Powiększanie piersi cz.3 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-01, 16:40   #2071
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
potrzebuje czegoś SKUTECZNEGO na gliste dla dorosłego kota, doradz coś czy zentel można dać ? bo te specjalne od weta sa do a pyrantelum nie załatwia sprawy też...
Polecam Milbemax - do kupienia u weta (ew. Advocate)
Zentel nie zawsze skutkuje

Cytat:
raczej bez bo by było coś na zewnątrz widać..fajne były kiedyś takie metalowe zszywki ( bociany czy jakoś tak) ale nie widziałam już chyba z 10 lat tej metody
a steri strip są dobre byle mocno skórę naciągnąc nakleić i pięknie zrasta bez tych dziurek po igle..
No ciężko byłoby nie zauważyć zszywek
Ale te metalowe zszywki z powodzeniem stosowane są w USA do dnia dzisiejszego

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-12-01 o 16:41
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 16:40   #2072
majorka:)
Rozeznanie

No tak,ale to tez koszty z dojazdami i wogole ( pani dr postawiła chyba na swoim
majorka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 16:43   #2073
listopadowa80
Zakorzenienie

Miskaa - a jakbyś miała jeszcze jakieś pytanka odnośnie zwierzyńca - to poproszę na priva, bo teraz będę tu rzadziej zaglądać (jak już pisałam) i w związku masową produkcją tekstu mogłabym przeoczyć jakieś pytanko
Stary 2009-12-01, 16:51   #2074
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Polecam Milbemax - do kupienia u weta (ew. Advocate)
Zentel nie zawsze skutkuje

No ciężko byłoby nie zauważyć zszywek
Ale te metalowe zszywki z powodzeniem stosowane są w USA do dnia dzisiejszego
te zszywki świetnie działały i tez sladów nie było..

a o ten lek zapytam - mi dali cestal cat i jest do bani
ale zentel można dać nie przekręci się? bo tam jest każdy składnik w sumie..

oki - jakby co to na priva będę atakowac - dzięki

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez majorka:) Pokaż wiadomość
No tak,ale to tez koszty z dojazdami i wogole ( pani dr postawiła chyba na swoim
nie przesadzajmy koszty dojazdu nie będą aż tak wielkie w porównaniu z tym co ci proponuje Twoja p. doktor ja bym się nie zastanawiała..jeden cycek teraz a drugi za 3 miesiace - paranoja jakaś

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 16:51   #2075
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Chyba lepiej ponieść koszt dojazdu i mieć obie piersi jednocześnie, niż kroić sie 2 razy co 3 miesiace... do tego jedna już piers się ułoży, drugą zrobisz i i tak nie bedziesz cieszyć się pięknym biustem, bo bedą inne, na innym etapie gojenia... wszystko jest przeciw

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 17:08   #2076
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
ALE teraz wymyśliłąs z tymi łosami to co ci silikon w cebulki włósowe udezyl? to wyjmój jak najszypciej. i napisz otym koniecznie na rózowym.
Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
to ja zaraz posikam!!!!!!!!!!!! myslałąm ze jej cycki silikonowe przeszkadzają i tu straszy nasze dziewczynki. ale jaja

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Asionek sorrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyy
ale zamieszania sie zrobilo oczywiscie , ze chodzilo o implant antykoncepcyjny hehe

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość

O matko teraz to zglupialam Naprawde ci wlosy zaczely leciec??J go mam od wrzesnia tamtego roku,jakos w pazdzierniku zaczelam przechodzic z czarnego na blond .... i teraz juz nie wiem czy lysieje od rozjasniania czy od tego implantuDzieki za odpowiedz.Poczytam sobie w wolnej chwili.W kazdym razie jak nie wyjme to jak tylko stukna te 3lata to goodbye ,wiecej tego nie wsadzam.

no niestety tak na mnie podzialal .... to juz trwa dwa lata i mam dosc okres tez sie ciagnie w nieskonczonosc i pomimo zapenien , ze po pol roku sie unormuje wszystko do dnia dzisiejszego niestety to samo czyli lipa ... do tego libido zaniklo mi prawie juz calkiem
u was chyba za darmo je wkladaja wiec jak bedzie dalej zle to sie nie zastanawiaj i wyciagaj go szkoda zdrowia i wlosow , przez 3 lata to moze ci nic na glowie nie zostac

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
piekny biust , Tini ma racje chyba najnaturalniejszy na forum cudny w zyciu bym sie nie domyslila , ze to nie sprawka natury
Dziękuję...
Mi włosy po narkozie leciały jak liście z drzew jesienią..Masakra. Ale teraz juz ok..Myslisz, że moze to byc reakcja na implant..?
wczesniej szukalam przyczyny wszedzie , teraz juz wiem , ze to na stowe on niestety , ogolnie fajna sprawa implant anty. ,ale trzeba sie liczyc z negtywnym jego wplywem na organizm

Horo
glupota
wlosy wypadają po narkozie... nawet do pół roku (mialam 3 cesarki pod narkozą i 2 razy biuscik, więc wiem jak to jest)
a poza tym, albo przez diety, zle odzywianie, albo przez zabiegi fryzjerskie (w nadmiarze)

tutaj sie nie zgodze niestety , ale antykoncepcja moze wplywac zle i na wlosy rowniez ... narkoze mialam w wieku 4 lat jedna jedyna wiec to napewno nie od niej , nie niszcze wslosow chemia , wprost przesadnie o nie dbam i wczesniej przed nim mialam sliczne zdrowe wloski , a teraz masakra co sie znimi stalo

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

sorki za to , ze zasmiecam forum mam nadzieje , ze mnie nie wyrzucicie stad
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 17:08   #2077
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
skoro za operacje nie będziesz płąciła to lepiej ponieść koszty dojazdu niż przez pania ordynator płakać bo widać ze ma ciągnotke spieprzyć coś co należy się ci piękne
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 17:11   #2078
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
te zszywki świetnie działały i tez sladów nie było..

a o ten lek zapytam - mi dali cestal cat i jest do bani
ale zentel można dać nie przekręci się? bo tam jest każdy składnik w sumie..

oki - jakby co to na priva będę atakowac - dzięki
Zentel można podać kotu - ale dawkę leku lekarz ustala indywidualnie do każdego osobnika
Stary 2009-12-01, 17:12   #2079
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość
ale zamieszania sie zrobilo oczywiscie , ze chodzilo o implant antykoncepcyjny hehe

wczesniej szukalam przyczyny wszedzie , teraz juz wiem , ze to na stowe on niestety , ogolnie fajna sprawa implant anty. ,ale trzeba sie liczyc z negtywnym jego wplywem na organizm

Horo
glupota
wlosy wypadają po narkozie... nawet do pół roku (mialam 3 cesarki pod narkozą i 2 razy biuscik, więc wiem jak to jest)
a poza tym, albo przez diety, zle odzywianie, albo przez zabiegi fryzjerskie (w nadmiarze)

tutaj sie nie zgodze niestety , ale antykoncepcja moze wplywac zle i na wlosy rowniez ... narkoze mialam w wieku 4 lat jedna jedyna wiec to napewno nie od niej , nie niszcze wslosow chemia , wprost przesadnie o nie dbam i wczesniej przed nim mialam sliczne zdrowe wloski , a teraz masakra co sie znimi stalo

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

sorki za to , ze zasmiecam forum mam nadzieje , ze mnie nie wyrzucicie stad
asionek,
ja nie zrozumialam, ze chodzi o implant antykoncepcyjny
zresztą większość z nas pomyślał o zelkach

na tym forum można pisać o wszystkim

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-12-01 o 17:13
Stary 2009-12-01, 17:14   #2080
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość

Horo
glupota

--
tylko że HORO też o impl anty..pisała...
bo że też się musi to implantem nazywać

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Zentel można podać kotu - ale dawkę leku lekarz ustala indywidualnie do każdego osobnika
to mi kochana ustal dorosły ok 4 kg bo padalca do domu nie wpuszcze a już na pewno nie do auta a wety jak go widzą mają śmierć w oczach

Stary 2009-12-01, 17:34   #2081
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:

to mi kochana ustal dorosły ok 4 kg bo padalca do domu nie wpuszcze a już na pewno nie do auta a wety jak go widzą mają śmierć w oczach
to się usmialam...ile ma twoj kocurek?
Stary 2009-12-01, 17:43   #2082
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
dzień dobry czy można się przyłączyć do dyskusji??
Oczywiście jestem dopiero przed ....
ale wszystko przede mną - lekarza chyba już wybrałam - i nie jest to Kraków jestem zwolenniczką piersi zaczynających sie od romzaru 300
pozdrawiam Was Kobietki
No to juz wiadomo skad do nas trafilas .
Cos mi sie wydaje, ze antyreklame niechcacy zrobilismy , co oczywiscie nie bylo naszym zamiarem...

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
czy już wszyscy zapomnieli zdjęcie HORO?????

BTW i tak zgłosze jej avatar do złośliwca..

zdjęcie z wczoraj
jaka skóra muśnięta słońcem
Miskaa, czy to sa te Twoje sredniaki?? Ja tu widze big cyc

Caly czas chodzisz w staniorze pooperacyjnym??
Stary 2009-12-01, 17:43   #2083
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny Karina ma zaimpalntowane okrągłe 225 i 250
lepszy rydz niz nic

a tak serio to dobra robota dziewczyny

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 17:50   #2084
agnelka.pl
Rozeznanie

Ciekawe co slychac u naszego upadlego aniola, czyli kaly i naszej sportsmenki pysi.
Obie juz pewnie cierpiace..., ale szczesliwe.
Stary 2009-12-01, 17:55   #2085
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
to się usmialam...ile ma twoj kocurek?
ma 3 lata -wiem co mówie
kiedyś miał ropień do usunięcia to w klinice kazdy wet za swoją łapę trzymał w skórzanych rękawicach oczywiście ja za łep ( nakryty workiem)
to po wszystkim po zdjęciu worka jak skakał po scianach prychał pchykał i darł ryja i miał takie oczy że do tej pory wszyscy się go boją..

Angelka - to kwestia zdjęc - to sa średniaki przeciez w ciuchach widziałaś..
stanior wciąż ale do poniedziałku ))

Stary 2009-12-01, 18:01   #2086
anna_ivy
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Misia, no imponujace A opalenizna jak po zdrowej solarce

karina, chwala Dziewczynom z tego topiku, ze krzywdy Ci zrobic nie daly ... Nie czarujmy sie, nie sa to jakies zauwazalne implanty, ale napewno lepsze niz ta miernota 160cc

majorka, jesli jest az taka niechec lekarki do Ciebie, to przyznam szczerze, ze balabym sie tam robic jakikolwiek zabieg ... Przezyc przezyjesz, ale jak bedzie z estetyka to juz inasza inszosc ... Bardzo Ci wspolczuje, ale ja tu nie o wspolczuciu. Musisz wystosowac pismo do NFZ, ze propozycja szpitala zasadza sie w dwoch zabiegach operacyjnych, ktore niewatpliwie podniosa calosciowy koszt Twoich implantow o podwojny koszt: pobytu w szpitalu, opieki medycznej, koniecznosci dwoch operacji z uzyciem specjalistycznego sprzetu i zaangazowania personelu medycznego, o Twoich kosztach psychicznych i bolowych nie wspominajac. Niech NFZ z uwagi na ekonomiczne przeslanki zablokuje ten chory pomysl podwojnej operacji.
Ciekawa jestem jakim argumentem uzasadnia ordynatorka chec wykonania dwoch operacji zamiast jednej? Dla mnie wylania sie tylko jeden i to niemedyczny. Chce Ci upokorzyc na pelnej linii i tyle
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 18:10   #2087
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

Cytat:
co ja myślę o 225

Za nic na świecie nie zrobiłabym sobie tego - ja wychodziłam od poczatku z założenia że jeśli robić to większe cycki bo małe to ja już miałam..chciałam D mam C stanikowe E czy F nie wiem jeszcze
szkoda by mi było bólu kasy i braku efektu - ja widze teraz przy 420 że w ciuchach mam normalne średniaczki..przy 225 sobie nie wyobrażam...to jest 200cc na cycka mniej niż mam..

Zeby było jasne - ja pisze o sobie i że sobie swojego efektu nie wyobrażam

mój mąz tez twierdzi, ze male mam piersi

ale tak serio to w ciuchach niespecjalnie widac efekt pewnie w letnich sukieneczkach bedzie lepiej. oczywiście jest lepiej niz bylo, zgrzeszyłabym mowiąc inaczej ale w ubraniu nie powala to na kolana

choc dla mnie osobiscie jest ok. nie czulabym sie dobrze majac wieksze

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 18:12   #2088
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

15mg/kg m.c. - najlepiej w zawiesinie - łatwiej mu podasz, skoro to taki zwariowany wariat. Na pocieszenie dodam, że nie tylko ty masz takiego kota, dlatego zawsze mam w pogotowiu rękawice spawalnicze i koc
Stary 2009-12-01, 18:14   #2089
Miskaa78
Kazar Lady

Ania, co o Tobie pomyślę to się zjawiasz..taki dobry duszek

A składowe pisma do NFZ pierwszoligowe klask i:

Stary 2009-12-01, 18:15   #2090
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość
mój mąz tez twierdzi, ze male mam piersi

ale tak serio to w ciuchach niespecjalnie widac efekt pewnie w letnich sukieneczkach bedzie lepiej. oczywiście jest lepiej niz bylo, zgrzeszyłabym mowiąc inaczej ale w ubraniu nie powala to na kolana

choc dla mnie osobiscie jest ok. nie czulabym sie dobrze majac wieksze
Mój z kolei gada, że są za duże (moje oczywiście) i weź tu zrozum faceta. No i moje przykryte warstwą ubrań (pod warunkiem, że nie są obcisłe) również nie specjalnie rzucają się w oczy - stąd nikt nie zajarzył, że przy nich majstrowałam. Ale większych też nie chciałabym
Stary 2009-12-01, 18:16   #2091
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
15mg/kg m.c. - najlepiej w zawiesinie - łatwiej mu podasz, skoro to taki zwariowany wariat. Na pocieszenie dodam, że nie tylko ty masz takiego kota, dlatego zawsze mam w pogotowiu rękawice spawalnicze i koc
dziękować

Stary 2009-12-01, 18:18   #2092
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:

A skfander astronauta tez???

Bo wiesz roznie bywa
Stary 2009-12-01, 18:22   #2093
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
ma 3 lata -wiem co mówie
kiedyś miał ropień do usunięcia to w klinice kazdy wet za swoją łapę trzymał w skórzanych rękawicach oczywiście ja za łep ( nakryty workiem)
to po wszystkim po zdjęciu worka jak skakał po scianach prychał pchykał i darł ryja i miał takie oczy że do tej pory wszyscy się go boją..
no to kotek ma zwichrowana psychę bidulek

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Ciekawe co slychac u naszego upadlego aniola, czyli kaly i naszej sportsmenki pysi.
Obie juz pewnie cierpiace..., ale szczesliwe.
i ja czekam na wieści...w końcu mój wybraniec operuje
Stary 2009-12-01, 18:27   #2094
anna_ivy
Zadomowienie

Misia, no to masz przeboje z tym kociakiem Mam nadzieje, ze jakos Ci wynagradza a to uduszona mysza, a to upolowanym szczurkiem i przywleczonym wprost na poduszke

Dzisiaj zmierzylam sie w biuscie, bo te sportowce nie tylko mnie gniota i uciskaja, ale zaczely sie tez marszczyc i niebotycznie naciagac No i wcale mocno sie nie nadymajac , tylko na leciutkim wdechu 94 cm W sumie dziwne, bo nie widac
Stary 2009-12-01, 18:31   #2095
agnelka.pl
Rozeznanie

Przyjme stanior w dobre rece

agnes czy Twoja propozycja nadal jest aktualna???
Stary 2009-12-01, 18:31   #2096
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość

A skfander astronauta tez???

Bo wiesz roznie bywa
Wiem, wiem

Ale jak na razie obyło się bez skafandra, choć kto wie - zawsze jest ten pierwszy raz

Ale i na takie zbóje mamy swoje sposoby
Stary 2009-12-01, 18:33   #2097
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Misia, no to masz przeboje z tym kociakiem Mam nadzieje, ze jakos Ci wynagradza a to uduszona mysza, a to upolowanym szczurkiem i przywleczonym wprost na poduszke

Dzisiaj zmierzylam sie w biuscie, bo te sportowce nie tylko mnie gniota i uciskaja, ale zaczely sie tez marszczyc i niebotycznie naciagac No i wcale mocno sie nie nadymajac , tylko na leciutkim wdechu 94 cm W sumie dziwne, bo nie widac
nieźle zwłaszcza że masz mniejsze wkładki ile miałas odrazu po ??? może i mi przybędzie??

A kociak..przynosi myszy zaduszone i masz je wziąć i to już a jak świetnie opanował miauczenie bez wypuszczania myszy z pyska..
prawda ze dobrze mu z oczu patrzy??

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2009-12-30 o 20:52
Stary 2009-12-01, 18:36   #2098
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
A kociak..przynosi myszy zaduszone i masz je wziąć i to już a jak świetnie opanował miauczenie bez wypuszczania myszy z pyska..
już uwielbiam tego kota
cudowny ... taki diabel wcielony

Stary 2009-12-01, 18:40   #2099
anna_ivy
Zadomowienie

Misia, kocur z piekla rodem
A zaraz PO mialam 90 - 91 cm. Troche przybylo, ale bardziej widac bez ubrania czy w samym staniku, niz w koszuli czy swetrze
Stary 2009-12-01, 18:41   #2100
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
nieźle zwłaszcza że masz mniejsze wkładki ile miałas odrazu po ??? może i mi przybędzie??

prawda ze dobrze mu z oczu patrzy??

Nie, no kociak , potrafi zauroczyc... , ma takie lagodne spojrzenie...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości