Łóżkowe "wpadki" - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-03-28, 18:00   #151
malenka294
Wtajemniczenie

GG do malenka294
Dot.: Łóżkowe "wpadki"

raz jak sie kochalam z chlopakiem to zlamalismy naroznik w kuchni(w najlepszym momencie)tlumaczylam pozniej mamie ze usiadla tam kmolezanka z wielka pupą
innym razem kochalismy sie na umywalce i kran mi się wbijal w plecy ale jakos mi to nie przeszkadzalo,dopiero pózniej wielki siniak i straszny ból
innym razem kochalismy sie od tylu i moj chlopak nie trafil raz w ta dziurke co trzeba,caly wieczór przeplakalam z bólu a nastepny dzien ledwo chodzilam

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę

malenka294 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-29, 01:13   #152
agatus84
Raczkowanie

.

Edytowane przez agatus84
Czas edycji: 2013-01-21 o 18:10
agatus84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-29, 11:49   #153
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez agatus84

Mojej kolezanki chlopak (byly) chcial ja w ten sposob namowic do seksu analnego (tak "z zaskoczenia"). To mial chlopak wpadke i siniak pod okiem zreszta tez...
pozdrawiam

oj tak, jeden mój ex też myślał, że się może nie zorientuję. Oj, oberwał wtedy z łokcia w brzuch
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-29, 12:26   #154
_Magda
BAN stały

Niezły jest ten topic.Ja nie miałam wielu takich ciekawych historii,trakie lighciki co najwyżej.

Edytowane przez _Magda
Czas edycji: 2006-04-29 o 19:45
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-29, 15:35   #155
Blablak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenka294
innym razem kochalismy sie od tylu i moj chlopak nie trafil raz w ta dziurke co trzeba,caly wieczór przeplakalam z bólu a nastepny dzien ledwo chodzilam
Skąd ja to znam...
Blablak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-29, 20:06   #156
Ania_P
Rozeznanie

,,,,,,,,

Edytowane przez Ania_P
Czas edycji: 2009-07-03 o 19:30 Powód: Post pod postem+kilkakrotny dubel!
Ania_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-29, 20:16   #157
goga1001
Zadomowienie

GG do goga1001
My z TŻ rozwaliliśmy łóżko w jego pokoju. Trzy razy!!!

A innym razem rozwaliliśmy krzesło pod altanką koło mojego domu.

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-03-29 o 21:53 Powód: Istnieję edycja-proszę z niej korzystać! Post pod postem.
goga1001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-29, 20:34   #158
Agoosia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Agoosia

Cytat:
Napisane przez goga1001
--->
Agoosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-29, 20:46   #159
agi_kn
Rozeznanie

fajna byla historia mojej znajomej, która po amorach ze swoim TZ poszla do toalety a w tym czasie jej mlodsza siostra przyszla do TZ do pokoju pogadac. On lezal sobie spokojny i zmeczony pod kocem od polowy w dol nie ubrany. Nagle mlodsza siostra nie zdawajac sobie z tego sprawy zaczela sie wyglupiac i chciala sciagnac z niego ten koc biedny TZ twardo sie bronil zeby nie ujrzala jego klejnotow naszczescie z odsiecza wrocila znajoma i uratowala cala sytuacje wypraszajac siostre z pokoju
agi_kn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-29, 20:55   #160
Ania_P
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agi_kn
zeby nie ujrzala jego klejnotow
Ania_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-29, 21:37   #161
weronika nadara
Rozeznanie

GG do weronika nadara

hihi, kiedyś taki jeden chciał zrobic miłą i romantic atmosferę i pozapalał świeczuszki, potem jak juz usnelismy on nagle sie zerwał bo kołdra zaczęła sie palic nam u stóp bo te swieczki poustawial naokoło łózka i zapomnielismy wczesniej ich zgasic

naszczescie byl dosc wrazliwy na gorąc, bo ja juz dwa razy obudzilam sie z bablami na rece po tym jak polozylam reke na goracym kaloryferze(bo nie czułam nic przez sen), bo inaczej zrobiły by sie z nas grilowe kiełbaski:P
Stary 2006-03-29, 23:32   #162
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenka294
oj tez mialam taki przypadek ... i tez sie poplakalam,bo nie moglam bolu wytrzymac.
Stary 2006-03-30, 08:30   #163
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez weronika nadara
naszczescie byl dosc wrazliwy na gorąc, bo ja juz dwa razy obudzilam sie z bablami na rece po tym jak polozylam reke na goracym kaloryferze(bo nie czułam nic przez sen), bo inaczej zrobiły by sie z nas grilowe kiełbaski:P
ja też czasem budze się poparzona
Stary 2006-03-30, 08:32   #164
malenka294
Wtajemniczenie

GG do malenka294

no wlasnie,po tej wpadce nie rozumiem jak mozna uprawiac sex analny,przeciez to sie musi wiazac z okropnym bólem,a jak tu mówic o przyjemnosci

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę

malenka294 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-30, 10:00   #165
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Magda
Niezły jest ten topic.Ja nie miałam wielu takich ciekawych historii,trakie lighciki co najwyżej.
-kiedyś gdy moi rodzice gdzieś wybyli z domu kochaliśmy się na kanapie w pokoju.Potem też wyszliśmy z domu,a ja wróciłam późno.następnego dnia jak rozmawiałam z mamą to coś powiedziałam takiego,że zaraz jak TŻ przyjechał to wyszliśmy do kina a ona,że chyba nie tak zaraz zważywszy na zmiętoloną narzute na kanapie.Ale mi się głupio zrobiło,jejku...
-Często zdarzało nam się to robić w samochodzie w jakiś laskach no i kiedyś TŻ skręcił w jakąś dróżynke w nieznanym nam lasku,zatrzymał się zadowolony na środku,wokół cisza i spokój więc przystąpiuliśmy do akcji.Nagle syszymy jakiś turkot-traktor jedzie tą "naszą" ścieżką!No więc Tż wyskoczył z tylnego siedzenia tylko narzuciwszy na siebie koszule(spodni jeszcze zdjąć nie zdążył ) i przesiadł się do przodu,jakoś tak wycofał żeby traktor mógł przejechać.Jak nas mijał to facet w środku kiwao głową i się szczerzył,a ja się zastanawiałam czy aby go nie znam i miłam nadzieje,że nie!
-jak jeszcze byliśmy w liceum i mieszkaliśmy z rodzicami to często się zdarzało,że w czasie akcji moja mama zapragnęła z nami sobie pogadać,na szczęście słyszeliśmy kroki na schodach więc zanim zapukała to zdążyliśmy się doprowadzić do porządku i przybrać poze niewinnego przytulania.Zdradzić nas mogły co najwyżej rumieńce A mama sobie siedziała z pół godzinki rozpływając się w konwersacji...
Dobre szczególnie z tym traktorem
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-30, 11:54   #166
iron_angel_ona
Raczkowanie

GG do iron_angel_ona

Cytat:
no wlasnie,po tej wpadce nie rozumiem jak mozna uprawiac sex analny,przeciez to sie musi wiazac z okropnym bólem,a jak tu mówic o przyjemnosci
Nie no czasem to mozeb yc przyjemne ale jak 2 strny sa na to chetne :P Moj tez czasem sobie nie trafia omg..czasami mam mu ochote powiedziec zeby okulary ubrał bo ja tak wspołpracowac nie moge :P
iron_angel_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-30, 17:55   #167
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez goga1001
---
Stary 2006-04-02, 12:23   #168
dominisia21
Raczkowanie

Witam to moja pierwsza wypowiedz na forum. Czytając wasze ,,wpadki" przypomniało mi się jak po pewnej gorącej nocy z chłopakiem wróciłam do domu z strasznym bólem pleców, nie wiele myślac podniosłam bluzkę do góry i poprosiłam mamę by zerkła co mi się tam zrobiło... mama doznała szoku a mnie nagle olśniło, że mnie pewnie chłopak podrapał szkoda tylko, że nie mogłam sobie tego uświadomić pare sekund wcześniej. Czar niewinnej córeczki prysł...

Edytowane przez dominisia21
Czas edycji: 2006-04-02 o 17:33
dominisia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-07, 00:02   #169
talla
Raczkowanie

GG do talla

Niezłe te wasze wpadki;-) sama tez wiele razy takie miałam..

z tych, które jeszcze tu nie zostały wypisane...kiedyś byłam z chłopakiem sama w domu i ktoś się dobijał do drzwi. Był tak namolny, że narzuciłam na siebie byle co i poleciałam mu otworzyć. To był facet ze spółdzielni, chciał sprawdzić coś przy kaloryferach.
Chłopak pospiesznie się ubierał, a facet wszedł do mojego pokoju i odsunął trochę łózko, żeby mieć dojście..a tam na ziemi lezała moja czerwona bielizna;-) miałam ubaw

A z takich mniej śmiesznych rzeczy..palnęłam straszną gafę kiedyś. To była moja pierwsza noc spędzona z chłopakiem marzeń..a byłam dopiero miesiąc po rozstaniu z innym, takim "na poważnie".
Kochaliśmy się, było cudownie, a ja chwilkę po powiedziałam jakieś zdanie zaczynające się od imienia..mojego byłego to było okropne...
Stary 2006-04-07, 07:05   #170
musashimaru
Przyczajenie

Ten temat to niekończąca się opowieść...

Ja ostatnio miałem niezłą jazdę i przy okazji dowiedziałem się dlaczego do damskiej toalety zawsze są kolejki

W zeszłą środę poszedłem po moją TŻ na uczelnię, a potem udaliśmy się do pubu na piwo. I tak sobie siedzieliśmy i rozmawialiśmy. I po jakimś czasie obojgu nam się zachciało, no a że nie za bardzo było gdzie, to ona zaproponowała, żebyśmy spróbowali w toalecie... damskiej oczywiście... No i poszliśmy... Seks był raczej taki mało seksowny, bo co chwila ktoś wchodził do łazienki i ciągnął nam za klamkę (mimo iż było wyraźnie widać że zajęte ) i moja TŻ musiała co chwilę mówić, że zajęte, a ja się stresowałem, że któraś się domyśli co tu się wyprawia i będzie bigos . Poza tym ona jest dosyć głośna, gdy się kochamy więc trzeba było bardzo uważać, żeby czasem czegoś przypadkiem nie krzyknęła .
Więc może sam seks nie był zbyt ambiny, ale za to ile się rzeczy dowiedziałem... Na przykład jedna laska gadała w toalecie przez komórkę ze swoją koleżanką i używała tak dziwnych zwrotów, że myślałem, że parsknę śmiechem... A najczęściej to wchodziły laski, żeby się przez 5 minut w lustrze przyglądać (wywnioskowaliśmy to po tym, że po wejściu do toalety stały cicho przez dłuższy czas, a dopiero potem szły do kabiny...
Acha, no i śmieszne było jeszcze to, że TŻ co chwilę rwała papier i spuszczała wodę, żeby wyglądało, że coś się w tej kabinie dzieje, żeby nikt nie zajrzał przypadkiem i nie sprawdził ... Było całkiem zabawnie jednak, ale chyba tego nie powtórzę... A w każdym razie nie w pubie, bo kobiety mają słabe pęcherze i często latają do toalety, więc jak się tam wejdzie, to potem ciężko wyjść. Nam to zajęło ponad pół godziny...

Pozdrawiam
musashimaru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-08, 00:14   #171
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez musashimaru
Ten temat to niekończąca się opowieść...

Ja ostatnio miałem niezłą jazdę i przy okazji dowiedziałem się dlaczego do damskiej toalety zawsze są kolejki

W zeszłą środę poszedłem po moją TŻ na uczelnię, a potem udaliśmy się do pubu na piwo. I tak sobie siedzieliśmy i rozmawialiśmy. I po jakimś czasie obojgu nam się zachciało, no a że nie za bardzo było gdzie, to ona zaproponowała, żebyśmy spróbowali w toalecie... damskiej oczywiście... No i poszliśmy... Seks był raczej taki mało seksowny, bo co chwila ktoś wchodził do łazienki i ciągnął nam za klamkę (mimo iż było wyraźnie widać że zajęte ) i moja TŻ musiała co chwilę mówić, że zajęte, a ja się stresowałem, że któraś się domyśli co tu się wyprawia i będzie bigos . Poza tym ona jest dosyć głośna, gdy się kochamy więc trzeba było bardzo uważać, żeby czasem czegoś przypadkiem nie krzyknęła .
Więc może sam seks nie był zbyt ambiny, ale za to ile się rzeczy dowiedziałem... Na przykład jedna laska gadała w toalecie przez komórkę ze swoją koleżanką i używała tak dziwnych zwrotów, że myślałem, że parsknę śmiechem... A najczęściej to wchodziły laski, żeby się przez 5 minut w lustrze przyglądać (wywnioskowaliśmy to po tym, że po wejściu do toalety stały cicho przez dłuższy czas, a dopiero potem szły do kabiny...
Acha, no i śmieszne było jeszcze to, że TŻ co chwilę rwała papier i spuszczała wodę, żeby wyglądało, że coś się w tej kabinie dzieje, żeby nikt nie zajrzał przypadkiem i nie sprawdził ... Było całkiem zabawnie jednak, ale chyba tego nie powtórzę... A w każdym razie nie w pubie, bo kobiety mają słabe pęcherze i często latają do toalety, więc jak się tam wejdzie, to potem ciężko wyjść. Nam to zajęło ponad pół godziny...

Pozdrawiam
ale sympatyczna historyjka
Stary 2006-04-08, 00:21   #172
moee
Zakorzenienie

ło matko.. jechalam z moim TŻ pociagiem, lato cieplutko ja w spodniczce , przedzial pusty no to dawaj nagle rozsuwaja sie drzwi i wchodza dwa moherowe berety siadaja sobie w najlepsze wyciagaja kanapki i do mnie ze jest duzo miejsca i ze nie wypada tak siedziec na kolanach twardzi bylismy ponad godzine siedzialam na moi TŻ az babcie wysiadly
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."
moee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-08, 01:05   #173
lulina
Wtajemniczenie

ooooo ciekawy wątek. Przeczytam cały, to może mi sie coś przypomni, bo też miałam swoje wpadki, tylko teraz nie pamiętam

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
lulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-08, 10:31   #174
musashimaru
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez moee
ło matko.. jechalam z moim TŻ pociagiem, lato cieplutko ja w spodniczce , przedzial pusty no to dawaj nagle rozsuwaja sie drzwi i wchodza dwa moherowe berety siadaja sobie w najlepsze wyciagaja kanapki i do mnie ze jest duzo miejsca i ze nie wypada tak siedziec na kolanach twardzi bylismy ponad godzine siedzialam na moi TŻ az babcie wysiadly
Nieźle, nieźle... to na prawdę wyczyn... a że się tak niedyskretnie spytam... czy Twój TŻ przez tę godzinę był cały czas w Tobie???
Nieźle musiał się chłopak zmęczyc. Moja TŻ jest leciutka a i tak jak siedzi na mnie dłużej niż 5 minut to już mnie wszystko boli...

Pozdrawiam
musashimaru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-08, 10:44   #175
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musashimaru
Nieźle, nieźle... to na prawdę wyczyn... a że się tak niedyskretnie spytam... czy Twój TŻ przez tę godzinę był cały czas w Tobie???
Nieźle musiał się chłopak zmęczyc. Moja TŻ jest leciutka a i tak jak siedzi na mnie dłużej niż 5 minut to już mnie wszystko boli...

Pozdrawiam
jak tak niedyskretnie to odpowiem przeciez chyba wszystkie wiemy jak sie zachowuje " ptaszek" pod wplywem stresu badz nic nie robienia wiec niemozliwe zeby TŻ byl caly czas we mnie, ale siedziec musialam coby przykryc spodnica to co na wierzchu , a z siedzeniem na kolanach tez zaden problem bo potrafie sobie klapnac i przez np caly film siedziec na kolanach mojego TŻ co tez bardzo lubimy
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."
moee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-08, 12:30   #176
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez moee
ale historia!
Stary 2006-04-08, 12:52   #177
Szczepcio
BAN stały

Uśmiałam się
Szczepcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-08, 21:01   #178
meka007
Przyczajenie

wpadają dzieciaki do kuchni poniewaz jeden się skaleczył i trzeba opatrzyć ała apteczka jest w jednej szafek kuchennych a na górnej pułce za plastrami trzymam schowany wibrator realistyczny który czasami używamy dla urozmaicenia i niefortunnym trfem wraz z plastrami i bandażanimi spada z wielkim hukiem to coś na ziemie baterie lecą pod stół regulator pod kuchenkie a to coś na środek kuchni i pieknie się prezentuje przed dziećmi na ten widok dzieciaki wyszły z dziwnymi minami z kuchni i już nie chciały opatrunku a za dwa dni zapytały się męża czy ma ptaszka od tej pory mąż robi im opatrunki i podaje leki jak są chore one chyba myślą że jak duże skaleczenie to ja obcina żeby niebolało
meka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 01:21   #179
Klariska
Wtajemniczenie

Boska wpadka Wprost chcialabym zobaczyc miny dzieciakow

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 10:32   #180
lulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Magda
-jak jeszcze byliśmy w liceum i mieszkaliśmy z rodzicami to często się zdarzało,że w czasie akcji moja mama zapragnęła z nami sobie pogadać,na szczęście słyszeliśmy kroki na schodach więc zanim zapukała to zdążyliśmy się doprowadzić do porządku i przybrać poze niewinnego przytulania.Zdradzić nas mogły co najwyżej rumieńce A mama sobie siedziała z pół godzinki rozpływając się w konwersacji...
Mój pokoj jest tak fajnie położony, że słychać jak ktoś idzie po schodach(dodatkowo da się rozpoznać kto) i jeszcze żeby wejść do mnie do pokoju trzeba przejść pokój brata, więc dodatkowy czas- to wszystko działa na naszą korzyść.

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
lulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości