|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: gossip girl
a nie ma przerwy przypadkiem?
|
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
do 1 grudnia? dno:/ nie rozumiem bo mial byc odcinek
w kulki sobie producenci leca
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#2824 |
|
Wtajemniczenie
|
Ludzie, przerwa jest przecież. To nie jest takie trudne do sprawdzenia, o na przykład tu: http://www.filmweb.pl/f136269/Plotka...odcinki#seria3
|
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale cóż Szkoda, że sobie robią przerwy..
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
O przerwie od polowy stycznia juz sie dowiedzialam, a teraz jeszcze w grudniu
![]() Jak ktos oglada 1500 seriali moze mu to roznicy nie robi, ale ja ogladam tylko 2, ktore sa raz w tygodniu, wiec mnie to roznica robi |
|
|
|
|
#2828 |
|
Raczkowanie
|
ehhh a wiec nastepny bedzie 30 listopada, potem tylko 2 odcinki w styczniu i dopiero w marcu
chyba sie zalamie |
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie. Nigdzie nie pisali o przerwie. A ja nie sprawdzam czy przypadkiem, jednak przerwa będzie.
|
|
|
|
|
#2830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ten link juz sie pojawił i nie dotyczy on przerwy, która nastąpiła w tym tygodniu. Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2009-11-27 o 19:16 |
|
|
|
|
|
#2832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o moje informacje pierwszy link dotyczył obecnej przerwy, drugi następnej. Widocznie jednak nie doczytałaś.Po drugie co mnie obchodzi czy Ty znasz już tą informację? Uwierz, nie Ty jedna korzystasz z tego wątku i nie Ty jedna go czytasz. I nie dla Ciebie specjalnie ją wklejam, więc daruj sobie te dziwne komentarze. Edytowane przez gramwzielone Czas edycji: 2009-11-27 o 19:44 |
|
|
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę innym tonem nas 'informuj', bym prosiła. Nie każdy ma czas na wertowanie Internetu w szerz i w poprzek w celu sprawdzenia dlaczego to serialu jednak nie wyemitowano, skoro na stronie oficjalnej była zapowiedź odcinka w normalnym terminie
Edytowane przez Dark_Kicia_Miau! Czas edycji: 2009-11-27 o 22:23 |
|
|
|
|
|
#2834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale fakt, mogłam nie zniżać się do jej poziomu i i nie reagować tak jak zareagowałam. Za co bardzo wszystkich przepraszam. EOT. |
|
|
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EOT.
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Gramwzielone zupełnie nie mam ochoty komentować twoich postów. Chciałam tylko zauważyć, że jesli cytujesz mojego posta w swojej wiadomości, to chyba zwracasz sie do mnie a nie do innej użytkowniczki.
|
|
|
|
|
#2837 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki, a co to za nerwowa atmosfera?
![]() Zaraz pogonię całe towarzycho ![]() ![]() Mi też się ta cała przerwa nie podoba, mimo, że jestem serialoholiczką, oglądam z 7 seriali, ale niestety wszystkie są z USA, a tam przeważnie we wszystkich serialach są przerwy w okresie od Święta Dziękczynienia do Bożego Narodzenia (w każdym serialu inaczej). Odkąd pamiętam to tak było
|
|
|
#2838 |
|
Rozeznanie
|
holy crap ale nam sie serial rozkręcił. Świetny odcinek. No i znowu wątek z Lilly. Serena wybrała Trippa, szkoda mi Nate'a ostatnia scena kiedy Chuck do niego idzie ehhh. Widzę, że teraz Blair robi za zapchajdziurę w serialu, zamieniła się z Natem. Dorota i jej polskie gratulacje hehehe świetne!!
|
|
|
#2840 |
|
Rozeznanie
|
ja oczywiście ciekawska musiaałam obejrzeć promo do następnego odcinka i SPOJLER!!! wygląda na to, że Tripp będzie jechał z serena autem, będzie wypadek i tripp zginie ;0 a serena będzie ranna w szpitalu
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2842 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=MkJOe...eature=related prosze link. Kolejny odcinek będzie za tydzień a nie po nowym roku
|
|
|
#2843 |
|
Zadomowienie
|
A macie pl napisy do 11?
czy tak oglądałyście?
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
|
#2844 |
|
Rozeznanie
|
ja oglądałam bez a potem te sceny, które mało zrozumiałam obejrzałam z angielskimi. Pl napisy będą pewnie w czwartek albo piątek.
|
|
|
#2845 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, dziewczyny dobrze, że tu zajrzałam bo żyłam w błogiej nie świadomości nie wiedząc, że jest już nowy odc. W dodatku moje forum z GG przestało działać.
|
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
dobry odcinek byl wczoraj
na bialo:S zostala zdzira miesiaca Vanessa + Dan nam sie szykuje/
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#2848 |
|
Rozeznanie
|
Nom, odcinek był super. Nate chyba wydoroślał i zaczyna mi się podobać. Serena niestety straciła rozum, biedny chłopak, ale swoją drogą mógł się wcześniej decydować, a nie dopiero wtedy, gdy ktoś inny zaczął się kręcić przy jego koleżance.
![]() Aktorka grająca Lilly pięknieje z odcinka na odcinek. Jest zawsze pięknie ubrana, lecz bez przestylizowania, zawsze cudowna biżuteria i fryzura. Nie mogę się na nią napatrzeć. No i na zakończenie Dorotha rules! Może Panienka Blair będzie chrzestną? Zobaczcie filmik - gossipowcy i reszta młodzieży w słusznej sprawie. Chuck mnie do wszystkiego przekona. ![]()
Edytowane przez mooniqa Czas edycji: 2009-12-03 o 10:19 |
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
Chuck może i tak ale Leighton jakoś mnie nie przekonuje, mam wrażenie jakby nie wiedziała o czym mówi
|
|
|
|
|
#2850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Vanessa? Mi się nawet podoba. Szkoda, że Dan nie wystąpił ze swoją "nową" twarzą. hihihih
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.

No ale cóż
Szkoda, że sobie robią przerwy..

chyba sie zalamie 

Jeśli chodzi o moje informacje pierwszy link dotyczył obecnej przerwy, drugi następnej. Widocznie jednak nie doczytałaś.