|
|||||||
| Notka |
|
| Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
| Pokaż wyniki sondy: Który telefon wybrać? | |||
| HTC Wildfire S |
|
17 | 30,36% |
| Samsung Wave Y |
|
1 | 1,79% |
| Sony Ericsson Xperia Neo V |
|
7 | 12,50% |
| Nokia 500 |
|
7 | 12,50% |
| Samsung Galaxy Mini |
|
4 | 7,14% |
| Inny(ale jaki:P) |
|
20 | 35,71% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Samsung czy Sony Ericsson ?
SE
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Z tych dwóch, to zdecydowanie SE, ładniejszy design, lepsze dane techniczne. mniej podatny na uszkodzenia.
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóżcie wybrać telefon :)
Nokia 5310 Xpress Music..oj nie, zdecydowanie nie polecam!Straszzna lipa, moja kolezanka naprawiała ją już 4 razy, brat 2, a doktorowi z mojej uczelni pękały klawisze
coś strasznego lepiej wez inny model, bo ten to jakas hanba dla nokii
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
|
|
|
#934 |
|
Wtajemniczenie
|
Sony Ericsson
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak w temacie, poszukuję fajnego, muzycznego telefonu, super by było gdyby miał dużo pamięci, możliwość korzystania z portali społecznościowych (twitter, facebook, itd), szybki internet no i ładny wygląd (nie podobają mi się typowe komórki, gdzie pod wyświetlaczem jest normalna klawiatura, ani te dotykowe, ani z klawiaturą qwerty). Właściwie za najładniejsze uważam telefony z klapką albo rozsuwane. Jeśli ktoś się zna na nowinkach albo ma telefon, który podchodziłby pod mój opis, niechaj się zgłosi
i poda model to go sobie zgoogluję
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wypasiony, muzyczny telefon.
|
|
|
|
#937 |
|
BAN stały
|
Ja rowniez zabieram sie do zmiany telefonu i najbardziej interesuje mnie zgrabny tel z klapka z mozliwoscia pamieci zewnetrznej mp3 radio, kalendarz,przecietny aparat i mozliwoscia wyszukiwania sieci(chodzi o podlaczanie sie bezprzewodowo do netu) co mozecie polecic?
|
|
|
|
#938 |
|
Rozeznanie
|
SE zdecydowanie
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
Sony Ericsson
|
|
|
|
#940 |
|
Zadomowienie
|
No ja polecam Nokie 5220 Xpress music
![]() mam taki telefon i sie świetnie sprawuje.. w ogóle mi sie podoba bo jest taki krzywy i płaski .. Fajny taki
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
ja proponuje Samsung Omnia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- nie doczytałam sorki skoro nie samsung to polecam nokia N95 8GB ja mam ją pół roku i jest świetna. Chociaż teraz w lutym zmieniam na Omnie ![]()
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Se :d
|
#943 |
|
Raczkowanie
|
Dobra, dokonałam wstępnej selekcji:
NOKIA N86 8MP NOKIA N85 NOKIA N96 NOKIA 5730XM SE W995 Która jest najlepsza? Tzn która ma najwięcej bajerów, jest najbardziej funkcjonalna, bezproblemowa? Na tym etapie już nie mam pojęcia na co zwracać największą uwagę... |
|
|
|
#944 |
|
Przyczajenie
|
Za dwa dni najprawdopodobne biorę sobie nowy telefon i mam problem z wybraniem miedzy Samsungiem Corby ( ten mi się bardzo podoba z wyglądu) , Samsungiem Omnia ( ten ma fajny aparat ) a LG Cookie ( o tym duzo piszą dobrych opini ) . Nie jest najwazniejszy wygląd oczywiscie , wazne zeby sie nie zawieszal , pisał sms i dzwonił. Jezeli ktos ma któryś z ty telefonów to prosze o napiusanie wad/zalet i który wy byście wybrały
Z góry dziekuje )
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co by tu wybrać ??
Wyszukiwarka lub
! Masa o tym wątków.Zbiorczy jaki wybrać telefon, osobny o Corbym, no i pozostaje porównanie sobie modeli np. na stronie ery. |
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Jest już wątek o wybieraniu telefon - jeden, zbiorczy.
Łączę. |
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nokia 6300 jest spoko. Moja siostra ma i ani raz się jej nie zawiesił. Koledze też nie. Więc wygląda na to, że telefon jest solidny.
|
|
|
#948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli wybierasz Samsunga Omnie tylko ze względu na aparat to również nie polecam, posiada on system operacyjny Windows, przez co jego obsługa może być skomplikowana dla przeciętnego użytkownika. Taki telefon warto wybrać, jeśli planujesz korzystać z funkcji jakie oferuje smartphone, czyli wgrywanie dodatkowych aplikacji czy motywów, itd. Poza tym to dobry telefon, choć ogrom funkcji przy słabym procesorze powoduje momentami spowolnienie działania. Corby to małozaawansowany, ale za to dopracowany telefon oferujący podstawowe (bardzo podstawowe funkcje). Wszystko prosto, przejrzyście, płynnie i elegancko. Największą wadą jest brak łączności 3G, a co za tym idzie, ograniczenie możliwości telefonu takich jak chociażby bardzo wygodna przeglądarka internetowa czy obsługa facebook'a. |
|
|
|
|
#949 |
|
Przyczajenie
|
SAMSUNG C3050 czy J700i
NIe jestem zbyt wymagająca, właśnie mam do wyboru te dwa telefony, który byście mi poleciły ?
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SAMSUNG C3050 czy J700i
Jest wątek zbiorczy dotyczący problemu z wyborem telefonu. Łączę oba wątki.
|
|
|
|
#951 |
|
Raczkowanie
|
LG ku990 czy Samsung Ultra Style .?
Pomóżcie .!
Mam w tej chwili telefon LG ku990. Mam go już od roku i zamierzam zmienić telefon. Mam okazję dostać Samsunga Ultra Style. Ponieważ chciałam bardzo Samsunga Ultra Touch, ale nie mogę go mieć, dlatego myślę, że ten Ultra Style byłby podobny. Ale nie wiem czy on nie jest gorszy od tego co mam w tej chwili, czyli LG .? Jak sądzicie .? Z góry dziękuję za pomoc i poradę ) ;**.
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LG ku990 czy Samsung Ultra Style .?
Jest wątek zbiorczy dot. problemu z wyborem telefonu. Łaczę.
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#954 |
|
BAN stały
|
Mam do wyboru 1 z tych telefonow
LG 501 LG KU 990 Nokia6303 Samsung F 36500 Samsung Avilla Samsung 5230 Ericsson c 702 Ericsson c 902i Ericsson w 595 czy jakos tak ![]() Teoretycznie ericssony odpadaja bo nie podoba mi sie ich soft i desing jedyny jaki przypadl mi do gustu se w300i zgrabny telefonik Samsungi- nie mialam z nimi do czynienia nie mam zdania Nokia to solidna firma teraz uzytkuje taki tel Bardzo kusi mnie LG KU990 ale czy da sie jakos polaczyc bezplatnie z netem?(mam internet bezprzewodowy i ruter) Czy karta SD nokia bedzie pasowac do LG?Czy model LG 990 posiada radio? Jaki tel z powyzszych najlepszy? Edytowane przez spioch7 Czas edycji: 2009-12-14 o 22:03 |
|
|
|
#955 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Karta z Nokii (o ile jest to microSD) będzie pasować do LG, co do radia to jest. Jaki telefon najlepszy? A co Cię dokładnie interesuje w telefonie? Co chcesz mieć?
|
|
#956 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mp3/radio Przydalaby sie mozliwosc laczenia bezprzewodowo z netem aparat minimum 3.2 takie podsawy jak kalendarz, notatnik,budzik w miare ladny desing moze byc tel z klapka Mam mixa 55 w orange patrzylam na stronie imoge wybrac cos do 100zl kupujac on-line lub w sklepie |
|
|
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy
.
Edytowane przez eifersucht Czas edycji: 2012-09-12 o 18:18 |
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy
ja mam sony ericssona W580 dałam za niego chyba 360zł był nowy ma mp3 aparat 2mpix rozsuwany jest ogólnie nie szfankuje mi w nim nic...
|
#959 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do innych modeli (nie będą miały Wi-Fi): z dotykowych: LG KU990, Samsung Avila z rozsuwanych: LG BL20, SE w595, SE Yari, Samsung S7350 Ultra Style, Nokia 6600i Slide klasyczne: Samsung S7220 Ultra Classic, Nokia 6303, SE C510, C902 To takie moje pierwsze skojarzenia. Tak naprawdę różnią się między sobą przede wszystkim aparatem 3,2MP albo 5MP, wszystkie mają slot kart pamięci (w przypadku Sony Ericssonów karty M2 - trochę droższe niż microSD), odtwarzacze MP3, radio. Przejrzyj sobie specyfikacje tych telefonów, oczywiście polecam poczytać opinie użytkowników. Co do wyglądu sama musisz ocenić. No i cena....
|
|
#960 |
|
BAN stały
|
Wybrałam Aville przy ofercie jaka mi zaproponowali moge korzystac z netu nawet odplatnie
ale mam problem: Jak zdjac tylna klapke? wpierw podwazyc gorna czesc? Niby w instrukcji jest narysowane ale boje sie ze zlamie^^ Jak sformatować baterie?
|
|
Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

i poda model to go sobie zgoogluję 

! Masa o tym wątków.
wystarczy Marzena