|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Ci to naciągają te ceny ![]() A swoją drogą jutro będzie zmiana Promocji Tygodnia... ciekawe czym tym razem nas ugoszczą może Amberlyn
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Ja liczę na SImon, bo chciałabym ją kupić siostrze na święta..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Simon też może być
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tego, że kogoś stać na torebkę za np. 120zł, a za 130zł już nie kupi: wg mnie to jest kwestia tego, ile możemy dać maksymalnie za nią. Pewnie że 10zł różnicy jako takiej nie robi, ale czasami ktoś jednak ma rozplanowane swoje pieniądze co do 'złotówki' i nie jest w stanie przeznaczyć na coś więcej niż x zł. No i można tak podwyższać cenę tu o 10zł, tam o 10 i zawsze kiedyś stwierdzi się, że to jest już przesada. Ja np. mam określone w głowie (
) jakieś maksymalne kwoty, które jestem w stanie zapłacić za torebkę, buty, sweterek itd., no i generalnie w 90% przypadków ich nie przekraczam![]() No i już się biorę za zaległe zdjęcia, naprawdę nie miałam jak wcześniej Jakiś zakręcony czas na uczelni nastał, ciągle coś. Dobrze, że przynajmniej póki co wysiłek się opłaca i wszystko do przodu
|
|
|
|
#455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() Gratulacje
|
|||
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się z tym co napisałaś. Ja jestem takim człowiekiem że mam tak pieniądze podzielone że mi na nic nie braknie... nawet te żółte mam policzone i wiem kiedy je wydać A do mnie podwyżka o 10zł to dużo.
|
|
|
#457 |
|
Konto usunięte
|
Takie podwyżki o "tylko" 10 zł, to nie kwestia tego, czy kogoś na daną rzecz stać, czy nie, tylko czy uważa, że to rozsądne wydać na nią tyle pieniędzy. I dla mnie 120 zł rozsądną kwotą za ekoskórkową torebkę na sezon czy dwa nie jest... A setka jest kwotą akceptowalną. A to niby tylko 20 zł różnicy
Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 Czas edycji: 2009-12-01 o 21:52 |
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i mi się np czarna ana bardziej od andi podoba A tak w ogóle to mogliby jakąś promocję specjalną albo specjalny rabat dla stałych klientek zrobić :P bo takto to przed świętami szkoda mi kasy na kolejn ą torebkę a jakby dali coś ekstra to może nie miałabym takich wyrzutów sumienia ![]()
|
|
|
#459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Jak będzie jutro Amberlyn to będziemy musiały zrobić imprezkę.... ![]() off: Oglądacie tvp2
|
|
|
#461 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
mysle, ze i tak by im sie to oplacilo![]() a co do tvp 2 to co leci?
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15613517]Takie podwyżki o "tylko" 10 zł, to nie kwestia tego, czy kogoś na daną rzecz stać, czy nie, tylko czy uważa, że to rozsądne wydać na nią tyle pieniędzy. I dla mnie 120 zł rozsądną kwotą za ekoskórkową torebkę na sezon czy dwa nie jest... A setka jest kwotą akceptowalną. A to niby tylko 20 zł różnicy
[/QUOTE]zgadzam się. "tylko" robi wielka różnicę. |
|
|
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to logiczne po co maja dawac te ktore schodza jak i tak schodza chodz w gruncie rzeczy sprzedaliby ich jeszcze wiecej.
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia Pheby:
Kolor chyba mimo wszystko nie do końca dobrze uchwycony. Najlepiej chyba na zdjęciu wnętrza. Dla mnie (i nie tylko) bardziej wpada w lekko karmelowo-miodowy brąz Na żywo jednak prezentuje się o wiele lepiej Spodobała się koleżance. Zdjęcia Twili: Kolor najlepiej uchwycony na zdjęciu, gdy jest złożona. 1 zdjęcie przód, 2 tył, co w środku to widać Generalnie dużo więcej się nie włoży. Do noszenia dużej ilości książek zeszytów raczej się nie będzie nadawać (chociaż nie sprawdzałam, ile wejdzie). Ma jeszcze krótki pasek do noszenia w ręce, ale nie uwieczniałam go
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Twila ma fajne kolorki , ale to chyba nie do końca to czego szukam
|
|
#466 |
|
Konto usunięte
|
Mnie się Pheby podoba
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Pheby wiem, że będę często nosić, bo jak dla mnie jest piękna (naprawdę zdjęcia nie oddają tego
), a Twila... pozbyć się nie pozbywam, ale wiem, że używana będzie od czasu do czasu |
|
|
|
#468 | |
|
catch me if I fall.
|
no zbiera sie rabat powoli
moze sie wkrotce skusze na jakies zamowienie, bo nie wiem czy wytrzymam do nowej kolekcji![]() Cytat:
a twila jaka duza, jakos ja zapamietalam ze stronki jako mniejszą
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na Tv leciało o anorektyczce... ale ona strasznie wyglądała Pheby - całkiem, całkiem ale nie dopiszę jej do mojej listy bo aż tak mi się nie spodobała. Jedyne kolorek ma fajny Twila - ma ładne kolory ale nic po za tym. Nie podoba mi się ![]() Ale chodzi o to że one mają się Tobie podobać a nie nam
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#471 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
no tak to dlatego, nie ma to jak pamieć wzrokowa
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
puściłam ten tvp2 patrze a tam jakieś kości stoją i się przeraziłam
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twili tez mi sie podoba taka inna zywa
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a twila ma ciekawy fason i całkiem pojemna jest ale z kolei za dużo w niej tych kolorków ma ale ja to wybrzydzam![]() btw dziękuję ślicznie za skorzystanie z kodu
|
|
|
#475 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
, ja także otrzymałam maila z informacją o zrelizowaniu zamówienia a kurier powinien być następnego dnia roboczego . Będą fotki jak tylko kurier zapuka! A czytając Wasze wypowiedzi troszkę się zmartwiłam.....jakoś wcześniej nie doczytałam i nie zwróciłam uwagi na detale szarej Emilki . Czy te złote wykończenia na serio aż tak zle wyglądają? Czy to kwestia gustu? Pozostaje mieć nadzieję, że dla mnie będzie oki ![]() Sydunia, śliczna ta Phebe! A kolor jeszcze lepszy
Edytowane przez reniabg Czas edycji: 2009-12-01 o 23:02 |
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torebki ala portmonetki czyli takie retro na bigiel ... Jeszcze coś lekko pikowanego plus Emilka musztardowa dla mnie
|
|
|
|
|
#477 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
okucia sa matowe, tylko zamek troche sie swieci, ale wg mnie nie rzuca sie to jakos strasznie w oczy.Ogolnie to zloto sie ladnie komponuje z szaroscia. Na pewno bedziesz zadowolona z emilki
|
|
|
#478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w końcu jakaś odmiana będzie, bo ja mam tylko czarne torebki żeby do wszystkiego pasowały....
|
|
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja nie zwracam na nie uwagi, ale rozumiem, że niektórym to przeszkadza ![]() ooo właśnie odczytałam, że ktoś skorzystał z mojego kodu - tajemnicza osóbko ujawnij się
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2009-12-01 o 23:19 |
|
|
|
|
#480 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

może Amberlyn

) jakieś maksymalne kwoty, które jestem w stanie zapłacić za torebkę, buty, sweterek itd., no i generalnie w 90% przypadków ich nie przekraczam
Jakiś zakręcony czas na uczelni nastał, ciągle coś. Dobrze, że przynajmniej póki co wysiłek się opłaca i wszystko do przodu

), a Twila... pozbyć się nie pozbywam, ale wiem, że używana będzie od czasu do czasu
Taka torebka Mary Poppins