|
|
#2911 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
nierealny splot mojej miłości do Ciebie...
samotni, przytłoczeni ogromem labiryntów uczuć, zagubieni i zdezorientowani w pustych przestrzeniach atmosfery. [...] i jadł ciastko z kremem. Nie widziałam Go wyraźnie, cały jeszcze jeszcze poprzekreślany gzygzakami linii gwiezdnych. Tak po raz pierwszy skrzyżowały się nasze horoskopy, bardzo jeszcze zagmatwane. Spotkały się i rozwiązały obojętnie. Nie zrozumieliśmy jeszcze naszego losu w tym wczesnym gwiezdnym aspekcie i wyszliśmy obojętnie, dźwięcząc szklanymi drzwiami... Niesamowicie rzetelne wymówki. Czujesz powracającą przeszłość Pamiętam podniecenie nocą I działanie do wschodu słońca Pamiętam jak było z Tobą Pamiętam jak pomogłeś mi z tego wyjść... ...pamiętam... Dodaj to do wspomnień które przechowujesz.
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2009-12-02 o 14:24 |
|
|
|
#2912 |
|
Zadomowienie
|
kamisha- jestem, jestem
_______________________ Jego zachowanie irytująco infantylne. Była przekonana, że do niej wróci, i jakby nigdy nic, powie, że wybacza. Gdy słońce zachodzi jej umysł się budzi. myśli natrętne, nie dają spokoju. bardziej niż wczoraj, mniej niż jutro. nie chodzi o miłość. wręcz przeciwnie. o miłości? o miłości w moim życiu już nic. koniec. wraz z zimą przyjdą święta. znowu oddam Ci moje serce w prezencie. wiem, jestem naiwna.
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze O'pisy gg - część XIV ;)
'robię wszystko, by było coś, ale Ty nie robisz nic, by to coś zamienić na wszystko
![]() 'smutnym strumieniem kapały łzy. 'chcesz mi coś dać? daj spokój. 'szłam owinięta szczelnie szalikiem Twoich słów. 'nie chciałam połykać śliny, by czuć Twoje DNA. 'swoim żelaznym sercem przyciągasz mój magnes. 'bo mówiąc wieczór, myślisz tylko o nocy.
|
|
#2914 |
|
Konto usunięte
|
jak co roku znów
widzę setki Mikołajów i tysiące roześmianych dzieci. tylko ja stoję pośrodku nich smutna bo mój Mikołaj znowu o mnie zapomniał. |
|
|
|
#2915 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczęta, wróciłam! I mam nadzieję, że to już na stałe. Nie mogę uwierzyć, że to już XIV część o.O Moje talenciary
Wierzę, że jeszcze o mnie nie zapomniałyście ![]() Jestem najbardziej nieogarniętą masochistką jaką znam. ooooooooo Mam nadzieje, że ona była tego warta. ooooooooo Tylko stuknięty, niedorozwinięty, niedouczony i niedorobiony idiota może myśleć, że jeśli przepisze łańcuszek szczęścia dziesięć razy, to będzie bogaty i szczęśliwy... Łańcuszek szczęścia trzeba przepisać minimum dwanaście razy!!! ooooooooo Nie chcę być dziewczyną, o której on przy swoich przyjaciołach mówi 'to ona'. Nie. Chce być w jego ramionach, kiedy jego przyjaciele podchodzą i pytają 'to ta dziewczyna, o której nie potrafisz przestać mówić?' ooooooooo Jakbym zawsze wiedziała, że skończę jako twoja była dziewczyna
Mam nadzieję, że zajmuję specjalne miejsce wśród nich I ty wiesz, że bycie na tej liście przyprawia mnie o mdłości Ale ja powinnam pomyśleć o tym przed naszym pierwszym pocałunkiem ... |
|
|
|
#2916 |
|
Raczkowanie
|
i taka odpowiedź mi się podoba.
____________ wszystkie te chmury, oh one są szare. przepraszam cię za to, co zrobiłam. za te wszystkie rzeczy, które powiedziałam, za to, że w ogóle w tobą rozmawiałam. ona jest dziewczyną, która nie rozmawia z nikim, jest zbyt zraniona by mówić zbyt wiele. jest dziewczyną, która za tobą tęskni, fałszuje uśmiech. a ty odłożyłeś ją sobie ‘na później’. jest dziewczyną, która wszystko chrzani i nic innego nie wychodzi jej tak dobrze. oddałaby wszystko za bycie z tobą. najbardziej pragnie właśnie ciebie, a ty ją odrzuciłeś.
|
|
#2917 |
|
Raczkowanie
|
Żelazne serce... /Iron heart.../ Opisz to, co ci leży na sercu, i tyle. Słodki jak mód. <3 /Sweet as honey. <3/ Edytowane przez Bronkar Czas edycji: 2009-12-02 o 15:19 |
|
|
|
#2918 |
|
Rozeznanie
|
Ej,na zawsze. Aż mnie ziemią zakopią. Obiecuję
nie ma co, trzeba zabrać się za pewne sprawy. uwielbiam ten stan, kiedy mam słuchawki w uszach i jedyne czym się przejmuję to to, czy da się jeszcze pogłośnić. wciąż chodzę za późno spać i za dużo się przejmuję . nagle zjawiasz się Ty i robisz wielki szum.. Mam już dość siedzenia, wściekania się i tych wymówek! Na razie nie ma Cię w pobliżu, a ja czuję się tak bezużyteczna. nie zawsze jak coś chcesz, to dostajesz. pod wieloma względami jest to dobre bo i tak 'coś' okazuje się gównem. jesteśmy od was gorsze tylko w piłce nożnej i w jeździe autem. a to tylko dlatego, że tych dwóch rzeczy nie da robić się w szpilkach. Nie, nie będę miła, do cholery. Ciepło, ciepło, ciepło... Próbuję autosugestii
|
#2919 |
|
Zadomowienie
|
moim największym błędem jest to, że jestem oślepiona Twoimi oczami.
-Co by się stało, jak byśmy zniknęli na tydzień? -Hmm.. No wiecie, była by mega impreza! (z wczorajszego dialogu rodziców z moją siostrą. ;d)
Kochanie, dla mnie liczysz się tylko Ty. Inne odpadają. Przez nadmiar słodkich słów od Ciebie zbrzydł mi nawet słodzik do herbaty. Wypiłam z koleżanką połówkę. Nie byłam wcale aż tak pijana. [...] Gdy przyjechał tata, na rękach zanosił mnie do samochodu. Eerytime I try to fly, I fall without my wings.. Miłość powinna być tak samo zakazana, jak narkotyki. Przeciez odurza dużo bardziej.. Pierwsza randka: kino. Na pożegnanie cmoknął mnie delikatnie w policzek. Druga randka: restauracja. Na pożegnanie czule mnie pocałował. Trzecia randka: mój dom. Przeleciał mnie. Nawet sie nie pożegnał. |
|
|
|
#2920 |
|
Rozeznanie
|
wybaczcie nieobecność. ;* cierpliwie czekam az ten ból minie. bo kiedyś minie, prawda? żałosna bezradność. byłam taka słaba, że brakowało sił żeby chociaż łzy powstrzymać. wypaliło się we mnie wszystko. zachłystnęłam się tą pustką. nie obiecuj mi, że będzie lepiej bo nie masz kurva pojęcia co będzie. jeśli chcesz pomóc to w milczeniu ze mną bądź. chcę żyć tak pięknie jak Ty. właściwie to nie pamiętam co się wtedy ze mną działo. zostało mi pudełko po pigułkach uspokajających, pusty kubek i ból w lewej piersi.
|
#2921 |
|
Raczkowanie
|
Był jak kartka przysłana z wakacji, budząca marzenia o zmianie i egzotyce.
[Rozumek Boisz się, że kiedyś będziesz biło nad urodzinowym tortem tragicznie pełnym świeczek i pomyślisz, że twój czas minął, a ty nic nie przeżyłeś? Żadnej prawdziwej arytmii, żadnej romantycznej długotrwałej tachykardii albo chociaż migotania przedsionków? Tego się lękasz serce?- Czekać. Czy to to samo, co tęsknić? Dlaczego on się tak cholernie spóźnił. Zjawił się w moim życiu za późno - myślała. - O jedną obietnicę za późno.Czy można się dziko pożądać, gdy zna się od kilkunastu lat i gdy widziało się go, gdy krzyczy, wymiotuje, chrapie, siusia i zostawia brudną muszlę klozetową? |
|
|
|
#2922 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
* ten niebieski kraaadne .. <3 Cytat:
lala <3 a jednak ktoś czyta moje opisy ...
Jeżdżę rowerem po pokoju i przyklejam plastelinę do ścian ♥ |
|||
|
|
|
#2923 |
|
Zadomowienie
|
Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz.
Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzine. To wcale nie jest tak często. Mówie sobie,że Cię nie kocham.nie kocham.kocham.. A jednak. Jesteś mój. Do odwołania.
|
|
#2924 |
|
Raczkowanie
|
RealGirl89, ruda wiewoiora -
![]() ![]() Okradam <3. Mam nadzieje, że za pozwoleniem ? ;**Jesteś niezastąpiony...
Skarbie, jesteś wszystkim czego potrzebuję <3. Nie chcę kochać cię w żaden sposób. I don’t wanna be without you babe I don’t want a broken heart Don’t wanna take a breath without you baby I don’t wanna play that part Couse I know that I love you Ang. : Nie chcę żyć bez ciebie, kochanie Nie chcę mieć złamanego serca Nie chcę oddychać bez ciebie, skarbie Nie chcę tego robić bez ciebie, Bo wiem, że cię kocham |
|
|
|
#2925 |
|
Wtajemniczenie
|
Pannabezczelna, dontgivemenames - <33
ruda wiewióra - powtarzasz mnosstwo opisów ciągle. ------------------- I o to właśnie chodzi z tymi mężczyznami - musisz mieć ciarki na plecach, kiedy On jest blisko, gdy na Ciebie patrzy i Cię dotyka. Jestem z Nim prawie 24h na dobę. I wciąż mi Go mało. Nie wiedząc o Tobie obecnie nic i tak znam Cię na pamięć. Trochę się zatraciła. Trochę oszalała. Ale nie było w tym jej winy. Wszystko co robiła - robiła z prawdziwej miłości. Co bym zrobiła, gdybym miała przestać istnieć? Pobiegłabym do Niego i przytuliła. Tyle by mi wystarczyło. Gdybyś zadzwonił do mnie i powiedział, że potrzebujesz mnie tu i teraz, bez chwili wahania bym do ciebie przybiegła. A gdybym to ja była na twoim miejscu i to ja cię potrzebowała? Co byś wtedy zrobił?.. Z każdej sekundy wyciągnąć jak najwiecęj szczęścia, bo z dnia na dzień może zmienić się wszystko. |
|
|
|
#2926 |
|
Raczkowanie
|
takagwiazdka - jej miło mi strasznie ; ) ; * czuj się okradziona ; *
__________ pamiętaj o tym kiedy będziesz szedł własną ścieżką , że zwykle dobrze wybrać jest ciężko .. chcę poznawać Cię codziennie od nowa z góry na dół . __________ rozdarta psychicznie..;/
|
|
|
|
#2927 |
|
Przyczajenie
|
Zniknę zniknę, osiodłam tęczę
i galopem stąd, w stronę chmur Jesteś napadem szaleństwa chwilowym Co zdarza się w jednej z tych sekund przed snem. znów ostrzem twardej mowy ćwiartuję bezmyślnie, w afekcie twą wrażliwość – boleśnie zamknij się w sobie, zaciągnij rolety powiek
|
#2928 |
|
Rozeznanie
|
za wyróżnienia dziękuje x3 bo mignęło mi tam parę boskie jesteście ;*
♥ Ona jakby czekała, a on jakby miał to gdzieśIść do przodu i nie przejmować się głupotą innych. . -A co Ty taka wesoła jesteś? -Bo wiesz... Gdy człowiek się zauroczy to jest tak samo szczęśliwy jak gdyby się zakochał... Bo tak naprawdę to na początku nigdy nie wiesz czy to jest zakochanie czy tylko zauroczenie. ` gdy odczuwam brak Jego obecności, widzę jaki jest dla mnie ważny. do trzech razy sztuka. -ja wierzę w ten czwarty. ♥
|
#2929 |
|
Zadomowienie
|
OKRADAM !
poniedziałek: sprawdzian z polskiego. wtorek: zaliczenie zaległej pracy klasowej z niemieckiego. środa: zaliczenie zaległego spradzianu z geografii. czwartek: odpowiedź z biologii. piątek: kartkówka z PO. sobota: test naszej miłości.. niedziela: przetrwamy? |
|
|
|
#2930 |
|
Zadomowienie
|
Dla Ciebie zrobię co tylko chcesz, nawet jeśli będzie to głupie...
Po tak namiętnej nocy, jak wierzyć, że odszedłeś? Tak łatwo mogłeś zdobyć mnie... I mogłeś zdobyć ją.
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
nastał czas z***anych piosenek o reniferach śpiewanych na każdej lekcji, nastał czas lampek roz***anych po całym mieście, które oślepiają biednych pijanych ludzi, nastał czas sztucznych uśmiechów i hipokryzji, nastał czas w którym nagle wszyscy się kochają kiedy cały rok opierdalają się nawzajem, nastał czas mikołajkowych s*******onych łańcuszków na naszej klasie i coroczne pięć minut kevina samego w domu.
|
#2932 |
|
Zadomowienie
|
96LadyPoziomka96- dziękuje
_mandarynka, dontgivemenames, amozefrytkidotego, lall, ruda wiewiora, z innej bajki, CookieCrisp, Kamma1507, nastychick, KaMa2704, Drift, nydee, Primadonna, m4dziar4, chocapic, TiScatteroUnaFoto, ratatamm, Kinderka13, ciiri, xxgroszek07xx- wielkie serduchooo dla moich duup. <3_________________ Diamenty to jedyni przyjaciele kobiety. Nie byłam gotowa na przeżywanie huśtawki uczuć a on mi coś takiego nieustannie serwował. Nie ma co się dręczyć. Trzeba zamknąć ten rozdział, zapomnieć, wymazać, wykasować, odkochać się, pozbyć się tego pliku z własnej pamięci. Trudno. Było, minęło. Przychodzimy na świat sami i odchodzimy sami. I wszystko co się zdarza między tym. Sprawia, że chcemy znaleźć sobie towarzystwo. Potrzebujemy pomocy, wsparcia. W innym przypadku, jesteśmy sami... obcy... odcięci od innych. I zapominamy... jak jesteśmy ze sobą złączeni. Więc wybieramy miłość... wybieramy życie... i na chwilę... czujemy się trochę mniej samotni. Chyba już pójdę a wcale mi się nie chce, burdel w mej głowie jak w damskiej torebce. Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył?
|
#2933 |
|
Przyczajenie
|
Co to Miłość?
Miłość to motylki w brzuchu, niesamowite szczęście, błysk w oku, zawstydzenie, uczucie lekkości. Brak miłości doprowadza mnie do szaleństwa. Kocham Cię - za często rzucasz te dwa słowa na wiatr, jakby znaczyły zwykłe: cześć.
|
#2934 |
|
Zadomowienie
|
Jak miło!!
![]() Czekoladowa przestrzeń ![]() Zabiłam Cię w sercu, ale olałam żałobę... O czym marzą blondynki? by zrobić więcej lodów niż algida ![]() Docenisz kiedy stracisz. Stracisz jeśli nie docenisz.
|
|
#2935 |
|
Raczkowanie
|
Bo wszyscy od czasu do czasu ukrywamy emocje. Przyklejamy usmiechnieta maske, majac nadzieje, ze nikomu nie uda sie przez nia przedrzec.
|
#2936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
_________________ I don't know what addictive hold..
You have on me I can't shake. I'm not in control. Nie wiem, jak uzależnienie może być tak silne.. Usidliłeś mnie i nie mogę się poruszyć. Nie kontroluje siebie.
|
|
|
#2937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Haaaaa trafiłaś w setkę ! Takie coś mi potrzebne było noooEjjjjjjj bo zgłoszę moderatorom ! _______________ To co miało być nieosiągalne okazało się dziecinnie proste
Ty ideałem? Ha! Nie wiem z której strony... -.- Czasem to co piękne przychodzi z wielkim bólem
|
|
#2938 |
|
Raczkowanie
|
Chcę nagle wiedzieć, od którego punktu mój smutek ma sens, a radość ma swój powód. Chcę także wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach.Chciał, aby tylko o nim myślała, gdy przeżywa radość, podejmuje decyzje, jest wzruszona lub rozmarzona. Żeby tylko o nim myślała, gdy słucha muzyki, która ją fascynuje, gdy śmieje się do łez z dowcipu lub płacze rozczulona w kinie. Chciał, aby o nim myślała, gdy wybiera bieliznę, szminkę, perfumy lub odcień farby do włosów. Żeby tylko o nim myślała na ulicy, gdy odwraca onieśmielona głowę na widok całującej się pary. Chciał być jej jedyną myślą rano, gdy się budzi, i wieczorem, gdy zasypia Czuła się przy nim tak wyróżniona i tak jedyna, jak przy nikim innym na świecie. Do jutra, jeśli pozwolisz. |
|
|
|
#2939 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie musisz niczego robić, aby czuć się, kimś wartościowym. Wartość twojej osoby nie ma nic wspólnego z twoim działaniem, myśleniem, odczuwaniem, intelektem, ciałem, emocjami czy czymkolwiek innym. Jesteś kimś wartościowym po prostu dlatego, że jesteś.
tysiące niedoskonałości, lecz wciąż uśmiech, nigdy na siłę. Twoje kompleksy, lubisz mój temat męczyć |
|
|
|
#2940 | ||||
|
Rozeznanie
|
A proszę bardzo i niech na zdrowie Ci wyjdzie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() _____________ 1. Spacerując opuszczoną alejką próbowała uporządkować rozsypane myśli w swej głowie. Nie potrafisz jej zatrzymać? Czy może już nie chcesz? Pytania skaczące po kolorowych liściach goniły w poszukiwaniu odpowiedzi. Nie znalazły jej w krzakach, pod ławką, a nawet w wiewiórczej dziupli. Dobrze ją ukryłeś. 2. Moje serce, jak księżniczka z bajki, śpi na twardym ziarnku grochu. 3. Nie potrafiła odejść, byś mógł zatęsknić. Nie potrafiła. Nie była masochistką. 4. Smakujesz mi jak owoc Jogobelli. 5. Z kartoteki policyjnej: 5 ran postrzałowych, 3 rany kłute i 2 rany szarpane. Serce Panny K. zostało okaleczone okrutnie. 6. Pomaluję swoje serce jak pisankę. Może barwne kolory odwrócą uwagę od jego zadrapań. 7. Obserwowała swoje dłonie z zapalczywością. O.! O tutaj powinna przebiegać linia miłości. Kiedyś zastanawiała się, dlaczego jej linia urywa się w połowie. Teraz już wie. 8. Taki duży chłopczyk, a nie potrafi się bawić sercem. Wracaj do samochodzików i gumowych pająków. 9. A w radiu Krajewski wciąż uparcie śpiewał: "Bo kto już kochał raz..." 10. Powiedz, że wrócisz, zanim obudzę się z tego koszmaru bez Ciebie. 11. Wysłałam moje serce na dietę. Zbyt dużo Twych uczuć podjadało między posiłkami. 12. Kto powrócił raz może znowu odejść. 13. Sam na sam ze smutkiem walczę o przetrwanie. |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

<3

Boisz się, że kiedyś będziesz biło nad urodzinowym tortem tragicznie pełnym świeczek i pomyślisz, że twój czas minął, a ty nic nie przeżyłeś? Żadnej prawdziwej arytmii, żadnej romantycznej długotrwałej tachykardii albo chociaż migotania przedsionków? Tego się lękasz serce?
*