|
|
#4711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
![]() ![]() http://www.fotka.pl/albumy/xxslodzia...259855467#foto http://www.fotka.pl/albumy/xxslodzia...259862358#foto
|
|
#4712 |
|
Zadomowienie
|
Zalozylam blogspota.
Jak chcecie link to piszcie tu albo na PM a Wam wyśle
|
|
|
|
#4713 |
|
Wtajemniczenie
|
miucci mogłabyś mi powiedzieć gdzie w Krk mam szukać fajnych sukienek na studniówkę/?:P
|
|
|
|
#4714 |
|
Zadomowienie
|
a ja jakąś godzine jadłam przepyszną fantazję z kurczaczkiem
![]() ii kupiłam śliczne szare dżinsy <3
|
|
#4715 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak byłam mała każdemu mówiłam, że nazywam się Agnieszka, Kasia itp ;p wiecie.. małe dziecko wstydzi się swojej odmienności Teraz nie ukrywam, że jestem dumna z mojego imienia :PCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
sorki ale ja taka nie dzisiejsza jestem hehehe---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- AAAAAAAA własnie miałam się pytac.... czy używa którąs z Was "kamuflażu" do makijażu??? Najbardziej interesują mnie te z ARTDECO ![]() ![]()
|
|||||
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poszła mi w tyłeczek ![]() Tak ,tak rurki. Całe takie średnio szare z jaśniejszymi wytarciami ,ale takie leciutkie te przetarcia. Ja je kupiłam tylko dlatego ,że niebieskich zwykłych nie było rozmiaru akurat tych które mi się podobały ,ale i tak jestem zadowolona. Tylko nie wiem jaki kolor góry do nich nosić :p
|
|
|
#4718 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:rolley es:Cytat:
bo pani w podstawowce mnie skrzywdzila w 1 klasie- jak sie przedstawialismy i powiedzialam jak mam na imie to ta stwierdzila ze to niemozliwe bo nie ma takiego imienia, bynajmniej ona nie zna![]() zapamietalam sobie to bardzo![]() a teraz mi to odpowiada bo i w podstawowce i w gimnazjum i liceum bylam jedyna na cala szkole i wszyscy wiedzieli o kogo chodzi , na studiach to samoEdytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-12-03 o 20:13 |
||
|
|
|
#4719 |
|
Zadomowienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15649369]Eloska ja też uważam, że w ciemnych lepiej.
Ja jestem zdania, że słodziaczkowi z Krakowa coś nie wyszło. [/QUOTE]Też miałam być Sonia . i jeszcze Tola.
|
#4720 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4721 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od kiedy dowiedziałam się ,że razem z nazwiskiem tworzę polski unikat polubiłam jeszcze bardziej
|
|
|
#4722 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem ile kosztowały, bo w tym sklepie z cenami róznie, ale byłam wczoraj w Peek&Clopenburg w Bonarce (W Galerii Krakowskiej też jest) i tam powiem, że spodobało mi sie sporo sukienek, chętnie sama bym takie założyła na studniówkę. Poza tym myślę, że ogólnie warto szukać w Galeriach. Solar, nasza polska firma ma piękne ubrania, ja kiedyś kupiłam super sukienkę, teraz przed Sylwestrem, więc napewno coś będzie.---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Jak sobie coś przypomnę jeszcze to napiszę. Krakowskie ulice niedaleko od centrum potrafią kryć tez niepozorne sklepiki ze ślicznymi sukienkami. Trzeba szukać. A kiedy będziesz w Krk?
|
|
|
|
|
#4723 |
|
Rozeznanie
|
ja ma na imie Kasia. jesli kogos to interesuje heh
![]() a strasznie podobaja mi sie takie nietypowe imiona. Róża pieknie jesli chodzi o ta laske z fotki. to straszna jest ale na jednym zdjeciu ma bardzo ladna kolezanke.. chcialabym miec takie wlosy http://www.fotka.pl/albumy/xxslodzia...259862358#foto |
|
|
|
#4724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.fotka.pl/albumy/xxslodzia...259819636#foto |
|
|
|
|
#4725 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4727 |
|
Zadomowienie
|
wedlug mnie styl ma tragiczny ta dziewczyna, wogole nie umie polaczyc ze soba rzeczy np
http://www.fotka.pl/albumy/xxslodzia...259859718#foto nie ma to jak zalozyc krotkie spodenki i ponczochy choc pare ale tylko pare ciuchow bym wybrala i inaczej polaczyla, np ta spodniczkehttp://www.fotka.pl/albumy/xxslodzia...259855059#foto ale z tego co zauwazylam one wszystkie taki maja syl :rolleyes :http://www.fotka.pl/albumy/xxslodzia...259862348#foto nie ma to jak koronkowe kozaczki
Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-12-03 o 21:06 |
|
|
|
#4728 |
|
Zadomowienie
|
ehz.. Luiza
miło mi ale, że się wstydzę imienia przedstawiam się zawsze drugim
|
#4729 |
|
Rozeznanie
|
Luiza jak dla mnie to sliczne imię
|
|
|
|
#4730 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15652346]Ja nigdzie nie chodziłam za sukienkami na studniówkę. Wiem ,że dużo dziewczyn jeździ na tandetę (CHT), ale moim zdaniem to średni pomysł, chyba, że się chce mieć błyszcząca bardzo i balową suknię.
Nie wiem ile kosztowały, bo w tym sklepie z cenami róznie, ale byłam wczoraj w Peek&Clopenburg w Bonarce (W Galerii Krakowskiej też jest) i tam powiem, że spodobało mi sie sporo sukienek, chętnie sama bym takie założyła na studniówkę. Poza tym myślę, że ogólnie warto szukać w Galeriach. Solar, nasza polska firma ma piękne ubrania, ja kiedyś kupiłam super sukienkę, teraz przed Sylwestrem, więc napewno coś będzie.---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Jak sobie coś przypomnę jeszcze to napiszę. Krakowskie ulice niedaleko od centrum potrafią kryć tez niepozorne sklepiki ze ślicznymi sukienkami. Trzeba szukać. A kiedy będziesz w Krk?[/QUOTE]dzięki |
|
|
|
#4731 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4732 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ostatnio sie zaprzyjaznilam z pewna Luiza A ja jestem Karolina ot zwykle imie
|
|||
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-12-03 o 23:36 |
|
|
|
#4734 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
blond z karmelem, wyszlo jak balleyage nie wiem jakim cudem ale podoba mi sie
|
#4736 |
|
Wtajemniczenie
|
mi też, naprawdę fajnie wygląda
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
na zywo sa jasniejsze niz na zdjeciu bo wiadomo sztuczne swiatlo, ale cos w takiej tonacji bede chciala baleyage
2 odcienie jasnego blondu + karmel
|
#4738 |
|
Rozeznanie
|
jak mnie tu dawno nie było
nie mam czasu na nadrobienie zaległości codziennie do nocy pracownia i przygotowania do wystawy , jeszce mieszkanie muszę sobie znależc i przed swietami sie wyprowadzic ;( masakra jakas zamowiłam sobie klipy a i kiece kupiłam na sylwka- tyle u mnie, a co u Was ?? zajze tu jeszce jak znajde troszke czasu buziaki pozdrawiam---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- o siwa rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!! ! pieknie wygladasz
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje, cholera chorobsko mnie wzieło, boli mnie wszystko
![]() aaaa i moj tz powiedział ze zamiast odjac mi egzotyki to mi jej dodalo, wyostrzyla sie ciemna oprawa oczu, karnacja, wiec nic tylko sie cieszyc juupiiii
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-12-04 o 00:54 |
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa naprawdę świetny efekt, zazdroszczę, ja gdybym tak potraktowała włosy to rozpadłyby się chyba, masz pancerne włosy skoro tylko wytrzymały i super wyglądają
Eloska jak masz czas to podjedź na tandetę, ogólnie kiepskie ciuchy, ja tam pojechałam przed weselem jakos pod koniec stycznia i już było poprzebierane ale moja kumpela kupiła tam nawet spoko sukienkę ( nie świecącą ), i widziałyśmy tam super śliczną kieckę ale niestety została już tylko L, ale była boska, chociaż jedna Pani gdy na nia popatrzyła to stwierdziła, że nawet gdyby jej dopłacili nie założyłaby w zyciu takiej sukienki za to zachwycała się mega świecącą, książniczkowato-balową suknią więc to wszystko kwestia gustu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- LilyHoney mogę prosić o linka do bloga?? Uwielbiam przeglądać blogi, przeważnie oglądam blogi modowe na pinger.pl
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

:brzydal :

Nie wiem ile kosztowały, bo w tym sklepie z cenami róznie, ale byłam wczoraj w Peek&Clopenburg w Bonarce (W Galerii Krakowskiej też jest) i tam powiem, że spodobało mi sie sporo sukienek, chętnie sama bym takie założyła na studniówkę. Poza tym myślę, że ogólnie warto szukać w Galeriach.