|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Fajnie się zaczyna ten miesiąc.
Już pierwsze zużycia zaliczamy. Czas na podsumowanie listopada: Pełnowymiarowe:
Kupione:
Całą kolorówkę dałam do niezbyt potrzebnych, bo mimo że nie miałam takich kolorów to mogę sie przecież malować innymi. Miesiąc średnio udany, ale lepiej niż w poprzednim.
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2009-12-02 o 12:21 Powód: uzupełnienie posta |
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Listopad to był mój najlepszy miesiąc od ponad roku- wydałam w nim najmniej na kosmetyki! Z ponad 200zł miesięcznie(zazwyczaj) zeszłam na 71zł
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm witam
jestem Yovi i jestem uzalezniona od kosmetyków byłam tu kiedyś ale pozniej z braku czasu przestałam odwiedzac watek a nalog rosl no i coz... teraz mam dwa pudla kosmetyków i cala lazienke no i czas na odwyk... od wczoraj czyli 1 grudnia walka z nalogiem ![]() wczoraj kupiłam: * płyn do kapieli Isana oliwka - 3,15 * szampon Isana (dla mamy) - 3,49 zuzycia bede pisala co tydzien mam nadzieje ze pomozecie
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to na dobry początek odwyku bacik za zakupy. No chyba że potrzebne.
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Za mną chodzi lakier fioletowy z brokatem z nowej limitowanki Bell
Dzielnie mu się opierałam, zwłaszcza, że w jednym sklepie widziałam go za 12,90, w innym za 9 zł... Ale wczoraj idąc na ten kurs zobaczyłam na wystawie w jeszcze innym sklepie za ... 6,50 No i jeszcze te kuleczki Ingrid beżowo-różowe (do nakładania tylko miejscowo, bo są bardzo błyszczące, ale bez brokatu) Ja sie chyba nigdy nie wylecze
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilam go tylko dlatego ze mialam kod na zniszke do Rossmanna no i plyn na zapas...
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2009-12-02 o 12:56 |
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny uwiążcie mnie, no. Mam już więcej lakierów niż Hosenka...
Hosenko mam te lakiery, fajne są Fashion Diamond się nazywają, obydwa kupiłam Pociesza mnie to że jeszcze takich nie miałam.
Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2009-12-02 o 14:27 |
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny! wrocilam z uczelni!
jutro koncza sie u mnie wyklady no i do marca mam egzaminy..ratunku!!!! gratulacje tym,ktore juz cos zuzyly. U mnie wczoraj do kosza poszlo puste pudeleczko po maselku kakaowym ziaji. Koshatka gratuluje zuzyc! z kupionymi rzeczami troche u ciebie gorzej..jest rownowaga nad potrzebnymi i wybrykami.. luskap dbalas o niewydawanie i na pewno milo ci bedzie robic prezenty swiateczne z grubszym portfelem ![]() Yovi witaj u nas!!!! spisuj kosmetyki zuzyte..co miesiac wklejamy bilans...pokaz nam swoje kosmetyki na fotkach jesli mozesz Hosenka,loverynka opamietajcie sie dziewczyny!!! na pewno pod choinka cos na was czeka a wy tylko o zakupach myslicie!!! odkladac kase na prezenty!!! |
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bylam na zakupach właśnie, ominęłam szerokim łukiem Naturę i nic kosmetycznego nie kupilam. Za to kupiłam bolerko na Sylwestra
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skad Ci się tyle nagle wzięło?? ![]() Cuciola: ja już mam prezenty kupione No i dla siebie do rodziców i siostry tez, ale i tak zakupy kuszą ...
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-02 o 14:38 |
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
..to odkladaj na cos do skarbonki
po co ci tyle wszystkiego
|
|
|
|
#1872 |
|
Konto usunięte
|
Dotarł do mnie zamówiony w Avonie tusz SuperShock, na razie go nie rozpakowuję nawet, bo muszę Colosala skończyć, co nastąpi na dniach.
Zużyłam za to błyszczyk Lovely
|
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Od poniedziałku zaczynam pracę
W końcu zadzwonił ten koleś z biura projektowego Narazie będzie to praca na 3-4 miesiące, w zastępstwie za osobę której teraz nie ma i nie wiadomo jeszcze czy wróci czy nie, a może stwierdzą, ze dodatkowa para rąk się przyda i będę dalej tam pracować. Dobre i ten krótki czas, zwłaszcza, że w grudniu przysługuje mi ostatni zasiłek. Miło w ogóle że pamiętał o mnie (byłam na rozmowie ponad miesiąc temu, zatrudnił wtedy inną osobę, a teraz, gdy potrzebuje jeszcze jednej osoby - zadzwonił).
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok bede spisywala napewno... tylko obawiam sie ze nie jestem w stanie wkleic swojego zbioru bo po prostu jest tego za duzo... zajeloby mi to chyba caly dzienmoge tak tylko pokazac mniej wiecej jak wygladaja moje zapasy... przepraszam za balagan
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2009-12-02 o 16:01 |
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A ja się muszę trochę wyżalić, bo za chwilę mogę doprowadzić do małej "katastrofy" ![]() Jak mnie korci, żeby wziąć krem albo plastry do depilacji i pozbyć się tych przeklętych włosków. Ale nie mogę, bo kosmetyczka powiedziała, że w czasie depilacji laserowej nie wolno (jestem już po jednym zabiegu ). Żeby to były nogi/ręce to bym bez problemu wytrzymała, ale nie - takiemu wynaturzeniu jak ja, musiały dodatkowo rzucić się na twarzy i szyi (hormony mam w porządku) ![]() Całe szczęście, że babcia przyłapała mnie, jak się depiluję i wysłała na ten laser, ale ja chyba nie wytrzymam (nie chciałybyście wiedzieć ani widzieć, jak teraz wyglądam)
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, gratuluję pracy! mam nadzieję, że Ci się spodoba i tam zostaniesz!
SilverStorm
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko gratuluje pracy. Zycze ci zeby ci sie spodobalo tam i zebys tam zostala na stale i dobrze zarabiala
![]() Orlica wow skonczylas blyszczyk ![]() Yovi zapasow masz jak w drogerii od dzis wyznalesz haslo "zuzywamy to co mamy" ![]() Silver wytrzymaj slonko |
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
hosenko ja rowniez gratuluje.widocznie byłas na poprzedniej rozmowie dobra i cie zapamietal. ja na razie nie szukam pracy.zniechecilam sie totalnie a poza tym bede miec sesje pod koniec stycznia i wykorzystam ten czas na nauke.
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zuzylam odzywke do wlosow i zel pod prysznic.
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę wytrzymać, ale na ten czas to najchętniej bym się gdzieś ukryła pred całym światem
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Yovi
W przeciwnym razie grożą baty Hosenko, gratulacje. Obyś i Ty i Twój pracodawca byli bardzo zadowoleni z tej współpracy ![]() Silver Jeszcze troszkę wytrwałości i będzie dobrze.
|
|
|
|
#1882 |
|
Konto usunięte
|
W SuperPharm jest promocja na nowe żele Luksji, 2 za 8zł. Pierwszy raz od dawna coś mnie kusi, ale jeśli już kupię, to z kimś - po jednym
Postaram się jednak tego uniknąć.
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czyli 130 zł w kieszeni A mnie kuszą perfumiory nadal też widzę, ze odwyk poszedł mi dobrze, ale nałóg daje się we znaki na każdym kroku |
||
|
|
|
#1885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej zrob sobie spis ktore kosmertyki maja najkrotsza date waznosci i te zuzywaj w pierwszej kolejnosci. a kiedy ślub??
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1888 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że znajdzie się dla mnie mniejsce równeiż po tych 3-4 miesiącach. Zetafon: takie okresy zniechęcenia sa normalne, u mnie też się zdarzały, bywało, że nawet przez tydzień nie sprawdzałam ofert, a potem dostawałam "kopa" i wysyłałam do firm w "ciemno".
|
|
#1889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy z Tobą - wytrzymaj jeszcze troszkę. Cytat:
Oj duuuużo tego masz!!! Ale dasz radę jeśli już nie będziesz kupować, bo za zakupy u nas baty aż pupsko puchnie - Hosenko - Gratulacje!!!!
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-12-02 o 20:01 |
||
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa, wróciłam z cotygodniowych zakupów ogólnodomowych "bogatsza" o dwa wyskoki
![]() Jeden to masło do ciała czekolada Cien z Lidla (Capnęłam je dla pojemnika coś w deseń tego z nowym masłem Avonu. W Avonie teraz masło jest w ofercie Kup 2, więc oszczędziłam na jednym kosmetyku ). Zaszalałam, a i tak mam poczucie, że dobrze się spisałam ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- EDIT - Zapomniałam jeszcze o szamponie, ale potrzebny. Aktualnego już jest mniej niż pół, a zapasów brak
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

Już pierwsze zużycia zaliczamy. 

no i coz... teraz mam dwa pudla kosmetyków i cala lazienke no i czas na odwyk... 

Dzielnie mu się opierałam, zwłaszcza, że w jednym sklepie widziałam go za 12,90, w innym za 9 zł... Ale wczoraj idąc na ten kurs zobaczyłam na wystawie w jeszcze innym sklepie za ... 6,50
Pociesza mnie to że jeszcze takich nie miałam.

Jeszcze troszkę wytrwałości i będzie dobrze.
Postaram się jednak tego uniknąć.

(Capnęłam je dla pojemnika coś w deseń tego z nowym masłem Avonu. W Avonie teraz masło jest w ofercie Kup 2, więc oszczędziłam na jednym kosmetyku