|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
obiecuje
![]() ja bym tam chetnie powiekszyla ale nie operacyjnie ![]() dziewczyny! a macie jakies fajne pomysly na czolowke? |
|
|
|
#2702 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Były fajne takie jędrne i nabrzmiałe wręcz Trochę bolały
|
|
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, niech będzie ![]() Ja mam 70 B albo 65 C i co ![]() Jakby mi spadła sukienka, miałabym D to byłoby na co popatrzeć przynajmniej, a tak to nikt by nawet nie zauważył, że coś się zmieniło
|
|
|
|
|
#2704 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na pewno nie będę miała! ![]() Cytat:
A ja w ostateczności jestem gotowa poddać się zabiegowi ![]() A jaką czołówkę?
|
||
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Btw moge zapytać ile miałyście jak zaczęłyście brać te tabletki?
|
|
|
|
#2706 |
|
Zadomowienie
|
ja mam C i ciagle mam obsesje ze nie sa jedrne i ciagle czyms smaruje
![]() po studniowce zalozymy sobie inny watek i bedzie cacy ![]() pan M. zna kolor , tzn troche mi zajelo tlumaczenie czym jest bordowy , srednio mu idzie z kolorami a w ogole wkurza mnie, powiem Wam ze ja jestem cholernie zazdrosna a on sobie jeszcze z tego zartuje np;M- ide poczytac cos Ja -o czym? M- a o kobietach Ja-ja oczywiscie foch ![]() M. - Kasia, zartuje, geodezje bede czytac i jeszcze wiele innych przykladow , no swir jak nic
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2708 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To niech się odłapie dół ![]() Wy wszystkie takie wąskie jesteście w obwodzie, jakieś 60,65,70. A ja to mam 75 to chyba w takim razie dużo? ![]() Dobrze, że mam wcięcie jakieś w talii ![]() Ogólnie mam jakąś dziwną budowę, nienawidzę swoich szerokich ramion. Ale to pewnie skutki 9lat piłki ręcznej ![]()
|
|
|
|
|
#2709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze jeszcze jeden rozmiar podskoczą Jeszcze sie w studniowkowa sukienke nie zmieszcze w cyckach
|
|
|
#2710 | |
|
Rozeznanie
|
Ja 17 lat. W grudniu rok temu dokładnie
![]() I teraz na 3 miesiące odłożyłam no i skutki mam kiepskie. Jak nigdy nie miałam bolesnej miesiączki to teraz 1 dzień to jest masakra. Tak samo z ilością.. Dlatego wracam, tabletki dobra sprawa ![]() Cytat:
Hehe, ale jaką płytę? |
|
|
|
|
#2711 | ||
|
żona
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I ja zdam relacje na pewno szkoda ze po studniówkach nie bedzie juz co zdawac![]() własnie... co robicie na czołówke na płycie? u nas wymysliłysmy ze wejdzie do klasy nauczyciel i powie ze wyciagamy karteczki i zacznie sie kartkówka, poprzedzona wielkimi jękami a jak juz bedzie trwala to zaczniemy ściągac wczesniej przygotujemy sobie sciagi i beda poukrywane w piorniku, przyklejone do krzesla sasiada przed nami, albo do doniczki, i beda pozwijane w harmonijke i bedziemy rzucac po calej klasie a one beda sie rozwijac do tego kamerzysta tak to nagra jakbysmy to z nienacka robili i tak uważnie ściągali![]() ____ Znam jeszcze taka czołówke ze w klasie jest ukryta kamera a ktos wbija w fartuchu i w masce gazzowej do klasy i mowi przy nauczycielu ze sanepid i trzeba opuscic klase i sprawdzaja wszystko ![]() |
||
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tyle mam i tez talie, dobrze ze chociaz tego mi dziewczyny zazdroszcza ![]() ale tylek za to i uda to ja mam be. |
|
|
|
|
#2713 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2714 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre ale u nas sie nastawili ze nie chca w klasie................... ......................... ......................... ......................... a to by byl najnormalniejszy ze wszystkich pomyslow....
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zbieram sie powoli do spania, nie spamujcie za bardzo bo rok bede nadrabiwac ;p aaa zajarzylam, sorry ale zbyt pozna pora jest zebym myslala ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Za wczesnie na tabletki, czy za wczesnie na seks? :p Ja tam od razu zaczelam brac tabletki, a wlasciwie NAJPIERW zanim cos zaczelismy dzialac zaczelam brac tabletki, wole chuchac na zimne ;p
Edytowane przez Lucka91 Czas edycji: 2009-12-02 o 22:26 |
|
|
|
|
#2718 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Żadne be, wszystkie jesteśmy piękne ![]() ![]() ![]() Cytat:
No co Ty gadasz? A jak Cię uświadomili ? ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2719 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest taki wątek "Nosimy dobrze dobrane biustonosze" no i tam mozesz poczytac troche o tym
Są różne przeliczniki, i wychodzi ci rozmiar biustonosza. Sporo się z tego wątku dowiedziałam, polecam ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cilest
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jednak hormony to hormony. Poza tym boję się, że trafiłabym na jakiegoś lekarza, który przepisze mi jakieś badziewne tabletki i później się okaże, że nie zadziałały jak trzeba. Phi
|
|
|
|
|
#2721 |
|
Wtajemniczenie
|
Ide spać dziewczyny bo jutro nie wstane ;p
Dobranoc ![]() I nie spamować mi tu! :P
|
|
#2722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aaa. No to się nie dziwię, że dopiero po dwóch latach urosły. Ja brałam nowej generacji, Yasminelle. Teraz chcę spróbować jeszcze nowsze Yaz. Mam nadzieję, że nie przytyję ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Jigoku, czyżbyśmy zostały same? ![]() Tyle podglądających, a nikt się nie odzywa. Nie ładnie |
|
|
|
|
#2723 |
|
żona
|
ja jeszcze jestem
bo żal mi odejsc ze rano bede miala tyle do nadrobienia![]() Julajta widzialam w watku prezentowym ze tez jakis prezent dla Tz szykujesz co wkoncu kupujesz?
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ponarzekać Ci?
|
|
|
|
|
#2725 | |||
|
Zadomowienie
|
Laski, z Wami sie nie da, poszłam się uczyć na chwile a tu już dwie strony więcej i 5 nowych tematów
A więc ja mam B i TŻ nie narzeka, więc ja też nie mam co, choć chciałabym C Tabletki biore i nic nie dały, ani nie przytyłam choć chciałam ani nie urosły... ![]() A co do poprzedniego tematu to mój też na spódnice mówi sukienka itd. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez EwelinQsia Czas edycji: 2009-12-02 o 22:37 |
|||
|
|
|
#2726 |
|
Rozeznanie
|
Czyż nie piękna?
![]() Jak zwykle bez ramiączek
|
|
|
|
#2727 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna
|
|
|
|
#2729 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Najprawdopodobniej skończy się na elektrycznej maszynce do golenia, bo taką chciał ![]() A Ty? Ma mniej hormonów, wręcz śladowe ilości, dzięki czemu nie tyjesz, ale za to te hormoniki wchodzą tam gdzie trzeba, czyli do piersi Takie moje rozumowanie ![]() O nie, proszę. Tylko nie narzekaj!! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro jesteś z Pomorza to niedaleko mnie, przyjadę i specjalnie będę Ci narzekać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

Były fajne takie jędrne i nabrzmiałe wręcz