|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
ej skąd wiecie że tak dawno nie goliłam nóg?????
![]() Dobra ja sie przyznaje ja gole tylko jak Tz wraca z delegacji
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-12-02 o 14:49 |
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaraz prostownica i jadę bo troszkę się zakręciły
|
|
#153 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja moge pisać za siebie,że ci współczuje tej sytuacji,bo jak to przeczytałam to hm pomyślałam no to nieźle niedawno był slub a tak się u ciebie dzieje.Mąż pokazał swoją prawdziwą twarz. :/ Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-12-02 o 15:08 |
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agata chce wymazać z pamięci tego palanta, to po co rozdrapujesz to, co już z nią przerabiałyśmy? Nie dołuj nam koleżanki, bo tym sposobem przypominasz jej wszystko. Takie moje zdanie.
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#156 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ok kończe udział w tym wątku. Pozdrawiam żoneczki.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-12-02 o 15:25 |
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
po 4 dniowym lezeniu w lozku wlasnie na dluzej stanelam na nogi i jestem troche w pracy dzisiaj o niego lepiej sie czuje jak 2 dni temu moja siosta z dziecmi i moim bratem rpzyleciala do poslki o jade do nich na pol godzinki dzisiaj juz danwo nie mialam tak ciezkiej choroby wybaczcie ta moja wypowiedz zwiazana ze swietami, ale mam dosc tycxh wszystkich reklam ktore nagabuja nad od czasu kiedy skonczyl sie dzien wszystkich swietych... bez przesady choroba mnie dobila dlatego... nadal nic nie slysze na uszy,a le zgardlem niebo lepiej, tylko mam glos jak 5 latka jak mam przetkac uszy ? |
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dzieczyny
Dzisiaj dostałam @ tak wiec testów nie musze robić Co do regularnych okresów ja po odstawieniu tabletek przez dwa miesiace miałam regularnie tak jak przy ich braniu a na 3 miesiac mi sie juz przesunął nie wiem czemu . Wkurza mnie to , bo kiedy zazywałam to miałam jak w zegarku mogłam wszystko zaplanować , a teraz znowu ta niepewność . Kasiaher ja też trzymam kciuki i mam nadzieje ze z mężem sie wszystko wyjaśni ( ło) pozytywnie ![]() Napisane przez AgatkaL Cytat:
Tak pieknie to jest chyba tylko na filmach. Pm 2010 juz nie bawem sie przekonaja ze małżenstwo to nie tylko seks i kolacje ale poprostu zycie , zmaganie sie z codziennymi problemami. Przed ślubem zawsze jest pieknie bo widujemy sie kilka razy w tyg albo kilka godz dziennie , jak cos nas wkurza to sie nie widzimy - nie jestesmy soba zmeczeni itp. Poczytałam te ich wypowiedzi i cóż niech dziewczyny sobie marzą a tak generalnie pewnie ze kazdy moze czytac różne watki ale nie trzeba od razu tak tego komentować , może jeszcze książke napiszą ? Zreszta takie zachowanie mówi jedno ze to zyciowe plotkary ![]() Ja do swojego nowego nazwiska tez sie nie moge przyzwyczaic tym bardziej ze mam jeszcze stary dowód ( apropo juz nie wazny) paszport tez na stare nazwisko tak wiec nie moge tutaj nawet w papierach pozmieniac na nowe bo nie mam czym tego udokumentować hehe. A moje nazwiko stare jest takie piękne - orginalne tez mi go szkoda
|
|
#159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...tak jak pisałam wczesniej, pisząc tu wiem, ze nie tylko PM 2009 to czytają i komentują, ale taki jest sens forum, ze każdy mówi i wyraża swoją opinię...ja się nie obrażam, ani nie fochuję i tyle...
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytaj z ust! ![]() A tak do rzeczy... też tak po chorobie miałam, ale samo przeszło... Cytat:
Cytat:
![]() Ale nie będzie mi do śmiechu kiedy pójdę dziś na nockę
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie tu dawno nie było....
Zajrzałam dzisiaj i przeczytałam tylko te 6 stron tego wątku, o poprzednim nawet nie marze, że przeczytam Zresztą dzisiaj też jestem tylko dlatego, że do 2 grudnia mam zwolnienie lekarskie, a od niedzieli do wczoraj leżałam w szpitalu w Matce Polce w Łodzi z moim bardzo nieregularnym okresem i wynik jest taki, że jak przed pobytem w szpitalu poziom hormonu prolaktyny wychodził mi zawyżony ( za każdym razem) tak teraz w szpitalu wyszedł "książkowy"... i co śmieszniejsze inne hormony też wyszły w normie bardzo się cieszę, że badania wyszły ok, ale martwię się, że to nie rozwiązało problemu. No chyba, że stał się cud i wyzdrowiałam na samą myśl o szpitalu ale to się okaże, jak okres się pojawi... (albo nie pojawi?) Dziewczynki, czy którą z Was pracuje w ZUS-ie, albo wie coś na ten temat? mianowicie: -byłam na stażu z UP, trwał on 6 miesięcy, a skończył się 30listopada. Zwolnienie mam do 2 grudnia. Czy za 2 dni zwolnienia dostanę jakieś pieniądze? czy po prostu staż wygasł i tyle? -pracodawca chcę mnie teraz przyjąć na umowę o pracę na okres 3 miesięcy. Czy jeżeli w ciągu tych 3 miesięcy zaszłabym w ciąże, to zwolnienie lekarskie byłoby ważne, a wynagrodzenie wypłacane? a urlop macierzyński? wychowawczy? A może umowa musi być podpisana na dłuższy okres, np. 2 lat albo czas nieokreślony? :c onfused:
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
Cytat:
a tak codzien go po trochu kusze :P
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie musi przecież Twojej twarzy widzieć hihihi dacie radę Ale to przeziębienie tylko? ja się zaszczepię w pracy przed grypą, ale taką zwykłą, bo prawie za darmo robią u nas ja to styczność z ludźmi mam więc wszystko można załapać :/
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po antybiotykach mi dopiero reszta wywalila mianowicie bole miesni, wysoka goraczka, potliwosc itp a z tym workiem to nie przesadzaj... tu nie chodzi o wyglad czy calowanie tylko o okropnie samopoczucie
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka życzę! Pij herbatkę z cytrynką i miodem to najpyszniejsze w chorobie albo mleko z miodem... mmm pychotka, chyba zaraz sobie zrobię
|
|
#168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie znacie dnia ani godziny...
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chcę szczepionki bo zapomniałam jakie to uczucie
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pije herbate z dzikiej rozy i porzeczki herbate z cytryna wczoraj wypilam chyba z 12 herbat ![]() skonczcie z tym workiem bo naprawde sie obraze
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
ostrzec, że ZUO może przyjść z najmniej oczekiwanej strony
![]() nic przyjemnego i nudne
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
zielony motylek jakies 2 tygodnie, zeby fajnie sztywne byly. azczkolwiek te zeszloroczne byly nie dokocna ususzone pomaranczki, a i tak byly super
Ze moglam sobie swobodnie zorbic dziurkę jeszcze w miazszu na wstazke ihih
|
|
|
|
#173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do żołnierzy to właśnie tż ma mi jakieś wiadomości do przekazania w związku z pracą i mam złe przeczucia ![]() Cytat:
Cytat:
ale nie przejdzie bo ja nie chce ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam propozycję na następny tytuł wątku ![]() rok 2009, zachowanie 1990.
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
wiem, wiem, chwilowo zapomniałam
![]() Cytat:
widzę, że humor dziś wam dopisuje większy ![]() Ana niestety nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie mam nadzieję, że z tymi hormonami wszystko się unormujeBTW Czy my widziałyśmy już twoje zdjęcia ze ślubu? chyba nie... popraw się
|
|
|
|
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nastał taki czas, że powinnyłyśmy łykać codziennie jakieś witaminki, aby szybciej zapobiec czyhającej na nas chorobie ![]() Cytat:
|
|
#176 | ||
|
Rozeznanie
|
Maggie1983 super ze wkleiłaś ten kawał bo go chciałam ostatnio opowiedziec TŻ'towi a zapomniałam jak to szło
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale się napaliłam na tą choinke, chce żeby była taka naturalna własnie pomarancze suszone, orzechy, pierniczki.. no zobaczymy jak wyjdzie ![]() kliwia juz kiedys pytalam ale CIę długo wtedy nie było i mi nie odpisałaś. Ty masz białe fugi w łazience? Impregnowałaś je czymś? I jeśli dwa wcześniejsze pytania są na tak to czym i czy nie zżółkły/sciemniły się, bo czytałam, ze tak się dzieje, a chce zaimpregnować.
|
|
#177 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc brat niestety nie pojedzie, trudno, jego strata ![]() A co do Waszego mieszkania to się przeraziłam, że tak dużo płacicie, ale dobrze, że tylko 2 mce i oby jak najszybciej być na swoim My też jakoś w tym czasie jak Wy się wprowadzimy na swoje, zanim te wszystkie remonty się zrobią.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, zdjęć jeszcze nie pokazywałam, ale lada moment ostatnio daliśmy z mężem fotografowi, te które wybraliśmy teraz on musi je obrobić, myślę że jeszcze 2 tyg. i coś pokaże, o ile znajdę chwile czasu, bo jak narazie to mam potworne zaległości...![]() A co tam u Ciebie Basiu? jak się czujesz jako mężatka? ![]() o i jak praca z dzieciaczkami?
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jako mężatka czuję się świetnie, wychowywanie męża idzie mi świetnie wszak jestem pedagogiemA praca ok, nie narzekam, dzieci jak zwykle rozbrajające. |
|
|
|
|
#180 |
|
Wtajemniczenie
|
melduje się i nadrobiłam te kilka stron w nowym wątku
ale drukujecie z prędkością światła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

ja gole tylko jak Tz wraca z delegacji 

:c onfused:
nie znacie dnia ani godziny...