|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 2
test robi się minimum po 14 dniach od stosunku...
|
#122 |
|
Przyczajenie
|
hej! pisze to w strasznej desperacji i mieszance mysli pragne abyscie mnie nie wysmialy i w ogole. mam prawie 18 lat jestem od pol roku ze swoim chlopakiem(22lata) i hm... ostatnio zrobilismy cos w stylu pettingu ale w ubraniach ja bym to po prostu nazwala macankami;/ i sie zastanawiam jezeli doszlo do wytrysku(a doszlo;/) to moglabym byc w ciazy po spotkaniu z nim poszlam sie wykapac a on wlozyl mi rece w majtki(nie cala reke i nie daleko z dala od pochwy) ja w ogole nie jestem doswiadczona w tych sprawach wiec prosze nie wysmiejcie mnie
zle sie z tym prosze o rade.
|
|
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Gdyby tak było, to byłoby nas dziesięć razy więcej na tej cholernej ziemi niż jest teraz. ![]() Nie masz sie czym martwić.
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#125 |
|
Przyczajenie
|
CD. mojej wypowiedzi
boje sie ;/;/ mam mieszane uczucia co do tego tematu czy płyn wydobywający sie podczas podniecenia z członka moze zapłodnić... martwie sie bo na tabletke już za późno...![]() wytrysku nie było, pęknięta gumka(plemnikobujcza xD kurcze ale to zabrzmiało), dni hmm raczej płodne... ![]() Masakra ;/;/
|
|
|
|
#126 |
|
Przyczajenie
|
seks , niebezpieczny, czy to ciąża?
współżyłam z chłopakiem, używaliśmy tylko prezerwatywy. On skończył poza mna. Gdy poszedł sprawdzić, czy w porządku wszystko ( zawsze ttak robi ) , przyszedł i powiedział, że jest malutka dziurka na końcu prezerwatywy, tzn, nie tam, gdzie jest zbiorniczek, tylko na drugim. powiedział, że prawdopodobnie zrobił ją , jak ściągał prezerwatywę.. czy w takiej sytuacji mogło dojść do zapłodnienia? powinnam się obawiać? proszę o odpowiedzi.
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: seks , niebezpieczny, czy to ciąża?
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
spoko, spoko
jeżeli ściągał ją w niebezpośrednim kontakcie z tobą to nie masz się co martwić
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
wyluzuj,nie jestes w ciazy
|
#130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#131 |
|
Przyczajenie
|
reggae_, nie obawiaj się.
Gdy facet staje się bogaty, robi się niegrzeczny. Gdy kobieta staje sie niegrzeczna, robi się bogata. Edytowane przez Lonia07 Czas edycji: 2009-11-24 o 15:41 Powód: pomyłka w nicku :-) |
|
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
uff uspokoiłyście mnie.
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
He, he
Dzięki motylku. Już poprawione!
|
#135 | |
|
Raczkowanie
|
Neciak89 - mogłabyś być milsza. Te dziewczyny (tak jak i ja swojego czasu) miają wiele wątpliwości i pytań. Nie musisz tak reagować jakbyś pozjadałą wszystkie rozumy i rzucałą takimi hamskimi gadkami. Trochę zrozumienia.
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
i tylko niepotrzebnie się stresowałam. tutaj : http://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat możesz trochę poczytać głowa do góry!
|
|
|
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
hmmmm... rozmawiałam o tym z moim ginekologiem i mówil że szansa jest bardzo mała i żebym sie tak nie stresowała
![]() bo ok. mi sie przesunie przez to i psychocznie bd jeszcze gorzej hehe w sumie ma racje mozna zwariować.Colourful_ dzieki za wsparcie... chciałam sie tylko zapytać was jakie jest wasze zdanie a nie odrazu oczernianie ("Błądzić jest rzeczą ludzką " )
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Raczej nie, więc spokojnie
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej mało możliwe.
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Chyba bede tu stała bywalczynia:P miesiac temt tez szukalam pocieszenia w tym temacie i na szczescie wszystko bylo ok okres spoznil mi sie 8 dni. (przypomne ze byla to pierwsza miesiaczka normalna po odstawieniu tabletek anty) teraz jestem w oczekiwaniu na kolejna i jak zwykle panikuje.. spoznia mi sie 5 dzien.. Tylko 2 razy doszlo do stosunku i za kazdym razem byla gumka (nie pekla) i w dodatku przed wytryskiem, moj chlopak "go" wyjal:P wiem ze logicznie patrzac to raczej nie ma mozliwosci na ciaze? ale denerwuje sie przez to opoznienie, mam dopiero 18 lat;/ obiecywalam sobie ostatnim razem ze JUZ NIE BEDE TEGO ROBIC do czasu az bede troche starsza i bardziej odpowiednia na matke "jakby co":P ale 2 razy sie jednak skusilam;/ I teraz jestem na siebie zla bo gdyby nie to etraz nie denerwowałabym sie tak;/Mam pytanie: Jakie macie objawy nadchodzacej miesiaczki? Wiem ze sama powinnam to dobrze wiedziec no ale .. Pobolewa mnie lekko brzuch, zrobil sie troszke wiekszy, i czulam sie bardzo "mokra" tak zwykle mam przed okresem ale tym razem na dodatkej ejst mi troszke niedobrze (tzn NIE chce mi sie wymiotowac ani nic ale mam wrazenie ze"miesza "mi w brzuchu:/ Czy to normalne?
|
|
|
|
#140 |
|
BAN stały
|
Każdy organizm reaguje inaczej przed miesiączką. Najczęstszymi zwiastunami miesiączki są ból w podbrzuszu, nudności, nabrzmiałe i wrażliwe na dotyk piersi, czasem nawet biegunka. Należy jednak zaznaczyc, że zwiastuny te nie muszą występowac równocześnie.
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was ponownie..
nadal czekam na okres... I jestem strasznie podenerwowana zła i smutna jestem chyba jakas paranoiczka;/ wiem ze cos nie tak ze mna nikt inny chyba sie az tak nie shizuje jak ja;/ chodzi o to ze tak bardzo boje sie ciazy ze wszelkie opznienia okresu mnie przyprawiaja o nerwice. Wiem to oznacza chyba ze nie ejstem gotowa na sex skoro nie potrafilabym zniesc jego konsekwencji ale w tej chwili czuje ze to jedna wielka pomylka.mam nadzieje ze dostane ten okres i juz (przez najblizszy czas) nie bede uprawiac sexu w ogole!! lepszy celibat niz wieczny stres;/ w dodatku chlopak po mnie wrzeszczy (bo fakt zadaje mu milion pytan dziennie "czy na pewno nic z tego nei bedzie" czy jestes pewny itd. on mi caly czas odpowiada ze TAK i sie wkurza przy tym ale mnie z kolei wkurza ze ON NIE ROZUMIE tego ze ja sie stresuje i mimo ze wiem ze raczej male prawdopodobienstwo to czulabym sie O WIELE spokojniej gdyby mnie o tym zapewnial kiedy tylko zechce;( w tej chwili nie cierpie go za to i mam gleboka nadzieje ze w ciayz nie jestem a okres przyjdzie![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
8 dni liczac od prawidlowego cyklu czyli 28dnia. Zrobie dzisiaj test i zobaczymyc o bedzie
|
|
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
Witam;
Może wyda sie to trochę dziwne..ale mam nieodparte wrażenie,że może jednak ..albo może temu,że bardzo chce..tak jest. Cały lipiec i sierpień kochałam się z moim partnerem bez zabezpieczenia...ostatnią miesiączkę miałam 13 sierpnia..potem jakoś w okolicach 24 sierpnia wypadałaby mik owulacja..natomiast 26 sierpna pojawilo się u mnie krwawienie..typowe jak miesiączka..które trwało około 2 dni...14 Września zrobiłam test ciązowy. wyszedł negatywny.24 dostałam normalnie okres..w pazdzierniku i listopadzie też. Jednak częste są w mojej rodzinie przypadki ,ze kobieta do któregoś miesiąca m okres.Czy pomimo tylu argumentów przemawiających za tym ,że jednak nie jestem...jest jakaś szansa? . Proszę o odpowiedzi. |
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: jestem w ciąży czy nie?
Witam. Mam poważne pytanie i liczę na solidną odpowiedź. W sobotę kochałam się z chłopakiem. Z prezerwatywą oczywiście. W poniedziałek czułam lekki ból brzucha, który trwał tak na prawdę do wczoraj, dzisiaj jest już lepiej, chociaż czasami pobolewa. Czy mogę być w ciąży? Test robiłam wczoraj, wyszedł ujemny. Nie wiem czy jest to ból zbliżającej się miesiączki, czy może ze strachu. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
|
|
#148 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: jestem w ciąży czy nie?
Cytat:
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam takie pytanie:
Czy test ciążowy wykonany podczas brania leków antykoncepcyjnych jest wiarygodny? Zwłaszcza pytanie czy może wskazywać błędnie wynik negatywny? Edytowane przez colourful_ Czas edycji: 2009-12-05 o 21:24 |
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

zle sie z tym prosze o rade.

. Gdyby tak było, to byłoby nas dziesięć razy więcej na tej cholernej ziemi niż jest teraz. 

jeżeli ściągał ją w niebezpośrednim kontakcie z tobą to nie masz się co martwić