|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mikołajki klasowe - prezenty
A ja w tym roku mam wyjątkowy problem bo wylosowałam chłopaka
i zastanawiam się co mu kupić bo niby ma to być do 20 zł ale chyba niewiele można za taką kwotę dostać i jeśli będzie trzeba to oczywiście coś dołożę. lubi gry komputerowe ale jakaś fajna to wydatek rzędu 100 zł więc odpada, słucha dużo muzyki ale to raczej na mp3 więc płyta też chyba nie a ponad to nie znam jego upodobań, co jeszcze, czytać to chyba nie bardzo a filmy też nie wiem jakie, zestaw kosmetyków nie wiem czy ucieszy chłopaka? widziałam takie bajeranckie miniaturki perfumów Calvina Kleina zapakowane do pudełka, kosztowało to coś 80 zł, dla mnie to nie problem ale nie wiem jak on to odbierze, może pomyśli sobie o mnie jak o snobce że kupiłam coś tak drogiego przy limicie 20 zł.
"Zacznij od robienia tego, co obowiązkowe, potem zrób to, co możliwe, a na końcu to, co niemożliwe." ![]() Edytowane przez Lupe Czas edycji: 2009-12-14 o 15:35 |
|
|
|
|
#242 |
|
Przyczajenie
|
Mój brat (ma 16lat) swojemu wylosowanemu koledze kupił piłkę do ręcznej. Taką małą, fajną. To wydatek 15-30zł, a podobno chłopacy je lubią. Pamiętam, że u mnie w klasie chłopacy właśnie takie piłki chcieli na mikołajki. Może ten pomysł którejś z Was się przyda :P
Aaaaa dobrze odbeirane są też właśnie koszulki z fajnymi napisami. Hmm, z tego co jeszcze pamiętam to akuraat u mnie rok temu (klasa maturalna) chłopacy podostawali śmieszne krawaty z napisami. Największa radością cieszył się różwoy krawat z odcisakmi (nadrukowanymi oczywiście) ust ze szminka i napisem I`m HOT. Innymi ciekawymi prezentami były śmieszne czapki i kapelusze. Pamiętam, że kolega dostał taki wysoki czarno-srebrny kapelusz z dredami doczepionymi. Inny kolega czapke-pluszaka ^^ Taka zielona, włochata czapka z twarzą i rękami. Nie wiem jak to jest u Was, ale u mnie wszyscy byli zadowoloeni z takich prezentów, a nasze zdjęcie z wigilii klasowej wygląda przecydnie - bo połowa osób ma właśnie śmieszne rzeczy na sobie, które dostały jako prezent
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo jakiś świąteczny kubeczek, takie nauszniki w kształcie reniferów, bokserki ze świątecznym nadrukiem, śmieszne krawaty ?
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
witam...
ucze sie w ostatniej klasie liceum i co roku wyprawiamy klasowa wigilie i losujemy komu robimy paczki..wylosowalam pania wychowawczynie..i kompletnie nie wiem co jej kupic?! prezent tak do 25 zl... myslalam o kubku ale dostala rok temu...moze macie jakies pomysly?? ja myslalam o kalendarzu takim podrecznym ale ladnym i stylowym...kobieta ma okolo 40...uczy jezyka angielskiego ale pochodzi z ukrainy... chcialam jeszcze dac jej kartke z zyczeniami po ukrainsku aczkolwiek nie wiem czy to dobry pomysl jak myslicie?? z gory dziekuje |
|
|
|
|
#245 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: prezent dla pani...
Może i kalendarz to dobra sprawa, ale jako, że jest nauczycielką pewnie dostanie z jakiegoś wydawnictwa naukowego. Pozatym jeśli używa tego typu rzeczy, to pewnie ma swój ulubiony typ i co roku pewnie kupuje podobny.
Ja bym się nie zdecydowała na taki prezent :P Hmm, a może jakaś bombka ozdobna na stojaku? Może jakiś zestaw świeczek?
|
|
#246 |
|
Marchewkowe_pole
|
Dot.: prezent dla pani...
A ja bym kupila jej drzewko szczescia-z tych wiekszych,ladnie opakowane z wstazeczka i do tego karte z zyczeniami swiatecznymi-taki ladny drobny prezent a cieszy
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- nie musi byc przeciez typowo swiateczny prezent |
|
|
|
|
#247 |
|
Przyczajenie
|
Prezent na Mikołajki w pracy
W tym roku wylosowałam koleżankę (lat 25), która pracuje u nas od niedawna, więc niewiele wiem na temat jej zainteresowań i gustów. Proszę o podpowiedzi co można kupić na taki mikołajkowy prezent, w kwocie max. do 20zł.
Może być coś uniwersalnego, śmiesznego lub przydatnego
|
|
|
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent na Mikołajki w pracy
niewielka ta kwota
![]() może kup jej rękawiczki z dwoma palcami jakies kolorowe
|
|
|
|
|
#249 |
|
Przyczajenie
|
Fakt, kwota nie pozwala na szaleństwo
No myślałam właśnie o rękawiczkach, ale takich bardziej klasycznych skórkopodobnych, np. w czarny kolorze, pasowałyby do wszystkiego. Albo może takie milusie kapcie...?Kurcze, do poniedziałku czasu niewiele, a chciałabym żeby się prezent spodobał.
|
|
|
|
|
#250 |
|
Konto usunięte
|
Oryginalny kubek - śliczne są w empikach. Kolczyki jakieś ręcznie robione - można za 20zł kupić, prezent oryginalny.
|
|
|
|
|
#251 |
|
Przyczajenie
|
Witam, proszę Was o pomoc w pracy robimy sobie prezenty tak za 30zł wylosowałam kolegę Tomasza wiadomo wiem , że zrobię mu zestaw super agenta Tomka
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: prezent dla agenta tomka
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że taka mała suma... Ja bym się ucieszyła z czegoś z biżuterii (kolczyki można tanio dostać), jakiegoś fajnego notatnika, zestawu herbat (ale ja jestem maniaczką), ładnej spinki do włosów, szminki. I dużo jeszcze tego by było
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
Naprawdę świetnym pomysłem byłby jakiś albumik, kalendarzyk ze zdjęciem, np: swojego partnera, mamy, taty. Czyli foto prezent
Jeżeli lubi dobrą kawę, to może kubeczek? Albo bardziej tradycyjnie - kalendarz z jakimś ładnym foto-motywem. Na pewno się spodoba
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Prezenty na mikołajki
Cześć!
Mam problem jak co roku.. ;/Dzisiaj w szkole wylosowałam kolegę i mam mu kupić jakiś prezent max do 20-30zł, a ja nie mam pojęcia co. Powiem że ma 17 lat, jest sympatyczny, wesoły, żartobliwy, wszyscy go lubią w szkole. Prezent musi być taką zabawną, odjechaną rzeczą ^^ a ja nie mam pomysłu.. Pomóżcie mi
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezenty na mikołajki
Przenoszę na forum prezentowe
|
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
ja w tym roku też wylosowałam świetnego, żartobliwego kumpla, którego wszyscy lubią , więc też mam ten problem, ale wymyśliłam fajną koszulkę z żartobliwym napisem i smieszne bokserki.
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Impreza mikołajkowa - co kupić na prezent?
Niedługo biorę udział w imprezie mikołajkowej i niestety nie mam pomysłu na prezent. Zasada jest taka: każdy kupuje coś do 10 zł i ma to być uniwersalne (chłopak/dziewczyna) i najlepiej śmieszne, a potem będzie losowanie. Niestety nie mam pomysłu co kupić
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Impreza mikołajkowa - co kupić na prezent?
10 zł? Cięzko będzie. Takie neutralne to może kubek z jakimś ciekawym napisem, może świeczka?
|
|
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
Może jakąś rzecz z poczuciem humoru?? i batoniki kupię bo lubi^^
Edytowane przez happycardcore Czas edycji: 2009-12-04 o 17:13 |
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie o to chodzi żeby coś wymyślić niedrogim kosztem.
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
Może tradycyjny kalendarz? Lub kubek?
Bardzo fajne i modne stały się fotoprezenty, czyli gadżety ze zdjęciem Moim zdaniem taki kubek, nie dość że przydatny to jeszcze z jakimś zabawnym motywem byłby podarunkiem idealnym wręcz A m0że coś bardziej oryginalnego, czyli poduszka ze zdjęciem klasowym? ![]() Zastanów się
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
może jakieś kajdanki z futerkiem?
są niedrogie i raczej śmieszne
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
kupon totolotka obstawiony na nastepne losowanie
![]() ![]() ![]() a powaznie to pochodz po sklepach typu wszystko za 5 zlotych. bo do 10 ciezko bedzie.... koszulka to ciezko zeby uniwersalna byla, ale moze np fartuch kuchenny w jakis smieszny wzor
|
|
|
#265 |
|
Rozeznanie
|
Kubek to chyba najfajniejszy pomysł za tę cenę.
I przestrzegam przed sklepami "za 5zł". W cenie się zmieścisz ale jakość tragiczna więc lepiej coś małego, taniego ale lepszej jakości. Popatrz na allegro, może wpadniesz na jakiś fajniejszy pomysł. |
|
|
|
|
#266 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Stojaczek na zdjęcie może?
http://www.allegro.pl/item827280658_...alentynki.html To coś takiego, tylko inny zwór, żeby był uniwersalny W sklepach "po 5 zl" bywają różne takie drobiazgi.
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, za dyche to nie poszalejesz. Bardzo trudno jest kupić coś przyzwoitej jakości i śmiesznego w takiej cenie. Jak już się zdecydujesz na zakup prezentu, to daj znać
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
to jest fajne
http://www.allegro.pl/item829151967_...rantowane.html nazwa aukcji conajmnie dziwna, ale ten masażerek jest super można go kupić nie tylko na allegro no i własnie za kwotę do 10zł
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
widze, ze bokserki na Mikołajki to teraz prezent na czasie. Bylam w galerii, i z 7 dziewczyn w kolejce jedyna nie kupywalam majtek
Ale moze dlatego tez, ze bylam o jakies 10 lat starsza od kazdej
|
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
Bokserki mówisz? Hmm czy ja wiem, ale jakoś będzie mi głupio ;/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

i zastanawiam się co mu kupić bo niby ma to być do 20 zł ale chyba niewiele można za taką kwotę dostać i jeśli będzie trzeba to oczywiście coś dołożę. lubi gry komputerowe ale jakaś fajna to wydatek rzędu 100 zł więc odpada, słucha dużo muzyki ale to raczej na mp3 więc płyta też chyba nie a ponad to nie znam jego upodobań, co jeszcze, czytać to chyba nie bardzo a filmy też nie wiem jakie, zestaw kosmetyków nie wiem czy ucieszy chłopaka? widziałam takie bajeranckie miniaturki perfumów Calvina Kleina zapakowane do pudełka, kosztowało to coś 80 zł, dla mnie to nie problem ale nie wiem jak on to odbierze, może pomyśli sobie o mnie jak o snobce że kupiłam coś tak drogiego przy limicie 20 zł.

albo jakiś świąteczny kubeczek, takie nauszniki w kształcie reniferów, bokserki ze świątecznym nadrukiem, śmieszne krawaty ? 

wystarczy Marzena