|
|
#361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#364 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety nasza skóra starzeje się coraz szybciej (słońce, solarium, chemia w pożywieniu i nie tylko, nasz tryb życia, itd) dlatego lepiej już zawczasu przeprowadzać odpowiednie kuracje |
|
|
|
|
#366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się tylko czy kupować całą serię czy zacząć od fluidu czy od kremu? Nie chcę przedobrzyć, a jednocześnie jestem nastawiona na pełną "walkę"
|
|
|
|
|
#367 |
|
Raczkowanie
|
Jest promocja http://www.oriflame.pl/contentTempla...oryId=15800431 i pewnie ulotki nie będzie tylko w tym roku takie cudo zrobili
|
#368 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 21 lat a już używam taki krem pod oczy z metalową kulką z serii Skindividual
Kremu jeszcze takiego na pierwsze oznaki starzenie nie potrzebuję, krem mam z serii Oxygen Boost i polecam bo jest świetny.A ten krem pod oczy Skindividual świetnie rozjaśnia cienie pod oczami, ja niekiedy jak bokser po walce wyglądałam gdy za krótko spałam, a teraz moge nocke zarwać i żadnych worów, cieni nie ma ![]() I tak fajnie się człowiek budzi rano jak masuje się tą zimną metalową kulką pod oczkami. |
|
|
|
#369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybierz prezent dla mamy, taty.... kilka zestawów... A co chodzi z tymi datami?
|
|
#370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#371 |
|
Raczkowanie
|
A, już wiem...
|
#372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
IMO przede wszystkim należy używać kremów z filtrem, unikać opalania, dymu papierosowego, nawilżać skórę od wewnątrz i od zewnątrz, spać 8 h na dobę zamiast inwestować w tego typu kosmetyki. Większość produktów na "pierwsze zmarszki" tylko nawilża. W skład serii tej Oriflame się nie wczytywałam więc nie wiem czy ma w sobie coś więcej.
|
#374 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzisz, ja dbam o siebie - piję herbaty czerwone, zielone, dużo wody mineralnej, nie opalam, staram się mieć dużo snu mimo nawału obowiązku a mimo to wychodzą mi zmarszczki na czole i widzę, że muszę coś na nie zdziałać, same powyższe zalecenia myślę, że się już tutaj nie sprawdzą. |
|
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam kiepskie wspomnienia po kremie na noc Skindividual, zapchał mnie niemiłosiernie. Wiec lepiej Uzyj próbek na początek. Całe szczescie miałam komu oddac słoiczek kremu, kulka pod oczy jest za to świetna
|
|
|
|
#376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A używałaś może na dzień tego z filtrem? |
|
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym bądź razie jestem ciekawa jak się ta seria u Ciebie sprawdzi. Ja stosowałam wiele różnych specyfików zanim zaczęłam się interesować składami i moich zmarszczek na czole i pod oczami nic nie ruszyło, darowałam więc sobie wydawanie pieniędzy na różne "cuda".
|
|
#378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli miałabym cokolwiek polecić, to u mnie sprawdzały sie kremiki z ekstraktem z wiśni. Na dzień i na noc Time Relax też na pierwsze zmarszczki. Bardzo fajnie wygładziły mi cerę. Mozesz tez zamowić próbeczki i sprawdzić. |
|
|
|
|
#379 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#380 |
|
Zadomowienie
|
Jaka lipa z tym kalendarzem! Lepsza by była ulotka zamówiłabym kilka rzeczy mi potrzebnych od razu a nie tylko jeden produkt na dzień... I w dodatku dzisiaj jest ta woda którą kiedyś dostałam od cioci i pachnie przez 3 sekundy
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zakupiłam tester do badania typu cery w oriflame, otrzymałam tester (5 płatków pomaranczowych i 5 niebieskich ( nic poza tym ) a powinna być z tego co wiem jakaś instrukcja bo co z tego ze na płatkach pojawiły się kropki jak nie wiem co one oznaczają. może któraś z dziewczyn wie o co chodzi w tych testach
|
|
|
|
#383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Posiada moze któraś z was paletke do makijażu oriflame beauty tą czerwoną swiąteczną?? jestem zainteresowana tym ale nie wiem jaka jest , z doświadczenia gustuje w paletach dobrych którę nie kruszą sie itp a jakie są cienie z oriflame to nie mam pojęcia dopiero zaczynam karierę z tą firma
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Paleta jak paleta. Ma fajne opakowanie, takie coś na kształt organizera z przyjemnej ekoskórki (chyba??? - coś w ten deseń). Podoba mi się w niej w szczególności czerwony błyszczyk ze złocistymi drobinkami. Cienie też fajne, jak na razie nie osypują się - nie kruszą, ale paletą nie rzucam, nie podróżuje z nią nigdzie. Grzecznie leży na półce to też przyzwoicie się zachowuje Róze jak dla mnie zbyt intensywne (wściekły róż i intensywna brzoskwinia) bądż zbyt blade ( jak puder transparentny ). Może opinia w stosunku do niej jest zbyt surowa i przedwczesna (użytkuje stosunkowo krótko), ale jest moja i będę ją bronić :P Edytowane przez Justyna.kociaczek Czas edycji: 2009-12-01 o 19:35 |
|
|
|
|
#388 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Zamówię też i te próbki i zobaczymy co mi bardziej spasuję. |
||
|
|
|
#389 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
za nic nie moge otworzyć kalendarza adwenowego,pomóżcie |
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.

Jakoś tak kilka dni temu dotarło do mnie, że te kosmetyki na pierwsze zmarszczki są "już" dla mnie, a nie "jeszcze" za mocne

W każdym bądź razie jestem ciekawa jak się ta seria u Ciebie sprawdzi. Ja stosowałam wiele różnych specyfików zanim zaczęłam się interesować składami i moich zmarszczek na czole i pod oczami nic nie ruszyło, darowałam więc sobie wydawanie pieniędzy na różne "cuda".