|
|
#2551 | ||
|
żona
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
Cytat:
Cytat:
ani sie z nim nie widywac, ani wychodzic gdzies razem, ani jak mam doła to zeby przytulil.. szok jak dla mnie![]() sliczne |
||
|
|
|
#2552 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam ze szkoły.Padnięta na twarz ;p
Mieliśmy dzisiaj pierwszą próbę poloneza, masakra ja wam powiem ;p
|
|
#2553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym za 1,5 roku studnia, można wytrzymać.Cytat:
|
||
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
ja też padnięta jestem...
![]() a z polonezem to nie mam pojęcia co będzie... czy będziemy tańczyć czy nie, ale przecież musimy... tylko jakoś nic nie wychodzi, bo faceci nie chcą niektórzy i problemy robią..
|
|
#2555 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny co myślicie o sukienkach z allegro? tzn czy nie bać się i zamawiać?
|
|
#2556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyny, mogłybyście polecić mi dobre, przetestowane korektory? głównie chodzi mi o takie, które by zakrywały sińce pod oczami
|
|
#2557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tańszych dobry jest z Avonu i taki czarno-różowy, który składa się jakby z dwóch części - zielonej i kryjącej. a droższy to z firmy La Roche Posay, dostępny w aptece- jest masakryznie kryjący, naprawdę zakryje wszystko też mam sińce więc wiem jak to jest.wiesz, jeśli zdjęcie sukienki jest 'przesadzone' i troche nierealistyczne - poproś o inne. bo często jest tak że sukienka jest pięęękna i w ogóle, a jak przyjdzie to okazuje się, że to zwykła szmatka. No i dokładnie zmierz wymiary, bo rozmiarówki są baardzo różne.
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba będę musiała zamawiać z neta. Byłam dzisiaj w trzech hurtowniach i nic ciekawego
![]() A nie wiecie, czy może w salonach ślubnych albo z garniturami mogą być kiecki? Bo nie wiem, czy w ogóle jest sens wchodzić do środka. |
|
|
|
#2559 |
|
Wtajemniczenie
|
jyyli, ja ostatnio mijałam jakiś salon ślubny i na wystawie była prześliczna różowa sukienka, krótka - na pewno nie ślubna
warto sprawdzić.
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie znalazłam ładną sukienkę, tyle, że krótka
Coraz mniej myślę o długiejKremowo-brązową... Buty już mam, czarne, chyba nie będzie się to jakoś gryźć Na jedno ramię, na tym ramiączku chyba trzy różyczki, ale naprawdę ładne, nie jakiś "plastic-fantastic". Na materiałach się nie znam, ale to coś jak grubsza satyna i nie mocno błyszczące Śliczna po prostu.No, ale nie przymierzyłam, bo byłam tylko na chwilkę w tym sklepie. Może jutro pójdę ja przymierzyć. Boje się, że znów mi będzie na tyłku obcisła a w cyckach odstawać (ja nie wiem na kogo oni niektóre kiecki szyją )![]() Dziewczyny dajecie już zaproszenia nauczycielom?? My ponoć od poniedziałku, właśnie wypisuję ![]()
|
#2561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z jakiego to sklepu? sieciówka czy osiedlowy? ja musze się w końcu wybrać za sukienką... o a co do zaproszeń, to w jakim stylu macie ?
|
|
|
#2562 |
|
Zadomowienie
|
No my też jakoś teraz mamy dawać zaproszenia nauczycielom.
Dziewczyny przyszła sukienka z allegro!! Mam do odebrania na poczcie ok. 18:30. Szyłam na miare u nich więc mam nadzieję, że będzie dobra!! Ale się denerwuje!! :con fused:![]()
|
|
|
|
#2563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A z neta wolę nie zamawiać.
|
||
|
|
|
#2564 |
|
Zadomowienie
|
A ja nawet tych zaproszeń nie widziałam, bo jak wybierali to chora byłam
|
|
|
|
#2565 |
|
Wtajemniczenie
|
idź, idź może coś tam będzie ^^ noo ja też nie.. zazwyczaj coś zamawiam i prawie zawsze mi coś nie pasuje :P
|
|
#2566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a myślicie, że pasowałoby iść na studniówkę w wyprostowanych włosach? bo wszystkie koczki, upięcia u mnie odpadają, bo mi się to nie podoba, a poza tym źle bym się czuła... krecenie też odpada, bo większość dziewczyn zamierza kręcić, więc nie wiem co mam zrobić myślałam o tym, żeby iść do fryzjera, żeby tak idealnie mi wyprostowała, utrwaliła i troszkę podniosła, żeby takie ulizane nie były ... do tego myślałam np. o opasce, jeśli np. miałabym srebrne dodatki to taką opsakę z cyrkoni, ale nie taką jakąś bazarkową tylko taką lepszą.. myślicie, że to by pasowało?
|
|
#2567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Błagam cię, moja mieścina to taka dziura, że o sieciówce można pomarzyc ![]() Mamy tylko jeden sklep porządny z sukienkami (różnych firm), reszta to w ogóle porażka, same gorsetowe "przedpotopowe" kiecki (w jednym sklepie za taką właśnie chcieli 550zł My zaproszenie mamy proste, ale eleganckie. Kremowo-brązowe(prześladują mnie te kolory ) ze wstążeczką przewiązaną w połowie.
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2569 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kręcić będzie co druga- chodzi mi o te hollywoodzkie loki na grubych wałkach koki nie są zbyt ładne, przynajmniej mi się dziwnie kojarzą. Proste włosy to całkiem fajne rozwiazanie, a nie myślałaś o jakiejś kitce? bo ja to sobie wyobrażammniej więcej tak jak na zdjęciu. Co do opaski to mi sie podobają takie czarne z kokardą np . satynową ![]() Cytat:
czy to nie jest dziwne że te gorsetowe sukienki się nadal utrzymują? -.-
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-02 o 16:29 |
||
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też jeszcze można dostać gorsetowe sukienki, te takie z drapowanymi dołami itd. ale to tylko dlatego, że dziewczyny to jeszcze autentycznie kupują, co jest dla mnie osobiście niezrozumiałe.
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
10 wrzesnia a wy?super ![]() ja tam bym chciala miec ladniejsze uda i pupe.... juz nie tyle zeby schudnac ale zeby ladniej te czesci ciala wygladaly/.... |
|
|
|
|
#2572 |
|
Zadomowienie
|
No u mnie w tym roku też napewno się pare zdarzy w takich gorsetowych drapowanych sukniach, niby każdy ma inny gust, ale to już chyba przesada
![]() Wszystkie chcecie schudnąć a ja bym chciała przybrać w biodrach... |
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
karolajn91, ja po przetestowaniu różnych korektorów odkryłam bazę pod cienie (takie normalne, do malowania
) Inglota, która jak baza się nie sprawdza, ale jako korektor super.
|
|
|
|
#2574 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaraz poczytam o tym wszystkim i muszę na coś się zdecydować.
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2009-12-02 o 16:51 |
|
|
|
|
#2575 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie wiem, co mam zrobić z włosami, chcę jakoś fajnie, ale też nie chcę wyglądać jak wszystkie...
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podejrzewam ze mamy identyczne zaproszenia bardzo swkromne takie ale piekne![]() no i tez w dziurze mieszkam............ zadnych sieciowek ani nic:/ ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- EwelinQsia: pokazuj fotki zaraz jak tylko odbierzesz! ![]() ja chce takie wlasnie hollywodzkie loki.... na co dzien mam proste (w miare) wiec chcialabym cos innego. zadnych upiec ani nic tylko rozpuszczone fale ![]() mi sie bardzo nie podoba takie polaczenie brazu i czerni a jeszcze do tego kremowy....... ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- co do sukienek z kolem to u mnie jedna dziuewczyna w klasie o takiej marzy.... ale nie wiem czy sie odwazy bo wiekszosc idzie w krotkich a jak juz dlugie (np ja) to proste. ale na pewno sie takie pojawia..... a to przeciez ani ladne ani wygodne..... |
|
|
|
|
#2577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A gdzie kupowałaś ta swoją sukienkę (bo to ty pokazywałaś się w takiej kobaltowej, prawda? ) ??
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
nieee no u mnie w miescinie nie ma nawet takiego sklepu z sukienkami
nawet za 500zl![]() a kobaltowa kupowalam w sklepiku w tej mojej dziurze
|
|
|
|
#2579 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam prosbe. Możecie pododawać linki/zdjęcia jakiś szpilek;
czarnych prostych, bez żadnych kokard, innych kolorów, cekinów najlepiej takich, pod które można mieć rajstopy Baaaaaaaaaaardzo proszę. Nienawidzę kupowania butów, może któras z was widziała takie.... |
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

ale pewnie ja i tak nie bede jesc jak to zawsze bywa na tego rodzaju imprezach , ciekawsze zajecia mam

ani sie z nim nie widywac, ani wychodzic gdzies razem, ani jak mam doła to zeby przytulil.. szok jak dla mnie
Poza tym za 1,5 roku studnia, można wytrzymać.

Śliczna po prostu.
sieciówka czy osiedlowy?