Miłośniczki Zary - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-26, 19:06   #2191
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dot.: **Wątek miłośniczek ZARY**

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Jaki jaki? O niczym mi nie wiadomo!
Dział Woman, czarny, cieniutki, z długim rękawem i dekoltem w serek, na ramionach ma podobną aplikację z cekinów i czarnych kamyków do tych pasiaków, ale o niebo lepiej wykończoną
Kosztuje 159/169 zł

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 20:17   #2192
caat
Zakorzenienie

hej Kochane : *

i wróciłam.
ale widzę, że jakaś wizażanka mnie wyprzedziła ze zdjęciami botków : )
mimo tego wstawię i te moje, tyle, że udało się mi zrobić jedynie czarnym zdjęcie, gdyż je przymierzałam i powiem Wam, że takie średnie zrobiły na mnie wrażenie. Strasznie sztywne się mi wydawały, a co za tym idzie - nie zbyt wygodne - chociaż nie wiem do końca, bo nie nabyłam ich.

anies5 - chyba Cię dziś widziałam w Zarze, pytałaś się o coś ekspedientki, ale nie podeszłam, bo zdążyłaś mi zbiec : ) a ja szukałam uporczywie tych botków.

Załącznik 2681710Załącznik 2681711
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 21:26   #2193
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysiaczek Pokaż wiadomość
a w jakiej cenie były te kozaki z łańcuszkami bo ja właśnie takie kupiłam, ale cena nie była opatrzona metką special price i właśnie zastanawiam się nad nimi czy je zostawić czy oddać bo to już moja druga para butów z zary w tym miesiącu
Oj nie pamietam niestety. One byly wcisniete pod takimi stolami, na ktorych leza rzeczy i ciezko je bylo zauwazyc. Kojarzy mi sie kwota okolo 50 funtow, ale naprawde nie pamietam, bo widzialam je 2 tygodnie temu.

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Oglądałam wczoraj i dzisiaj tego pasiaka z Zary, miałam na niego wielką ochotę póki nie zobaczyłam g na żywo..
Niestety materiał jest bardzo kiepskiej jakości, paski są wyblakłe a kamyczki na wszystkich, które oglądałam porysowane
Także ja bardzo się nim rozczarowałam.

Co innego ten czarny sweterek z aplikacją na ramionach - jest świetny tylko czekam na stypendium..

Co do tego leżenia rzeczy z metkami w torbach, to też tak mam Drugim stadium jest powieszenie ich (wciąż z metkami) w szafie
A widzisz, mnie ten zarowy duzo bardziej sie podoba od szajsowatego z asosa, ktory odeslalam. A roznica w cenie byla prawie zadna . Taki... T-shirt. Kamyczki sa ok (zreszta az takiej uwagi na p******y nie zwracam), ale moja bluzka jest troche wybrudzona fluidem, co zauwazylam dzisiaj dopiero na fotce .

Bluzka czarna z aplikacja, o ktorej wlasnie wspominalam, jest fajna, ale w serek = nie lubie. No i mam juz podobna z cekinami. W ogole to tutaj jest wysyp bluzek/sukienek z aplikacjami z kamykow/koralikow/cekinow. Widze je prawie w kazdym sklepie. Nowoscia sa bluzki/sukienki ozdobione piorami (nawet mnie jedna kusi, tylko gdzie ja bym w tym miala chodzic?).

Po zakupach zwykle rzucam torby w kat i sobie leza. A pozniej gnam do sklepu, bo termin zwrotu tuz, tuz a sie okazuje, ze cos zle lezy/odwidzialo mi sie/znalazlam ladniejsze/inny powod. Nikt z moich znajomych tak nie robi, wiec dobrze wiedziec, ze nie jestem sama W mojej szafie takze wisza rzeczy z metkami... kupione w styczniu na wyprzedazy Sa to jednak rzeczy, co do ktorych jestem przekonana, ze "kiedys nadejdzie ich czas". Te co do ktorych nie jestem pewna, wracaja do sklepow. Czasami wyciagam cos z metka po kilku miesiacach wiszenia i staje sie to moja ulubiona rzecza, w ktorej najchetniej ciagle bym chodzila.

Kontynuujac watek pasiakowy, to kupilam tez sweter w paski za jakies 39 zl w H&M. Material byl niezbyt przyjemny (na upartego do przyjecia), dekolt w serek (trudno), za to uklad paskow mi sie podobal. Niestety byly tylko w rozmiarze L, ktory po przymierzeniu w domu byl za duzy i oddalam (a na fotkach z przymierzalni wygladal ok ).

Edytowane przez Eggnogg
Czas edycji: 2009-11-26 o 21:29
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 22:50   #2194
Madelie
Zadomowienie

Dziewczyny, czy któraś z Was ma może buciki z załącznika? Właśnie pojawiły się w mojej Zarze i zastanawiam się nad kupnem - ale czy nie zabiję się na tych obcasach? W sklepie wydawały się stabilne, ale tak wysokich szpilek jeszcze nie miałam.
Stary 2009-11-27, 08:30   #2195
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
A widzisz, mnie ten zarowy duzo bardziej sie podoba od szajsowatego z asosa, ktory odeslalam. A roznica w cenie byla prawie zadna . Taki... T-shirt. Kamyczki sa ok (zreszta az takiej uwagi na p******y nie zwracam), ale moja bluzka jest troche wybrudzona fluidem, co zauwazylam dzisiaj dopiero na fotce .

Bluzka czarna z aplikacja, o ktorej wlasnie wspominalam, jest fajna, ale w serek = nie lubie. No i mam juz podobna z cekinami. W ogole to tutaj jest wysyp bluzek/sukienek z aplikacjami z kamykow/koralikow/cekinow. Widze je prawie w kazdym sklepie. Nowoscia sa bluzki/sukienki ozdobione piorami (nawet mnie jedna kusi, tylko gdzie ja bym w tym miala chodzic?).

Po zakupach zwykle rzucam torby w kat i sobie leza. A pozniej gnam do sklepu, bo termin zwrotu tuz, tuz a sie okazuje, ze cos zle lezy/odwidzialo mi sie/znalazlam ladniejsze/inny powod. Nikt z moich znajomych tak nie robi, wiec dobrze wiedziec, ze nie jestem sama W mojej szafie takze wisza rzeczy z metkami... kupione w styczniu na wyprzedazy Sa to jednak rzeczy, co do ktorych jestem przekonana, ze "kiedys nadejdzie ich czas". Te co do ktorych nie jestem pewna, wracaja do sklepow. Czasami wyciagam cos z metka po kilku miesiacach wiszenia i staje sie to moja ulubiona rzecza, w ktorej najchetniej ciagle bym chodzila.
I znowu to napiszę: o gustach się jednak nie dyskutuje
Ja osobiście jestem z tego z Asosa bardzo zadowolona
W przeciwieństwie do tego z Zary nie miałam mu co zarzucić.
I wydaje mi się, że nie czepiam się aż takich pierdół - w końcu jakość materiału, wykończenie, to one świadczą o tym, jak dana rzecz się prezentuje. A cienki, prześwitujący materiał, wyblakłe paski, porysowane kamienie (zwłaszcza te największe, przezroczyste), wystające nitki, niestaranne szwy.. nie wpływają pozytywnie na wygląd rzeczy, a wprost przeciwnie. Dla mnie ta bluzka wyglądała po prostu tanio i tandetnie ale to jest tylko moje zdanie. Jak się komuś podoba, to fajnie, niech się dobrze nosi Biorąc pod uwagę, ze większość nawet bardzo kiepskich rzecz z Zary świetnie się sprzedaje, nie zdziwię się, jak i te bluzki będą się cieszyć zaintesresowaniem

Hahaha i znowu mam zupełnie odwrotnie - ja uwielbiam bluzki w serek i ze wszystkimi większymi/głębszymi deloltami

Jeszcze co do tych zakupów odkładanych z metkami do szafy/leżących w siatkach, to w moim przypadku robię tak, albo gdy nie jestem w stosunku do czegoś do końca przekona (wówczas zostawiał w siatce w widocznym dla mnie miejscu) lub gdy kupuję coś z myślą o przyszłości/nie nadaje się to na tą porę roku/kupuję zapasową sztukę (w przypadku modeli butów/kardiganów/legginsów, które bardzo lubię i są na tyle uniwersalne, iż wiem, że w następnym sezonie też będę chciała je mieć ), nie mam danej rzeczy z czym zestawić i czeka na swoją premierę aż dokupię brakujące elementy do konkretnej stylizacji
Generalnie staram się trzymać zasady, że jeśli od początku nie jestem do czegoś przekona, to nie kupuję. A jeśli mimo wszystko kupię, mija kilka dni, a dane rzecz nadal leży w siatce, a ja wciąż nie nie mam na nią żadnego pomysłu, to oddaję. Jeśli od początku czegoś nie pokocham, to najprawdopodobniej nie przekonam się już do tego po jakimś czasie. Mam dosyć wyraźny gust i tak łatwo nie ulegam modzie na dane trendy

Stary 2009-11-27, 08:52   #2196
la dra
Raczkowanie

Mam do was pytanie. Czy jeśli chciałabym wymienić buty, bo rozmiar okazał się nie trafiony (to już inna historia dlaczego która doprowadza mnie do szewskiej pasji aaaaaa!). Jednak buty zostały mi sprezentowane, tyle, że zapłacono za nie kartą. Czy jeśli chce wymienić na inny rozmiar to też potrzebuję tej karty tak jak przy zwrocie? chyba nie, ale wolę się upewnić.

la dra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 08:53   #2197
olivcia&macius
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
hej Kochane : *

i wróciłam.
ale widzę, że jakaś wizażanka mnie wyprzedziła ze zdjęciami botków : )
mimo tego wstawię i te moje, tyle, że udało się mi zrobić jedynie czarnym zdjęcie, gdyż je przymierzałam i powiem Wam, że takie średnie zrobiły na mnie wrażenie. Strasznie sztywne się mi wydawały, a co za tym idzie - nie zbyt wygodne - chociaż nie wiem do końca, bo nie nabyłam ich.

możesz podać ich cenę? rozumiem, że nie polecasz zakupu?

może ktoś posiada te botki? ciekawa jestem jak się je nosi?
olivcia&macius jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 09:09   #2198
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivcia&macius Pokaż wiadomość
możesz podać ich cenę? rozumiem, że nie polecasz zakupu?

może ktoś posiada te botki? ciekawa jestem jak się je nosi?
cena: 99zł
są teraz w tak zwanej 'special price'

hmn. powiem tak, że mnie jakoś specjalnie nie ujęły,
ale jak się noszą to nie mam pojęcia, bo ich nie nabyłam : )
Stary 2009-11-27, 10:52   #2199
Eggnogg
Zakorzenienie

Jeanne dokladnie - "jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki"

Nie zarzucam, ze czepiasz sie bezdpodstawnie p*****l - chociaz to co napisalam wyzej, moglo miec taki wydzwiek. Ja po prostu az tak na to nie zwracam uwagi, bo uwazam ze i tak przeplacam za te wszystkie "szmatki". I to bez roznicy, czy to jest tanszy High Street, czy ten drozszy. Pamietam, ze jak pierwszy raz weszlam do Topshopu na Oxford Street, to bylam w ciezkim szoku, ze takie szmaty tam wisza - i to jeszcze w takich cenach (mieszkalam jeszcze wtedy w Polsce, wiec ceny byly nieporownywalnie wysokie do zarobkow no i styl calkowicie inny niz ten w Polsce - lumpowaty). A teraz juz chyba przywyklam do tej wszechobecnej kiepskiej jakosci. Wieksza uwage przywiazuje jedynie do butow - ze wzgledu na wrazliwe stopy. Nieadekwatny stosunek cen do jakosci, jest jednym z powodow lezakowania moich zakupow w torbach. Czasami po kilku dniach stwierdzam, ze dana bluzka nie jest warta kwoty widniejacej na metce - nawet jezeli to jest rownowartosc tych 5 paczkow czy kawy w Starbucksie .

Cytat:
Napisane przez la dra Pokaż wiadomość
Mam do was pytanie. Czy jeśli chciałabym wymienić buty, bo rozmiar okazał się nie trafiony (to już inna historia dlaczego która doprowadza mnie do szewskiej pasji aaaaaa!). Jednak buty zostały mi sprezentowane, tyle, że zapłacono za nie kartą. Czy jeśli chce wymienić na inny rozmiar to też potrzebuję tej karty tak jak przy zwrocie? chyba nie, ale wolę się upewnić.
Nie powinnas miec problemu. Ja wielokrotnie zamienialam rzeczy, za ktore platnosc byla karta. I to bez roznicy, czy zamienialam na ten sam model tylko w innym rozmiarze, czy na cos calkiem innego.

Edytowane przez Eggnogg
Czas edycji: 2009-11-27 o 10:58
Stary 2009-11-27, 11:02   #2200
caat
Zakorzenienie

Eggnogg - ale zrobiłaś mi smak na kawę ze Starbucksa.
osz Ty Ty : )
Stary 2009-11-28, 16:20   #2201
zogurt
Raczkowanie

wiecie może z której kolekcji są te buty ?

szukam prostych zwykłych kozaków a wszędzie albo zamszowe albo z mnóstwem klamerek i innych dodatków ..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-28, 16:49   #2202
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madelie Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może buciki z załącznika? Właśnie pojawiły się w mojej Zarze i zastanawiam się nad kupnem - ale czy nie zabiję się na tych obcasach? W sklepie wydawały się stabilne, ale tak wysokich szpilek jeszcze nie miałam.
zdradzisz jaka ich cena jest ?
Stary 2009-11-28, 17:08   #2203
Madelie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
zdradzisz jaka ich cena jest ?
Nie pamiętam dokładnie, ale coś około 250 zł.
Stary 2009-11-29, 17:05   #2204
Pani Lennon
Rozeznanie

udało mi się*w końcu dorwać te oficerki za 399.
jestem w niebie;-)

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

udało mi się*w końcu dorwać te oficerki za 399.
jestem w niebie;-)
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 20:52   #2205
kropkatereski
Raczkowanie

hej dziewczyny nie widzieliście u siebie w zarze tej torby ?
Może któraś z was chciałaby ją sprzedac ?
kropkatereski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 20:58   #2206
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropkatereski Pokaż wiadomość
hej dziewczyny nie widzieliście u siebie w zarze tej torby ?
Może któraś z was chciałaby ją sprzedac ?
Widziałam je tylko jeden jedyny raz jakieś dwa/trzy tygodnie temu w Zarze na Marszałkowskiej

Stary 2009-11-29, 21:05   #2207
kropkatereski
Raczkowanie

Znalazłam na ebay'u , ale za 80 funtów. Rozbój w biały dzień ...
Stary 2009-11-29, 21:29   #2208
caat
Zakorzenienie

kropkatereski - nie polecam tej torby ; )
ćwieki mi od niej zaczęły odpadać, wiec zareklamowałam ją i dostałam zwrot gotówki.
Stary 2009-11-29, 22:05   #2209
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
kropkatereski - nie polecam tej torby ; )
ćwieki mi od niej zaczęły odpadać, wiec zareklamowałam ją i dostałam zwrot gotówki.
popieram niestety... mojej kolezance sie w tej torebce rączka naderwała po dwoch tygodniach i tez reklamowala

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 14:58   #2210
kropkatereski
Raczkowanie

niestety, chyba nic mnie nie odstraszy xdd pozostało mi tylko czekac jak jakas pojawi się na allegro
ale dziękuje za pomoc
Stary 2009-12-01, 13:59   #2211
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Dział Woman, czarny, cieniutki, z długim rękawem i dekoltem w serek, na ramionach ma podobną aplikację z cekinów i czarnych kamyków do tych pasiaków, ale o niebo lepiej wykończoną
Kosztuje 159/169 zł
Nie widziałam go , byłam w dwóch Zarach, może już się sprzedały. Nie masz zdjęcia, hmm? Zresztą pasiaków już też nie ma, żadnych bluzek z tą aplikacją na ramionach (były jeszcze szare i chyba czarne?).

Cytat:

anies5 - chyba Cię dziś widziałam w Zarze, pytałaś się o coś ekspedientki, ale nie podeszłam, bo zdążyłaś mi zbiec : ) a ja szukałam uporczywie tych botków.

Całkiem możliwe . Wracałam z rozmowy kwalifikacyjnej do samochodu (nie ma lepszego parkingu, niż Galeria , zawsze to jakaś wymówka), ale wystawa w Zarze przyciągnęła moją uwagę. Próbowałam dowiedzieć się o sweterek z wystawy, ale każda Pani mówiła mi coś innego, w końcu okazało się, że sweterka nie ma już dawno w sprzedaży (tylko czemu jest na wystawie, skoro to nowa, świąteczna aranżacja?).
Stary 2009-12-01, 15:34   #2212
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
(...) Zresztą pasiaków już też nie ma, żadnych bluzek z tą aplikacją na ramionach (były jeszcze szare i chyba czarne?).
Dokladnie - byly w paski, czarne i szare. Sama dokupilam sobie w sobote ten czarny i intensywnie mysle jeszcze nad szarym Widzialam Molek w DD TVN i ten szary tak ladnie wyglada...
Stary 2009-12-01, 16:03   #2213
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Nie widziałam go , byłam w dwóch Zarach, może już się sprzedały. Nie masz zdjęcia, hmm? Zresztą pasiaków już też nie ma, żadnych bluzek z tą aplikacją na ramionach (były jeszcze szare i chyba czarne?).
Niestety nie mam.. Ale jak znajdę, to prześlę Ci link
U mnie te sweterki jeszcze są, natomiast te bluzki sprzedały się w ciągu dwóch/trzech dni.

Cytat:
Dokladnie - byly w paski, czarne i szare. Sama dokupilam sobie w sobote ten czarny i intensywnie mysle jeszcze nad szarym Widzialam Molek w DD TVN i ten szary tak ladnie wyglada...
Widzę, że wyjątkowo przypadły Ci do gustu Ja też tak mam z niektórymi rzeczami, że kupuję po dwa kolory z danego modelu lub ten sam "na zapas" (patrz: bluzka ze zwisającymi rękawami tworzącym taką drapowaną bufkę z Zary czy spodnie z obniżonym lekko krokiem, czarne z ubiegłego roku też z Zary, które są moimi ulubionymi i posiadam ich 3 pary )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-01, 16:35   #2214
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Haha wiesz, też widziałam Magdę Mołek w tej bluzce i pomyślałam "założę się, że w poniedziałek nie będzie już żadnej bluzki w Zarze" - nie myliłam się .

Cytat:
Niestety nie mam.. Ale jak znajdę, to prześlę Ci link
U mnie te sweterki jeszcze są, natomiast te bluzki sprzedały się w ciągu dwóch/trzech dni.
Okej . Może u mnie jeszcze wcale ich nie było, choć wątpię. Pewnie przegapiłam, natomiast widziałam też ładne dzianinowe sweterki z bufiastymi rękawami, takie zwykłe za 159 zł .

Edytowane przez anies5
Czas edycji: 2009-12-01 o 16:39
anies5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 17:03   #2215
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Haha wiesz, też widziałam Magdę Mołek w tej bluzce i pomyślałam "założę się, że w poniedziałek nie będzie już żadnej bluzki w Zarze" - nie myliłam się .
Haha coś w tym jest, rzeczywiście Mi na Magdę Mołek w tej bluzce zwrócił uwagę TŻ, bo dzień wcześniej czy dwa zaprowadziłam go do Zary, żeby zapytać się, co o nich sądzi

Cytat:
Okej . Może u mnie jeszcze wcale ich nie było, choć wątpię. Pewnie przegapiłam, natomiast widziałam też ładne dzianinowe sweterki z bufiastymi rękawami, takie zwykłe za 159 zł .
A to ciekawe, bo ja natomiast ich nie kojarzę, ale za to mierzyłam taką szarą, zwykłą, gładką bluzkę z dużym półokrągłym dekoltem z przodu i na plecach i mega bufkami Ale jak się w niej czuję, to już lepiej napiszę Ci na PW

Stary 2009-12-01, 18:32   #2216
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że wyjątkowo przypadły Ci do gustu Ja też tak mam z niektórymi rzeczami, że kupuję po dwa kolory z danego modelu lub ten sam "na zapas" (patrz: bluzka ze zwisającymi rękawami tworzącym taką drapowaną bufkę z Zary czy spodnie z obniżonym lekko krokiem, czarne z ubiegłego roku też z Zary, które są moimi ulubionymi i posiadam ich 3 pary )
No cos w nich jest, co mi sie bardzo podoba Podejrzewam, ze jak szarych nie wyprzedadza, to ta wersja kolorystyczna pojawi sie w mojej szafie.

Cytat:

Tutaj pasiastych tez juz nie ma, sprzedaly sie chyba od razu - bylam w 2 Zarach i zostaly tylko szare oraz czarne. Co do sweterkow, to jezeli to sa takie zwykle, szare, troche dluzsze z niewielkimi poduszkami w ramionach i zakladakami - to tez kupilam. Natomiast straaaaaasznie podobaja mi sie te woskowane czarne rurki, ale jak na zlosc nie bylo mojego rozmiaru. W weekend pojade do 3 Zary i mam nadzieje, ze tam beda i ze beda pasowaly (spodnie z Zary nijak mi nie leza - albo sa za male, albo za duze).
Stary 2009-12-01, 18:51   #2217
kleo111
Zakorzenienie

To i ja się pochwalę W niedziele zakupilam te botki z Zary, początkowo mi się nie podobały, ale z czasem sie do nich przekonalam teraz czekam, az do mnie przyjda. Wiecie moze po ile były w sklepie? Są z oferty "Specjal Price"

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 19:20   #2218
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
To i ja się pochwalę W niedziele zakupilam te botki z Zary, początkowo mi się nie podobały, ale z czasem sie do nich przekonalam teraz czekam, az do mnie przyjda. Wiecie moze po ile były w sklepie? Są z oferty "Specjal Price"

one raczej nie są z serii "special price" tylko "special edition"

Cena to chyba 399 zł
Stary 2009-12-01, 19:23   #2219
kleo111
Zakorzenienie

Oj tak, przejęzyczyłam sie Widziałyscie je na zywo? Fajnie sie prezentują?

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 19:32   #2220
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam szarą .
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości