|
|
#421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
A ja mam kolejne pytanie dotyczące klasy biznes - te 40% to jest odejmowane od CK, czy CH? I jak jest wtedy z punktami? Redukują się jakoś, czy zostaje taka ilość, jak w cenniku?
Pielęgniarka z zawodu. Konsultanka Oriflame z zamiłowania! http://oriflameszczecin.blogspot.com/ Edytowane przez sunek Czas edycji: 2009-12-02 o 19:33 |
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
punkty też niestety mają niższą wartość. cennik produktów, które są objęte biznes klasą znajdziesz w Informacje -> Programy -> Klasa Biznes
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź - a czy to prawda, że te produkty, które chcę mieć -40%, bo akurat w moim przypadku będą dwa, muszę wpisać przy pierwszym zamówieniu z katalogu? Chciałam zamawiać w poniedziałek o 6 rano, a nie będę miała czasu sprawdzać na stronie tego cennika klasy biznes przed pracą. A w tej chwili jest cennik dla tych, co zdobyli 200 pp w k15 ;/
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
Z Biznes Class mozna korzystać przez cały okres trwania katalogu, jeśli w 1 zamówieniu nic nie zamówisz z BC, możesz to zrobić w następnym
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda, ale jeśli wklepiesz zamówienie, w którym będą produkty nieobjęte promocją to właśnie te rzeczy włączy Ci do BK. Tak więc ostrożnie, żeby Ci nie przepadła np. większa zniżka
Jeżeli zaś w poniedziałkowym zamówieniu nie będziesz miała produktów z Biznes Klasy, to ceny zredukują Ci się dopiero przy następnym zamówieniu z produktami objętymi BK
|
#426 |
|
Raczkowanie
|
Ok, jeszcze raz dziękuję
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie musisz sprawdzać w tym specjalnym cenniku. Weź zwykły cennik z katalogu 17 i sprawdź, które produkty nie są w promocji (po prostu mają białe tło ). Odejmij od CH 40% i będziesz znała ich cenę, a wg niej oszacujesz też ilość PP, porównując z produktem o podobnej cenie hurtowej
|
|
#429 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mam pytanie nieco z innej beczki:
Czy w Waszych grupach organizowane są spotkania mikołajkowe lub wigilijne?
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Punkty również zmniejszają się o 40%, więc wystarczy policzyć i zaokrąglić po matematycznemu .W cenniku w excelu można również przefiltrować rzeczy, które nie są w promocji - jest szybciej .
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A 21.12 mamy świąteczne spotkanie regionu
|
|
|
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co ja zamawiałam 1 grudnia, to było moje drugie zamówienie z tego katalogu i dorzuciłam tą wodę z kalendarza i co? To że teraz jak wchodzę w faktury to mam na fakturze ale jest jeszczekorekta do tej faktrury gdzie odjęli mi pp za tą wodę i nie dostanę jej
![]() :conf used:
|
#433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#434 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dzisiejszy kalendarza- maseczka pomarańczowa.
|
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
Co to za jazda z tym kalendarzem adwentowym? Z tego co tu wszyscy piszą to jakaś straszna lipa...
|
#436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a za to były obie faktury do podpisania.
|
|
|
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
My mamy w najbliższy poniedziałek 07.12. spotkanie całego regionu.
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Do każdego katalogu nr 16 była dodana ulotka + informacje o kremie.
Jeżeli złoży się dowolne punktowe zamówienie z katalogu 16 i 17 to otrzymamy za 1zł - ochronny krem do rąk Tender Care. Krem zostanie dodany do zamówienia K17 automatycznie. |
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
punktowane zamówienie to zamówienie powyżej 100PP tak mi się wydaje..
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszą czymś przyciągnąć ludzi, żeby jak najwięcej osób złożyło zamówienia i podniósł się obrót. |
|
|
|
|
#443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozostało tylko zaczekać do poniedziałku, a samo się okaże, czy trzeba było złożyć zamówienie za 100PP, czy mogło być mniejsze. Dzięki za przypomnienie. Jakoś mi to wyleciało z głowy .
|
|
|
|
|
#444 |
|
Rozeznanie
|
Faktycznie lipny ten kalendarz, przekombinowali moim zdaniem
![]() Co do spotkań mikołajkowych i wigilijnych to owszem mamy w poniedziałek miałyśmy nawet andrzejkowe ale to tak raczej tylko te najbliżej współpracujące osoby przychodzą, czyli zespół kluczowy mojej sponsorki i nasze wyjątkowe osoby które współpracują czyli zapisują. Czyli takie kameralne grono raczej. Chociaż mikołajki to niby mają być dla wszystkich, ale pewnie i tak przyjdzie tylko nasza stała ekipa i może pare osób spoza.Dziewczyny, nie macie moze na zbyciu Amber Elixir? Bo jest ciągle w brakach a klientka chciała dla mamy na święta;/ niestety na poniedziałkową dostawę w zeszłym tygodniu sie nie załapałam...
|
#445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy wystarczą 2?
|
|
#446 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#447 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jakby miało to byc tylko dla nas - obecnych konsultatek to nie wkładali by tego do kazdego katalogu. O tym kremie bylo tez w tym "mini katalogu" co wysylali na maile... żeby JUŻ zapraszac nowe ;-) i że dostaną krem poza znizkami i kuferkiem. Moze się mylę ;-) |
|
|
|
|
#448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale byłam przekonana że chodzi o te magiczne 100PP :P---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Chnatalia podobnie jak Ty wydaje mi się to nierealne
Edytowane przez myszka1706 Czas edycji: 2009-12-03 o 19:52 |
||
|
|
|
#449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Krem dostaną WSZYSCY konsultanci (czyli nie jest to oferta dla klientów) jeśli zrobili w 16 i zrobią w 17 JAKIEKOLWIEK zamówienie. Krem będzie dodawany automatycznie. |
|
|
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że już na temat tego kremu była cała długaśna dyskusja co i jak, więc chyba sprawa wyjaśniona, trzeba się tylko cofnąć w temacie, albo poczekać po prostu na poniedziałek
![]() Ja tak trochę z innej beczki: Jak to u Was jest z dostępnością placówek Oriflame dla osób niepełnosprawnych, poruszających się na wózkach inwalidzkich? Czy są podjazdy? Czy placówki są dostosowane architektonicznie? I z ciekawości, czy znacie jakieś konsultantki/konsultantów poruszających się właśnie na wózkach inwalidzkich? Czy widzieliście kiedykolwiek takie osoby w Waszych placówkach?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

punkty też niestety mają niższą wartość. cennik produktów, które są objęte biznes klasą znajdziesz w Informacje -> Programy -> Klasa Biznes 

). Odejmij od CH 40% i będziesz znała ich cenę, a wg niej oszacujesz też ilość PP, porównując z produktem o podobnej cenie hurtowej
.

a za to były obie faktury do podpisania.
.
-> 68 -> 67
-> 64 -> 63
-> 58