![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
buuu
Tam jest symulacja pokazująca jak może teraz moja dzidzia wyglądać. Tak sobie ją podglądałam odkąd była fasolką i bardzo się zmieniała ![]() Tutaj możesz sobie ustawić swoją symulację http://babystrology.com/tickers/
#2612 |
Zadomowienie
|
kretencja, ja myślę, że bardzo szybko się do tej zmiany przyzwyczaisz
![]() Jestem w domku, już po pracy ![]() ![]() ![]()
#2613 |
Zakorzenienie
|
Lindsley super program - boski widok!
![]() Ja właśnie wróciłam z zakupów - obkupiłam się w mandarynki i soczki ![]() Byłam też zobaczyć na efekty grobku Pimpka. Nie wiem jak u Was, ale u mnie straaasznie mroźnooo... pierwszy raz w tym sezonie ubrałam dobrowolnie czapkę w biały dzień, do tego 2 golfy miałam na sobie i telepałam się z zimna! A obiadu dziś nie robię bo nie mam dla kogo ![]() ![]() ![]() Także wieczorek w samotności mnie czeka ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-03 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiadek zrobiłam już dawno i czekam na Tz-a... Jak Ci się nudzi to pisz... ![]()
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
witam witam
![]() ja sobie wypilam kawke i mlody szaleje ![]() ![]() ![]() mojemu mikolajowi nie udalo sie niestety ukryc co mi na swieta przyniesie ale juz sie nie moge doczekac moze wczesniej juz mi go da skoro wiem co to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w dniu usg byłam po dwóch kawkach i tak się wszyscy we trójkę dziwiliśmy - ja TŻ i lekarz - czemu Dzidzia taka niezmiernie aktywna? ![]() ![]() Lindsley jak tylko ktoś coś nowego napisze na wątku to zaraz się udzielam, ale tak sama do siebie pisać nie będę ![]() ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-03 o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Kakusia bardzo mi przykro z powodu zwierzaczka, doskonale wiem co przeżywasz, mi jeszcze żal po stracie pieska nie minal
![]() ![]() Zgadnij wspołczuję relacji z rodzicami i bratem, pamiętaj że musisz teraz dbac przede wszystkim o siebie i starać się nie denerwować ![]() Lenka a jak tam z twoim cyklem? przyszła wreszcie @? Ja wrociłam dzisiaj do domku, troszke dobrze zrobił mi ten wyjazd, bo nie zadręczalam sie cały czas. W domu każdy kąt przypomina mi o moim kochanym czworonożnym przyjacielu. Nadal nie mogę uwierzyć że go nie ma... Dzisiaj uslyszałam o tym nożowniku we Wrocku, normalnie szok i weź tu wyjdź z domu... Edytowane przez gabisun Czas edycji: 2009-12-03 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedyny plus, że teraz mogę Go odwiedzać codziennie kiedy tylko chcę, bo mam do tego miejsca 3min. Też za Nim tęsknie i nie umiem schować pustej klatki - stoi cały czas koło biurka... Nie opowiadajcie tu o strasznych napadach/wypadkach, bo za niedługo to ja w ogóle nie będę z domu wychodzić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A o co chodzi z tym nożownikiem??
![]() |
#2621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślałam o prezencie dla maluszka na święta, chciałam pozytywkę kupić ale w necie znalazłam Muzykę Bobasa... Słucham sobie teraz... Taka uspokajająca... Jak ktoś chce to mogę na PW wysłać link gdzie można sobie posłuchać i nie tylko... Ja dziś jestem chyba nie do życia... To przez nie przespaną noc... I śnił mi się właśnie nożownik.. A co tam się we Wrocławiu stało?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
lindsley ekspres do kawy Dolce Gusto bo jestem smakoszem kawy,cappuciono itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W związku z tym strasznie tęskni mi się za Nim i to codziennie. Nie lubię być sama w domku ![]() Ja za pół godzinki siadam przed tv, soczek, mandarynki i pod kocyk ![]() Lindsley oczywiście, że ja poproszę na priv linka ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-03 o 15:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
auuuuu jak mnie brzuszek zabolał... paskudny dziś dzień ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- I co będziesz oglądać? Bo ja nie mam pomysłu na wieczór poza zmywaniem naczyń... ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Poszło ![]()
![]() |
#2625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lindsley - będę oglądać Klan a potem Brzydulę ![]() Wyobrażam sobie taką sytuację bo ja też - jak bardzo lubię dzieci to jak czasem mam gorszy dzień i widzę marudzące dziecko szwagra miałabym ochotę sama Mu przemówić do rozsądku albo klapsa dać ![]() Dziękuję za linka! Heh niezła ta muzyczka ![]() ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-03 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
A z tym nożownikiem to tak dla spokoju napiszę tylko, że został złapany, a jak ktoś chce wiedzieć więcej to na pewno gdzieś w necie jest opisane. nie napisze bo mnie kakusia zbije
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
nie zbije bo net Nas dzieli
![]() ale nie przeczytam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
I gdzie wszystkie wywiało
![]() ![]() ![]() ![]()
#2631 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Jestem, ale tak ciagle przelotem, boo nie mogę przy kompie wysiedzieć
![]() Plan z bratem działa! Z rodzicami hmmm zobacze, jak skonczą działać u brata w chacie, bo tym są zajęci.. ![]() kakusiu przeczuwałam synka, ale jeszcze miałam ciut nadziei na córeczkę ![]() ![]() ![]() J się ucieszył ![]() ![]() Lindsley ja poprosze melodyjki dla bobaska ![]()
![]() |
#2632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak wygląda ten plan rozwojowy dla Twojego małego mężczyzny? ![]() Czemu nie możesz przy kompie wysiedzieć?? Dobrze, że choć z bratem plan działa ![]() ![]() ja Ci powiem sama ![]() ![]() Ja sobie pooglądałam seriale i usnęło mi się pod kocykiem. Na szczęście TŻ już wyjeżdża także ok 21:20 będzie w domku ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-03 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PW poszło ![]() Sama do siebie mam pisać?? A tej muzuki bobasa można też na chomiku posłuchać jak ktoś ma konto ![]()
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
ja jestem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- AAAA...Kakusia właśnie zerknełam na twój ślubny suwaczek i zobaczyłam, że masz taką samą datę ślubu jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
Kakusia smaruje brzuch i piersi Galenic - Elancyl, a biodra,uda i pupa Pharmaceris - Foliacti
Zelazo lepiej sie wchlania z wit.C dlatego kazala ci popijac herba z cytryna ![]() Oczywiscie, ze dzidzia szaleje po kawie - w koncu to kofeina. Ile ty tej kawy pijesz, skoro na wizycie bylas po 2 ![]() Elcia po batoniku aktywna, bo glukoza ![]() Zgadnij ![]() Gabisun mi sie tez ksiazka podobala, ale film to totalna porazka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe nie, ale do mnie możesz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do kawy proszę nie krzyczeć na mnie, piję jedną dziennie, ale czasem jak mam gorszy dzień to wypijam drugą ![]() A moja kawa jest naprawdę słaba - 1/3 kubka to kawa z 1łyżeczki a reszta to mleko ![]() Czemu musisz mieć CC ? ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-03 o 19:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Rozeznanie
|
Jestem szczęśliwa.. właśnie wróciłam od ginekologa z USG... i widać było pęcherzyk "właściwej wielkości względem wieku ciąży" - potwierdzone 4tyg i 5dni... kropeczki nie udało się zobaczyć bo jeszcze za mała... gin powiedział żeby skontrolować za 2-3 tygodnie
![]()
#2639 |
Zakorzenienie
|
ależ proszę bardzo - jestem!
![]() Ja też miałam się trochę pouczyć a raczej przysiąść nad planem, ale zero chęci. Najadłam się o 17:30 i męczy mnie zgaga. Do tego czuje się taka taka hmmm obijająca się o każdą napotkaną ścianę ![]() Gratulację ponowne Mlm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.