|
|
#181 |
|
BAN stały
|
Dot.: nasze GRUDNIOWE zakupy
pytalam sie poprostu bo bardzo duze sumki wychodza, ja bym musiala odkladac i odkladac
a jesli chodzi o zamawianie to ciekawilo mnie czy to oplacalne, czy lepiej sie na tym wychodzi czy forumki nie zwracaja uwagi na cene, byle by miec dana rzecz. , bo nie powiem zainteresowalo mnie to
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi się coś bardzo podoba to jestem w stanie zapłacić sporo ![]() ale też nie jest tak że nie mam pewnych granic. Jak mam kupić bluzkę za 200 zł to raczej się nad nią zastanawiam dłużej ![]() a jeżeli chodzi o zamawianie to ja lubię sklepy internetowe zamawiam sporo, a to głównie dlatego że ciuchy sa inne niż te które można dostać u nas w sklepach
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Moje klikniete przed sekunda
![]() Znana H&M - 69 z wysyłka Bluza Japan z panterką - 63 zł Mirell- ten sweterek z motylkami boski!!!
To face the fear but not feel scared Oooh, wild horses I wanna be like you I wanna run with the wild horses Run with the wild horses Edytowane przez AnetaK20 Czas edycji: 2009-12-03 o 16:08 |
|
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetna marynarka!
|
#186 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() chciałabym mieć tyle kasy do wydania na ciuchy a bluzke w paski z zipami z H&M mam i bardzo sobie chwalę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
po prostu cuda Cytat:
|
|
#187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mirell, super udane zakupy!
ten motylkowy sweterek slicznie wyglada na zdjeciach w niemieckim H&M oglądałam go i jak dla mnie był.. okropny w dotyku może te "polskie" są jakoś lepsze jakościowo? bardziej miękkie?![]() bardzo fajna Cytat:
i jeszcze cena swietna ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
kaledonia - b. ladny plaszczyk, co to za sklep?
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
...
Czas na zmiany ![]() Edytowane przez aniulap Czas edycji: 2009-12-20 o 23:21 |
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
zdjęcia mi się nie dodały
Czas na zmiany ![]() Edytowane przez aniulap Czas edycji: 2009-12-20 o 23:21 |
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mirell - super ciuszki Czyżby byly przeceny w H&M ? BYłaś w GB ?
|
|
#192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez ja zamawiam, jaki wzielas rozmiar a jaki nosisz w polskiej rozmiarowce?
`Mój wymiankowy Zapraszam. ODPISUJCIE U MNIE !https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|
|
|
|
#193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczne zakupy !!! ta czerwona torebka dlaczego ja takiej nie umie znaleźć
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#195 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#196 | |||||
|
Zakorzenienie
|
W slupsku jest sklep pod inna nazwa, ktory w swojej ofercie ma wlasnie ciuszki z SP.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ciekawe czemu taki tani Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#197 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa!
![]() Przepraszam, że nie zwracam się bezpośrednio, ale mam jakiś problem z cytowaniem wiadomości i nie wszystkie pojawiają mi się w okienku.. ![]() Niemniej bardzo mi miło, że podobają Wam się moje zakupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja jak zawsze musiałam przepłacić, ale kupowałam go na początku października, kiedy nawet nie przypuszczałam, że będą później o tyle tańsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak już pisałam w wątku o H&M sweterek z motylkami na żywo wygląda prześlicznie! Poza tym zainteresowały mnie te kolczyki z H&M dzieciecego - będę musiała tam zajrzeć przy okazji ![]() Cytat:
![]() Co do pieniędzy to nie będę się wypowiadać, bo ten temat powraca w zasadzie co drugim wątku zakupowym a myślę, że można się domyślić ![]() Ad 2 - jak mi się coś spodoba, to kupuję. Zawsze możesz zamówić z kimś na spółkę/na wątku dotyczącym zbiorowych zamówień z danego sklepu i wówczas koszty wysyłki są minimalne. Cytat:
Cytat:
![]() Co do rozmiaru, to powiem tyle, że rękawy są nieproporcjonalnie wąskie do szerokości bluzki i ogólnie wydaje mi się, że rozmiarówka w tym przypadku wypada troszkę mniejsza Ja mam spory biust dlatego rzeczy, których nie mogę wcześniej zmierzyć, zamawiam o rozmiar większe, żeby mieć pewność, że będą ok, a zawsze łatwiej coś zwęzić ![]() Dla porównania - w H&M noszę górę S/M, w Zarze M, tą bluzkę mam 12 i rękawy są opięte, całość w miarę normalnie. Miałam ją na sobie dopiero raz więc nie zauważyłam, żeby się rozciągała ani nic takiego.. Jest raczej z takiego sztywniejszego materiału
|
|
#198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#199 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A do tego, jak juz pisalam wczesniej, lubie polowac na wszelkie okazje i czesto place mniej (lub duzo mniej) niz bym zaplacila w sklepie. Cena sklepowa, jest to maksymalna kwota, jaka jestem sklonna zaplacic za dana rzecz. Raczej nie kupilabym czegos na aukcji przeplacajac. Zreszta dla kazdego rzeczy sa warte tyle, ile jestesmy sklonni za nie zaplacic Ja lubie zaplacic malo ![]() _________ OT - przyszly dzisiaj moje buty z Aldo. Jak za ta cene to jakos srednia (w kierunku kiepskiej). Jedyny plus jest taki, ze obcas jest dobrze wywazony i mozna sie w nich normalnie poruszac. Teraz mam rok czasu na przemyslenie, czy je zostawic, czy moze oddac... |
|||||
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlaczego rok aż na przemyślenia ![]() ja ogólnie za butami aldo nie przepadam uważam że nie są warte swojej ceny mimo że dużo modeli mi się podoba to jakoś mam opory przed kolejnym zakupem
|
|
#201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Spodenki z cwiekami Atmosphere, allegro, 16 + 9,5 przesylka
szkoda ze atlasowe
|
#203 | |
|
Wtajemniczenie
|
mademoiselle jeanne, Eggnogg- Zaszalałyście dziewczyny! Bardzo, bardzo udane zakupy
.Cytat:
.
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
innocence,
martusienka, eyo, BeeAnn, 6roove, Gonia, evak, gaga87, Paulinaaa_, mademoiselle jeanne, virginia, Eggnogg, KOCHANE, DZIĘKUJĘ WAM PIĘKNIE ZA WSZYSTKIE KOMENTARZE ![]() ![]() ![]() innocence - widziałam też te topy, śliczne są (jeszcze chyba czarne mają ale to juz nie to), mi się kojarzą z sukienkami od Zienia, też o niej myślałam, ale wydała mi się troche za bardzo "koszulkowa", ale coraz bardziej się przekonuję 6roove - nie wiem czy lepsze bo nie miałam porównania z tymi w Niemczech, ale wydaje mi sie że podobne, a dobrze sie nosi, szczególnie ze ja mam tak, ze wszystko co ma wełnę zaraz mnie "gryzie" ![]() Gonia - w GB byłam i jest -20% na część rzeczy w Mango, w Zarze to jedynie dostali tyle towaru ze podobno na magazynie nie mieszczą (tak słyszałam), a w H&M to parę sztuk biżuterii przecenili (stąd pierścionek za 5zł), ale nic szczególnego. A Ta czarna siateczkowa to dzis była w Manhattanie na przecenach (poza tym wiszą te ciuchy co zawsze) ![]() mademoiselle jeanne - mnie te kolczyki na dziecięcym zaskoczyły, akurat szukałam perełek i kulek srebrnych, no i patrzę tam i taka niespodzianka, nie dość że te co chciałam, to jeszcze cały komplet tak tanio Co do zdjecia sweterka na cieke, to wklejałam już w wątku wielbicielek H&M, dlatego nie bedę juz tutaj wklejać, ale jak ktoś chce, to jest u mnie na blogu (adres w podpisie), wiec jakby co to zapraszam tam do zerkniecia ![]()
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję ze będą u mnie jeszcze też na wieszaku wyglądał mi jak podkoszulka ale tylko czarny był
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba ![]() no i cena zachęcająca nic tylko brać
|
#208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rok na przemyslenia, bo mam dokladnie 12 miesiecy na zwrot. Wiec moge sie zastanawiac do woli. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeprzaszam pewnie mi umknęły ![]() butki fajne butów nigdy za wiele ![]() 12 miesięcy na zwrot fajnie ale chyba im się to nie opłaca, bo zimą możesz oddać np buty letnie to chyba tylko w UK takie rzeczy prawda?
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
u nas w Aldo nie ma takich cudów
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

, spróbuję jeszcze później 

Mam nadzieję, że będą dobre 

dlaczego ja takiej nie umie znaleźć

mimo że dużo modeli mi się podoba to jakoś mam opory przed kolejnym zakupem