|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
buuu
Tam jest symulacja pokazująca jak może teraz moja dzidzia wyglądać. Tak sobie ją podglądałam odkąd była fasolką i bardzo się zmieniała Teraz już przypomina noworodka...Tutaj możesz sobie ustawić swoją symulację http://babystrology.com/tickers/
|
#2612 |
|
Zadomowienie
|
kretencja, ja myślę, że bardzo szybko się do tej zmiany przyzwyczaisz
![]() Jestem w domku, już po pracy Szkoda tylko, że mężuś pracuje, ale trudno
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Lindsley super program - boski widok!
Ja właśnie wróciłam z zakupów - obkupiłam się w mandarynki i soczki ![]() Byłam też zobaczyć na efekty grobku Pimpka. Nie wiem jak u Was, ale u mnie straaasznie mroźnooo... pierwszy raz w tym sezonie ubrałam dobrowolnie czapkę w biały dzień, do tego 2 golfy miałam na sobie i telepałam się z zimna! A obiadu dziś nie robię bo nie mam dla kogo TŻ po pracy idzie na piwkowe spotkanie ze studiów (eh pewnie znów będzie On jeden i same laski![]() Także wieczorek w samotności mnie czeka
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-03 o 15:58 |
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiadek zrobiłam już dawno i czekam na Tz-a... Jak Ci się nudzi to pisz...
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
witam witam
ja sobie wypilam kawke i mlody szaleje zawsze tak reaguje jak wypije kawusie chociaz pije raz na dwa tygodnie ![]() mojemu mikolajowi nie udalo sie niestety ukryc co mi na swieta przyniesie ale juz sie nie moge doczekac moze wczesniej juz mi go da skoro wiem co to
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w dniu usg byłam po dwóch kawkach i tak się wszyscy we trójkę dziwiliśmy - ja TŻ i lekarz - czemu Dzidzia taka niezmiernie aktywna? to być może po tych kawkach ![]() Lindsley jak tylko ktoś coś nowego napisze na wątku to zaraz się udzielam, ale tak sama do siebie pisać nie będę
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-03 o 16:15 |
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Kakusia bardzo mi przykro z powodu zwierzaczka, doskonale wiem co przeżywasz, mi jeszcze żal po stracie pieska nie minal
mój piesek leży koło domu, chcę tam kwiatki posadzic, żeby pamiętac o tym miejscuZgadnij wspołczuję relacji z rodzicami i bratem, pamiętaj że musisz teraz dbac przede wszystkim o siebie i starać się nie denerwować Lenka a jak tam z twoim cyklem? przyszła wreszcie @? Ja wrociłam dzisiaj do domku, troszke dobrze zrobił mi ten wyjazd, bo nie zadręczalam sie cały czas. W domu każdy kąt przypomina mi o moim kochanym czworonożnym przyjacielu. Nadal nie mogę uwierzyć że go nie ma... Dzisiaj uslyszałam o tym nożowniku we Wrocku, normalnie szok i weź tu wyjdź z domu... Edytowane przez gabisun Czas edycji: 2009-12-03 o 16:21 |
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyny plus, że teraz mogę Go odwiedzać codziennie kiedy tylko chcę, bo mam do tego miejsca 3min. Też za Nim tęsknie i nie umiem schować pustej klatki - stoi cały czas koło biurka... Nie opowiadajcie tu o strasznych napadach/wypadkach, bo za niedługo to ja w ogóle nie będę z domu wychodzić... |
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozpycha sie i p oslodkim tez strasznie aktywny jest ale to nawet lekarz mi mowil ze po kawie i slodkim dzidzia moze szalec
|
|
|
|
|
#2620 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I trwała bardzo krótko A pojutrze biorę ostatnią tabletkę clo Dziękuję że pytasz A o co chodzi z tym nożownikiem??
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślałam o prezencie dla maluszka na święta, chciałam pozytywkę kupić ale w necie znalazłam Muzykę Bobasa... Słucham sobie teraz... Taka uspokajająca... Jak ktoś chce to mogę na PW wysłać link gdzie można sobie posłuchać i nie tylko... Ja dziś jestem chyba nie do życia... To przez nie przespaną noc... I śnił mi się właśnie nożownik.. A co tam się we Wrocławiu stało?
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
lindsley ekspres do kawy Dolce Gusto bo jestem smakoszem kawy,cappuciono itp.
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ostatnie 3tyg miał strasznie dużo pracy i zostawał po godzinach...)W związku z tym strasznie tęskni mi się za Nim i to codziennie. Nie lubię być sama w domku Ja za pół godzinki siadam przed tv, soczek, mandarynki i pod kocyk ![]() Lindsley oczywiście, że ja poproszę na priv linka to Ty tymbardziej nie dociekaj i nie czytaj o jakiś nożownikach i złych historiach! W ciąży nie wolno się stresować, bo jest się bardziej uwrażliwionym na takie rzeczy!
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-03 o 16:57 |
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
auuuuu jak mnie brzuszek zabolał... paskudny dziś dzień ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- I co będziesz oglądać? Bo ja nie mam pomysłu na wieczór poza zmywaniem naczyń... Tz poszedł do brata a ja nie mam dziś siły i ochoty... Ich mały jest fajny ale jego krzyki i marudzenie czasem jest wykańczające...---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Poszło
|
|
#2625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo wtedy tęskniłam :/
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba najgorsze - mijać się ![]() Lindsley - będę oglądać Klan a potem Brzydulę ![]() Wyobrażam sobie taką sytuację bo ja też - jak bardzo lubię dzieci to jak czasem mam gorszy dzień i widzę marudzące dziecko szwagra miałabym ochotę sama Mu przemówić do rozsądku albo klapsa dać ![]() Dziękuję za linka! Heh niezła ta muzyczka jeśli tylko moje dzieciatko miałoby przy tym usypiać to mogłabym to codziennie puszczać
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-03 o 17:20 |
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
A z tym nożownikiem to tak dla spokoju napiszę tylko, że został złapany, a jak ktoś chce wiedzieć więcej to na pewno gdzieś w necie jest opisane. nie napisze bo mnie kakusia zbije
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
nie zbije bo net Nas dzieli
ale nie przeczytam także pisz pisz Dziewczynom |
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
I gdzie wszystkie wywiało
Buuu... Sama zostałam![]() ![]()
|
#2631 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem, ale tak ciagle przelotem, boo nie mogę przy kompie wysiedzieć
![]() Plan z bratem działa! Z rodzicami hmmm zobacze, jak skonczą działać u brata w chacie, bo tym są zajęci.. ![]() kakusiu przeczuwałam synka, ale jeszcze miałam ciut nadziei na córeczkę spoko Juz obmyśliłam przyszły plan rozwojowy dla synka ![]() J się ucieszył choć strzelał , że będzie dziewczynka ![]() Lindsley ja poprosze melodyjki dla bobaska
|||||||||||||||||||||
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak wygląda ten plan rozwojowy dla Twojego małego mężczyzny? ![]() Czemu nie możesz przy kompie wysiedzieć?? Dobrze, że choć z bratem plan działa ![]() ja Ci powiem sama co chwilkę zaglądam i nie widzę nowych postów ![]() Ja sobie pooglądałam seriale i usnęło mi się pod kocykiem. Na szczęście TŻ już wyjeżdża także ok 21:20 będzie w domku Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-03 o 20:05 |
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PW poszło ![]() Sama do siebie mam pisać?? A tej muzuki bobasa można też na chomiku posłuchać jak ktoś ma konto
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem
oglądałam zmierzch, ale książka 1000 razy lepsza od filmu, film jakiś taki bez emocji myslałam, że to taki temat bardziej dla nastolatek, ale ksiązkę przeczytalam jednym tchem muszę przyznać. Może mam po prostu coś z nastolatki? ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- AAAA...Kakusia właśnie zerknełam na twój ślubny suwaczek i zobaczyłam, że masz taką samą datę ślubu jak ja |
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Kakusia smaruje brzuch i piersi Galenic - Elancyl, a biodra,uda i pupa Pharmaceris - Foliacti
Zelazo lepiej sie wchlania z wit.C dlatego kazala ci popijac herba z cytryna Oczywiscie, ze dzidzia szaleje po kawie - w koncu to kofeina. Ile ty tej kawy pijesz, skoro na wizycie bylas po 2 wiesz o tym, ze nie wolno.... 1 slabiutka dziennie to jest max !!Elcia po batoniku aktywna, bo glukoza ![]() Zgadnij ![]() Gabisun mi sie tez ksiazka podobala, ale film to totalna porazka
|
|
|
|
#2636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe nie, ale do mnie możesz ![]() Cytat:
właśnie kminię kiedy zażyć tą trzecią ![]() Co do kawy proszę nie krzyczeć na mnie, piję jedną dziennie, ale czasem jak mam gorszy dzień to wypijam drugą A moja kawa jest naprawdę słaba - 1/3 kubka to kawa z 1łyżeczki a reszta to mleko Czemu musisz mieć CC ?
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-03 o 20:30 |
||
|
|
|
#2637 |
|
Rozeznanie
|
Jestem szczęśliwa.. właśnie wróciłam od ginekologa z USG... i widać było pęcherzyk "właściwej wielkości względem wieku ciąży" - potwierdzone 4tyg i 5dni... kropeczki nie udało się zobaczyć bo jeszcze za mała... gin powiedział żeby skontrolować za 2-3 tygodnie
[czyli akurat będę miała wizytę na NFZ]
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
ależ proszę bardzo - jestem!
Ja też miałam się trochę pouczyć a raczej przysiąść nad planem, ale zero chęci. Najadłam się o 17:30 i męczy mnie zgaga. Do tego czuje się taka taka hmmm obijająca się o każdą napotkaną ścianę ![]() Gratulację ponowne Mlm
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

jakiś błąd na stronie... a co tam jest?
Teraz już przypomina noworodka...

mój piesek leży koło domu, chcę tam kwiatki posadzic, żeby pamiętac o tym miejscu

Buuu... Sama zostałam

co chwilkę zaglądam i nie widzę nowych postów