Wszystko o Oriflame cz. IV - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-30, 21:21   #361
Misia.m
Wtajemniczenie

GG do Misia.m
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV

Cytat:
Napisane przez opo Pokaż wiadomość
Znalazłam na Allegro aukcję, która mnie trochę zastanowiła. Poniżej podaję link:

http://www.allegro.pl/item830940851_..._oriflame.html

Czy kupienie takiego hologramu ma w ogóle sens?
O mamo, czego to kobity nie wymyślą, dowcip roku, jak nic!!!!!
Stary 2009-11-30, 21:40   #362
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eflinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, proszę o radę!

W katalogu 17 jest w promocji seria Skin Individual i zastanawiam się nad tym, czy nie wziąć jej dla siebie. Czy rzeczywiście jest ona tak dobra jak słyszałam, warto zainwestować w nią? Chciałabym zacząć już teraz jakieś anty-zmarszczkowe działania i zastanawiam się czy ta seria na pewno będzie dobra?
Kup próbkę i sprawdź. Poczytaj KWC i opinie na stronie Oriflame.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 22:27   #363
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, proszę o radę!

W katalogu 17 jest w promocji seria Skin Individual i zastanawiam się nad tym, czy nie wziąć jej dla siebie. Czy rzeczywiście jest ona tak dobra jak słyszałam, warto zainwestować w nią? Chciałabym zacząć już teraz jakieś anty-zmarszczkowe działania i zastanawiam się czy ta seria na pewno będzie dobra?
Seria Skindividual jest rewelacyjna!!! Szczerze polecam

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 22:32   #364
Eflinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Seria Skindividual jest rewelacyjna!!! Szczerze polecam
Jeśli Ty polecasz to koniecznie muszę się zdecydować Jakoś tak kilka dni temu dotarło do mnie, że te kosmetyki na pierwsze zmarszczki są "już" dla mnie, a nie "jeszcze" za mocne
Eflinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 22:40   #365
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli Ty polecasz to koniecznie muszę się zdecydować Jakoś tak kilka dni temu dotarło do mnie, że te kosmetyki na pierwsze zmarszczki są "już" dla mnie, a nie "jeszcze" za mocne
Bardzo słuszna decyzja
Niestety nasza skóra starzeje się coraz szybciej (słońce, solarium, chemia w pożywieniu i nie tylko, nasz tryb życia, itd) dlatego lepiej już zawczasu przeprowadzać odpowiednie kuracje

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 23:01   #366
Eflinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Bardzo słuszna decyzja
Niestety nasza skóra starzeje się coraz szybciej (słońce, solarium, chemia w pożywieniu i nie tylko, nasz tryb życia, itd) dlatego lepiej już zawczasu przeprowadzać odpowiednie kuracje
Dokładnie, a im wcześniej zaczniemy tym większa pewność, że naprawdę mogą coś dać te kosmetyki. Fajnie jeśli właśnie z Ori będę mogła zacząć tą kurację bo akurat wesprę też swoją sprzedaż

Zastanawiam się tylko czy kupować całą serię czy zacząć od fluidu czy od kremu? Nie chcę przedobrzyć, a jednocześnie jestem nastawiona na pełną "walkę"
Stary 2009-12-01, 10:03   #367
basiaaa
Raczkowanie

GG do basiaaa

Jest promocja http://www.oriflame.pl/contentTempla...oryId=15800431 i pewnie ulotki nie będzie tylko w tym roku takie cudo zrobili
Stary 2009-12-01, 10:04   #368
Nektaryna
Zadomowienie

Ja mam 21 lat a już używam taki krem pod oczy z metalową kulką z serii Skindividual Kremu jeszcze takiego na pierwsze oznaki starzenie nie potrzebuję, krem mam z serii Oxygen Boost i polecam bo jest świetny.

A ten krem pod oczy Skindividual świetnie rozjaśnia cienie pod oczami, ja niekiedy jak bokser po walce wyglądałam gdy za krótko spałam, a teraz moge nocke zarwać i żadnych worów, cieni nie ma

I tak fajnie się człowiek budzi rano jak masuje się tą zimną metalową kulką pod oczkami.
Nektaryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 10:21   #369
arsuper
Raczkowanie

GG do arsuper

Cytat:
Napisane przez basiaaa Pokaż wiadomość
Jest promocja http://www.oriflame.pl/contentTempla...oryId=15800431 i pewnie ulotki nie będzie tylko w tym roku takie cudo zrobili
A jak to działa - bo nie kapuję...
Wybierz prezent dla mamy, taty.... kilka zestawów...
A co chodzi z tymi datami?
Stary 2009-12-01, 10:21   #370
Eflinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nektaryna Pokaż wiadomość
Ja mam 21 lat a już używam taki krem pod oczy z metalową kulką z serii Skindividual Kremu jeszcze takiego na pierwsze oznaki starzenie nie potrzebuję, krem mam z serii Oxygen Boost i polecam bo jest świetny.

A ten krem pod oczy Skindividual świetnie rozjaśnia cienie pod oczami, ja niekiedy jak bokser po walce wyglądałam gdy za krótko spałam, a teraz moge nocke zarwać i żadnych worów, cieni nie ma

I tak fajnie się człowiek budzi rano jak masuje się tą zimną metalową kulką pod oczkami.
Super, o taki właśnie krem pod oczy też mi chodziło. Mam 23 lata, w styczniu zacznie się 24 więc nie ma żartów już niestety
Stary 2009-12-01, 10:22   #371
arsuper
Raczkowanie

GG do arsuper

A, już wiem...
Stary 2009-12-01, 10:50   #372
Sumi
Zadomowienie

Cytat:
Zastanawiam się tylko czy kupować całą serię czy zacząć od fluidu czy od kremu? Nie chcę przedobrzyć, a jednocześnie jestem nastawiona na pełną "walkę"
Ja zaczęłam od serum pod oczy, polecam, ta zimna kuleczka jest super
Stary 2009-12-01, 11:37   #373
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, a im wcześniej zaczniemy tym większa pewność, że naprawdę mogą coś dać te kosmetyki. Fajnie jeśli właśnie z Ori będę mogła zacząć tą kurację bo akurat wesprę też swoją sprzedaż
IMO przede wszystkim należy używać kremów z filtrem, unikać opalania, dymu papierosowego, nawilżać skórę od wewnątrz i od zewnątrz, spać 8 h na dobę zamiast inwestować w tego typu kosmetyki. Większość produktów na "pierwsze zmarszki" tylko nawilża. W skład serii tej Oriflame się nie wczytywałam więc nie wiem czy ma w sobie coś więcej.
Stary 2009-12-01, 12:06   #374
Eflinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
IMO przede wszystkim należy używać kremów z filtrem, unikać opalania, dymu papierosowego, nawilżać skórę od wewnątrz i od zewnątrz, spać 8 h na dobę zamiast inwestować w tego typu kosmetyki. Większość produktów na "pierwsze zmarszki" tylko nawilża. W skład serii tej Oriflame się nie wczytywałam więc nie wiem czy ma w sobie coś więcej.
Ok, jednak myślę że poza tym wszystkim o czym piszesz warto chyba np jak już krem w filtrem to własnie taki na pierwsze zmarszczki, jaki jest w serii Ori właśnie.
Widzisz, ja dbam o siebie - piję herbaty czerwone, zielone, dużo wody mineralnej, nie opalam, staram się mieć dużo snu mimo nawału obowiązku a mimo to wychodzą mi zmarszczki na czole i widzę, że muszę coś na nie zdziałać, same powyższe zalecenia myślę, że się już tutaj nie sprawdzą.
Stary 2009-12-01, 12:13   #375
Julianka_7oo7
Zadomowienie

Ja mam kiepskie wspomnienia po kremie na noc Skindividual, zapchał mnie niemiłosiernie. Wiec lepiej Uzyj próbek na początek. Całe szczescie miałam komu oddac słoiczek kremu, kulka pod oczy jest za to świetna
Julianka_7oo7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 12:29   #376
Eflinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Julianka_7oo7 Pokaż wiadomość
Ja mam kiepskie wspomnienia po kremie na noc Skindividual, zapchał mnie niemiłosiernie. Wiec lepiej Uzyj próbek na początek. Całe szczescie miałam komu oddac słoiczek kremu, kulka pod oczy jest za to świetna
Pod oczy w takim razie na pewno zamówię, bo widzę że wiele z Was poleca, a reszty spróbuję próbki, składam kolejne zamówienie z 16 do końca tygodnia to dobiorę sobie próbki kremów już konkretnie.

A używałaś może na dzień tego z filtrem?
Stary 2009-12-01, 12:37   #377
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Widzisz, ja dbam o siebie - piję herbaty czerwone, zielone, dużo wody mineralnej, nie opalam, staram się mieć dużo snu mimo nawału obowiązku a mimo to wychodzą mi zmarszczki na czole i widzę, że muszę coś na nie zdziałać, same powyższe zalecenia myślę, że się już tutaj nie sprawdzą.
Bo tu jeszcze w grę wchodzą geny i mimika twarzy. W każdym bądź razie jestem ciekawa jak się ta seria u Ciebie sprawdzi. Ja stosowałam wiele różnych specyfików zanim zaczęłam się interesować składami i moich zmarszczek na czole i pod oczami nic nie ruszyło, darowałam więc sobie wydawanie pieniędzy na różne "cuda".
Stary 2009-12-01, 13:16   #378
Julianka_7oo7
Zadomowienie

Cytat:
A używałaś może na dzień tego z filtrem?
Nie, nie używałam.

Jesli miałabym cokolwiek polecić, to u mnie sprawdzały sie kremiki z ekstraktem z wiśni. Na dzień i na noc Time Relax też na pierwsze zmarszczki. Bardzo fajnie wygładziły mi cerę. Mozesz tez zamowić próbeczki i sprawdzić.
Julianka_7oo7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 13:48   #379
akaja_2004
Raczkowanie

GG do akaja_2004

Cytat:
Napisane przez arsuper Pokaż wiadomość
A jak to działa - bo nie kapuję...
Wybierz prezent dla mamy, taty.... kilka zestawów...
A co chodzi z tymi datami?
o co chodzi ??? Zgłupiałam .... pomóżcie .......
akaja_2004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 13:59   #380
Nektaryna
Zadomowienie

Jaka lipa z tym kalendarzem! Lepsza by była ulotka zamówiłabym kilka rzeczy mi potrzebnych od razu a nie tylko jeden produkt na dzień... I w dodatku dzisiaj jest ta woda którą kiedyś dostałam od cioci i pachnie przez 3 sekundy Ciekawe co pod innymi cyframi może swidish spa do ciała cos bedzie to zamówie bo wychodzi z oferty. Kurde myślałam że te żele kokosowe 400ml beda a tu lipa nie ma ulotki jest kalendarz. I zamawiaj co kilka dni po jednej rzeczy bo z tego co przeczytałam tylko w dany dzień jest to ważne...
Nektaryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 14:02   #381
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nektaryna Pokaż wiadomość
Jaka lipa z tym kalendarzem! Lepsza by była ulotka zamówiłabym kilka rzeczy mi potrzebnych od razu a nie tylko jeden produkt na dzień... I w dodatku dzisiaj jest ta woda którą kiedyś dostałam od cioci i pachnie przez 3 sekundy Ciekawe co pod innymi cyframi może swidish spa do ciała cos bedzie to zamówie bo wychodzi z oferty. Kurde myślałam że te żele kokosowe 400ml beda a tu lipa nie ma ulotki jest kalendarz. I zamawiaj co kilka dni po jednej rzeczy bo z tego co przeczytałam tylko w dany dzień jest to ważne...
A jak to jest z opłatami? Na biuro i detaliczną? Można o tym przeczytać gdzieś?
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 14:33   #382
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

Dziewczyny zakupiłam tester do badania typu cery w oriflame, otrzymałam tester (5 płatków pomaranczowych i 5 niebieskich ( nic poza tym ) a powinna być z tego co wiem jakaś instrukcja bo co z tego ze na płatkach pojawiły się kropki jak nie wiem co one oznaczają. może któraś z dziewczyn wie o co chodzi w tych testach
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 14:46   #383
Asgoja
Rozeznanie

GG do Asgoja

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zakupiłam tester do badania typu cery w oriflame, otrzymałam tester (5 płatków pomaranczowych i 5 niebieskich ( nic poza tym ) a powinna być z tego co wiem jakaś instrukcja bo co z tego ze na płatkach pojawiły się kropki jak nie wiem co one oznaczają. może któraś z dziewczyn wie o co chodzi w tych testach
Zdjęcie ulotki/instrukcji jest na poprzednije albo jeszcze wczęsniejszej stronie w tym watku
Asgoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 14:58   #384
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

dzieki
Stary 2009-12-01, 19:07   #385
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

Posiada moze któraś z was paletke do makijażu oriflame beauty tą czerwoną swiąteczną?? jestem zainteresowana tym ale nie wiem jaka jest , z doświadczenia gustuje w paletach dobrych którę nie kruszą sie itp a jakie są cienie z oriflame to nie mam pojęcia dopiero zaczynam karierę z tą firma
Stary 2009-12-01, 19:26   #386
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Posiada moze któraś z was paletke do makijażu oriflame beauty tą czerwoną swiąteczną?? jestem zainteresowana tym ale nie wiem jaka jest , z doświadczenia gustuje w paletach dobrych którę nie kruszą sie itp a jakie są cienie z oriflame to nie mam pojęcia dopiero zaczynam karierę z tą firma
Mam paletkę oriflame beauty, która była bodajże 2 ulotki temu (za 29,90) i kolory są ładne, choć bardzo delikatne i po kilku godzinach się niestety rolują - ale nie stosuję pod nie żadnej bazy ani nic. Paletkę świąteczną zamówiła teraz moja koleżanka, ale jej jeszcze nie odebrała. Za jej pozwoleniem i błogosławieństwem sobie otworzyłam pudełko i pooglądałam produkt tak z zewnątrz. Wygląda bardzo fajnie. Zapięcie jest magnetyczne, w środku są te cienie itp i duuże lusterko.

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 19:33   #387
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:
Ja ją posiadam we własnym użytkowaniu i cóż mogę powiedzieć. Szału nie robi Paleta jak paleta. Ma fajne opakowanie, takie coś na kształt organizera z przyjemnej ekoskórki (chyba??? - coś w ten deseń). Podoba mi się w niej w szczególności czerwony błyszczyk ze złocistymi drobinkami. Cienie też fajne, jak na razie nie osypują się - nie kruszą, ale paletą nie rzucam, nie podróżuje z nią nigdzie. Grzecznie leży na półce to też przyzwoicie się zachowuje Róze jak dla mnie zbyt intensywne (wściekły róż i intensywna brzoskwinia) bądż zbyt blade ( jak puder transparentny ).
Może opinia w stosunku do niej jest zbyt surowa i przedwczesna (użytkuje stosunkowo krótko), ale jest moja i będę ją bronić :P

27.09.2014r.

Edytowane przez Justyna.kociaczek
Czas edycji: 2009-12-01 o 19:35
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 19:53   #388
Eflinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Bo tu jeszcze w grę wchodzą geny i mimika twarzy. W każdym bądź razie jestem ciekawa jak się ta seria u Ciebie sprawdzi. Ja stosowałam wiele różnych specyfików zanim zaczęłam się interesować składami i moich zmarszczek na czole i pod oczami nic nie ruszyło, darowałam więc sobie wydawanie pieniędzy na różne "cuda".
Hm, ja będę chciała spróbować. Zmarszczki na czole mi się robią bo mam właśnie taką mimikę że mówiąc czy słuchając kogoś ciągle unoszę czoło (w zdziwieniu , radości, smutku - na wszystko normalnie moje czoło "chodzi" )

Cytat:
Napisane przez Julianka_7oo7 Pokaż wiadomość
Nie, nie używałam.

Jesli miałabym cokolwiek polecić, to u mnie sprawdzały sie kremiki z ekstraktem z wiśni. Na dzień i na noc Time Relax też na pierwsze zmarszczki. Bardzo fajnie wygładziły mi cerę. Mozesz tez zamowić próbeczki i sprawdzić.

Zamówię też i te próbki i zobaczymy co mi bardziej spasuję.
Stary 2009-12-01, 19:57   #389
angelaori32
Przyczajenie

hej dziewczyny
za nic nie moge otworzyć kalendarza adwenowego,pomóżcie
angelaori32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 20:56   #390
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, ja będę chciała spróbować. Zmarszczki na czole mi się robią bo mam właśnie taką mimikę że mówiąc czy słuchając kogoś ciągle unoszę czoło (w zdziwieniu , radości, smutku - na wszystko normalnie moje czoło "chodzi" )
To tylko botoks zostaje.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości