|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Promocja
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#2552 |
|
Rozeznanie
|
po pierwsze: miałam iść wczęsniej spać
po drugie: jutro mnie o 21 najpóźniej wykurzyć stąd po trzecie: jestem jakas rozchwiana emocjonalnie-pare chwil temu ryczałam, a teraz mam kochanka i wyje z tego w najlepsze...może mi persen bardziej sie przyda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- ale to chyba nie na tym forum (nic nie sugeruje, tak tylko piszę... )
|
|
|
|
#2553 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zajmij sie czyms madrym no ja zaraz tez ide nynac, od wczoraj jestem strasznie niewyspana ciekawa jak tam nasze dziewczynki Pysia i Kalykaly juz sie nie moge doczekac relacji i foteczek )) zazdroszcze im!!!Agnes - dotarlas juz do domku??? pokazuj co tam kupilas fajnego ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
|
|
#2554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja umiemj fachowo zrobic loda,wiec lasu nie bgędzie jakby co do czego przyszło...podstawa to język ![]() |
|
|
|
|
#2555 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masakra
|
|
#2556 |
|
Rozeznanie
|
![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- czyżbys wątpiła w szkołe pani profesor Agnes ja bardzo kumata uczennica...
|
|
|
|
#2557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zmykam spac bo jutro w pracy bede zombie
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2009-12-03 o 00:10 |
|
|
|
|
#2558 |
|
Rozeznanie
|
A praktyki u kogo przepraszam?...aj no tak...juz wiem...na żółtym
no dobra wystarczy tej kosodrzewiny, poduszka mnie woła i sny erotyczne upominaja sie o małe co nie co ![]() WIecie, fajnie mi tu, jestem taka wyluzowana, nie musze udawać, jestem jaka jestem i mam odskocznie od zycia codziennego, nie raz źle trawionego... |
|
|
|
#2559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mam bana na IP .Tylko teraz mam pytanko do Samiii: czy usunęli tam napisane przez ciebie posty i zdjęcia z Galerii Zamkniętej . Właśnie napisałam maila do admina beauty z żądaniem aby to zrobili, bo przecież te fotki są tylko i wyłącznie moją własnością. Tak samo jak ja jestem autorem napisanych przeze mnie postów (prawo autorskie )---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
w naszych podpisach są nazwiska lekarzy, którzy nas operowali, jak również modele i rozmiary implantów oraz nasze wymiary, które można sobie porównać do swoich gabarytów. Np. ja miałam op. u dr Skwiercz - jestem bardzo zadowolona i z samej pani dr i oczywiście z efektu zabiegu. Poza tym dr Skwiercz idealnie dobiera rodzaj i wielkość implantów. Badania, które trzeba wykonać przed op. - usg piersi, rtg klatki piersiowej, morfologia, HBs Ag, grupa krwi, czynniki krzepnięcia krwi. Zresztą tego wszystkiego dowiesz się od pani dr na konsultacji. |
||
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Listopadowa-a rtg klatki ja mogę zrobić małoklatkowe. Tylko powiedz mi, czy to jakoś inaczej robią-tzn czy mam się pytać czy mi tak zrobia , czy moge sobie wybrać?
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam na standardowej dużej kliszy ![]() A technika wywoływania zdjęć - albo standardowo z użyciem odczynników, albo wywoływarka automatyczna
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2562 |
|
Rozeznanie
|
Listopadowa mam konto na rozowym i Twoje posty dalej tam sa tylko z info , ze zbanowana ... co do fotek nie wiem , bo nie doczekalam sie dostepu do galerii zamknietej
![]() wydaje mi sie , ze musicie twardo walczyc o usuniecie tych postow i fotek w koncu sa wasze !! sorki , ze sie wtracam , ale chyba Was wszystkie juz pobanowali i pewnie ciezko bedzie sprawdzic czy zrobily modki co do nich nalezy a ja mam straszny dylemat bardzo bym chciala miec tez w koncu cos pod bluzka , ale czasami nachodza mnie mysli , ze po co mi to? moge sie pomeczyc z nimi , a nie robic operacje ... nie wiem czy to ja nie jestem gotowa calkiem , czy moze to normalne ?? mialyscie tez tak?? czy tylko ja marudze i sama nie wiem czego chce ![]() waham sie miedzy dr. Skwiercz , a dr. Broma , bo mam rodzine w Wawie i napewno byloby latwiej ... wkleje kiedys wieczorkiem fotki tego co mam i moze cos doradzicie narazie mysle nad 325cc albo 350ccpozdrawiam |
|
|
|
#2563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale jestem dobrej myśli, że uda mi się tego dowiedzieć . Bo nie odpuszczę![]() Cytat:
, choć przed ciążą moje nieduże B nie spędzały mi snu z powiek . No ale po ciąży i karmieniu z mojego B zrobiło się A i do tego lekko flaczkowate . Przez kilka lat biłam się z myślami: robić czy nie (wszak małe piersi to nie koniec świata ), poza tym było wiele innych zmartwień i wydatków . No i zachorowania na raka piersi w mojej rodzinie (choć doskonale zdawałam sobie sprawę z tego, że umieszczenie implantów nie zwiększa ryzka zachorowania na raka).Do tego wszystkiego bałam się narkozy ![]() I już nawet odpędzałam od siebie natrętną myśl o zabiegu, niedoskonałości maskowałam nosząc push-upy, bluzki z marszczeniami itp. Aż pewnego razu, dokładnie rok temu, dostałam od TŻ śliczną koszulkę nocną - pobiegłam założyć, spojrzałam w lustro i.....dół maksymalny. Wtedy właśnie podjęłam ostateczną decyzję: chcę powiększyć piersi, bo chcę mieć w końcu ładny biust Można sobie wmawiać, że inni nie mają pieniędzy, że głodują itp. Ale przecież nie pomoże się całemu światu . Moim skromnym zdaniem najpierw trzeba uszczęśliwić siebie, aby móc pomagać i sprawiać radość innymDalszy ciąg historii znany - operacja się odbyła, choć z miesięcznym opóźnieniem (za sprawą gruczolaka w piersi ). I niecałe dwa tyg. przed op. otrzymałam wynik badań genetycznych (nie mam mutacji![]() I jedyne czego żałuję to że tak późno zdecydowałam się na op. ![]() Asionek - aby było nam łatwiej doradzić to koniecznie wklej fotki i napisz dokładne swoje wymiary oraz jakiego efektu oczekujesz Co do wyboru lekarza - wybór musi być przemyślany i należy tylko do Ciebie . Ja oczywiście bardzo polecam swoją panią dr, bo jest rewelacyjna w swoim fachu, tym niemniej cycuchy od dr Bromy prezentują się równie fantastycznie![]() Ale się rozpisałam
|
||
|
|
|
#2564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mialam taki sam problem jak TY! Bardzo dlugo sie zastanawialam nad tym,czy dac sie pociac! Myslalam,ze przeciez da sie zyc z malymi cyckami. Kupie push-up i bedzie super,ale to nie jest prawda. Nie sprawia mi przyjemnosci paradowanie bez stanika przy moim facecie, nie mam radochy z tego,ze ide na plaze itd. Jakis czas temu podjelam decyjze -bardzo szybka i w tym samym tygodniu umowilam sie na wizyte u Dr. podczas,ktorej wybralam termin. I tak 15 grudnia ide po szczescie )Oj tak! Bede bardzo szczesliwa;DNie ma sie czego bac(mam nadzieje haha
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki i cycolinki...
mam nadzieję, że nocka minęła Wam lepiej niż mi ![]() na dobry początek dnia wielkie buziole dla wszystkich |
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni mają takie implanty w magazynach ![]() ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- soft touch to ten bardzo miękki a responsive to z zelem bardzo spoistym ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Zorfik, skoro swoj cyc jednak masz, a [planujesz ciążę, to proponuję wstrzymać się wtedy będziesz wiedziała co zostanie po ciąży i zaszalejesz
|
|
#2567 |
|
Kazar Lady
|
Witajcie z rana dziewczynki
![]() dzień zaczynam od stwierdzenia że nic mi się nie chce.... |
|
|
|
#2568 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2569 |
|
Raczkowanie
|
wreszcie dobrnęłam do tej 89 strony uffff....
cześć kobietki to Wam też się pochwalę... nie mogę się już dziś zalogować na różowym hahahahahahaha
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2009-12-03 o 09:07 |
|
|
|
#2570 |
|
Raczkowanie
|
hej aldi... ja też nie mogę, ale u mnie pisze "change server - nowy serwer"...ale prosiłam męża żeby z pracy wszedł i ma to samo, także chyba robią przeprowadzkę... raczej by go nie zablokowali bo i czemu?
|
|
|
|
#2571 |
|
Raczkowanie
|
bo jestem na kilku forach jednocześnie
a tego chyba tez nie wolno - przynajmniej Samii między innymi za to też zbanowali ...
|
#2572 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale chodziło mi o to że mojego TZ nie maja prawa zablokować bo on nie ma nic wspólnego z operacjami i nigdy do nich nie wchodził dopiero jak go dziś poprosiłam..a wyskakuje mu to samo co mi.. |
|
|
|
|
#2573 |
|
Kazar Lady
|
ja dziś pół dnia sama..więc świruję..
wole miec wszystkich pod osobistą opieką ja mam ciągle że zostałam na zawsze wyrzucona..swoją drogą może by mi raczyły napisac za co? Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2009-12-03 o 09:19 |
|
|
|
#2574 |
|
Raczkowanie
|
ale po co Misiu?? żebyś niepotrzebną dyskusję rozpętała z nimi?? a one nie potrafiłyby się znowu wytłumaczyć dlaczego??? nieeee to jest za trudne dla nich.... potrafia się tylko mądrzyć w swoich postach publicznie
|
#2575 |
|
BAN stały
|
Czesc dziewczynki
![]() Rzeczywiscie-nowy serwer,ale o co tam chodzi??Wiecie oni musieliby sporo czasu tam posiedziec ,zeby wszystko bylo ok.Co z tego, jesli przeniesli ostatnia rozmowe w jakze smiesznie nazwane miejsce skoro Marchewka ma zrzuty tych wczesniejszych jeszcze przed op Kariny?
|
|
|
|
#2576 |
|
Kazar Lady
|
musze sie wziąc za sprzątanie
![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- i pięknie teraz wszyscy przyjdą na wizaż..wczoraj były dwie linijki przegladających Tini jutro opijamuy Twoją miesięcznice !! |
|
|
|
#2577 |
|
BAN stały
|
Tini jutro opijamuy Twoją miesięcznice !![/QUOTE]
No tak jutro miesiac
|
|
|
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
Tini
![]() ![]() szybko mija... ... to może mi też tak szybko minie... i w końcu będę mogła mieć żelusie
Edytowane przez viola1983 Czas edycji: 2009-12-03 o 09:56 |
|
|
|
#2579 |
|
Kazar Lady
|
Viola a Ty kiedy? bo ja zakręcona jak stado baranów
|
|
|
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
kochana ja to na razie zdecydowana tylko... chce robić u dr. Skwiercz...
ale to wszystko jest uzależnione od kasiory więc dokładnie nie wiem kiedy...ale w sumie najważniejsze jest to, że na pewno kiedyś to nastąpi... i nie zrezygnuje z tego... powoli idę do celu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

zajmij sie czyms madrym
masakra 

)

. Bo nie odpuszczę
. No ale po ciąży i karmieniu z mojego B zrobiło się A i do tego lekko flaczkowate