|
|
#2821 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
, uwielbiam to ;p.. a ja zabieram ten. ^^ Cytat:
ojeeeej. i .. zabieram; * Cytat:
![]() odwzajemnione^^ _______________ Kolejny dzień wmawiam sobie, że paląc papierosy, pijąc i ćpając nie zejdę na psy, jak nasza-klasa.. Jego kolejny krok w moją stronę, moje bicie serca trzy razy zwiększone. Przy osobach na których nam zależy, myślimy że nawet wyciągając telefon z kieszeni zrobimy coś głupiego.. ![]() -Kocham Cię...- rzekł przystojny mężczyzna. -Chciałabym abyś mówiąc coś do mnie patrzył mi w oczy- poprosiła kobieta, nie wiedząc co ma on na myśli. -Kocham Cię!- powiedział bardzo wiarygodnie, nie odwracając wzroku. Mówił tak każdej, którą chciał bzy*nąć. Każda wierzyła w jego słowa... A jutro przyjdę do Ciebie z nożem i wbiję Ci go w serce, żebyś zobaczył jak to jest. -Mogę Ci o czymś powiedzieć? - zapytałam. -Oczywiście, mi możesz wszystko powiedzieć. -odpowiedział mój najlepszy przyjaciel. -Bo.. Za każdym razem gdy go widzę czuję ból w brzuchu. -odrzekłam -Motylki..- odrzekł, śmiejąc się- też je miewam. A o kogo chodzi? -zapytał. - O Ciebie. -wyszeptała. Jesteś moim najlepszym przyjacielem. A ja mam sentyment do Twoich oczu. Twoich pięknych, smutnych, ciemnych oczu. Które, patrząc na mnie mają w sobie łzy. A ja chyba nigdy się nie dowiem dlaczego. |
|||
|
|
|
#2822 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Nie obiecuje Ci wiele.. bo tyle co prawie nic.
Być z tobą Zanurzyć twarz W twych dłoniach I nie dotknąć nigdy dna Nie wiem Czy się już nie boję Zakochać w tobie Z całych sił Trudno sercu kazać przestać kochać. Mówi się trudno i kocha się dalej. |
|
|
|
#2823 |
|
Raczkowanie
|
96LadyPoziomka96:
I jakoś niebardzo rusza mnie to, że to kolejny wieczór bez Ciebie. Że mam bałagan w pokoju, myślach...i sercu. *** Mam w du.pie te Twoje 'miłostki'. *** Tobie kolego już podziękujemy. *** Wiesz, lepiej daj spokój, stań z boku i nie prowokuj. *** Pie.przę to... W tym również i Ciebie. Ee, chyba nie pomogłam Ale dziękuję, bo to pierwsza pochwała dla mnie![]()
|
|
#2824 |
|
Raczkowanie
|
. za mało Cię znam by Ci mówić kocham, za mocno Cię kocham by Ci tego nie mówić. . |
|
|
|
#2825 |
|
Raczkowanie
|
kamisha - ja cię inspiruję? strasznie fajnie.
![]() chocapic - częściej kochanie. _________________ i to właśnie MY tworzymy miłość.
ta koszulka, która leży u mnie pod łóżkiem nadal pachnie tobą. eeej, piękny chłopcze! postaraj się już nie płakać, wiem, że ona złamała ci serce, ale to wszystko było po prostu kłamstwem. spróbuj się uśmiechnąć, zrób to dla mnie, zapomnij o niej. masz taki piękny uśmiech.. za piękny by go zmarnować marszczeniem brwi.
|
|
#2826 |
|
Rozeznanie
|
Primadonna, DorotaComa, Kamisha, madziam90, _mandarynka, Agatee, GuzikixD, always be yourself, DiamontPrinces, Lucyferowa, chcialam byc, Bananowa Brazylijka, lall, Artisic Soul, beMine, caroline2324, cheries, Tis, CookieCrips, Keeendy, Kinderka13, Panna Miodowa, Siatkarka18, snowball, Wreeednia, xxxLolkaxxx, nydee - najlepsze. Tak wiem. Jestem głupia i naiwna. Myślałam że mnie kochasz. A gdy spojrzałeś na mnie tymi swoimi niebieskimi oczami, i uśmiechołeś się do mnie poczułam lekkie ukucie w sercu. Moje biedne serce leży opuszczone w szufladzie. Po co mi one , kiedy nie ma go kto kochać? Cholera jasna. Ty mnie kochasz? Jedząc truskawkową czekolade wyobrażam sobie twój słodki uśmiech.
Edytowane przez Panna Bezczelna Czas edycji: 2009-12-01 o 17:30 |
|
|
|
#2827 |
|
Raczkowanie
|
trzeba żyć i łapać chwilę , nawet ostatnią .
moje życie jest zbyt szybkie i gdy patrzę w lustro widzę egoistkę . chora rzeczywistość . __________ rozdarta psychicznie..;/
|
|
|
|
#2828 |
|
Wtajemniczenie
|
kamisha - jestem
;*_Panna_Migotka_ - ---------------------- Od weekendu do weekendu. Z ramion Twoich, tylko w Twoje. Zaczynam od nowa. Totalnie. Totalnie zmieniam sposób patrzenia na świat. Potrzebuję tego ja i jeszcze ktoś. Bo wyczynem nie jest powiedziec - żegnaj, a wyczynem złapac za dłoń i powiedziec - zaczekaj. I tak właśnie będzie. Zaczekaj, napiszmy naszą historię od początku. Będziemy miec już dwie. Bo Ty, wyróżniasz się tym, że serca z miłością na dłoni mi nie dajesz. Dostaję je na plecach. Przede mną stoi tylko jedno zadanie - docenic to co mam. A mam Jego. Calutkiego. O wiele mocniej go trzymam przez świadomośc, że mogłam go puścic nad wielką przepaścią i stracic na wieki. Trzymam go. Ostatnie dni obudziły we mnie pragnienie, aby moje życie zaczęło znów toczyc się normalnym tokiem toczenia. A wczoraj uświadomiłam sobie, że ten tok jest równy, równoległy i wprost proporcjonalny z Jego biegiem życia. Dziś tylko utwierdzam się w tym przekonaniu. A jutro odlecę. |
|
|
|
#2829 |
|
Rozeznanie
|
xxgroszeko7xx- i wzajemnie kochana
Kamisha, CookieCrisp,Primadonna, TiS- <333 __ zostałam skazana na obojętność, tak naprawdę nie wiem za co, za miłość? Miłość to fizjologiczna psychoza. Całkowite zawężenie procesów poznawczych i intelektualnych. Zaburzenie świadomości. Rozszczepienie emocji i działania. Bywa nieuleczalna. Nawet gdybym chciała umrzeć, nic się nie martw - tak się nie stanie. Życie zazwyczaj nie daje nam tego, co chcemy. zaczęłam wierzyć,że życie polega na cieszeniu się z herbaty , filmów i żartów. Bo kiedy pojawia się Szatan z bukietem obietnic, to odmówić jest mu bardzo trudno. w zasadzie to mało kiedy uśmiecham się na trzeźwo. życie jest takie... takie no. dziewczyny nie są skomplikowane. czy danie nam czekoladek i powiedzenie 'jesteś śliczna' jest naprawdę takie trudne? Już nie zadzwonisz? Nie zapytasz co tam? chce godnie brnąć przez ten smętny pieprznik, by spróbować wreszcie złożyć w całość, życiowe puzzle gdzie nigdy nic nie pasowało.
|
#2830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Całymi dniami myślę o tym jak żyć, Całymi dniami myślę czy mieć, czy być, Całymi dniami myślę dokąd mam pójść. Wciąż obmyślam każdy następny ruch. I tylko jedną rzecz dzisiaj wiem, że nic nie wiem i to nie zmienia się. Staram się podążać drogą swą, Nie ważne czy ta droga biegnie z prądem, czy pod prąd Im większe zakręty tym doświadczeń zbieram więcej, Im więcej doświadczeń tym lepsze zajmuję miejsce. Zawsze słucham tego, co mi podpowiada serce, Tak ono wie lepiej, ono jest mądrzejsze.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
|
#2831 |
|
Zadomowienie
|
Mówiłeś, że to nasze sekretne miejsce. Dlaczego widziałam Cię tam z nią?
Zauroczenie, miłość, zakochanie? A może po prostu przyzwyczaiłam się do Twojego rozmiaru dłoni? Gdzie jest ta nasza Wieczna Miłość i wspólne wieczory, które mi obiecywałeś? Mówiłam że będzie mi bez Ciebie lepiej. Było... Do momentu w którym przestałam czuć, że jesteś.
|
#2832 | |
|
Rozeznanie
|
i ja?
![]() kurczę, dziękuje bardzoooo za wyróżnienie. ![]() motywujące. ![]() Ciebie również podkradłam. ale ciii. ![]() z innej bajki - opisy z dedykacją ? miło. ale tak czy siak nie dało by rady nie podkradać Ci tych cudeniek. ;*m4dziar4 - a Ty moja najpromieniejsza gwiazdko. ;*xxgroszek07xx - bierz ile zechcesz. ;* ![]() _Panna_Migotka_ - dla Ciebie jeszcze większe ! <3. Panna Bezczelna - dziękuję. ;* jak dobrze że już jesteś. ![]() Cytat:
post 2829. ;/ ________ senne marzenia zapisane w gwiazdach .
mój własny promyku słońca, rozpraszający nade mną ciemne chmury . nieposłuszne serce zbyt szybko otwiera swe drzwi . na nowo dostać taką szansę od życia tylko po to by nie zmarnować jej . w gruzach rzeczywistości usadowiła swoje marzenia . małe tęsknoty w blasku przeszłości . mieć taką niewiedzę o rzeczywistości jaką mają marzenia przepełnione po brzegi nadzieją . wstając rano nie zastanawiaj się nad tym jaki to będzie dzień przecież w każdym jest jakaś cudowna chwila, może ukryta nawet w najmniejszym słowie, na pozór niewiele znaczącym geście, lub w porannej ciszy, musisz tylko nauczyć się jej dostrzec i od tej pory każdy dzień będzie najpiękniejszym Twojego życia . ![]()
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-12-01 o 17:44 |
|
|
|
|
#2833 |
|
Raczkowanie
|
Próbuję być aniołem, lecz nie mogę znaleźć swoich skrzydeł Chcę być tam gdzie ty, tam gdzie niebo lekko dotyka wody Nie zamykaj oczu bo to jest szansa warta wykorzystania Gdyby to był film byłbyś moim chłopcem. Miałabym najlepszego przyjaciela. I pomalować te ściany na diabelska czerwień "Opss I did it again, I played with your heart, You think I'm in Love" / Upss Zrobiłam to znowu, bawiłam się twoim sercem, myślałeś, że jestem zakochana Krzyczała a krzywdy nie robiła nikomu i od dzisiaj wynajęty morderca ma pilnować drogi do mojego serca.. czasem ludzie to gnoje, dbają tylko o swoje.. zabijają wzrokiem nienawiści, myślą że są czyści.. egoiści Nie zamykaj oczu bo na zawsze chce być w zasięgu Twego wzroku |
|
|
|
#2834 |
|
Przyczajenie
|
skłamałm ot tak całkiem niewinnie, byś chwile był mój, byś chwile był przy mnie...
*** chodziliśmy nie szukając się, ale wiedząc, że chodzimy po to, żeby się znaleźć... ![]()
|
#2835 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bardzo mi miło wzajemnie! ![]() ________________ coś się dzieje między nami.coś iskrzy. i jest wspaniale niestety.bywa. zdaje sobie sprawę, że jestem głupia...pomimo tego,że wiem że nic z tego nie będzie, to mam tą głupia nadzieje... niby nic,a jednak coś. szkoda że Ty o tym nie wiesz,o czym ja wiem...
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2009-12-01 o 18:09 |
|
|
|
|
#2836 |
|
BAN stały
|
Bo przyjaciółką nie jest ta co ci pisze, że masz 'słit' foty .
![]() Mam koc, drinka, nastrój tylko Ciebie brakuje. A na jaki kolor pomalowac paznokcie, żeby Ci się podobało? Koleżanko, wiesz co to znaczy lojalność? |
|
|
|
#2837 |
|
Rozeznanie
|
– Jak ci wyślę SMS-a z propozycją randki, odpiszesz mi?
– Odpiszę. – Na pewno? – Spier_dalaj! Zakochanie w sobie to początek romansu na całe życie Masz tylko jedną wadę: brak Ci zalet. W wannie potrafię przeczytać Dziennik Bridget Jones, zaśmiewając się do łez i zalewając sąsiadów. Jedyne co mnie tu trzyma, to grawitacja. Jestem wrażliwcem, który czasem desperacko goni za miłością. Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2009-12-01 o 18:26 |
|
|
|
#2838 |
|
BAN stały
|
Poprawianie poduszki, czy przekręcanie się z boku na bok nie pomoże. Tutaj potrzebne jest Twoje 'dobranoc'.
|
|
|
|
#2839 |
|
Zadomowienie
|
bo książę na białym rumaku okazał się zwykłym palantem, jakich wiele na tym świecie.!.
|
#2840 |
|
Rozeznanie
|
What kind of man that you are, if you’re a man at all Jakim człowiekiem jesteś Jeśli w ogóle jesteś człowiekiem There is something I see in you Jest coś, co widzę w tobie I want it to be true Chcę, żeby to była prawda.... Do you see what we’ve done Czy widzisz, co zrobiliśmy? |
|
|
|
#2841 |
|
Raczkowanie
|
` Poukładaj moje serce tak jak dziecko układa klocki lego .
|
|
|
|
#2842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
_________________________ _ łaszę się do Ciebie, jakbyś miał fabryke czekolady mijam Cię wzrokiem, ponieważ nie mogę opisać oddechem kształtu Twoich powiek. Reklamy każą tym ludziom uganiać się za samochodami i ubraniami, których nie potrzebują. Całe pokolenia wykonują prace, której nienawidzą, po to tylko, żeby móc sobie kupować coś, co nie jest im wcale potrzebne pozwól mi powiedzieć, zanotuj to sobie.. że Cię lubię - tylko Ciebie. idioto, sprawiłeś, że jesteś całym moim światem, nie ma Cię, nie ma nic. I znów przyszły minuty kiedy nic nie rozumiem.Pieprzone wątpliwości. Bała się cierpienia, straty, rozstania. Oczywiście wszystko to w miłości jest nieuniknione, a jedynym sposobem, żeby się tego ustrzec, było w ogóle na tę drogę nie wkraczać. Żeby nie cierpieć, trzeba wyrzec się miłości.
|
|
#2843 |
|
Przyczajenie
|
ale ona nie wiedziała w co się pakuje.
A teraz Twój czas. Idź przed siebie nie patrząc do tyłu. Może dzisiaj moje marzenie się spełni. Może dzisiaj moje plany legną w gruzach. A teraz gorące kakao i stos zdjęc do potargania... Gdyby moża było cofnąc czas za pomocą ctr+z
|
#2844 |
|
Raczkowanie
|
ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie ?
została mi po Tobie pustka . trudno mi bez Ciebie żyć . wszystko przypomina Ciebie . __________ rozdarta psychicznie..;/ |
|
|
|
#2845 |
|
Raczkowanie
|
mamy XXI wiek, a ja umieram na miłość.
- widzisz moją miłość? - nie. - to co się ku*wa na mnie gapisz?! widzę w Tobie to, czego Ty nie widzisz we mnie. usiądę na dachu Twojego domu, zacznę płakać, a Ty będziesz myślał, że to deszcz.
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-12-01 o 19:18 |
|
|
|
#2846 |
|
Raczkowanie
|
ale ja lubię być twoją myślą, twoim roztargnieniem i twoją bezsennością.
a potem powiedziałam mamie, że nie chcę już innych kolegów. że lubię bawić się tylko z Tobą. że Ty w piaskownicy mi wystarczasz. Ta mega elektryczna siła, ta wielka iskra przy zderzeniu naszych spojrzeń. Za tym dziś tylko tęsknię. Lubię wspominać chwile, których nigdy nie przeżyłam... wypatruję jego twarzy w ulicznym tłumie zdarza mi się zasypiać i budzić z jego imieniem na ustach nigdy nie myślałam, że w wieku 17 lat przeżyje śmierć bliskich, zawód w miłości, stratę przyjaciela, zdradę i że poczuje ból po zniknięciu ulubionego misia. i wciąż czekam na ten dzień, gdy wstanę zobaczę za oknem słońce i wiadomość od Ciebie, jak bardzo tęsknisz , kochasz i potrzebujesz. czułaś to kiedyś ? świat zaczyna się kręcić o wiele szybciej . budzisz się i nawet sikać Ci się nie chce tylko po prostu pragniesz od razu usłyszeć jego głos. i dzwonisz , i głupie 'halo' powoduje rumieniec i niesamowitą palpitację serca. a na dworze? wszystko jest zupełnie inne ! trawa bardziej zielona , kierowcy milsi ! a oczy ? nawet nie wiem jak to opisać. błyszczą się , i widzą tylko jedną twarz spośród tych 6 milionów. - uważaj bo jak mnie kiedyś zabraknie to się nie pozbierasz. - to kiedyś odejdziesz ? a jak wtedy będzie wyglądał świat ? wątpię żeby w ogóle jakoś dla mnie wyglądał. a zasypiając zawsze wyobrażam sobie jak by to było jak byś kładł się ze mną i głaskał po ręce. zapewne wspaniale.
|
|
#2847 |
|
Raczkowanie
|
Zaczęło się całkiem niewinnie...
Uzależniona od empiku. Boże, proszę, pozwól mi znów zaistnieć... znów uwierzyć. To było nierealne... Niemożliwe... A jednak się spełniło. |
|
|
|
#2848 |
|
Rozeznanie
|
rain like tears beat on Your window, melting Your heart to the floor.
Deszcz jak łzy uderza w okno, skraplając na podłogę Twe serce. no labor of love is in vain. Precious tears are changed to jewels in the rain. Żaden trud miłości nie jest bezowocny. Drogocenne łzy są przemieniane w klejnoty w strugach deszczu. zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem Ci, skąd pochodzi.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-12-01 o 19:25 |
|
|
|
#2849 |
|
Raczkowanie
|
* Jesteś taki inteligentny a nie rozumiesz co mówi do ciebie moje serce ?
* Nawet we mgle szukam twego spojrzenia.. Ciebie już nie ma.. * Przepraszam że wcześniej nie umiałam przeprosić. * Po co ze mną jesteś ? żeby dla mnie opisy na gg robić ? * Nagle pada kilka ostrych słów... odwracasz się i nawet nie wiesz dokąd iść.. * czego się cieszysz, co? Za chwilę będziesz wyć ! |
|
|
|
#2850 |
|
Raczkowanie
|
` jestem zbyt słaba, by rzeczywistość ogarnąć.
` I brakuje tych chwil, z Tobą u boku. ` zbyt daleko nam do miłości. ` dziś już nawet przyjaźń umarła. ` Ty moim szczęściem będziesz. ![]() ` przestać myśleć, na moment, na sekund kilka. ` Ejj dorosnij. ; ] moimi uczuciami się nie pobawisz chłopczyku. ; ] |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

podkradłam kilka ...
, uwielbiam to ;p.. a ja zabieram ten. ^^ 

Ale dziękuję, bo to pierwsza pochwała dla mnie