|
|
#2851 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
Cytat:
![]() To jest ta sikienka, w rzeczywistości wygląda inaczej, jest z delikatnie połyskującego materiału, ta góra ma materiał skierowany pod skosem i taki plisowany. Do góry jest kilka różyczek. I właśnie tak się "nadmucha" jak się poschylam czy usiąde. Jak tylko chodzę to te wszystkie wygięcia się ładnie układają i jest ślicznie. Nie mam zdjęcia jak wygląda normalnie, ułożona (mam filmik, ale nie wiem jak robić screena z filmiku )
Edytowane przez Barbie Killer Czas edycji: 2009-12-03 o 21:51 |
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, co się stało? |
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez poprosze ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- a macie jakis program artystyczny??
|
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wpadlam no Was i ja ![]() my nie mamy programow artystycznym bo kazda klasa tanczy poloneza osobno z os. towarzyszacymi z zewnatrz i to juz schodzi na to kupa czasu ![]() a pan M. sie uczy i uczy , zjazd ma w ten weekend
|
|
#2855 |
|
Rozeznanie
|
Nie powiem za dużo, bo zajęłabym 10stron, żeby wszytko wytłumaczyć..
Chyba rozstaję się z TŻtem. Chyba na pewno. |
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, dzisiejsze kilkugodzinne łażenie po sklepach zaowocowało zakupem sukienki na studniówkę
co myślicie? i teraz jeszcze ogromna prośba do Was, macie pomysł na jakieś dodatki do niej? i może buty?
|
#2857 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aha, no i bardzo podoba mi się ta sukienka. Skąd jest? Gdyby tylko była w talii obcisła to bym poleciała kupić. I jeszcze kolory odwrotnie. |
|
|
|
|
#2858 |
|
Zadomowienie
|
julajta ale moze jeszcze wszytsko sie ulozy jak u Jigoku
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2861 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dowiedzialam sie ostatnio takich okropnych rzeczy o tż że juz mam go dość na cale zycie a bylismy razem....4 lata...Jest ma tak strasznie źle![]() żeby nie spamować: Barbie Killer śliczn sukienka ale ten dół jakis taki dziwny materiał chyba że tak zdjęcie wyszło
|
|
#2862 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję, że się mną przejmujecie i wspieracie, ale naprawdę nie chcę o tym pisać. Nie wiem co będzie.. Muszę się z tym przespać, bo na razie wewnątrz mam tylko gorycz i pustkę.
Piszcie o studniówce, piszcie dużo. Muszę się czymś zająć, żeby o tym nie myśleć. |
|
|
|
#2863 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() julajta może ta sprawa z tż tylko tak strasznie wygląda... ja z moim się rozstawałam chyba z 3 razy a jesteśmy ze sobą ponad 4lata i zawsze po tych "rozstaniach" było cud miód i malina. Jigoku tez już się już rozstawała i co? Cytat:
Edytowane przez Barbie Killer Czas edycji: 2009-12-03 o 22:19 |
||
|
|
|
#2864 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tyle,że ja się o nim niczego nie dowiedziałam. To wszystko za długo już trwało, na każdym kroku się na nim poznawałam, ale wciąż miałam nadzieję, że będzie taki jak kiedyś, jak był przez pierwszy rok. Teraz twierdzę, że zmarnowałam 3,5 roku. |
|
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
julajta: trzym sie... wszystko sie ulozy
moja przyjaciolka rozstala sie dopiero co z chlopakiem tez po 4 latach.............. |
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już wątpię w to, że między mną i TŻ będzie dobrze. Ale łudzę się jeszcze, bo trudno skończyć coś, co tyle trwa. |
|
|
|
|
#2867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aha.. No ja w mieście nie chcę kupować, bo boję się, że ktoś z mojej studniówki będzie miał taką samą.. Dlatego mówię, że muszę się z tym przespać, przez noc mi zawsze schodzą emocje. Aczkolwiek trochę już mu powiedziałam o parę słów za dużo,a nie mam zamiaru go przepraszać. |
|
|
|
|
#2868 |
|
Rozeznanie
|
Najgorsze jest to ze przy mnie był poprostu ideałem chyba zabardzo się wkręciłam w tą bajke
Moich rodzicow tez oczarowal bo myslą ze to ja cos zrobilam a nie on nie mam nawet sily ani ochoty im sie tłumaczyc Teraz sie nawet za mocno nie przejał tym ze nie jestesmy razem ;/ Odechcialo mi sie kompletnie 100dniowki
Że miłość może przegrać,to fakt z którym nie umiemy się pogodzić. - Rabindranath Tagore Edytowane przez żanetka91 Czas edycji: 2009-12-03 o 22:23 |
|
|
|
#2869 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Ja już dawno zorientowałam się,że to nie jest ideał. Tłumaczę to tym, że nie ma ideałów w ogóle. Ale jak patrzę na pary, które są już tyle ze sobą i wciąż miłość aż od nich bije, to zazdrość mnie zżera i żal ściska serce, że my się tak nie zachowujemy, a przecież niby wszystko jest dobrze.. |
|||
|
|
|
#2870 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2872 |
|
Rozeznanie
|
My byliśmy taką parą, że każdy mówił że chyba lepiej dobrać sie nie moglismy ,że pachnie od nas miłością z kilometra i co
![]() Aj tam zaraz znow nas ktoś opieprzy za spamowanie
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, nam też tak mówili, a teraz to już żal patrzeć, przez niego mam fatalną samoocenę i ciągle zły humor. Może to nie to, te 'złe dni' trwają jednak za długo.
|
|
|
|
#2874 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie, nie piszmy już o tym!! |
||
|
|
|
#2875 |
|
Raczkowanie
|
A mój były po roku związku stwierdził że jednak woli facetów
|
|
|
|
#2876 |
|
Rozeznanie
|
Ja nawet nie wierzę, że to, czego sie dowiedziałam dotyczy tego samego chłopaka z którym byłam, poprostu jakby dwie inne osoby ogień i woda.
Chyba nasz nowy wątek bedzie nosił nazwę: Potrafiłam powiedzieć NIE krzywemu związkowi..yy.. czy jakoś tak to tak dla rozluźnienia atmosfery
Że miłość może przegrać,to fakt z którym nie umiemy się pogodzić. - Rabindranath Tagore Edytowane przez żanetka91 Czas edycji: 2009-12-03 o 22:41 |
|
|
|
#2877 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2878 |
|
Raczkowanie
|
A dzisiaj mój wychowawca dał nam radę myśląc że o tym nie wiemy ;P a mianowicie aby nie zakładać nowych butów na studniówkę i wziąć w razie czego jakieś do tańczenia bo nie chciałby się na nas patrzeć jak siedzimy przy stole przez całą noc ;P
|
#2879 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ZaiaD...eature=related
dla wszystkich tych co maja dola ![]() wyje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

)