Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-02, 19:55   #61
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
No wlasnie procenty, ubezpieczenie i rozne takie bzdury sa tak wysokie ze prawie sie wyrownuja ze splatami . Wiec nawet jak ja splace 200 euro to okazuje sie ze jest razem 112 euro tych wszystkich oplat. Moj tz sie wkurzyl i bedzie dzwonil ze nie chcemy tego ubezpieczenia. Juz oni wiedza jak sobie zarobic...
Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Słodka dziękuję!!! Nie wiem co sie jej ubzdurało, jakas inna a swoja droga paskudnie te zdjęcia ucinają jak ise je dodaje, no ale to juz nie moja wina

Kasiu wiem jak to jest z kartami kredytowymi, my tez sie męczymy z dwoma i nie wiem kiedy je w końcu spłacimy.
Matko co wy za karty macie! My też mamy i spłacamy, ale nie mamy jakiś procentów no chyba że ja o czymś nie wiem
My mamy taką, że mamy miesiąc na spłatę bez % a potem już doliczają %. Zawsze się wyrabiamy ze spłatą w tym czasie. Poza tym staramy się płacić tylko w wyjątkowych sytuacjach.
Chyba porozmawiam z moim na ten temat, bo mnie ciary po plerach przeleciały.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:55   #62
cate_
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
dziekuje ze jestescie nawet nie mam sie komu wypłakac przeciez oni byli ze soba niecały rok + pol roku po slubie teraz mieli sie cieszyc przeciez dzwonili do niej bylo ok wszystko tylko szpital zakazał odwiedzin przez grype ja poprostu nie moge sie z tym pogodzic
:przytu l::przy tul:
cate_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:58   #63
kasiula1208
Zadomowienie

to ja leeeeeeeece bay baydo jutra kochane
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:58   #64
aa2
Zakorzenienie

Carol powiedz mi na jakiej zasadzie ten konkurs jest oceniany? za jak największą ilość wejść, komętarzy czy ocen które mozna wystawić bo nie wiem? a jak za wejścia i oceny to czy codzienna obecność sie liczy? albo nie znalazłam jak było napisane albo jestem tępa

agnieszka ano niestety przy miesniakach jest takie prawdopodobieństwo, dlatego sie boje

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2009-12-02 o 20:01
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 20:01   #65
cate_
Zadomowienie

Napiszcie mi jak dziewczyny po badaniach bo ciekawa bardzo jestem a nie dam rady przeczytać już dzisiaj tyle stron
cate_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 20:01   #66
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
witam was kobitki.. wieczorkiemlaski co do zdjecia to nie dziasiajnie wymiguje sie...hihihih tylko nie mam za bardzo czasu..nie mam aparatu tylko z fona bym musiała poptem zgrac na karte itd itd...dzias nie dam juz rady ale obiecuje ze niedługowogóle to ja na chwilke...bo przygotowuje sie do gwałtu..hihihi mojego tż....aha.....zgadnijci e co dostałam na mikołaja...(bo miała na mnie czekac niespodzianka)PLUSZOWEGO PRZECUUUUUDNEGO MISIAoj jjjjjjjjjj to takie urocze.....:l ove::lo ve:a mówia ze faceci nie potrafia byc romantyczni
Ojjj Kasieńko widzę,że czarne chmury odeszły,super i do Tego ten misiotz Cię kocha no ale focha musiał pokazaćteraz czeka go gwałt "nagła nieoczekiwana przyjemność"
Fryzurka zajefajna
agnieszka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 20:02   #67
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
a ja tam i takl trzymam kciuki żeby nie przyszła

mniam mniam narobiłaś mi smaka to juz wiem co ugotuje w najbliższym czasie

jestem zaabędziemy pewnie miały ładne dziecko

kurcze bo z tymi kartami to tak już jest , my też mieliśmy i tak płaciliśmy i płaciliśmy i wkońcu sie wkurzyłam zamieniłam je na kredyt bez ubezpieczeń i takich tam i wiem że za chwile wszystko spłace i spokój a osdetkowo wychodzi mniej

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

anula ciesze się że wszystko ok i teraz już możesz tylko dbać o siebie i sie nie martwić

\Dziekuje kochana, tak bede sie wlasnie starala robic i przede wszystkim mniej stresu! Co do karty kredytowej to ja uzywam tylko naprawde w chwilach gdy naprawde brakuje mi gotowki na koncie a np wiem, ze pensja przyjdzie zaraz albo mam pieniazki na koncie oszczednosciowym. powiem wam, ze latwo zapomniec o splacie takiej karty i czlowiek sie potem tylko poglebia. Mnie juz wystarczy kredyt mieszkaniowy na 30 lat

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 20:03   #68
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
to ja leeeeeeeece bay baydo jutra kochane

do jutra kochana a tego zdjątka to ja będe pilnowaća teraz miłego pitulania z misiem i tz
a tak na marginesie misiak w moim avantarze też od męza jako małe pocieszenie po poronieniu, kupił żebym miała sie do kogo pitulac jak on w pracya ja na fotce dorobiłam mu serducho

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2009-12-02 o 20:07
Stary 2009-12-02, 20:05   #69
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
aa2 ciesze sie, ze masz dobre wiadomosci
karolinko dziewczyny sa the best ale wiesz kochana zaslugujsz na to

a ja czekam na wredna @ ehh przekichane naprawde juz mam dosc caly dzien jakas poddenerwowana chodzilam
Sas kochana trzymam za Ciebiei oby@ nie przylazła
Stary 2009-12-02, 20:06   #70
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
\Dziekuje kochana, tak bede sie wlasnie starala robic i przede wszystkim mniej stresu! Co do karty kredytowej to ja uzywam tylko naprawde w chwilach gdy naprawde brakuje mi gotowki na koncie a np wiem, ze pensja przyjdzie zaraz albo mam pieniazki na koncie oszczednosciowym. powiem wam, ze latwo zapomniec o splacie takiej karty i czlowiek sie potem tylko poglebia. Mnie juz wystarczy kredyt mieszkaniowy na 30 lat

wiesz ja troche używałam tych kart i zawsze też tak spłacałam, dopóki nie przyszedL "kryzys" i w finansach sie zacieło a używałam kart bo użądzałam mieszkanko, nie żałuje, a kredyt wkońcu pospłacam i bede mieć spokój, a i też mam hipoteke na 30
Stary 2009-12-02, 20:07   #71
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
No niestety my mielismy w pierwszej polowie roku dosc powazne problemy finansowe a rowniez mamy kredyt na mieszkanie w polsce plus czynsz tutaj no i musielismy wyciagac gotowke z karty az ja zmaksowalismy. Poza tym na gotowke jest dodatkowy procent itp wiec tak to sie niestety zlozylo . Teraz juz wszystko sie poprawilo i oprocz splacania kredytu i czynszu splacamy tez po troszku karte. No ale narazie mnie to przerasta bo niestety idzie to strasznie powoli, nie spodziewalam sie tego

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 20:07   #72
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Taka jedna menda się doczepiła do moich zdjęć w tym konkursie w którym biorę udział i dodała komentarze, ale laseczki mnie broniły , są przekochane!! zerknij
http://konkurs.cukier-krolewski.pl/podglad/111?add=true
http://konkurs.cukier-krolewski.pl/podglad/113?add=true
Karolinko jutro jak będę miała czas to zerknę i też cos dopiszęjuż dawno miałam Cię pochwalic za takie cuda co Ty wyprawiasz
Stary 2009-12-02, 20:08   #73
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczynki!!
Jeju ale dzisiaj dzien pelen wrazen!! Ale najpierw przebieglam przez wasze posty i tyleeee tego!!

Po pierwsze` edzia kochana trzymaj sie jakos ssloneczko, takie rzeczy sie zdarzaja i tylko absolutnie nie mysl o tym w swoim kontekscie, to bardzo przykra historia i naprawde wstrzasnela mna, strasznie, strasznie mi przykro, ale pamietaj!!! nie znaczy to, ze Tobie ma sie cos przytrafic!!! przytulam i caluje cieplutkoo!!

Carol, Kasia_Dublin, latkoo motylek i wszystkie moje ukochane dziewczynki!!! jestem naprawde w szoku, ze widzialam to co widzialam, lekarz powiedzial, ze to prawie 8 tydzien, termin porodu na 11 lipca 2010. dzidzia malenka a pecherzyk dosc duzy, ale powiedzial, ze to normalne bo ciaza wczesna. Bicie serduszka bylo widac bez watpienia!! Lekarz sie smial ze mnie bo co 5 minut powtarzalam, naprawde?? ale na pewno?? jest Pan pewien???

nie do wiary powiem wam naprawde niesamowite. Wiem , ze jeszcze ciaza do 3 miesiaca nie jest bezpieczna, ale juz czuje sie duzo lepiej i mniej zestresowana, bo jakos tak inaczej sie poczulam od razu. i powiedzial, ze te omdlenia co mialam tez normalne, bo w ciazy bardzo spada cisnienie i nie nalezy brac goracych kapieli itp.

Poza tym znacie moja sytuacje w pracy, poszlismy dzisiaj z TZ do szefow powiedziec, ze ciaza juz jest ze teoretycznie nie powinnismy jeszcze mowic, ale nie chcemy zeby mysleli ze to ukrywamy a tu taka sytuacja w biurze, poza tym ucieszyli sie jak dzieci, to troche tacy nasi w sumie przyjaciele tutaj na obczyznie I powiedzielie ze nas i tak nie chcieli zawiesic ani zwolnic bo jestesmy podpora tej firmy jakos tak sie milo zrobilo.

A teraz probuje do konca przetlumaczyc notatke od lekarza, i wysylaja mnie niestety z powrotem do fastlege czyli lekarza pierwszego kontaktu na badania krwi itp bo tu niestety ginekolog nie prowadzi ciazy, nastepne USG 18 tydzien albo ewentualnie w Polsce

Poz atym bylam na kawce z dziewuszkami i moim tz potem na obiadku radosnym z fasolkowego szczescia)))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))) )

a i zapomnialabym Carol ciasta na twojej stronie po prostu niewiarygodne!!! W sobote ide na taka jakby wigilie do znajomych i chyba sie na ktores z nich skusze!! wygladaja oblednie!!!
Cytat:
Carol powiedz mi na jakiej zasadzie ten konkurs jest oceniany? za jak największą ilość wejść, komętarzy czy ocen które mozna wystawić bo nie wiem? a jak za wejścia i oceny to czy codzienna obecność sie liczy? albo nie znalazłam jak było napisane albo jestem tępa

agnieszka ano niestety przy miesniakach jest takie prawdopodobieństwo, dlatego sie boje
Anulko kochana moja niewiarygodne, że to juz 8 tydzien a ostatnio nic nie było widac, oby u mnie było tak samo!!! Tak się ciesze!!!! Nie dziwie Ci się, że jestes spokojniejsza, ja tez pewnie będę
Super, że szefofie tak Was doceniaja i ,że to tacy fajni ludzie!!
Co do ciast, to zdjęcia nie sa rewelacyjne, maja duze braki, ale nie mam na chwile obecna dobrego aparatu tylko komórką wszystkie robie.Ale bardzo dziękuję napisz jakie zrobisz i jak wyszło

Asienko tu jest jak będą oceniane a tępa to Ty nie jestes koteczku!!!!!!!!Wręcz przeciwnie cholernie z Ciebie mądra istotka

Zgłoszone do Konkursu zdjęcia wypieków i przepisy na ich przygotowanie zostaną w pierwszej fazie ocenione przez internautów. Na podstawie ilości oddanych głosów i oceny zgłoszonych prac przez internautów dokonanych w okresie
do 14.02.2010r., Komisja - złożona z osób wskazanych przez organizatora Konkursu - wyłoni finałowe 30 zgłoszeń. W drugiej fazie 30 finałowych zdjęć wypieków i przepisów na ich przygotowanie zostanie poddanych ocenie Komisji, złożonej
z przedstawicieli Südzucker Polska S.A. Do dnia 28.02.2010 komisja wybierze 15 osób, których zdjęcia wypieków i przepisy
na ich przygotowanie zostaną nagrodzone (I miejsce – jeden Uczestnik, II miejsce – dwóch Uczestników, III miejsce – 12 Uczestników ). Zwycięzcy zostaną dodatkowo poinformowani o wygranej drogą elektroniczną w ciągu 7 dni roboczych
od momentu ogłoszenia wyników.

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 20:12   #74
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Witam dziewczynki!!
Jeju ale dzisiaj dzien pelen wrazen!! Ale najpierw przebieglam przez wasze posty i tyleeee tego!!

Po pierwsze` edzia kochana trzymaj sie jakos ssloneczko, takie rzeczy sie zdarzaja i tylko absolutnie nie mysl o tym w swoim kontekscie, to bardzo przykra historia i naprawde wstrzasnela mna, strasznie, strasznie mi przykro, ale pamietaj!!! nie znaczy to, ze Tobie ma sie cos przytrafic!!! przytulam i caluje cieplutkoo!!

Carol, Kasia_Dublin, latkoo motylek i wszystkie moje ukochane dziewczynki!!! jestem naprawde w szoku, ze widzialam to co widzialam, lekarz powiedzial, ze to prawie 8 tydzien, termin porodu na 11 lipca 2010. dzidzia malenka a pecherzyk dosc duzy, ale powiedzial, ze to normalne bo ciaza wczesna. Bicie serduszka bylo widac bez watpienia!! Lekarz sie smial ze mnie bo co 5 minut powtarzalam, naprawde?? ale na pewno?? jest Pan pewien???

nie do wiary powiem wam naprawde niesamowite. Wiem , ze jeszcze ciaza do 3 miesiaca nie jest bezpieczna, ale juz czuje sie duzo lepiej i mniej zestresowana, bo jakos tak inaczej sie poczulam od razu. i powiedzial, ze te omdlenia co mialam tez normalne, bo w ciazy bardzo spada cisnienie i nie nalezy brac goracych kapieli itp.

Poza tym znacie moja sytuacje w pracy, poszlismy dzisiaj z TZ do szefow powiedziec, ze ciaza juz jest ze teoretycznie nie powinnismy jeszcze mowic, ale nie chcemy zeby mysleli ze to ukrywamy a tu taka sytuacja w biurze, poza tym ucieszyli sie jak dzieci, to troche tacy nasi w sumie przyjaciele tutaj na obczyznie I powiedzielie ze nas i tak nie chcieli zawiesic ani zwolnic bo jestesmy podpora tej firmy jakos tak sie milo zrobilo.

A teraz probuje do konca przetlumaczyc notatke od lekarza, i wysylaja mnie niestety z powrotem do fastlege czyli lekarza pierwszego kontaktu na badania krwi itp bo tu niestety ginekolog nie prowadzi ciazy, nastepne USG 18 tydzien albo ewentualnie w Polsce

Poz atym bylam na kawce z dziewuszkami i moim tz potem na obiadku radosnym z fasolkowego szczescia)))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))) )

a i zapomnialabym Carol ciasta na twojej stronie po prostu niewiarygodne!!! W sobote ide na taka jakby wigilie do znajomych i chyba sie na ktores z nich skusze!! wygladaja oblednie!!!
No pięknieOdrazu humorek lepszy
Stary 2009-12-02, 20:13   #75
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

To ja wybywam do łóżeczka, bo tradycyjnie jutro do pracy
Coś mnie dziwnie jajniki ciągną, hmm wg wyliczeń to powinno być dawno po owu

Edytowane przez Pepus
Czas edycji: 2009-12-02 o 20:17
Stary 2009-12-02, 20:14   #76
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka1980 Pokaż wiadomość
Karolinko jutro jak będę miała czas to zerknę i też cos dopiszęjuż dawno miałam Cię pochwalic za takie cuda co Ty wyprawiasz
Kotuś dziękuję , ale do cudów to im daleko ale jak już będzie porzadny aparacik, to sie bedzie działo
A co do tego konkursu to specjalnie zmieniłam nicka na Charlotte

Co do kart, to my cały limit wykorzystaliśmy i dlatego teraz się męczymy z nimi ,plus samochody i inne, ale jakos dajemy radę, tyle, że ojciec domek wybudowal i czynszu ani kredytu nie ma. Teraz to chyba większośc pracuje na kredyty

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-12-02, 20:15   #77
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Panienka dzisiaj nie zajrzala. Mam nadzieje ze juz jej lepiej...

Stary 2009-12-02, 20:16   #78
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
papap do jutra
Kasiu Tobie też papap

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-12-02, 20:19   #79
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotuś dziękuję , ale do cudów to im daleko ale jak już będzie porzadny aparacik, to sie bedzie działo
A co do tego konkursu to specjalnie zmieniłam nicka na Charlotte

Co do kart, to my cały limit wykorzystaliśmy i dlatego teraz się męczymy z nimi ,plus samochody i inne, ale jakos dajemy radę, tyle, że ojciec domek wybudowal i czynszu ani kredytu nie ma. Teraz to chyba większośc pracuje na kredyty
no kochana dokladnie! my mamy kredyt mieszkaniowy tu w Oslo, wiec tak samo uczciwie 30 lat splacamy
ehhh... sluchajcie ja chyba spac musze bo mnei sie oczka zamykaja po prostu nie wiem taki sie ze mnie spioch zrobil, ze az sama nie moge uwierzyc.

i mowie wam dziewczyny u nas -11 stopni!! trzaskajacy mroc i piekne zorze poranne sa(tzn kolo 9 rano oczywiscie, wczesniej sloneczka ani widu ani slychu) i teraz tylko momencik i juz bedzie sniezek!!! tylko ze ja w tym roku ukochane nartki chyba odpuszcze....

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
No niestety my mielismy w pierwszej polowie roku dosc powazne problemy finansowe a rowniez mamy kredyt na mieszkanie w polsce plus czynsz tutaj no i musielismy wyciagac gotowke z karty az ja zmaksowalismy. Poza tym na gotowke jest dodatkowy procent itp wiec tak to sie niestety zlozylo . Teraz juz wszystko sie poprawilo i oprocz splacania kredytu i czynszu splacamy tez po troszku karte. No ale narazie mnie to przerasta bo niestety idzie to strasznie powoli, nie spodziewalam sie tego
Kasiu!! Trzymam kciuki na pewno dacie rade!! warto kazda malenka nadwyzke odkladac bo czasem moze okazac sie pod koniec miesiaca ze sie calkiem niepostrzezenie mala sumka odlozyla i juz mozna troche splacic karty, a co a nuz sie uda trzymam kciuki. nie boj nic my mamy kredyt na mieszkanko na 30 lat tu w najdrozszej stolicy europy wiec tez nei ma lekko

jeju jaka jestem senna, naprawde chyba pojde spac bo juz widze ze ledwie pisze, mimo ze tak tu u was milo.

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-12-02, 20:21   #80
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Panienka jest na zwolnieniu i nie ma netu w domciu, więc odezwie się jak wróci do pracy.
Mam nadzieję, że kuruje się.

Cytat:
i mowie wam dziewczyny u nas -11 stopni!! trzaskajacy mroc i piekne zorze poranne sa(tzn kolo 9 rano oczywiscie, wczesniej sloneczka ani widu ani slychu) i teraz tylko momencik i juz bedzie sniezek!!! tylko ze ja w tym roku ukochane nartki chyba odpuszcze....
Matko jakie wspaniałe to muszą być widoki. Strzel jedną fotkę bym oko nacieszyła Przez Ciebie nie doszłam do łózka jak to przeczytałam.

Stary 2009-12-02, 20:21   #81
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Coś mnie dziwnie jajniki ciągną, hmm wg wyliczeń to powinno być dawno po owu
dobranoc i miłych snów

Cytat:
no właśnie , a może tż ją "wygrzewa" i nie miała czasu
Stary 2009-12-02, 20:23   #82
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie , a może tż ją "wygrzewa" i nie miała czasu
Dokladnie. Z takiego wygrzewania wiele moze sie wykluc

Stary 2009-12-02, 20:24   #83
sas
Wtajemniczenie

dziewzynki kochane a jak sie zmieniaja persi prz ciazy?? chodzi mi o sutki i wkolo nich??
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 20:28   #84
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
no kochana dokladnie! my mamy kredyt mieszkaniowy tu w Oslo, wiec tak samo uczciwie 30 lat splacamy
ehhh... sluchajcie ja chyba spac musze bo mnei sie oczka zamykaja po prostu nie wiem taki sie ze mnie spioch zrobil, ze az sama nie moge uwierzyc.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Kasiu!! Trzymam kciuki na pewno dacie rade!! warto kazda malenka nadwyzke odkladac bo czasem moze okazac sie pod koniec miesiaca ze sie calkiem niepostrzezenie mala sumka odlozyla i juz mozna troche splacic karty, a co a nuz sie uda trzymam kciuki. nie boj nic my mamy kredyt na mieszkanko na 30 lat tu w najdrozszej stolicy europy wiec tez nei ma lekko

jeju jaka jestem senna, naprawde chyba pojde spac bo juz widze ze ledwie pisze, mimo ze tak tu u was milo.
To niezły mróz!! U nas tez łapie, ale tak z -2 bedzie. Popieram Pepus zrób foteczkę tych zórz, ja tez chętnie zobaczę zmykaj spac kotuś, ja jakoś wcale nie jestem senna, ale jak juz powącham podusię, to śpię tez niedługo pójde, bo jutro dentysta mnie czeka na 13.30 i musze rano wstac i sie doprowadzic do porzadku zanim dane mi powchodza. Buziaczki i słodkich snów

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
dziewzynki kochane a jak sie zmieniaja persi prz ciazy?? chodzi mi o sutki i wkolo nich??
Kochanie proszę:
http://www.blog.przedporodem.pl/zmia...-czasie-ciazy/

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-12-02, 20:30   #85
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Panienka jest na zwolnieniu i nie ma netu w domciu, więc odezwie się jak wróci do pracy.
Mam nadzieję, że kuruje się.

Matko jakie wspaniałe to muszą być widoki. Strzel jedną fotkę bym oko nacieszyła Przez Ciebie nie doszłam do łózka jak to przeczytałam.

o kochana przepiekne!!!
mam mnostwo zdjec ale zgrane na dyski, jak mi jutro po poludniu przypomnisz to chetnie wrzuce kilka!!! i ja tez ide spac juz bo slepne. widze ze niezle spiochy tu jestesmy

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-12-02, 20:31   #86
Carol77
Zakorzenienie

Moje nie rosną, ocupinę sie wypełniły i tylko mam te grudki malutkie wokoło, kolor jeszcze bez zmian,ale podobno w 2 ciąży nie musza urosnąć od 1 tygodni dopiero po porodzie jak mleczko się zbierze

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-12-02, 20:37   #87
sas
Wtajemniczenie

dziekuje Karolinko
Stary 2009-12-02, 20:38   #88
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje Karolinko
Polecam sie na przyszłość a co Moniczko jakieś zmiany??????????????????? ????????????????????????? ????????Piszzzzzzzzzzzzzz zzz

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-12-02, 21:02   #89
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Polecam sie na przyszłość a co Moniczko jakieś zmiany??????????????????? ????????????????????????? ????????Piszzzzzzzzzzzzzz zzz
teraz kochana zaczal mnie bolec brzuch wuec chyba @ bedzie, ale kurcze mam takie male pecherzyki wokol sutka..piersi wieksze troszke- jak przed okresem, ale mnie nie bola
Stary 2009-12-02, 21:06   #90
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
teraz kochana zaczal mnie bolec brzuch wuec chyba @ bedzie, ale kurcze mam takie male pecherzyki wokol sutka..piersi wieksze troszke- jak przed okresem, ale mnie nie bola
Brzuch boli tak samo jak na @ chociaż mnie nie bolał, mnie tylko jajniki kłuły i takie rozciaganie cały czas mam, szczególnie jak wstaję, to jakby kamień mi ktoś spuszczał w brzuszku ale jak rozchodze jest ok piersi mnie tez nie bolą, tylko troszkę delikatniejsze są, oj kochanie ja mocno mocno trzymam żeby wredota nie przyszła!!!!!!! i na pocieszenie Ci powiem, ze przytulaliśmy sie 3 razy w pzździerniku(pewnie to już wiesz,ale i tak napisałam) tylko i trafiliśmy
Skleroza ale w 1 ciąży brzuch mnie bolał dokładnie jak na @

Olusia
Filipek

Adaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości