|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Ukryciorku jak tam twoj tata i Tomaszek?? a tewsciem sie nie przejmuj tak chlapną... zanim pomyślał
![]() Edytowane przez Stokrotka81 Czas edycji: 2009-11-30 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 09.11 Łódź starania zawieszone asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 31.10 Malopolska Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 13.09 Croydon U.K. ![]() Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 11.11Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 27.11 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @11.11 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~@ 16.11 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10 ![]() Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 16.11 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 14.11 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Pomidora (Kasia, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.11 stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~~@ 27.09 Są dwie kreski II... obecnie: 9 ![]() Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila Pomaranczka (Gosia, 27lat) t.p. 04.02.2010r ??? lub ??? Rybka82 (Iza, 27lat) t.p. 25.03.2010r ??? i ??? Madziwnia (Magda, 25lat) t.p. 27.03.2010 ??? lub ??? ania p (Anna, 27 lat) t.p. 15.04.2010r ??? lub ??? Olivka (Aneta, 25lat) t.p. 30.04.2010r. ??? lub ??? Dafreen (Anna, 33lata) t.p. 04.05.2010r. ??? lub ??? Kropka75 (Sylwia, 34lata) t.p. 18.05.2010r Natalia lub Daniel velluto (Agnieszka, 30lat) t.p. 30.05.2010r ??? lub ??? ![]()
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2009-12-01 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziś 31 dc więc albo dziś albo jutro powinna przyjść @. Odczucia mówią że chyba dziś ![]() Wczorajsza kąpiel pomogła ale na chwile ![]() Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2009-12-01 o 08:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() u nas świat kręci sie tak szybko, że zastanawiam się momentami jaki dzień tygodnia ![]() dziewczynki pamiętajcie że nie wolno się poddawać nawet jak zawita @ nalezy nabrać siły i wiary że się uda ![]()
#2947 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi w tym cyklu tez pękł pięknie 26,5 mm pęcherzyk. Staramy się nie poddawać. Właśnie rozmawiałam z mężulkiem i jeśli dostane @ to Jeszce jeden cykl pociągnę, a potem już chyba nie będę miała siły na to wszytko i zrobię przerwę. Tak będzie najlepiej, Tak mi się przynajmniej wydaje .... ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Ja chyba jestem za słaba psychicznie pisze do WAS i płaczę. Tak bardzo nei chce tego robić tak bardzo chce byc SILNA |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2009-12-01 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zadomowienie
|
Dostałam @
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konczitko! pieknie napisane! masz calkowita racje! o cholera... przytulam mocno! Slonko! ale od piatku wszystko od nowa, a wiec i nowe szanse... ![]() ![]() i za zadne skarby nie trac nadziei! ZABRANIAM! ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- chcialam jeszcze zauwazyc, iz obywatelka KROPKA nas ignoruje i nie zaglada... ![]() gdzie sie podziewasz kochana??????????????? wogole duzo naszych kochanych wspoltowarzyszek sie nie odzywa... chyba trzeba jakies kary zaczac wyznaczac za nie stawianie sie na polu bitwy... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Wtajemniczenie
|
no wlasnie kiedys jak was podczytywalam do siedzialam do poznych godz nocnych zeby wszytstko nadrobic... a teraz 3-4 posty dziennie ...
Ilonko tulam mocno ![]() ![]() Konczita ![]() ![]() a jak dalej pojdzie jak sie sklada to od lutego zaczynamy staranka (bede miala rehabilitacje od 13 stycznia prawdopodobnie na 2 tyg) Nika ty jeszcze jak bylas w ciąży pisalas o bólach nadgarska - przeszly ci?? bo mnie w ciazy nie bolaly , ale jak zaczelam malemu sciagac mleko laktatorem.... to oj bol niesamowity i mino ze juz nie sciagam od kwietnia bol nie minal , czasem mam problemu z utrzymaniem dziecka na rekach, jestem juz po 1 rehabilitacji , ale znow sie nasililo, a na te zabiegi nie mozna chodzic jak jest sie w ciąży , wiec nie bede ryzykowac...
![]() Edytowane przez Stokrotka81 Czas edycji: 2009-12-01 o 15:08 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Nikuś
![]() nie stawiam się bo w wątku za dużo dwóch kresek ,dzieciaczków i ich zdjęć -a to boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zadomowienie
|
Jesteście wspaniałe
![]() Dostałam od męża prezent niby tylko zegarek ale ten który bardzo chciałam. A on dostałam ode mnie wiadomość o @ ![]() ![]() Kopńczyta teraz trzymam Kciuki za Twój cykl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi bole nadgarstka calkowicie przeszly - tak jak obiecal pan doktor ![]() Cytat:
Cytat:
![]() UDA SIE oczywiscie!!!!! ![]() ![]() ![]() PS: Ilonka piekny masz avatarek! a ja prasuje prasuje prasuje i ... konca nie widac... ![]()
![]() Okruszek rosnie ![]() http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2009-12-01 o 15:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez się stawiam jak Nika wywołuje do tablicy
![]() Nic ciekawego nie mam do napisania,więc nie pisze...Walka trwa!!! Konczitko zmien mi prosze last@ na 27.11 Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
Konczitko, ja też poproszę o zmianę daty @ na 1.12. Ilonko, zaczynamy znowu razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Raczkowanie
|
ja tez a wlascwie z TZ staramy sie
![]()
![]() Edytowane przez angelus Czas edycji: 2009-12-01 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
Wczoraj mój mąż dał mi do przeczytania artykuł wprawdzie z październikowego numeru "charakterów" ale łzy leciały po policzkach. Artykuł na tytuł : A kołyska ciągle pusta". A ja chce wam napinać (zacytować c) coś co znalazłam w artykule: DEKALOG LECZĄCYCH NIEPŁODNOŚĆ 1. Mówcie otwarcie o tym, ze chorujecie na bezpłodność 2. Uprzedzajcie pytania rodziny i znajomych 3. Proście znajomych, żeby nie zadawali zbędnych pytań, bo to dla was trudne 4. Powiedzcie przyjaciołom aby trzymali kciuki i nie udzielali mądrych rad ponieważ sami wiecie gdzie i jak się leczyć 5. Nie zamykajcie się w czterech ścianach 6. Nie wstydźcie sie mówić innym, że cierpicie z powodu tego, że nei macie dzieci 7. Powiedzcie partnerowi czego od niego oczekujecie w tym trudnym czasie - sam może się nie domyslać 8. Nie oskarżajcie się wzajemnie, niepłodnośc to choroba 9. Dbajcie, żeby seks nie został całkowicie podporządkowany zajściu w cioążę. 10. Nie ustawiajcie całego życia pod potrzeby leczenia, niech ono będzie jedynie częścią a nie treścią waszego życia. Pomidora oczywiście, że się UDA ![]() Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2009-12-02 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Rozeznanie
|
Przykro mi - trzymam kciuki za nowy cykl
Cytat:
Dziękuję Ci kochana za to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | |||||||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() niesamowite drug dzień z rzędu moge do was napisac bo mam czas ![]() mam nadzieje że nie macie mi tego za złe że mnie tu mało ale podczytyuje Was w każdej wolnej chwili a kciuki to trzymam nawet we śnie ![]() kurna no Ilonko pamiętaj co napisałam - troszke czasu i wiary nio i wytrwałosi kochana ![]() Cytat:
Nikuś ![]() ![]() ja myślę że taka cisza potrzebna każdej z nas ... ja osobiscie bardzo sie ciesze z każdych II kreseczek ale zawsze wtedy zadaje sobie pytanie - kiedy ja czy wogóle zobacze itp wiec rozumiem że niektóre z nas muszą sie wyciszyć i tak im łatwiej ... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pomidora ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ilonko dobry dekalog i taki prawdziwy który naprawde pomaga !! ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- ![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 09.11 Łódź starania zawieszone asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 27.11 Malopolska Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 13.09 Croydon U.K. ![]() Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 11.11Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 27.11 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @11.11 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~@ 16.11 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10 ![]() Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 16.11 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 14.11 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Pomidora (Kasia, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 01.12 stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~~@ 27.09 Są dwie kreski II... obecnie: 9 ![]() Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila Pomaranczka (Gosia, 27lat) t.p. 04.02.2010r ??? lub ??? Rybka82 (Iza, 27lat) t.p. 25.03.2010r ??? i ??? Madziwnia (Magda, 25lat) t.p. 27.03.2010 ??? lub ??? ania p (Anna, 27 lat) t.p. 15.04.2010r ??? lub ??? Olivka (Aneta, 25lat) t.p. 30.04.2010r. ??? lub ??? Dafreen (Anna, 33lata) t.p. 04.05.2010r. ??? lub ??? Kropka75 (Sylwia, 34lata) t.p. 18.05.2010r Natalia lub Daniel velluto (Agnieszka, 30lat) t.p. 30.05.2010r ??? lub ??? ![]()
![]() |
#2961 |
Zadomowienie
|
Mnie również ten dekalog uświadomił pewne sprawy i myślę że mi pomoże
![]() ![]() Konczita To ja też poproszę o umieszczenie mnie na liście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Raczkowanie
|
Mój dekalog jest zupełnie inny. Staram się wprowadzać w życie zasadę - im więcej powiesz ludziom o sobie, tym więcej wykorzystają przeciwko tobie. Lubię sobie pogadać, lecz za późno połapałam się, że to obraca się przeciwko mnie. O kłopotach z zajściem nie zamierzam nikogo informować, ani rodziny ani znajomych, bo to nie ich sprawa. Nie pomogą, a po co mają się użalać. Wie tylko moja mama, bo nie wytrzymałam, gdy przywiozła mi śpioszki ze namalowanymi skrzydłami aniołka. Nikt nie wie, że byłam w szpitalu, nawet L4 nie dałam w pracy.
Rok temu pisałam tu, że napisałam list do św.Mikołaja i zostawiłam na parapecie za oknem. No właśnie- rok temu, jak ten czas poleciał. Mam jeszcze ten list, to może znowu go dam za okno ![]() Jagooda co u Ciebie?
#2963 |
Zakorzenienie
|
kochane wpadam do Was z rewelacyjnymi wieściami !!!!!!!!!!!
moja świeżo upieczona bratowa jest w ciązy niby w 5 tygodniu własnie mi brat napisał z podróży poślubnej !!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ciesze się jak głupia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2964 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie on może pomoże ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Ja tez się strasznie cieszę Takie wiadomości pozwalają przetrwać ... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i taką Ilonke lubię!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i dla każdej z Was pragnę wielkich tłustych czerownych dwóch kresek...i żałuję że nie jestem prawdziwą czarownicą.. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
kiedy poroniłam wiedzieli o tym moi wszyscy przyjaciele i otrzymałam od nich wiele wsparcia, ciepłych słów , opieki, dobrych mysli...to mi bardzo pomogło. ale rozumiem, że każdy z nas ma swój sposób radzenia sobie z trudnościami, więc rób tak, jak podpowiada Ci serducho ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem,że to przede mną i kiedyś będę musiała powiedziec o naszych problemach.(albo po prostu nie wytrzymam i sie rozpłaczę i już będę musiała wyjaśnić dlaczego). Rozumiem równiez postawe Joty i ją szanuje.Ja wiem,że dostałabym mnóstwo wsparcia zarówno od rodziny i znajomych,a jednak boje się że wtedy wszyscy będą nas bacznie obserwować czy już sie udało czy nie.No i mama by się zamartwiła i raczej lepiej dla niej że żyje w nieświadomości. Życze Ci Jota żebym w tym roku Mikołaj odebrał list i spełnił twoją prośbę! Ja mam nowe siły do walki,mam nadzieję,że na długo!Za tydzien do lekarza i decyzja o laparoskopii.Wczesniej wyniki z badan na chlamydię,ueroplazmę i mykoplazmę.Dzięki tym badania więcej będzie "odkrytych kart",a po laparoskopii to juz w ogóle dużo sie wyjaśni.Zobaczymy czy lekarz mnie po wizycie na nia poślę?Czuje,że musze zrobić krok naprzód... Pozdrawiam was dziewczyny,miłego dnia Edytowane przez coralady Czas edycji: 2009-12-02 o 12:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie wszyscy wiedzą jaka jest sytuacja za wyjątkiem rodziny. Może dlatego, że bliscy by przeżywali bardziej. Na razie milczymy, ale przyjdzie czas powiedzieć. Ale na razie to i tak nie ma o czym. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Cytat:
![]() Czytam regularnie ale pisać mi sie nie chce.Są dni, że wogóle nie zaglądam w internet. Konczita super i gratuluję. Nika z Lenki to laska rośnie.Uważaj w piaskownicy na nią ![]() IlonaN2 super ten dekalog ale w pkt 1-4 to wszystkim bym nie mówiła.Ludzie nie rozumieją sytuacji, w których sie sami nie znaleźli. Ściskam wszystkie dziewczyny, które nadal czekają. ![]() To oczekiwanie było dla mnie najgorsze.Co miesiąc to samo.Życie od @ do @.A ja niecierpliwa jestem niestety.A jak zaszłam w ciazę to jednak intuicja podpowiedziała mi,że to już. U mnie już 12 tydz. mdłości nadal są .Nasilają się wieczorową porą.Brzuszek juz wystaję.Kupiłam pare ciuszków dla małego a moja córka do mnie czy to nie za wcześnie ![]() W końcu wróciła ochota na sex z czego sie cieszę no i mój mąż też ![]() Już dwa razy mi sie śniła dziewczynka to na bank bedzie chłopak.Zreszta ja chce chłopaka. Inaczej mi nie wychodzi.Według mojej teori będzie chłopak.Tzn. w rodzinie męża sami chłopacy, u mnie zawsze drugie dziecko to chłopak. Pisałam wam kiedyś o tych naszych problemach z mieszkaniem.Oto tydzień temu miał przyjść komornik i nas wywalić. Dowiedziałam sie ,ze jak nie bedzie pisma z sądu to mamy sie nie ruszać. Na szczęscie komornik nie przyszedł i teraz czekamy na pismo z sądu.Mieszkamy na walizkach i trochę mnie to wkurza ale nic poczekamy jeszcze. W międzyczasie znaleźlismy domek i czekamy już 2 tyg. na sprawdzenie referencji.Nawet nam się nie spieszy bo czekamy na mieszkanie z urzędu. I wiecie co właśnie dostałam pismo, ze zakwalifikowalismy się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdanie o tym, że ludzie więcej wykorzystają przeciwko mnie, napisałam tak ogólnie, nie odnośnie bezpłodności. Lepiej nie rozpowiadać o sobie za dużo. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.