|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Króliczek Miniaturka IV
no wlosy podobno 3 m-ce zyja i tak wypadna
![]() Ismenkusia mam nadzieje, ze gdzies te suszki zamowisz tanio
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#2522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przy pierwszym zamówieniu dostaje się zwykle jakiś gratis, u mnie były to małe paczuszki, takie niby próbki różnych ziół z zuzali. Sklep warty polecenia, nie trzeba czekać na skompletowanie zamówienia jak w animalii , a zamówienie dobrze spakowane (w animalii nagminnie zdarzała się paczka spakowana na siłę, wszystko poupychane, pogniecione i spłaszczone...Jest jednak jeden minus bo przesyłka nie należy do tanich. Chociaż z tego co pamiętam przy zamówieniu na określoną kwotę chyba jest 50% tańsza. Miałam okazję być w sklepie, mimo że metraż mały to na prwdę ogromny wybór wszystkiego i pan przesympatyczny
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam
![]() chciałam ziele jeżówki i bazylie ale nie było ![]() Niuta, ja zakupy zrobiłam na 300 zł i to same suszki, a wcześniej w Cunilandzie ok 20 kg granulatu
Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2009-11-29 o 19:13 |
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam... |
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
poczytalam tam w ogole te interwencje ![]() zdolowalam sie na maxa, chociaz jezyki urocze.
|
|
|
#2527 |
|
Zadomowienie
|
A słuchałaś tego nagrania? Naprawdę tego się nie da wytrzymac, ja nie wiem co mam ze sobą zrobić...
|
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Kukis, o ja pierd..... że też ten świat nosi taką przeklętą, zwyrodniałą, pozbawioną jakichkolwiek uczuć szmatę !!!
heh, w sumie ciężko do szmaty powyrównywać. chyba raczej do kupy gówna. tacy to powinni zdychać w rynsztoku, zanurzeni w fekaliach po sam nos, najlepiej z ponacinaną skórą, żeby umierając jak najdłużej cierpieli ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Kukis, nie słuchałam, wole sobie darować widziałam tylko zdjęcie tej bidy
|
#2529 |
|
Zadomowienie
|
Moja reakcja była dokładnie taka sama, tylko po co ja to nagranie puściłam... ten pisk, ten skowyt, całe pół minuty... Tego się nie da zapomnieć... Ludzie to śmieci...
|
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
jestem wściekła, gdybym dorwała, to zabiłabym gołymi rękoma
|
#2531 |
|
Zadomowienie
|
JA by na tej babie 20 ton położyła albo i więcej ciekawe jakby się czuła, to nawet za mało, słów brakuje po prostu.
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku, w videozoo kupiłam ze względu na duży wybór szuszków
i w sumie niskie koszty dostawy bo tylko 10 zł Nakupiłam masę fajnych i zdrowych rzeczy, już się nie mogę doczekać paczki ![]() Ceny są ok. bo zuzalka jest po 4 zł z innych firm też zamawiałam np. dziką różę z HF
|
|
|
|
#2533 |
|
Zadomowienie
|
ja tego nie obejrzę,nie jestem w stanie i tak bez oglądania mam łzy w oczach a jak słyszę o czymś takim to szczerze żałuję że nie żyjemy w jakimś muzułmańskim kraju gdzie za przestęstwa karzą ścięciem głowy albo zakopaniem do połowy w ziemi a potem ukamienowaniem,może by się taki potwór jeden z drugim zastanowił.
|
|
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mi wyślą paczkę z Video-zoo
Codziennie dostaje emaila o stanie mojego zamówienia ![]() na dzień dzisiejszy mogę polecić ten sklep cenowo wyszło mi super i dostawa nawet tania.Niuta, co tam za gratisy tam miałaś ? |
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytam, bo aktualnie mam kompa w rozsypce ( po raz kolejny z resztą) i nie chce szperać po stronach, bo znów mi się wyłączy, masakra ! jakiegoś felernego laptopa mam
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam dzis w Lidlu, kupilam sobie szampony ryzowo-bambusowy i ryzowo-imbirowy, nie maja w skladzie sls jakby co, kosztowaly chyba 11,99
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
ceny porównywalne
suszki zuzali typu liście malin, babka są po 4 zł , korzenie mniszka, jabłuszko, buraczki suszone po 3,50 zł ( w Cuniland tańsze o 2-5 gr)granulaty CC 10,08 zł CP 11,50 zł za przesyłkę zapłaciłam 10 zł i szybko mi pieniądze zaksięgowali na koncie ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
ja kupiłam ten dla dzieci BD z rosmana i jestem też zadowolona końcówki po nim nie są suche jak papier ![]() dziewczyny, ile mocz do analizy można przechowywać ? chce zrobić dla Chmurki badania kontrolne, bobki, siki i krew. Ciekawa jestem co na to moja pani doktor
|
|
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mam to samo. nagrzeje się tak, że aż parzt i po prostu pada- a do szczęścia niewiele mu potrzeba - rozmowa na Skype + przeglądanie internetu. w papierach z serwisu pisze że usterką był bios, zaktualizowali go i było ok, do dzisiaj jest dokladnie to samo co kiedyś. nie uśmiecha mi się znów nie miec kompa przez 2 tygodnie i tym razem zażądam zwrotu pieniędzy. nie spotkałam się z kompem, w którym systematycznie pada bios, jakiś beznadziejny przypadek
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczyło przeczyścić wiatraki i śmigał jak nowy, a u szwagra poprzestawiali coś z temperatura chłodzenia i tez jest ok.
|
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda,ze lidl masz daleko , ale juz dobrze ze po tym Ci lepiej na wloski
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) wiatraki, a dla szwagra temp. chłodzenia na procesorze inna ustawili . Teram mam ten szamponik jak mi się skończy za innym się rozejrzę. Fajne są z tej serii płyny do kąpieli z rumiankiem |
|
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
ale w kompie stacjonarnym czyscilas tak, nie laptopie?
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
a no wlasnie
![]() ja mam tez taki stary stacjonarny, niby czyscil mi jeden, ale on dalej buczy, godziny nie przesuwa.
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bios szwankuje. trzeba go zaktualizować tylko, a ja sama nie mam zamiaru tego robić, bo pojęcia o tym nie mam. a można coś schrzanic przy tym biosie i wtedy kaplica, kompa nawet nie idzie załączyć jeszcze godzina mi zawsze późni, kolejny dowód na to że coś jest nie tak jak powinno być. kurka, laptop ma zaledwie 14 miesięcy
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

opitole z 20 cm i farbnę na brązik.
, a zamówienie dobrze spakowane (w animalii nagminnie zdarzała się paczka spakowana na siłę, wszystko poupychane, pogniecione i spłaszczone...

i w sumie niskie koszty dostawy bo tylko 10 zł
) wiatraki, a dla szwagra temp. chłodzenia na procesorze inna ustawili .