ale gratuluję i tym co zdały i tym co walczyły - nie poddawajcie się ![]() a jutro kciuki trzymamy za: ![]()
|
|
|
|
#3576 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, dziewczyny
|
||
|
|
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
dziewuszki co dzisiaj za dzien
przykro mi bardzo ![]() jaka jutro mocna ekipa uhu i wśród niej- JA.jeździć umiem, jak nie zdam to egzaminator ma problem narazie podchodze na luzie. co bedzie to bedzie. ja zrobie wszystko żeby zdać ale jak nie zdam to załamka konkret zapewne będzie. co teraz twarda jestem to jutro może być inaczej. ale kciukersy trzymajcie, raźniej jakoś co mówiłam, że pytania bede mieć to jednak nie ma bo instruktor dzisiaj wszystkie rozwiał dziewczyny jutro JAZDAAAAA powodzenia !
|
#3578 |
|
Rozeznanie
|
ankossek
pasazerka1 Czekoladkaa Ewusiek18 olaaaa199111 Mocno trzymam kciuki!!!
|
|
#3579 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3580 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
no kciuki się przydadza, bo stresik zaczyna dopadac powoli
|
#3582 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
!!![QUOTE=wenus2029;15587466]Dziewczynki kochane, jeżdżę BEZ L na dachu ![]() Gratulacje!!! ![]() Też już bym chciała mieć to za sobą i w końcu jeździć bez L na dachu...ech !!! ![]() |
|||
|
|
|
#3583 |
|
Raczkowanie
|
ankossek
pasazerka1 Czekoladkaa Ewusiek18 olaaaa199111 Trzymam bardzo mocno kciuki ![]() ![]() To jest do zdania ![]() yula88, benia1169, shanta Dziękuję ![]() Masterpiece - Dziękuję, Ty też zdasz, mocno trzymam
Prawko ![]() 30 listopada 2009 - ZDANY! I ja próbuję swoich sił Proszę o wsparcie ![]() Strony internetowe Bydgoszcz Edytowane przez wenus2029 Czas edycji: 2009-11-30 o 21:24 Powód: poprawka ;) |
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
przykro mi dziewczyny
![]() Trzymam kciuki za jutrzejsze
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeeee tam! Dziewczyny! Ja cały weekend razem z piątkiem przejeździłam całkiem sama i było super!!! (Wolę sama niż z kimś, bo jakoś mam wrażenie, że pasażer mnie ocenia i robię więcej błędów... )Co prawda mam cały czas straszną paranoję, że wszyscy na drodze się na mnie wkurzają, np. jak jest już ciemno i samochód za mną podskakuje na nierównościach, to ja mam wrażenie, że mruga mi długimi, że coś ze mną nie tak ![]() ![]() Ale tak to luzik, uwielbiam jeździć!!! Gratuluję zdanym egzaminkom i współczuję niezdanym Najważniejsze to uwierzyć w siebie i być 100% skupionym na drodze i otoczeniu. A i jeszcze jedno - nie szalejcie tak z tymi ziołowymi uspokajaczami i potem energy drinkami, bo połączenie nie jest za zdrowe dla organizmu i możecie się dziwnie poczuć... Edytowane przez gda Czas edycji: 2009-11-30 o 21:31 |
|
|
|
|
#3586 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ja też trzymam! będzie szczęśliwy ten grudzień dla wszystkich zdających
damy radę!!!parodia szkoda, tak trzymałam kciuki i myślałam jak tam sobie radzisz o 14. grunt że stres opanowany-to już połowa sukcesu art szkoda ale głowa do góry! wenus gratulacje!! ale zazdroszczę ![]() mnie też już też stres dopada, mam nadzieję że jutro go opanuje bo tego boję się najbardziej...
|
#3587 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny,ja jestem trochę zabiegana teraz,ale codziennie trzymam za Was kciuki
!!! dziś chciałam się umówić na kolejny egzamin,ale jak zapłaciłam i poszłam się umówić,to się okazało,że mam 3 niezdane egzaminy i najpierw muszę mieć zaświadczenie,że wyjeździłam godziny doszkalające.. myślałam,że najpierw się umawiam na egzamin,wykupuję sobie jazdy później i wtedy instruktor zawozi moje papiery do wordu,że wyjeździłam te godziny i odesłali mnie z kwitkiem.. muszę poszukać jakąś inną szkołę jazdy,bo wstyd mi po raz kolejny się przyznawać mojemu byłemu instruktorowi,że znów nie zdałam ;p nie wiecie jak to jest,gdy się zapłaci za egzamin,ale nie umówi terminu,to ważność tego kwitka kiedyś mija? bo ja chciałam w styczniu dopiero iść się zapisać na egzamin,ale boję się,że mi unieważnią ten papierek i pieniądze mi przelecą,które już wpłaciłam za poprawkę...
|
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
a o której jutro walczycie dziewczyny??
ja 8:30 :P
|
#3589 |
|
Raczkowanie
|
olaaaa ja godzinkę wcześniej o 7.30
![]() DeadlySilence te pieniążki nie przepadają, można nawet iść i wypłacić po roku jeśli w ogóle nie przystąpisz do egzaminu przynajmniej u nas w wordzie tak jest, może zadzwoń i zapytaj żebyś była spokojniejsza
|
#3590 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3591 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kciuki sie przydadzą i to bardzo![]() Ja 12:30 ale zaczynam od teorii.. Oby chociaż to zdać bo na praktyczny sie nie napalam nawet ,żeby później za dużego płaczu nie było![]() A ja trzymam kciuki za moje współtowarzyszki w stresie ![]()
|
|
|
#3592 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
macie wszystkie zdać!
|
|
#3594 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny, może Wy się orientujecie, jak już dostanę plasticzek
i będę chciała jeździć autem rodziców (zarejestrowanym na nich) to musze mieć jakiś papier na to jak będę sama jechać?? Gdzieś mi się coś kiedyś obiło o uszy, ale nie wiem co i gdzie jakby któraś coś wiedziała, poradźcie za dzisiaj zdające!
|
|
|
|
#3595 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny za kciuki, przydadzą się dzisiaj o 14...
Sama już od rana trzymam za wszystkie zdające dzisiaj wizażanki i mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie szczęśliwy
Edytowane przez pasazerka1 Czas edycji: 2009-12-01 o 09:38 Powód: literówka |
|
|
|
#3596 |
|
Zadomowienie
|
ankossek
pasazerka1 Czekoladkaa Ewusiek18 olaaaa199111 trzymam kciuki za Was ![]()
|
#3597 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Raczkowanie
|
ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny dziękuje wam bo to głównie wasza zasługa, gdybym tu nie trafiła nigdy nie dokupiłabym tych godzin i nie poszłabym na egzamin! A tak w ciągu dwóch miesięcy spełniłam swoje marzenie! Czytając i dopingując was uwierzyłam że i mi się uda i się udało!!! Popłakałam się jak głupia już przy egzaminatorze, do tej pory mam banana na twarzy!!! Walczcie bo warto dla tej chwili gdy słyszymy wynik pozytywny!! Trzymam z całego serca kciuki za wszystkie zdające! Uwierzcie że się uda a się uda! Tak jak mi się udało!! Dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- gratuluje! Teraz ja nie mogę się doczekać tego momentu!!!!
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
ja niestety nie miałam tyle szczęscia;/
|
#3600 |
|
Raczkowanie
|
olaaa szkoda
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

. I tak, że zaliczyłam łuk i wzniesienie to w szoku byłam. No a potem miasto i zmiana pasa na ciągłej ( z tego wszystkiego nie zauważyłam) i według Egzaminatora wymuszenie pierwszeństwa. Eh co zrobić, żeby taki stres nie dopadał?

Parę błędów było, ale nie zagrażałam nikomu 
dziewczynki uda się na pewno 
ja trzy egzaminy miałam na paszport, czwarty też, bo dowód dopiero się robi, ale żaden nawet się słowem nie odezwał... tylko za każdym razem się tak przyglądają długo... Mam dosłownie teraz dwa razy chudszą twarz niż na tym zdjęciu 

przykro mi, że nie wszystkie zdałyście, ale gratuluję i tym co zdały i tym co walczyły - nie poddawajcie się