Powiększanie piersi cz.3 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-01, 10:42   #1951
Vida S
BAN stały

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

i widzicie jak mój naturalny cyc z pod pach wisi!! no tragedyja .i implant mam tu na góze a dół to mój niewypełniony implantem wiszący cyc. doktorek mówi bądc cierpliwa. ale jak tylko kupie nowe auto lece do vilna do doktorka ,niech coś z tym zrobi wiszącym chu...jo...s t.....

dzięki wilma. no choć usta mam ładne. to juz coś

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

tini masz normalne blisny. przeciez mało czasu jeszcze mineło. smaruj je DERMATIX ULTRA. napewno stanąsie bardziej mięki i wybladną

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

trelek zaczynaj napewno od 400cc
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 10:46   #1952
trelek_
Rozeznanie

Vida, a jaki rozmiar/obwód tak orientacyjnie osiągnę przy takich wkładkach? Myślałam o max 350, sądzisz że jednak lepiej większe? Ja straszny chudzielec jestem i trochę boję się przesadzić.

A tak w ogóle to można się tutaj dużo dowiedzieć -prawdziwa skarbnica wiedzy

Edytowane przez trelek_
Czas edycji: 2009-12-01 o 10:47
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 10:47   #1953
TiNi87
BAN stały

[
tini masz normalne blisny. przeciez mało czasu jeszcze mineło. smaruj je DERMATIX ULTRA. napewno stanąsie bardziej mięki i wybladną

----------

Ja nie mowie ,ze znowu mam problem z bliznami Tylko pokazuje ,bo mam robione troszke inaczej bo bez szycia zewnetrznego i pare dziewczyn bylo ciekawe jak to sie bedzie goic i wygladac Dlatego wstawilam Usta masz sliczne
Odleglosc brodaw przed op-18cm
Odleglosc brodaw po op -22cm

I co wy na to?????

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-12-01 o 10:54
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 11:18   #1954
Vida S
BAN stały

TRELEK z tych wymiarów co podałas cycków to ty niemasz,tylko sterczące sutki. to chyba bedziesz miała D ale poczytaj wczorajsze posty LISTOPADOWEJ

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

i zobacz listopadowa ma jakie wymiary. i jaówielkość implantu!
Stary 2009-12-01, 11:25   #1955
marchwianka
Rozeznanie

tępo mi szło dzis czytanie, zaliczyłam rano zakupki, wróciłam do domu z małym warzywniakiem na pare dni, teraz chodzę i lukam gdzie co taniej bo w moim sklepie pocipieli 8.70 papryka

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Nie wiem, jak się wkleja zdjęcia
mam bliznę po cesarskim cięciu. Minęło 2,5 roku a ona nadal gruba, wypukła i czerwona. Kilka blizn z dzieciństwa, ale te już bardziej płaskie i białe. Nie wiem czy to wina tego, że mi się wszystko zwykle źle goi czy po prostu mam tendencje do powstawania blizn? Muszę porozmawiać o tym z lekarzem, bo martwi mnie to, że rana będzie się źle goiła.
Czy standardowo po operacji przepisują antybiotyk? A jeśli nie to czy mogą na prosbę pacjentki?
jak piszesz odp to na dole masz zarządzanie załącznikami i tam jest dodanie zdjęcia

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
MARCHEWKA od dziś odchudzam.!!!

wzrost 165cm
waga 57,7 kg
cyc 90cm
pod cycem 76cm
pas ( oj lepej niepisac bo najwęzej mam w szyji, tylko 32cm ) 72cm
dupa 89cm
udo 51cm

NO i wyglądam jak lodówka na zapałkach
kochana spokojnie, damy radę
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 11:30   #1956
Miskaa78
Kazar Lady

Vida, jakie piękne usta

z piersiami to zrób jak pisałam fotki wysyłaj do kliniki i niech się dr wypowie, będziesz wiedziała co dalej

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Tini - pojęcia nie mam co to za żyłka..nie miałaś wcześniej ?

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Dziewczyny, proszę o radę.
To moje wymiary:

wzrost 163 cm
waga 45 kg

obwód w biuście 77
obwód pod biustem 70
rozstaw brodawek (od środka jednej do środka drugiej) ok 18
talia w najwęższym miejscu 66 cm
biodra 87 cm
w udach (tu jestem szersza niż w biodrach) 91 cm

Jakie wkładki byście mi poleciły? Nie chciałabym potem czegoś żałować. Chciałam anatomiczne, ale coraz bardziej podobają mi się okrągłe
Podobne masz wymiary do moich, ja miałam tylko więcej w piersiach wyjściowo - mam okrągłe 420 i wcale nie sa duże więc dla Ciebie 350 to minimum

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 11:52   #1957
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
dziewczyny moje krzsywusy z przed chwili
Ale masz śliczne usta ... aż mam ochotę swoje poprawić

a cycuchy powinnaś skonsultować z doktorkiem po takim czasie od oppowinny już być mniej kwadratowe... ale pokaźne to one są

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
No własnie tak słyszałam, bo to jednak szok dla organizmu..ale jedna z dziewczyn pisze, ze po dwóch latach wyjmuje implant..bo to niby powód wypadania włosów..
glupota
wlosy wypadają po narkozie... nawet do pół roku (mialam 3 cesarki pod narkozą i 2 razy biuscik, więc wiem jak to jest)
a poza tym, albo przez diety, zle odzywianie, albo przez zabiegi fryzjerskie (w nadmiarze)

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Dziewczyny, proszę o radę.
To moje wymiary:

wzrost 163 cm
waga 45 kg

obwód w biuście 77
obwód pod biustem 70
rozstaw brodawek (od środka jednej do środka drugiej) ok 18
talia w najwęższym miejscu 66 cm
biodra 87 cm
w udach (tu jestem szersza niż w biodrach) 91 cm

Jakie wkładki byście mi poleciły? Nie chciałabym potem czegoś żałować. Chciałam anatomiczne, ale coraz bardziej podobają mi się okrągłe
Trelek,
agnes ma wymiary podobne do Twoich... chyba przed op miala pod biustem wiecej, bo ok.75 cm
i ma 350... duze i piękne z idealnym rowkiem stawialabym na coś kolo tego
ważne jest też, czy jesteś po ciaży, czy karmilaś...

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Vida, a jaki rozmiar/obwód tak orientacyjnie osiągnę przy takich wkładkach? Myślałam o max 350, sądzisz że jednak lepiej większe? Ja straszny chudzielec jestem i trochę boję się przesadzić.

A tak w ogóle to można się tutaj dużo dowiedzieć -prawdziwa skarbnica wiedzy
a mnie sie wydaje, ze niska chudzinka, to 350 max będzie suuuuper

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
[

Odleglosc brodaw przed op-18cm
Odleglosc brodaw po op -22cm

I co wy na to?????
Tini,
ale to chyba niemożliwe ... odleglość zawsze zostaje ta sama... no, chyba , ze doktorek Tobie poprzeszywal brodawki

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 11:54   #1958
Katia25
Wtajemniczenie

Cytat:
Pierwsze foty blizn ,niewyrazne i wyczulam cos dziwnego pod prawa piersia,jakas jakby twarda zyla pionowa nawet da sie ja zauwazyc na 1 zdjeciu co to moze byc??
faktycznie nie widac za bardzo na zdjeciach ale mowisz ze to zylka jakas tak?Bo wiem ze takie zylki czesto sie pojawiaja ale znikaja same wiec spokojnie bedzie dobrze,nie pamietam juz jak sie to fachowo nazywa
Stary 2009-12-01, 11:58   #1959
TiNi87
BAN stały

Trelek roznica pod biustem i w przed op taka jak u mnie -wizualnie jesli nie karmilas moga wygaladac jedynie jedrniej ale i tak biustu prawdopodobnie masz ledwo co ... Przy 420 cc przybylo mi tylko 8cm w obwodzie biustu Zalozmy ze tobie przy np 420 tez z 8cm przybedzie -w biuscie bedzie wtedy 85cm a dla mnie idealny implant to taki ktory sie rowna z biodrami Tez mialam 18cm miedzy i wzrost ten sam ...
Miska -ja dopiero dzis wyczulam poniewaz dzis 1 raz sama zmienialam plastry Tego cholernego kleju to nie da sie zmyc
Horo ja caly czas wam tlumacze ,ze ja nigdy tak daleko biustu nie mialam,byl batrdziej odchodzacy na boki ale bez przesady jak dobrze ze ja zmierzylam te brodawy teraz przynajmniej widac ze dr spieprzyl robote-teraz mi wierzycie???

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-12-01 o 12:02
Stary 2009-12-01, 11:58   #1960
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Ale masz śliczne usta ... aż mam ochotę swoje poprawić

a cycuchy powinnaś skonsultować z doktorkiem po takim czasie od oppowinny już być mniej kwadratowe... ale pokaźne to one są

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

glupota
wlosy wypadają po narkozie... nawet do pół roku (mialam 3 cesarki pod narkozą i 2 razy biuscik, więc wiem jak to jest)
a poza tym, albo przez diety, zle odzywianie, albo przez zabiegi fryzjerskie (w nadmiarze

ale tu pewnie chodzi o ten implant antykoncepcyjny a nie żelki )

Stary 2009-12-01, 12:02   #1961
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Miskaaa,
błagam o pomoc
jak to jest z tym botoxem... czy jest lepszy niz kwas hialuronowy? Ktory daje lepsze i trwalsze efekty? Ktory można w jakie części twarzy?
Już postanowiłam, ze idę po nowym roku, tylko jeszcze nie wiem na co

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
ale tu pewnie chodzi o ten implant antykoncepcyjny a nie żelki )
już doczytalam
ale nie wydaję mi sie, zeby to bylo przyczyną wypadania wlosow

Stary 2009-12-01, 12:05   #1962
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Miskaaa,
błagam o pomoc
jak to jest z tym botoxem... czy jest lepszy niz kwas hialuronowy? Ktory daje lepsze i trwalsze efekty? Ktory można w jakie części twarzy?
Już postanowiłam, ze idę po nowym roku, tylko jeszcze nie wiem na co

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

już doczytalam

Horo, no botox to na zmarszczki mimiczne czyli kurze łapki lwia (międzyu brwiami pionowa jeśli posiadasz) i poprzeczne czoła co się tworza jak podnosisz brwi ...
kwas to wypełniacz - jeśli zmarszczki są głębsze to używa sie wypełniacza, Ty pisałaś o drobnych wiec spox - kwasem możesz wypełnić bruzdy nosowo-wargowe i co Ci tam jeszcze potrzeba
obie substancje starczają na pół roku

botox od oczu w góre się podaje a kwas przeważnie na dół twarzy ale można i lwią kwasem potraktować...

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2009-12-01 o 12:06
Stary 2009-12-01, 12:05   #1963
Katia25
Wtajemniczenie

Cytat:
[
już doczytalam
a jednak jest niestety ten implant ma wiele skutkow ubocznych .Tez sie kiedys nad nim zastanawialam ale jednak zrezygnowalam
co do botoksu ja robilam raz .bylam zachwycona ale niestety szybko zniknal bo po jakis 4,5 miesiacach ,ale podobno pierwszy szybciej sie wchlania.Jak bedzie kiedys kaska napewno jeszcze zrobie nie raz swietna sprawa!

Edytowane przez Katia25
Czas edycji: 2009-12-01 o 12:07
Katia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 12:06   #1964
TiNi87
BAN stały

Blagam wszystkie dziewczyny na forum ktore sa po op i pamietaja ile mialy cm miedzy sutami przed-zmierzcie sie ,bo ja nie wiem czy ta roznice moge swojemu dr przedstawic jako argument,ze ja mam racje i zeby mi tu nie wyjezdzal z moja anatomia ktora wlasnie przestawil na inny tryb
Stary 2009-12-01, 12:09   #1965
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Miskaaa,

już doczytalam
może być przyczyną - na hormony róznie się reaguje a własnie włosy najbardziej a to się przetłuszczają a to wypadają a to boli przyczep włosów czyli głowa..no tu to różnie bywa..

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Tini nie pomoge nie mierzyłam ani przed ani po...

Stary 2009-12-01, 12:10   #1966
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo, no botox to na zmarszczki mimiczne czyli kurze łapki lwia (międzyu brwiami pionowa jeśli posiadasz) i poprzeczne czoła co się tworza jak podnosisz brwi ...
kwas to wypełniacz - jeśli zmarszczki są głębsze to używa sie wypełniacza, Ty pisałaś o drobnych wiec spox - kwasem możesz wypełnić bruzdy nosowo-wargowe i co Ci tam jeszcze potrzeba
obie substancje starczają na pół roku

botox od oczu w góre się podaje a kwas przeważnie na dół twarzy ale można i lwią kwasem potraktować...
czyli juz wszystko wiem
ja mam dużo takich drobnych i skóre cieniutką. Juz się umówilam z Pania dr Magdaleną Janeczek. Może ktoś wie coś na jej temat???

Stary 2009-12-01, 12:11   #1967
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
a jednak jest niestety ten implant ma wiele skutkow ubocznych .Tez sie kiedys nad nim zastanawialam ale jednak zrezygnowalam
co do botoksu ja robilam raz .bylam zachwycona ale niestety szybko zniknal bo po jakis 4,5 miesiacach ,ale podobno pierwszy szybciej sie wchlania.Jak bedzie kiedys kaska napewno jeszcze zrobie nie raz swietna sprawa!
Stany depresyjne,placzliwosc,hu stawki nastrojow ,4tyg miesiaczki-nieregularne,wiec nigdy nie wiadomo kiedy bedzie niespodzianka,bole podbrzusza ,problemy z waga,ewentualnie te problemy z wlosami choc wg swojego przypadku jasno nie moge stwierdzic bo mialam ostre zabiegi fryzjerskie.... Na kazdego dziala inaczej ,mi w kazdym razie nie sluzy-to tak dla tych ktore by byly zaciekowione tematem.Nie odradzam nie zachecam
Stary 2009-12-01, 12:11   #1968
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Miska -ja dopiero dzis wyczulam poniewaz dzis 1 raz sama zmienialam plastry Tego cholernego kleju to nie da sie zmyc
da się - masz nafte kosmetyczną taka do włosów? jak nie to czymś na spirytusie skinseptem czy gazikiem leko...ale najlepiej nafta tylko potem trzeba odtłuścić spirytusikiem ( skinseptem własnie ) chyba że masz octenisept to też klej zejdzie

Stary 2009-12-01, 12:12   #1969
Vida S
BAN stały

ja niewiem tini ile miałam przed, ale mi się wydaje ze teraz mam za blisko.
Stary 2009-12-01, 12:13   #1970
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
czyli juz wszystko wiem
ja mam dużo takich drobnych i skóre cieniutką. Juz się umówilam z Pania dr Magdaleną Janeczek. Może ktoś wie coś na jej temat???
po botoxie efekt po paru dniach do 2 tyg a po kwasie hialuronowym natychmiast

Stary 2009-12-01, 12:14   #1971
TiNi87
BAN stały

Cytat:
da się - masz nafte kosmetyczną taka do włosów? jak nie to czymś na spirytusie skinseptem czy gazikiem leko...ale najlepiej nafta tylko potem trzeba odtłuścić spirytusikiem ( skinseptem własnie ) chyba że masz octenisept to też klej zejdzie
Ja to szorowalam specjalna gabeczka ze spirytusem i nic nie zeszlo,nafte mam ANNE -to mam tym to zmyc??
Stary 2009-12-01, 12:14   #1972
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
zaskoczylaś mnie tym implantem żeby aż tak negatywnie wplywal na wlosy? jestem w szoku

Ja botoxu jeszcze nie robilam. Ostatnio mnie namawiano na serię mikrodermabrazji i masek kolagenowych, ale... koszt wynióslby 3500 zl i pewnie nie byloby takiego efektu jak po ostrzykiwaniu (zwlaszcza w wieku 37 lat). Wiec wybieram botox

Stary 2009-12-01, 12:16   #1973
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Ja to szorowalam specjalna gabeczka ze spirytusem i nic nie zeszlo,nafte mam ANNE -to mam tym to zmyc??
nafta na stówe ściągnie klej tylko pamiętaj potem zmyć nafte spirytusem bo plasterek się nie przyklei

Stary 2009-12-01, 12:17   #1974
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Blagam wszystkie dziewczyny na forum ktore sa po op i pamietaja ile mialy cm miedzy sutami przed-zmierzcie sie ,bo ja nie wiem czy ta roznice moge swojemu dr przedstawic jako argument,ze ja mam racje i zeby mi tu nie wyjezdzal z moja anatomia ktora wlasnie przestawil na inny tryb
Tini,
tego sie nie da zrobić
niezależnie od tego, jaki dostaniesz implant... czy za duży, czy za maly, to sutki zawsze będą w tej samej odleglości tylko piersi muszą już się zacząć ukladać
Nie nakręcaj sie kochana... moze coś pomylilaś w tych pomiarach

Stary 2009-12-01, 12:18   #1975
TiNi87
BAN stały

Plasterek juz i tak przykleilam ale zrobilam to bardziej dyskretnie poprzycinalam jak sie da i teraz wkolo po starych mam slady wiec tylko to z wierzchu chcialam usunac zebym nie wygladala jak brudaska
Stary 2009-12-01, 12:19   #1976
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
po botoxie efekt po paru dniach do 2 tyg a po kwasie hialuronowym natychmiast
A czy po poł roku znowu robi sie calość tak ja za pierwszym razem?

Stary 2009-12-01, 12:20   #1977
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsze foty blizn ,niewyrazne i wyczulam cos dziwnego pod prawa piersia,jakas jakby twarda zyla pionowa nawet da sie ja zauwazyc na 1 zdjeciu co to moze byc??
Blizny wyglądają całkiem dobrze. Odnośnie tych ciągnących "żył"to są zastoje limfatyczne Morriego-Mondor"s Cords, zwane też tubami. Nazwa grozna-samo "zajawisko" nie. Pjawiają się zarówno przy cięciu pod piersia jak i pod pachą. Moga się wydłużać i mogą być bolesne-przy podnoszeniu ręki ciągnąca, nabrzmiała, boląca "żyła". Grzej to i masuj w kąpieli, na podusi elektrycznej, lub facetem. Nie marznij. U mnie trzymały okoła miesiąca-półtora .

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-12-01 o 12:22
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 12:20   #1978
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Tini,
tego sie nie da zrobić
niezależnie od tego, jaki dostaniesz implant... czy za duży, czy za maly, to sutki zawsze będą w tej samej odleglości tylko piersi muszą już się zacząć ukladać
Nie nakręcaj sie kochana... moze coś pomylilaś w tych pomiarach
1CM owszem mozna sie pomylic ale napewno nie 4-nie wiem jak on to zrobil -mam je przestawione !!!
Stary 2009-12-01, 12:21   #1979
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
A czy po poł roku znowu robi sie calość tak ja za pierwszym razem?
raczej tak - chyba że będziesz chciała jakiś efekt jeszcze skorygować czy stwierdzisz że coś było zbędne..

Stary 2009-12-01, 12:21   #1980
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość

piekny biust , Tini ma racje chyba najnaturalniejszy na forum cudny w zyciu bym sie nie domyslila , ze to nie sprawka natury

wilma to prawda wspaniałe są

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości