|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Już się nie mogę doczekac poniedziałku
W poniedziałki, wtorki środy będe padnięta, bo od 8-16 praca, a od 16-19 kurs ![]() Chodza za mną te kuleczki Ingrid
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
aaa zapomnialam...
byłamw Rossmannie... kupiłam tonik Soraya na kod za 6.89 i wode mineralna i nic wiecej
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Też dziś zajrzałam do Rossmana
![]() Kupiłam tylko szczoteczkę do zębów, grzebień i żel aloesowy Paloma
|
|
#1924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej kakaowo niż czekoladowo, niemniej pysznie Kosztowało 16,99zł, a obfocę po powrocie z jogi Cytat:
Zadziałałam na swoją zgubę, ale te śliczności ze stronek zakupowych tak kusiły Potem samo poleciało... Cytat:
Widziałam go ostatnio w Lidlu W ogóle pełno było i Ciena i Suhedy w ofercie z pomysłami na prezenty do buta ![]() Hosenko, widzę, że apetyt rośnie w miarę poprawy perspektyw finansowych Po co Ci tyle kulek? Twarz masz tylko 1 |
|||
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny!!! widzialam sie dzisiaj z moja kolezanka no i sprezentowalam jej balsam ten avonowy..bardzo sie ucieszyla
a ja mam o jeden mniej ![]() po raz 1 widzialam dzisiaj kosmetyki essence ale nic nie kupilam! Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-12-03 o 17:40 |
|
|
|
#1926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A masz porównanie np. do czekoladowego masła Farmony albo masełka kakaowego Ziaji? ![]() Cytat:
![]() Meteorytów raczej i tak nie kupię, chyba, że z kimś na pół, albo jakas odsypkę.
|
|
#1927 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie powiem, strasznie mnie kusi mały teścik ![]()
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Witam znad wieczornej herbatki
![]() Zobaczymy, jak będzie się prezentowało nawilżenie skóry po masełku rano, ale na razie jestem przyjemnie zaskoczona. Jeżeli taka jest większość masełek, to ja już nie chcę balsamów No i mam dylemat - dokupić sobie drugie - oliwkowe, czy capnąć jednak to z Avonu (balsamy zostawiłabym sobie do zużycia latem )
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Wybijcie mi z głowy kolejne masełko
To aż 400ml , a straszliwie mnie kusi oliwkowe, tym bardziej, że w sklepie widziałam 2 dni temu tylko 7 opakowań (czekoladowe były jedynie 3 ). Mam dziką ochotę grzać do Lidla rano przed pracą sprawdzić, czy jeszcze tam leżą |
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po drugie napewno bedziesz miala po zakupie straszne wyrzuty sumienia... ja zuyzyjesz te 400 ml to w nagrode kupis sobie drugie...
|
|
#1935 |
|
Konto usunięte
|
Odpuść, gani. Na rynku kosmetycznym jest wiele innych maseł. Kupisz sobie kolejne, gdy zużyjesz to, które masz
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Zachęcająco piszesz o tym masełku. Ja wolę masełka od balsamów, bo przeważnie lepiej sobie radzą z suchą skórą.
Poużywaj najpierw tego - może tylko pierwsze wrażenie jest pozytywne, a później nie będziesz zadowolona?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-03 o 22:03 |
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Macie rację, kochane, dzięki
Obiecuję solennie nie jechać rano do sklepu |
|
|
|
#1938 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, zużyłam próbkę micela Effaclar LRP 15 ml
![]() przejrzałam nową gazetkę Rossmana, teraz w nim jest promocja na duże odżywki Herbal, kusi mnie ta niebieska poza tym nie ma nic ciekawego
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane po dłuższej nieobecności
Dopiero się zaczął grudzień, a u mnie już trochę na koncie zuzyciowym: 1. Superskoncentrowane serum do biustu 'Total Push Up' Slim Extreme 3D Spa, Eveline (200 ml) 2. Mineral Concealer Multitasking, Everyday Minerals (1 ml) 3. Oliwka dla dzieci Huile Douceur Hamamelis, Yves Rocher (200 ml) 4. Krem na noc Young Medical, Mincer (próbka 2 ml) 5. Krem półtłusty na dzień i na noc przeciwzmarszczkowy z filtrem UVA/UVB Collagen Ochrona DNA, Mincer (próbka 1 ml) 6. Dotleniający krem półtłusty odmładzający Retinol, Mincer (próbka 2 ml) Na dniach skończę też balsam antycell Soraya (400 ml) Hosenko gratuluję tej pracy ! Yovi witaj Widzę, że rozgorzała dyskusja o kuleczkach Ingrid Jestem ich wielką fanką, o czym już pisałam. Zaraz znajdę tego posta, jak nie pamiętacie
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjoo nie przejmuj sie,ja nie czulam sie namowiona przez ciebie na ten krem.zuzyje do szyi i dekoltu.nie wioem tylko czym teraz sie smarowac bo żelu HA nie mam.moze sprobuje tego effeklara jeszcze,ale po jakim czasie ten wysyp ustaje?nie chce sobie dodatkowo pogarszac cery
|
#1941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yovitka, a można gdześ obejrzeć Twoje mega-zbiory? ![]() Cytat:
Otwierają u mnie dużą samoobsługową aptekę A w ogóle to spodobalo mi się to odwykowanie, teraz musze trochę przyoszczędzic, tym bardziej że mam w planach zakupowych- 1. Prezent dla chrześnicy 2. Soczewki +płyny 3. Dobry biustonosz, najlepiej czarny i biały 4. Dobre jeansy- pewnie moje ukochane Lee 5. Może jakies bluzeczki z długim rękawem, bo nie mam za bardzo. także kosmetyki zejdą na dalszy plan. aczkolwiek nie mogę nic nie kupować, bo bym zwariowała!
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Pojawiła się wizja wypłaty i zaczynasz szaleć.
Ten miesiąc super się dla mnie zaczyna, codziennie jakieś zużycie. ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Niestety skusiłam się też na Świat Kobiety z balsamem Luksja i miniaturką jakiegoś Matrixa.
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz cos moze o tych perfumach? czy ladne?
no niestety nie bo chyba nie jestem w stanie ich zebrac i sfotografowac ![]() no ale... hmmm mam dzis wiecej czasu... sprobuje nie wiem tak do konca na co sie porywam ale zaczynam robic spis moich kosmetykow... zrobie tez zdjecia... oj bedzie tego duzo....
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2009-12-04 o 10:13 |
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na razie odlewkę, może kiedys sprawie sobie całą buteleczkę
Mi się bardzo podobają, są takie trochę cierpkie, zapach ładnie się rozwija i jest taki inny. No i długotrwałe ![]() W takim razie czekamy na opisy i zdjęcia Ja też zrobiłam listę, zdjęcia kiedyś wklejałam. Potem frajdę sprawia wykreślanie zużytych kosmetyków z listy (dopisywanie nowych też )
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
ok pokaze wam moje zapasy
no jest tak jak mowilam ze nie jestem w stanie pokazac wam wszystkiego.... doszłam do wniosku ze naleza mi sie porzadne baty Pielęgnacja ciała (balsamy, oliwki, spraye, inne) v Lirene – balsam energetyzujący v Lirene – balsam brązująco-ujędrniający v Avon – Skin So Soft – ujędrniający balsam z pasażerem v Avon – Skin So Soft – chłodząco-nawilżający żel do ciała v Avon – Skin So Soft – perłowe serum do ciała v Avon – Skin So Soft – jedwabisty olejek do ciała v Avon Naturals – balsam do ciała jabłko i wiciokrzew v Avon Naturals – jogurtowy nawilżajmy balsam do ciała czereśnia i gałka muszkatołowa v Oriflame – balsam do ciała waniliowy Pop Glam v Oriflame – balsam ujędrniający v Oriflame – balsam after hours v Oriflame – balsam do ciała v Oriflame – milk&honey – balsam v Oriflame – milk&honey – krem do rąk i ciała v Beautiful Body – wyszczuplający antycellulitowy balsam do ciała v Fruttini Sorbet – balsam do ciała v Bielenia – balsam do ciała miód i sosna v Bielenia – balsam do ciała Piżmo i jaśmin v Soraya – mleczko do ciała intensywne ujędrnienie v Dove – ujędrniający balsam do ciała Żele pod prysznic i peelingi do ciała v Avon Senses – lagoon v Avon Senses – lazy daze v Avon Senses – so free v Avon Senses –cardin v Avon Senses – romantic kiss v Avon Senses – lagoon (scrub) v Avon Naturals – jogurtowy nawilżający żel pod prysznic wanilia i mleczko sojowe v Avon Naturals – regenerujący żel pod prysznic czereśnia i gałka muszkatołowa v Avon Naturals - żel do ciała jabłko i wiciokrzew v Avon – Skin So Soft – odświeżający żel pod prysznic v Oriflame Discover – Borneo v Oriflame Discover – Scandynavia v Oriflame Discover – Scandynavia (mydło w płynie) v Oriflame Discovery – Phuket (scrub) v Kamill – miętowa czekolada i masło kakaowe v Kamill –czekolada i mleczko kokosowe v Arko – żel truskawka i jogurt v Fa – mydło w piance v Oriflame – milk&honey –mydło w płynie v Oriflame – milk&honey – żel do kąpieli i pod prysznic v Oriflame – milk&honey – mydełko v Joanna – mydło w plynie – soczysta malina v Joanna – peeling do ciała – soczysta malina v Joanna – mydło w płynie – rajskie jabłuszko
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
cd
![]() Pielęgnacja twarzy (żele, toniki, kremy, peelingi, maseczki, demakijaż inne) v Garnier – krem nawilżający v Garnier – krem podstawa pielęgnacji v Garnier – krem ultra świeżość v Avon Solutions - krem źródło energii v Ziaja – krem bionawilżający v Ava – krem z ekstraktem z zielonej herbaty v Bielenia - krem normalizujący v Belenda – tonik ogórek&limonka v Perfecta – płyn micelarny v Clean&clear – chłodzący tonik v Clean&clear – żel myjący przeciw błyszczeniu v Soraya – tonik witaminowo-mineralny (x2) v Synergen – tonik do cery wrażliwej (x2) v Loreal – mleczko oczyszczające v Ziaja – dwufazowy płyn do demakijażu oczu v Olay – odświeżający żel do mycia twarzy v Olay – odświeżający tonik do mycia twarzy v Joanna Naturia – żel do mycia twarzy gruszka v Bielenia – żel do mycia twarzy dodający blasku v Cleanic – kremowa emulsja do demakijazu v Celia- tonik kolagen + nagietek v Garnier – Czysta skóra activ żel v Garnier – czysta skóra 3w1 v Avon – Clearaskin żel z mikrodrobinkami v Avon naurals maseczka truskawka v Avon naurals – schab miod i olejek migdałowy v Avon nawilzajaco chłodzący zel do twarzy v Rial de lopp – serum do twarzy v Krem do twarzy i ciala czekolada v Lilliputz – krem do twarzy i ciala v Avon Solutions – krem opalający do twarzy Pielęgnacja włosów v Avon Naturals –szampon z odżywka truskawka i guarana v Avon Naturals –szampon z odżywka słonecznik i morela v Avon Naturals –szampon z odżywka mango i imbir v Avon Naturals –szampon migdał i awokado v Avon Naturals –balsam do włosów migdał i awokado v Avon – dotleniająca kuracja do skóry głowy v Nivea – odżywka na noc Intensywna Regeneracja v Pantene – wosk w piance Podkreślone cieniowanie v Oriflame – odżywka spray Volume BOOT v Nivea – lakier Diamond Gloss v Dove Therapy – mgiełka do włosów v Syoss – szampon Repair Therapy v Syoss – balsam Repair Therapy v Garnier Fructis – szampon wzmacniający v Garnier Fructis – ekspresowa odżywka v Oriflame Summer Solutions – szampon v Oriflame Summer Solutions – spray v Bielenia – żel – błyskacz v Avon – serum wygładzająco-nawilzające v Natura Silk jedwab v Schwarzkopf – lation wygładzający v Joanna – szampon – soczysta malina v Joanna – maseczka do włosów – soczysta malina
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Yovi jak się zbliżysz chociażby do drogerii to dostaniesz baty! I nie waż się mówić że czegoś innego potrzebujesz, bo w Twoich ZAPASACH jest WSZYSTKO!
|
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
mialam taka sama mine... chyba nie zdawalam sobie sprawy z tego ile tego jest
Cytat:
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
Kupiłam te kulki ... 2 odcienie, bo nie mogłm się zdecydować Wymieszam je sobie, dlatego w liczniku ujęłam jako 1 kosmetyk ![]() Czytałam zachwyty nt. kulek yyy nie pamietam jakich Jak sobie przypomne to napiszę ![]() Nie da się ukryc ![]() Meteoryty mi się bardzo podobają ale i tak są poza zasięgiem mojego portfela. W tamtym roku skusiłam się na Beige Chick w promocji -30% w Sephorze. Cena 200 zł na Allegro jest zbyt wysoka dla mnie, chyba, że pojawiłyby się jakieś dodatkowe fundusze - w sumie to będe miała prawie tyle odsetek z lokaty która kończy mi się w grudniu, więc może pójdzie na imperiale Nie wiem, nie wiem, jeszcze chętniej kupiłabym z kimś na pół.Yovitko: Zaraz ogladnę dokładnie zdjęcia, tylko zrobię kawe ![]() Kupiłam tez lakier ciemnoszary z drobinkami Mollon - ciekawe, czy to "to" czego szukałam ![]() Żeby nie było że tylko kupuję - zużyłam krem aloesowy Hean - kupiłam go w październiku, ale szybko poszedł, bo używałam do nóg i stóp (do twarzy zdecydowanie za słaby)
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

Bardziej kakaowo niż czekoladowo, niemniej pysznie
Zadziałałam na swoją zgubę, ale te śliczności ze stronek zakupowych tak kusiły
. Mina i śmiech TŻ - bezcenne 
Po co Ci tyle kulek? Twarz masz tylko 1 

Ale nie powiem, strasznie mnie kusi mały teścik 

a po drugie napewno bedziesz miala po zakupie straszne wyrzuty sumienia... ja zuyzyjesz te 400 ml to w nagrode kupis sobie drugie...