![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Nowy mix :-) wszystko :)
Kilka słów na poczatek:
1. Proszę pytać o dokładne rozmiary, wymiary, dodatkowe zdjęcia, o stan, rzeczy są w stanie db/bdb, chyba, że napisałam inaczej, nie przeglądałam ich dokładnie, ale raczej nie mają rzadnych plam ni nic takiego. 2. Jeśli po wymianie adresów ktoś się wycofuję wystawiam negatywną przekupkę!!! 3. Ciuchy piorę przed wysłaniem, dlatego jak w poniedziałek umówię się na wymianę nie wyślę rzeczy we wtorek, chyba, że umówimy się inaczej. Rzeczy nowych z metką papierową nie piorę. Raczej nie prasuje, bo w paczce i tak sie wygniecie, ale nie wysyłam też ciuchów jak psu z gardła wyjętych ![]() 4. Polecony-wiadomo, preferuję ekonomiczny, ale możemy się dogadać. 5. Podaje swój nr telefonu, gdyby paczka miała być wysłana dużo pozniej, albo coś się stało, a nie mamy dostępu do internetu proszę o smsa. 6. O opoznieniach w wyslaniu paczki zawsze informuje, chociaz rzadko się to zdarza, tak samo jak o wysłaniu, na prośbę mogę wysłać potwierdzenie. Mam do wymiany ciuchy, sporo kosmetyków-moge dodać jako gratis-jakby coś to proszę pytać, bizuterię. Noszę rozmiar 36/38, dół 38/40, rzeczy pochodzą z czasów kiedy ważylam więcej ![]() Nic na sile, nie musze tych rzeczy oddawac, ale jak mi sie cos spodoba moge oddać wiele ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-12-04 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy mix :-) wszystko :)
Stanik Różna, nowy, przymierzany tylko, nie mam już pudełka 75C, bede wybredna.
Torebka bezowa, pikowana, duza, mialam ja kilka razy ze soba, oddaje, bo mam identyczna brazowa, bede wybredna-nie musze oddawać. Spodnie proste nogawki, rozm. 40 Spodnie rurki, Warehause rozm 42, 2 razy noszone Wymiary: Pas 42cm Stan z przodu 22cm nogawka wewnatrz 81 zewnatrz nogawka 100 szerokosc nogawki pod krokiem 28 na samym dole 17 Wszytskie wymiary *2 procz nogawki ![]() ![]() Spodnie TopSercert 31/34, nie maja guzika, lekko przetarta na dole z tylu jedna nogawka-byly za dlugie, musialam je podwijac, czasem sie odwijaly. mialam na sobie 3 razy Pas 43cm Stan z przodu 22cm nogawka wewnatrz 82 zewnatrz nogawka 106 szerokosc nogawki pod krokiem 29 na samym dole 23-nie ma Virtual_reality Sukienka Vila, rozm. M-jasnej nie ma, MAM CZARNĄ! PLAMY TO WINA APARATU!!!!! dokładnie jak czarna wyglada widać na jasnej. Wymiary w pasie tu gdzie kokarda 38cm-rozciąga się do 43cm, długość 93cm.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-12-04 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Stanik zielony 80C, nowy
Spodenki Vila, rozm. 40, zalozone raz, moim zdaniem beda dobre na XL! Bluzka z bufkami, nowa, rozm M Spodenie Americanos 31/34 nogawki poszarpane, najleoiej do skrocenia!!!
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-12-16 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Buty levis mialam na sobie raz, za duze rozm. 41
Wymienię w zasadzie trzy końcówki perfum. Chętnie wszystkie razem. To żadnego nie posiadam pudełeczka. Wszystkie perfumy przechowywane były przeze mnie w ciemnym miejscu-nie narażane na długotrwałe działanie słońca (zamykana szafka). 1. YSL, Vice Versa EDT unikat, nie do kupienia w regularnej sprzedaży! Kupione przeze mnie na Allegro. Zapach okazał się totalnie nie mój Zostało tyle ila na zdjęciu (moim zdaniem(!) ok 23-25ml), początkowa pojemność 100ml, kod 91191. 2. Salvador Dali, Sea&Sun in Cadaques EDT- z wymiany totalnie nie mój zapach, zużycie jak na zdjęciu (moim zdaniem(!) ok 15ml), początkowa pojemność 30ml- kod 140254BH. 3. Dolce & Gabbana, By Women EDP unikat, nie do kupienia w regularnej sprzedaży! [Ich cena na Allegro za 4ml wynosi ok.50zł+przesyłka]. Kupione przeze mnie na Allegro, pod wplywem KWC i trochę tego, że są tak niedostępne i porządane-zapach okazał się po prostu nie mój. Zostało dokładnie tyle ile pokazałam na zdjęciu, nie mam pojęcia ile to może być, ale na spróbowanie wystarczy. Początkowa pojemność 100ml. Kod: SH8.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-12-05 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Japonki, rozm. 41, ale beda dobrze na 40!! z wymiany
Vila, w paski rozm. L, miałam na sobie 1 razMynietka Tunika rozm. M nowa, z metką! Plamy to wina aparatu.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-12-04 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
spodnica, zalozona raz, sliczna, rozm. 42, bez szarfy, w prazki zlote, na dole koronka z koralikami zdjecie6-nie oddam latwo, kosztowala ok 100zl
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-12-03 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1259847279 Mozna wymiary?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1259847279 Jaki to rozmiar? Bardzo mi zalezy, popatrz do moich wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1259846152 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1259847279 dolce gabana?
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za torebke? piekna jest
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za Torebka bezowa, pikowana, duza, mialam ja kilka razy ze soba, oddaje, bo mam identyczna brazowa??
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Kochana cos za torebeczke ? Sliczna !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Torebka bezowa, pikowana, duza, mialam ja kilka razy ze soba, oddaje, bo mam identyczna brazowa
coś za torebkę u mnie?? ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
torebka i bialy staniczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
cos za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1259847279 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1259847279
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za te trzy perfumy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic
![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Niestety, nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Nic nie znalazłam ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dodałam wymiary spodni, prosze o cierpliwość, wszytskim na pewnio odpiszę na wątkach
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
witaj, zagladnij do mnie
![]() podobaja mi sie spodnie, torebka oraz koncowki perfum.
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.