|
|
#2941 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
każdego dnia zastanawiam się ile razy jeszcze pomyślę, że Cię kocham.
- wyciągnij mnie z tego dołka... - Nie. - To chodź tu do mnie, będziemy tu we dwoje. - Nie. - Chcesz mnie tak zostawić? - Tak. - To lepiej mnie zakop. Proszę ! przepraszam. brak czasu.
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
kamisha, RealGirl89 <3
Twój uśmiech miał nigdy mnie nie opuścić. byłeś zbyt idealny dla mojego umysłu i serca. a może my nigdy nie istnieliśmy? rozdzierając każdy kawałek zaszywanego przez Ciebie serca, nasze umysły się oddalają. mam ochotę krzyczeć. powiedziałam: uciekaj. chociaż wcale nie chciałam, byś to zrobił.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-12-02 o 17:08 |
|
|
|
#2943 |
|
Raczkowanie
|
Zrób mi ta przyjemnośc i od******* się kobieto A ja? Wole mieć krzywe nogi, wielką dupe. Niż rozepchana ****e I od tej pory będę się zachowywać tak samo obojętnie jak Ty kotku. A ja wybucham śmiechem ludziom w twarz, kiedy się dowiaduję że poprzedniej nocy ostro zabalowałam, mimo że siedziałam w domu i czytałam ulubioną książkę. Bo teraz ludzie wiedzą więcej o Tobie niż wiesz sam o sobie .
M ;-** Edytowane przez disturbia_ Czas edycji: 2009-12-02 o 17:12 |
|
|
|
#2944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia. Kiedy uschnie ostatnie drzewo, przestanie spiewać ostatni ptak , a w rzece umrze ostatnia ryba , ludzie zrozumieja, że miłość to najpiękniejsze, co może się kiedykolwiek zdarzyć. |
|
|
|
|
#2945 |
|
Raczkowanie
|
Nowa
Witam wszystkich _________________________ ________ Dołóż starań, żeby każdego dnia zrobić coś, co chociaż trochę przybliży spełnienie Twoich marzeń. Myślenie to rozmowa z samym sobą. Dziecko to uwidoczniona miłość. Nie mam czasu na marzenia. Dzięki mózgowi myślimy, że myślimy :P
Tylko miłość potrafi zatrzymać czas. xoxo
|
|
#2946 |
|
Przyczajenie
|
Chcę spędzić z Tobą słodką chwilę. Gdziekolwiek i jakkolwiek. Ale TERAZ! ![]() Czuję się jakbym miała dwa serca. Jedno bije dla Ciebie, drugie dla mnie- abym mogła żyć dla Ciebie. Twe ramiona, które tulą tylko mnie, Twe uszy, wychwytujące każdy mój szept, Twe jasne usta, łączone tylko z moimi, Twoje ciemne oczy wpatrzone tylko w moje, Twoje serce- bijące tylko dla mnie. Meksykański temperament. ![]() Asubtle world of pastel colours./subtelny świat pastelowych barw. Sensible & Romantic../rozważnie i romantycznie.. a tak na marginesie, tworzę tylko dla was. |
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Bezczelna - ja? kochana, tam Ciebie brakuje! <3
_____________________ `między nami coś nie tak, między nami czegoś brak.. `you know. you know. i'm yours. <3 `..tylko jedno się nie zmienia, od lat nie wzrusza. `nienawidzę takich sztuk, to naprawdę podłe. znajdź własnego faceta, od mojego się odklej! `są obrazy i wspomnienia.. `i są momenty w życiu, kiedy jest Ci wszystko jedno. `a to co mi zrobił, boli. wiesz? `nie podejrzewałam nawet, że on kłamie.. `mówiłaś mi, że mam się zmienić. lecz jak to zrobić, gdy od lat sami jesteśmy w sobie uwięzieni. komu mam wierzyć, co nazwać zaufaniem? czym jest honor, szacunek, duma, prawda ponad prawem? `Ty daj mi rękę, chodźmy na spacer. `są takie rzeczy, których chciałabym nie widzieć.
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
i znów zaczynam myśleć o śmierci. napajam się jego widokiem. zachodnie granice miłości. wmawiam sobie, że już Cię nie kocham! tylko kur.wa dlaczego właśnie Ciebie widzę ze mną przed ołtarzem ? a gdy się przypadkiem spotkamy, to mnie nie poznasz. i będziesz pragną mnie, tak jak ja kiedyś Ciebie. uczucie samotności potężnieje, gdy próbujemy się mu sprzeciwić. nie rób mi tego, zostań ze mną! nie zostawiaj mnie, ja bez Ciebie umrę! ... poproszę o kilogram wakacji i trzydzieści deko weny. ________________________ all I want to do is find a way back into love . |
|
|
|
#2949 |
|
Przyczajenie
|
-..słońce świeci dziś inaczej. -Księżniczka…Nieistniejące j krainy. snowball, sweetdr3ams, snide1, NieZTejBajki, _mandarynka, dontgivemenames , abunee, 96LadyPoziomka96 Okradam! Jej, jak miło, że komuś się podoba Ja te 2 bezczelnie kradnę ;************************** ************************* ************ Dziś tak z moich piosenek najnajszych, bo weny zupełnie nie mam, tyle się dzieje ![]() ` I think about you baby and i dream about you all the time. Myślę o Tobie skarbie i marzę o Tobię cały czas Heaven's waiting for you Just close your eyes and say goodbye niebo czeka na Ciebie zamknij oczy i pożegnaj się. `weź mocno mnie obejmij jakby świat miał dziś się skończyć. <3 ` dobrze wiem, że czasem trudno mnie kochać, ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach. czarne myśli miewała od samego poczęcia, łaziła kanałami nie szukała szczęścia .masz takie malinowe oczy ale pewnym krokiem kroczysz ` i jeden ode mnie : Pamiętasz te wszystkie bajki o księżniczkach, rycerzach na koniach i wielkiej miłości ? Zapomnij.
|
#2950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hihihi dziękuję miodku kochany i miłość odwzajemniona ofc im emocje są mocniejsze, tym trudniej je wyrazić nie wyglądasz dziś przesadnie ładnie. pachniesz jak westchnienie ziemi po pierwszym deszczu. -opowiedz mi jakąś bajkę na dobranoc -kocham Cię -... przerost duszy nad rozumem.
|
|
#2951 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
KRADNE NA ZAWSZE ! ____________________ Ostatkami tej bez sensownej miłości mówię Ci, że Cię kocham! |
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2953 |
|
Rozeznanie
|
ja? jej dziękuje ![]() ____________________ Jestem jak wata cukrowa Jestem dla ciebie nieodpowiednia A gdy pada, możesz przyjść Nie potrzebujesz swojej parasolki I za każdym razem, gdy próbuję latać spadam bez moich skrzydeł Będziecie musieli mnie usunąć Bo nigdzie się nie wybieram nie ma mowy, że ja kiedykolwiek stracę dla ciebie głowę, nigdy dla ciebie, skarbie Może gdybyśmy oboje żyli w innym świecie to może mogłabym być twoją dziewczyną Jednak nie mogę nią być ...bo nie żyjemy w innym świecie Podejdź... teraz możesz mówić o tym jak mówiliśmy o hotelu na wzgórzach z karuzelą Wiejski domek na przodzie .traktor w salonie Nie chcę rozmawiać Jedyne co słyszę to hałas Czy to rzeczywistość Kiedy dwoje ludzi staje się jednym? Ugryziesz mnie, odgryzę się Lepiej się bój, kiedy atakuje Jestem najlepsza, więc pie*rze resztę Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-12-02 o 18:14 |
|
|
|
#2954 |
|
Raczkowanie
|
samotne myśli wirują nieszczęśnie.
zostań, bo ta noc, to ona płacze deszczem . marzenie o czymś naprawdę nieprawdopodobnym ma swoja nazwę. nazywamy je nadzieja. zabijanie dla pokoju jest jak pieprzenie się dla cnoty. Tego ciepłego, czułego dotyku nie zapomnę nigdy. Twoje ramiona były czymś najlepszym, co mogło mnie spotkać, choć trwało to niespełna kilka dni, było i będzie do końca życia w mojej głowie. Ten przebłysk w oku będę mieć już zawsze – dzięki Tobie. Poznając coraz więcej chłopaków, utrwalam się w przekonaniu, że każdy to kłamliwy kretyn z nieszczerymi uczuciami skończyło się, choć właściwie nigdy nie zaczęło. a teraz nie będę już patrzeć i nie będę myśleć. po prostu zapomnę. A najgorsze jest te uczucie które siedzi gdzieś tam w środku i mówi, że sama sobie zmarnowałam życie.. Dlaczego kiedy kobieta przechodzi ze śmiechu w histeryczny płacz wszyscy twierdzą, że ma okres? Dlaczego nikt nie pomyśli, że tęsknota rozdziera jej wnętrze tak bardzo, że nie jest w stanie tego dłużej ukrywać? nagle świat wydaje się takim idealnym miejscem dobrze wiedziałeś że jestem nieufna i z dystansem podchodzę do ludzi. mimo to sprawiłeś, że bezwiednie oddałam Ci mój cały świat. miałam racje, że ufać nie warto. - czy ty mnie choć trochę kochasz? zakrył jej usta dłonią : - nie pytaj o to, co w życiu najważniejsze. Jest dla mnie nikim, czerwonym giegiesłońcem bez opisu. Moja codzienność mnie zmienia - sama nie wiem już,czy potrafię żyć. ukrywam w sobie marzenia - dobrze wiedząc,że żadne z nich bez Ciebie nigdy nie spełni się. Pamiętać to najpiękniejsza właściwość ludzkiej duszy. Nie wiem co czujesz, jak to jest u Ciebie, ale ja to wszystko cholernie przeżywam i mało śpię Ja podziękuję za takie życie bez Ciebie… Odkąd jesteś, wszystko zmienia barwę. Ma dodatkowy odcień - Ciebie. Myślami jestem daleko, w razie gdyby ktoś pytał. jak przypomnisz sobie o moim istnieniu to się odezwij, coś sobie wymyśliłam, a że dotyczy tez Ciebie to powinieneś zaakceptować mój plan Tęskniłam już tak sobie trochę na zapas. Żeby później tęsknić mniej, gdy już pójdziesz do domu Dziś mówię 'jest podły', ale myślę o nim i jedyne czego mam za mało, to silnej woli. jeśli nie potrafisz się smucić, znaczy to, że niczego sobie w życiu nie cenisz i biegniesz przez nie lekkomyślnie. siedzimy. traktujesz mnie jak przyjaciółkę, bo przecież cały czas jesteś przekonany, że nie czuję nic więcej. patrzysz na mnie. uśmiechasz się, a ja odwzajemniam z podwójną siłą i myślę, co bym w tej chwili zrobiła, gdybyśmy byli razem. uśmiechasz mi się prosto w serce a potem się zastanawiasz, czemu się w Tobie zakochałam. No kur.wa naprawdę ciężkie pytanie. lubię cię. bez względu na to co mówię, co robię, co myślisz. znając moje szczęście, to gdybym wysłała ci serce pocztą, listonosz zgubiłby paczkę. to mój telefon ma nadzieję, że do mnie zadzwonisz. już nie ja. jestem całkowicie bezbronna wobec własnych uczuć i wobec tego, że mi się śni. wszyscy jesteśmy psychiczni, ale nie wszyscy zdiagnozowani. mam swoje zasady, których zazwyczaj nie przestrzegam. płakać trzeba w spokoju, tylko wtedy ma się z tego radość. Czasami to ja nie mam ochoty istnieć. Przy Tobie ta ochota mi wraca.
|
|
#2955 |
|
Rozeznanie
|
kamisha - zainspirować? ja? ciebie? to zaszczyt! uwielbiam <3
panna_miodowa - dziękuje i serce dla ciebie dupo ;*Księżyc z nieba uciekł. Szuka Ciebie. jestem księżniczką na lodzie jego serca. Mam czerwoną herbatę i gorące serce. każdy ma swój mały wielki romans. Bo podobno jak się coś kocha to trzeba wypuścić na wolność. Jeśli wróci to jest twoje, jak nie, to nigdy do ciebie nie należało. Ludzie XXI w. ściągają audiobooka, oglądają House'a i udają, że nienawidzą, a w nocy cierpią na miłość. Edytowane przez xxgroszek07xx Czas edycji: 2009-12-02 o 17:50 |
|
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
a Kradnij ! ;*.
Dlaczego wszyscy mnie zostawiają? Dlaczego?! Znajdź mnie dzisiaj. Tak jak przed rokiem. Proszę, znajdź mnie. Uratuj!
I przyjdzie dzień radosny... Gdyby zakochanie trwało zbyt długo, ludzie umieraliby z wyczerpania, arytmii lub tachykardii serca, głodu lub syndromu odstawienia snu. Ile smutku i bólu można opowiedzieć w ciągu niespełna dwóch minut? Sen, każdy sen, jest jak psychoza. Ze wszystkim, co do niej należy: pomieszaniem zmysłów, szaleństwem, absurdem. Taka krótkotrwała psychoza. Nieszkodliwa, wprowadzana za zgodą i kończona z własnej woli poprzez przebudzenie. Oczyszczająca. Tak przynajmniej twierdził Freud. On się chyba na tym znał. |
|
|
|
#2957 |
|
Raczkowanie
|
'Czasami szczerość wchodzi w drogę lojalności. Czasami ten sekret nie jest do końca nasz i zdradzając go, można zaszkodzić innym.'
"Tak długo jak zmierzałam iść prosto do piekła, tak długo mogłem cieszyć się podróżą" Jestem lżejsza od fotografii, z których będziesz mnie teraz wycinał *
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
pierwszy krok to początek by osiągnąć szczyty .
![]() __________ rozdarta psychicznie..;/
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szoook ![]() no to teraz moja lista TOP ileś tam xD grise panna_miodowa amozefrytkidotego IhateU CookieCrip keeendy xxxLOLKAxxx kamisha Primadonna ciiri snide1 Guziki xD najczęściej okradane ;* muuah czmok ![]() ...
Naćpana sokiem wiśniowym księżniczka w butelce nachlana papierem.. Niech żelek malinowy będzie z Wami wszystkimi ! ♥ Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2009-12-02 o 18:22 |
|
|
|
|
#2960 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Wróciłaś.! Cieszę się ![]() ![]() Cytat:
![]() Ten zabieram i znikam ![]() Disturibia_, włąsnie o plotkach czegoś potrzebowałam ;* A ma może ktoraś jeszcze jakieś o plotkowaniu i wtrącaniu sie w nie swoje sprawy? CookieCrips , zabrałam jeden ![]() ![]() Kamisha Primadonna Cukrowa z innej bajki Rilen grise Issuee m4dziar4 oralia chciałam być Klaudus1711 (za błedy w nickach przepraszam) <3 ----------------------------------------------------------------------- Każdej nocy myślę jak to by było, gdybyśmy byli razem.
Pustka. Nicość. Dupizm. Wiesz jak to jest być nieszczęśliwie zakochanym? No własnie. Nie wiesz więc się nie odzywaj. Zrozum.! Kocham Cię.! Mam to wykrzyczeć całemu światu? Mój Miły.! Mój Piękny.! Mój.! I tylko Mój ;* Nie patrz tak na mnie. Proszę. Nie patrz, bo mi jeszcze bardziej smutno. Poczuć tą bliskość, tą więź. Nie gadaj o miłości. Nic o tym nie wiesz. NIC. Jeśli mówię, że już Cie nie kocham to pamiętaj, że zawsze mogę kłamać. Wszystko czego dotknie miłość staje się nieśmiertelne. |
|||
|
|
|
#2961 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ________________________ nic już nie będzie takie samo.
prosiłam o wszystko bym mogła cieszyć się życiem, otrzymałam życie bym mogła cieszyć się wszystkim. przepraszam, że znów marudzę. mogę przesłać ci uśmiech, tęczę, słoneczny dzień, nawet moje serce. tak, to będzie twoje, gdy tylko mnie przytulisz. cisza. ciche szepty, ciche krzyki, ciche łzy, ciche płacze, cicha depresja, ciche łamanie serca, cicha nienawiść, śmiertelność.
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-12-02 o 18:31 |
||
|
|
|
#2962 |
|
Raczkowanie
|
Znów myślę o Tobie ![]() Jesteś tym jedynym, który często mi się śni. <3 To jest szczęście, Ty jesteś szczęściem dla moich oczu ; * Z Tobą chciałbym wtedy czas zatrzymać <3 Pamiętasz? Mówiłeś żebym zamknęła oczy, gdy nie ma Cię obok... <3 Ty mi wystarczysz, bo wystarczy, że jesteś. ; * Mówić do Ciebie: "Wszystko się uda nam". Dziękuję, że ze mną byłeś i wciąż jesteś tu. <3 Jesteś przy mnie, gdy coś wku**ia mnie. Chcę budzić się przy Tobie, zasypiać w objęciach <3 Czasem tak bardzo chcemy znaleźć się znów w
tamtym momencie, kiedy poszliśmy w złą stronę.. Chcemy móc jeszcze raz stanąć przed tamtym wyborem.. ...i wybrać inaczej, prawda ?
|
#2963 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<3Cytat:
i jak Cię nie uwielbiać?! ![]() nagle wszystko się zmieniło, mimowolnie ogarnęła mnie obsesja na temat życia z chłopakiem, który doprowadził mnie do szaleństwa w wieku [?] lat.
....... zbyt mocno pragnę Go zobaczyć. ....... jednakże On posiada dar supernamiętności, co sprawia, że jest niebezpieczny. ....... wszystko się miesza. whisky z poprzedniej nocy, sok nad ranem, róże o świcie, pocałunek w południe, błyskawicznie wzięty prysznic i ten, co jest wszystkiemu winny. ....... nie stracić ani chwili Jego obecności. ....... budzę się wtulona w jego włosy, kontrastujące z bladością mojego ciała.
"Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego." Edytowane przez misjaaaa Czas edycji: 2009-12-02 o 18:39 |
||
|
|
|
#2964 |
|
Zadomowienie
|
mandarynka- moje słoneczko♥
__________ nie każ mi wybierać, bo jeszcze wybiorę źle. Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. z góry pod górę po schodach na nogach!
|
#2965 |
|
Wtajemniczenie
|
jak pędzicie maleńkie <3
troszkę mnie nie było i musiałam kilka stron nadrobić. uuuh, ale przy okazji was porządnie okradłam. ![]() _________________ Zabierz dzisiaj mnie na spacer,
obiad potem trudny film chce dziś być tam gdzie Ty chce patrzeć, słuchać, czuć i dziwić się, że nie był do mnie nikt podobny tak, jak Ty! miała tysiąc myśli w jednej chwili i niewiele czasu by zrobić cokolwiek, nie umiałaby uśmiechnąć się byś zauważył ją wśród tylu innych. wciąż nie uśmiecha się choć minęło tyle czasu, nie nauczyła się na kompromis iść. wszyscy starają się wejść w jej głowę i zrozumieć jak długo można brnąć i jaki ma to sens.
|
#2966 |
|
Zadomowienie
|
Bo to co jest między dwiema osobami wiedzą tylko te dwie osoby..
Zamiatam go pod dywan przyjaźni.. koniec balu panno lalu.!
|
#2967 |
|
Wtajemniczenie
|
Miała talent do zakochiwania się
w nieodpowiednich mężczyznach. - Tęsknisz za nim? - Nie. Po prostu lubię patrzeć przez okno... Nie chcę zniechęcić. Chcę żebyś był pewny tego co robisz, bo ja już nie mam sił znowu o kimś zapominać. Na końcu jest zawsze dobrze. A jeśli jest nie dobrze, to znaczy, że to nie jest jeszcze koniec. Najdziwniejsze w tym wszystkim było to, że gdy zniknął z jej świata ona wiedziała, że kiedyś znów się spotkają. Za każdą straconą sekundę. Owszem miała wspomnienia, ale wspomnień nie można dotknąć, poczuć ani przytulić. Nigdy nie były dokładnie takie jak tamta chwila, a z biegiem czasu nieubłaganie bladły. Najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg życia każe nam odchodzić - nieraz na zawsze. ____________________ nie gniewajcie się, ze posty jeden po drugim, ale tamten nie chce się edytowac. przepraszam.
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2009-12-02 o 18:44 |
|
|
|
#2968 |
|
Wtajemniczenie
|
panna_miodowa - moja ! <3
![]() Zakrztusiłam się smutkiem. Zbyt wiele go w moim życiu. Figlarnie spoglądasz mi w oczy. Wiesz dobrze co teraz zrobię. Wypiję łyk słodkiego wina. Wzniosę toast bez okazji. Uśmiechnę się na widok fotografii samotnie przeglądając album.
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
przyziemnie niedostępne.
ale będzie sprawiedliwiej, gdy odejdziesz Ty. nienawidzisz kiedy płaczę.
|
|
#2970 |
|
Przyczajenie
|
mi jest miło i cieplutko, gdy ktoś zabiera, wiesz?;**
______________ Czekam na ten dzień.. Dzień, w którym razem pojedziemy autobusem i razem nim wrócimy. Mama znowu mi wypomniała; "Już nigdy nie znajdziesz takiego faceta, jak on. Był wyjątkowy, prawda? Szkoda, że to zepsułaś.." Miała rację, mówiąc abym się porządnie zastanowiła nad czym co chcę zrobić. Teraz żałuję. -Kocham Cię... ![]() -Kochasz? -Kocham... ![]() -Yyy, to jest niesamowite. A jak mnie kochasz? ![]() - ...Kocham Cię... okłamywać, wiesz? ![]() ![]() ![]() -Kocham być okłamywana przez Ciebie, bo to słodkie kłamstwa. Mów do mnie jeszcze... ![]() 15 koszulek na dywanie. 5 par spodni. 4 bluzy. bielizna.. Wiem, że już nie wpadniesz bez zapowiedzi. Nie mam dla kogo mieć posprzątanego pokoju. Pracują już nad antybiotykiem na miłość, wiecie? Kupie sobie CBR`kę i zacznę nią jeździć wokół Twojego domu. Wiem że zawsze o niej marzyłeś. Miłość - jednej nocy, potencjalna, czy platoniczna? Na co masz dziś ochotę? Chociaż chcesz być żołnierzem.. Pójdę do tej szkoły co Ty. By być bliżej Ciebie. A dzisiaj daniem głównym jest Spaghetti z Twojego uczucia, z sosem ociekającym za***istością. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

Witam wszystkich 

Ja te 2 bezczelnie kradnę ;*
<3
hihihi dziękuję miodku kochany i miłość odwzajemniona ofc 

czmok