![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Artdeco, Kate Moss, Inglot, Vichy
Nie planuję, ale wiesz, u mnie nigdy nic nie wiadomo
![]() Z tego co mam poza wątkiem to na pewno nic nie oddam, bo to miłości mojego życia ![]() Buźka ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ryzykować trzeba, niejednokrotnie dzięki temu wiele się zyskuje
![]() No ale niestety, d&g oddam jedynie za pozycje z wish-listy i za nic więcej ![]() Przykro mi ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Przepraszaaaaam ![]() No jeszcze trochę mam ich w zanadrzu, ale to już moi ulubieńcy, przy czym ostatnio mój nos, a co za tym idzie i moja kolekcja przechodzą rewolucję... więc nigdy nic nie wiadomo ![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
a moze coś u mnie Ci się spodoba?
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Witaj, niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam w Twoim wątku
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- niestety nic, nie chce brać niczego na siłę. a ciuchów nie szukam ![]() szkoda że nie masz jakiegoś fajnego brązerka albo rozświetlacza, ew. jakiegoś zapachu, poszukuje Treselle albo Treselle Seduction, Elvie .. ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- rozumiem że masz zapachy dużo droższe od dermacolu, napisałam tylko czy przypadkiem nie masz czegoś poza wątkiem czego szukam ![]() za Fm dziękuje i pozdrawiam.
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2009-11-28 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
BAN stały
|
Spojrzałam właśnie na Twoją wishlistę i mam jeszcze poza wątkiem poziomkowy balsam Aquoliny 125ml, zużyte ok. 5%, około połowy peelingu kiwi Joanny, połowę balsamu grejpfrutowego Luksji 50ml, mleczko wygładzające Nivea 125 ml nowe (świetne opinie na KWC)no i chyba już nic więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
cos za
Paris Hilton EDP ok. 20/30 ml Kate Moss Kate - ok. 55/100 ml Oriflame kokosowy krem do rąk - zużycie ok. 50%? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Paris Hilton, Paris Hilton EDP - ok. 20/30 ml
Ralph Lauren Pure Turquoise 40 ml (bez dwóch psików) z kartonikiem - kwiatowo-szyprowy Oriflame, kokosowa maseczka do włosów, 150 ml NOWA Kate Moss Kate - ok. 55/100 ml Golden Rose, lakier czerowny, matowy, zużycie ok. 20% Garnier, Czysta Skóra A, krem próbka 10 ml Vichy Skinset, zostało ok. 20% z 15 ml (tubka) cos u mnie? zapraszam do obu watkow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
zastanowiłam się i doszłam do wniosku że ostatnio nazbierało mi się za dużo balsamów do ciała i musze najpierw to pozużywać co mam
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam się nad Ralph Lauren Pure Turquoise 40 ml (bez dwóch psików) z kartonikiem - kwiatowo-szyprowy,
nie znam jednak tego zapachu, musiałabym się przejść do Douglasa i powąchać ![]() Tylko Ty masz 40 ml, a moje Britney to będzie ok 25 ml (nie sprawdziłam przed wstawieniem, wydawało mi się, że jest ich więcej bo nie używam wcale)- są bez kartonika, więc musiałabyś sobie jeszcze coś u mnie wybrać dodatkowo. ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Britney są z korkiem, nie jest to tester. Zastanowię się jeszcze nad tymi od Paris i dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
hej, może znajdziesz coś u mnie za
Avon, sypki migoczący cień czarny, Lemax, superbłyszczący cień złoto-łososiowo-czekoladowy, Maybelline Pure Mineral - podkład mineralny odcień 021 Nude, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
Nina Ricci, Nina 15/30 ml mam kartonik
![]() |
#111 |
BAN stały
|
witaj,
pisalas w moim watku. wiec baze joko i cien shiseido moge wymienic na: Paris Hilton, Paris Hilton EDP - ok. 20/30 ml + Aquolina, balsam poziomkowy, 125 ml zużyte 5% lub na Kate Moss Kate - ok. 55/100 ml co Ty na to? odp prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
No niestety Hermesa nie oddam, zwłaszcza że nie jestem pewna, co więcej Ralpha jest za mało w ml, na dodatek Hermes jest droższy za ml w stosunku do Ralpha
![]() Już patrzyłam, ale nic nie dobiorę niestety ![]() Buziaczki ![]()
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Chyba jednak zrezygnuję, sprawdzałam Paris w sklepie, to jednak nie mój zapach
![]() Myślałam jeszcze o podkładzie LRP, ale ostatnio zakupiłam.. Na razie się wstrzymam, może jeszcze coś wypatrze czego mogłabym potrzebować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.