|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |
Rozeznanie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
A ja mam 22 lata i studiuję stos.międzynarodowe
![]() właśnie wróciłam do domu z przy okazji kupioną wagą (od dawna się zbierałam i się okazja trafiła) może dzisiaj posiłki nieidealne ale postaram się żeby jutro było lepiej - w końcu nie mam nic niezdrowego, słodkiego itd w domu i mam też nowy parowar - może z niego skorzystam apropo znacie jakieś fajne przepisy z parowara(parowaru?) |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
O kurcze! ale z Was laski!
![]() ![]() ![]() ![]() No to teraz ja o sobie ![]() Mam na imie Agnieszka, ale nie lubie jak ktoś tak do mnie mówi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I dodaje zdjęcie swojej mordki ( Wiecej mam w albumie ![]()
![]() ![]() ![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2009-12-01 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
ale wy wszystkie ładne jesteście
![]() ![]()
#155 |
Zadomowienie
|
Dociakowa A Ty czemu fotki nie wrzucisz? Na pewno laska z Ciebie niezła
![]() ![]() ![]()
#156 |
Zadomowienie
|
aj tam.. wolę nie
#157 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Przyczajenie
|
Cześć ^^ ja właściwie zaczełam już miesiąc temu , ale z chęcią się do Was przyłącze , razem zawsze rażniej
![]() wiek - 20 wzrost - 162 było - 57 jest - 54 będzie 50 (kiedyś ^^) |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Dociakowaaaaa noo weeeesss ;p nie badz taka ;p pokaz sie
![]()
![]() |
#160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a mandarynka tak srednio 40kcal ![]() jeeezuu...ile wy tu piszecie ![]() ![]()
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=
a mandarynka tak srednio 40kcal ![]() oj myślę że mandarynka mała wiecej niz 20 kalorii raczej nie ma, bo w 100g jest 50 klal.aLE TAKA DUŻA to moze mec ze 40 A u mnie na wadze kilogram mniej! Jest 53 jupiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się tak bardzo bo waga od wakacji stała mi w iejscu i nic w dół nie chciała schodzic ![]()
#163 |
Zadomowienie
|
dziewczyny wszystkie jesteście sliczne
![]() nie było mnie jeden wieczór a wy tak sie rozpisałyście ![]() dzisija jakoś wstałam z dobrym humorem, aby dzień był dietkowy. ![]() wczoraj oczywicie zgrzeszyłam, ale to moja wina .. chyba w jakąs depresje wpadam ;/
#164 |
Raczkowanie
|
Właśnie zjadłam nowe płatki, właściwie to same ziarna w kapce mleka :P - nie za bardzo mi podchodzi ale może się przyzwyczaję. Tylko nie wiem czy kupiłam dobre bo mają jakoś dużo kcal - ponad 400kcal na 100gr - powiedzcie ile mają wasze i ew jakich są firm, bo w sklepie, w którym byłam były akurat tylko takie.
Na uczelnię biorę kanapkę (2kromki chleba razowego z orkiszem - ale ma jakieś E w składzie, więc też muszę zacząć szukać dobrej piekarni chyba, kapka serka almette, margaryny, sałata, pomidor, ogórek, plasterek wędliny drobiowej) i 3 mandarynki. Oceńcie czy nie za dużo albo nie za mało jak na 2 śniadania. |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
moim zdaniem w porządku
![]()
#166 | ||
Zadomowienie
|
[QUOTE=milusia1991;1561658 4][QUOTE=
a mandarynka tak srednio 40kcal ![]() oj myślę że mandarynka mała wiecej niz 20 kalorii raczej nie ma, bo w 100g jest 50 klal.aLE TAKA DUŻA to moze mec ze 40 A u mnie na wadze kilogram mniej! Jest 53 jupiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się tak bardzo bo waga od wakacji stała mi w iejscu i nic w dół nie chciała schodzic ![]() gratuluję i cieszę się razem z Tobąą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() hmm.. jeżeli chodzi o ważenie.. to może zróbmy tak, że będziemy ważyć się każdego 1-szego i 15-tego dnia miesiąca? i dane te będę wpisywała do tabelki.. bo tak to troszeczke zamieszanie.. zmieniać za każdym razem.. a tak konkretnego dnia podamy wagę i będę to uzupełniała. Co wy na to? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie tez juz kilogram w dol ![]() Moze do swiat uda sie zrzucic 4kg...? Ja na sniadania jem 3 chlebki Waza (pelnoziarste) do tego twarozek 0% i ogorek albo pomidor. Obiadki to piers z kurczaka albo chuda wolowina smazona na lyzeczce oliwy z oliwek a do tego soczewica albo jakas salata Na kolacje jem to samo co na sniadania bo kupilam mega duze opakowanie tego serka i musze go teraz skonczyc... ![]() Pozdrawiam i zycze milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
hmm no w sumie może być.. tylko ja będę ważenie w tył.. bo dopiero w przyszłym tyg zamówię wagę..
![]() ![]()
![]() |
#169 | |
Raczkowanie
|
Jeszcze raz ja
![]() Dziewczyny, nie chce zebyscie odebraly to co powiem jako wymadrzanie sie ale mam male doswiadczenie w odchudzaniu, w koncu po ciazy musialam zrzucic prawie 20kilo!, i wiem ze liczenie kalorii jest dobre tylko na krotka mete... Ograniczajac kalorie chudniemy szybko ale potem bardzo szybko wraca sie do poprzedniej wagi a nie rzadko wazy sie jeszcze wiecej... efekt "jojo", wiecie. Jedzac malo z kolei spowalniacie swoj metabolizm i znowu wszystko na nic... A w czasie swiat bedzie czekalo na was tyle pokus, ze mozecie w kilka dni nadrobic wszystko to co udalo wam sie zrzucic przez 3 tyg. Moze raczej powinnyscie pomyslec o wyeliminowaniu z waszego menu zlych weglowodanow i tluszcy oraz cukru? Jeszcze raz zachecam was do poczytania sobie o diecie lekarza Michaela Montignaca. Nie ogranicza ona ilości spożywanego pokarmu, ani nie liczy kalorii, polega na bardzo starannym wybieraniu pokarmów ze wszystkich grup: tłuszczów, węglowodanów i białek. Posiłki są tak komponowane, aby nie dopuścić do wysokiego poziomu cukru we krwi, ponieważ nadmiar insuliny potrzebny do jego obniżenia spowoduje, że organizm w anomalny sposób zacznie magazynować część tłuszczów z posiłku. Dlatego tak ważne jest, aby nie łączyć węglowodanów z tłuszczami w jednym posiłku. To tyle ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny!
![]() Nie powiem, jestem tu nowa, chociaż Wizaż odwiedzam już od dawna. ![]() Dietkę zaczęłam 31.12, tym razem z dietetykiem. Dobrał mi świetnie jadłospis do moich "umiejętności" kulinarnych, stylu życia i tego, by zmienić moją dietę na bardziej urozmaiconą. Czuję się naprawdę świetnie i jestem w głębokim szoku, że warzywa potrafią tyle dobrego dla mojego organizmu zrobić w 3 dni!!! ;O Jeśli byłybyście chętne, z przyjemnością mogę podesłać MOJĄ DIETĘ CUD! Dołączam się oczywiście do Waszego grudniowego '09 odchudzanka, przede mną 20kg! Pozdrawiam Was cieplutko, laseczki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Ja zarzuciłam jedną dietę, przerzuciłam się na inną, ale podobną ![]() Co do ważenia to ja się ważę raz dziennie, rano, na czczo i zapisuje to w swoim magicznym zeszyciku:P Popatrzyłam jeszcze n Wasze zdjęcia - śliczne macie te buzie ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]()
#172 |
Raczkowanie
|
OneSweetTaste - ales ty wysoka! Zazdroszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
gagateczka Jasne, ze możesz podesłać
![]() ![]() ![]() Ajj dziewczyny, ale jestem zła! ![]() Ortodontka zadzwoniła do mnie przed chwilą i powiedziała, że mam nie przychodzic dzisiaj. A ja juz sie cieszyłam, że aparatu nie będe mieć! A tu nic! Powiedziała, że jakis facet, co robi aparaty wkładane ( te, ktore sie nosi po tym stałym) sie spoźnia i nie wiadomo czy dzisiaj przyjedzie. Więc nie mam po co iśc i czekac. Kazała jeszcze zadzwonic po 15 i zapytać czy jest już ten gostek czy nie. Ale wątpie... Zawsze tak jest. Jak sie z czegos ciesze i nie moge doczekac to potem nic z tego nie wychodzi ! ![]() ![]()
#174 |
Wtajemniczenie
|
Lija28 - hehe, dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() agusia814 - pamiętaj,że jesteś bliżej niż dalej, także w tym tygodniu już na pewno pozbędziesz się aparatu! ![]()
#175 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Zawsze jak czytam o odchudzaniu i dietach to robię się głodna
![]() Moja waga pokazała wczoraj wieczorem 54,5 kg a dzisiaj rano 53,4 kg - kiedy się ważycie i którą wagę uważacie za tą którą podajecie? Na obiad będę miała paszteciki z barszczem czerwonym - no to w ramach wykończenia tego co się kupiło - żeby się nie zepsuło. |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Lija28 Ty kurdupelek?! To co ja mam powiedzieć? [ 160 ]
![]() OneSweetTaste No mam nadzieje, ze w tym tygodniu juz sie go pozbęde... Bo w piątek urodziny koleżanki i wiadomo, że zdjęcia beda itp. I chciałabym juz pokazac ząbki ![]() ![]() ![]() Dobra laski, ja lece ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2009-12-02 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
no nieeeeeeewieeeeeeeem
![]() ![]()
#180 |
Zakorzenienie
|
o kurczę, już 6 strona
![]() hm ja nadal nie zakupiłam żywności i mój aktualny "jadłospis" jest do same wiecie czego... dzisiaj siłownia, hiszpański i po drodze zakupy ! i jeszcze muszę prezenty na mikołajki wymyśleć... chodziłyście kiedyś na siłownię ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.