|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. VI
Cytat:
jeśli do Ciebie tak przemawia flakonik Lou Lou jak do Koty szalik- to tylko kupić
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo! a z tego co pisze Kriss, to widze, ze nie mam czego zalowac
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
o szczytuje....
|
#2615 |
|
Rozeznanie
|
Wyleciałam z ciemnej d...py
, wleciałam na Wizaż i powróconam na Wymietne Łono, kłaniam Szanownemu Towarzystwu!Wyprawa do w/w ciemnej powiodła się częściowo. Nie zabłądziłam. Nie wyzdrowiałam takoż. Taki los. (Ale dr House'a to bym nie chciała. Prędzej bym chciała ostatniego namaszczenia. Serial bardzo lubię, ale zdehumanizowanego antybohatera owego nie cierpię.) O, doczytałam, że nie tylko ja... Nie nadrobię Was, ale coś podczytałam. Roland Topor - miewa fantastyczne krótkie opowiadania. Pamiętam przez lata końcówkę jednego z nich. Facet czuje, że ktoś mu się gramoli do łóżka i zaspany pyta: "Kto to?" Święty Mikołaj" - odpowiedział Święty Mikołaj i zgwałcił go. ![]() Ktoś wspomniał "Pianistkę". Ten film ma dla mnie 8 w skali Jelinek. Wszystkim chorym młodym i starszym życzę zdrówka. I podaję znakomity sposób na krwotoki z nosa (kiedyś cierpiałam na takie przypadłości). Otóż tampon z waty, nasączonej zimną wodą do nosa i lekko pochylić głowę do przodu. Nie odchylać do tyłu, bo to nie powstrzymuje krwawienia, a tylko sprawia, że łyka się krew. Smacznego ![]() A, swego czasu miałam takie specjalne tampony z jakiejś nibypianki, nasączonej środkiem sprzyjającym krzepnięciu, ale nie wiem, czy są w Polsce dostępne............ dopisek: Zapomniałam powitać przejazdem z Hiszpanii goszczącą u nas Myszkę.
Sun Tzu prawie powiedział: "Jeżeli przeciwnik jest jak ziemia - bądź jak powietrze. Jeżeli przeciwnik jest jak ogień ......- sp....dalaj, bo z ogniem nie ma żartów!" Edytowane przez KomEwa Czas edycji: 2009-12-03 o 19:02 Powód: dopisek |
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
ja nie oglądam
![]() Obejrzałam ze zsyniem we wakacje wszystkie serie od początku do końca i pamiętam piąteprzezdziesiąte. Dobrze zrobiony serial.
|
#2617 |
|
Konto usunięte
|
Ewo - dziękuję za sposób - może się kiedyś przyda
![]() Macham do was wieczornie |
|
|
|
#2618 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
KomEwo, witaj powrocona z ciemnej dupy
Synus moj oznajmil mi byl wlasnie, ze wedlug niego, to jestem urodowo polaczeniem typu alpejskiego z typem dynarskim i poczelam poszukiwania w guglonach wyzej wymienionych typow bom ciekawa - co moj osobisty syn mysli o mojej urodnosci
|
|
|
|
#2620 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
KomEwo
|
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
ze jaka niby?
![]() odmachowuje i ja Cytat:
![]() a jaki fryz? moze by tak poka poka? Cytat:
chociaz jak tak sobie mysle... to moze i byla przyczyna... bo ja anemie jakas mialam. moze to przez to bylo. a moze i nie. w kazdym razie anemii juz niet i krwotokow tez. wrocilam dodom. zrobiulam szybka przebiezke po sklepach. pierwsza od 2 tygodni. bowiem caly poprzedni tydzien przelezalam w lozku z chorobskiem walczac. i dupa. i nic. ani botkow (a trzeba wam wiedziec ze szukam od sierpnia zjadlam wiec czekoladowego muffina. ale malo mi. ide na sledzia. ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Aaaaaa, i dr Housa to ja tez nie znalam. ale teraz juz nam. i to dzieki wam ![]() Mamo Wielka, musze przyznac ze strasznie fajny masz avek. tango ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- A jak nikt nic nie pisze to wykorzystam chwile i podpytam jeszcze Dorote skund ten panthenol i kwas hialuronowy?
|
||
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Nie smiej sie Tereska, to niezbyt ladnie smiac sie z polaczenia alpejsko-dynarskiego
nie bede cytowac argumentacji jakiej uzyl synus klasyfikujac moja urodnosc nie zycze Wam takich bezkompromisowych i bezczelnie szczerych dzieciat chce kto go? wprawdzie we lbie kielbie, ale odchowany juz pracowac potrafi malo jada jeno ten jezor niewyparzony nu i balaganiarz chce kto? ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Mirro - panthenol i kwas H mam z BU |
|
|
|
#2623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja przyjaciólka ma synia, (obecnie na pierwszym roku studiów) i to je mój ulubieniec, oglądamy sobie i czytamy podobne momentami rzeczy i se miło zawsze gadamy wymieniając się poglądami na te czy inną postać czy scenę we filmie. Znaczy, ja po prostu dziecinnieję na starość ![]() Cytat:
Jestes pewna, że jestes typem dyNarskim? ![]() Takiego z niewyparzonym jęzorem to ja mam własnego. Już drugiego nie chce. Tem bardziej, że i córcia rośnie, szybko dogania brata i ma ambicje dorównać mu w niewyparzoności
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-12-03 o 19:45 |
|||
|
|
|
#2624 |
|
rude jest piękne:)
|
Doroto mila doczytalam ja o tych typach urodowych i wyglada na to,ze komplimenta mlody walnal mamicie swej ,sie Ty nie pozbywaj unego ,jak by co ,to go w ciemno biore razem z kuniem ,sie my dogadamy
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie widziałam nawet jednego odcinka, ale za to mam inne serialowe uzależnienie - "Gotowe na wszystko"
![]() A tak w ogóle to od wczoraj chodzi za mną chęć zaopatrzenia się w coś kadzidlanego, a konkretnie - dzisiaj wydobyłam kilka próbek i odżyła miłość do Zagorsk
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Teresa, Luba - un mi takich przykrych, paszkwilowatych podobienstw alpejsko-dynarskich nawrzucal...
Dziad jedny! ide na Dom zly. |
|
|
|
#2627 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
![]() ... i podpis Mirruniu też mam fajoski ![]() Sobie obejrzałam film po raz kolejny niedawno. Strrrrasznie mnie się on podobuje. Bym ściała jeszcze inne Saura'owe filmy o tańcu obejrzeć ... kiedyś mnie się to uda Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2628 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Doroto - wybacz ale nie mogłem się powstrzymać
, ja mam telefon w komórce lub jeśli to komórka drugiego typu (pomieszczenie) to mam tam węgiel lub zaprawy na zimę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Witaj ludu pracy Rawito - b.ładne kolczyki ![]() Witaj Myszko Pędzicie tak, że człowiek nie nadąża , ale niech Wam tak zostanie |
||||
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=justynaneyman;15649 125]Słuchajcie, mówią szaliki, mówią biustonosze, allegro krzyczy a do mnie ciągle od dwóch dni szepce kusząco Lou Lou. Miałam kiedyś mini, ale zapamiętałam tylko, że przyjemny. Po prostu nie mogę. Ta butelka jest taka, że aż mi się chce namalować coś obrzydliwego (w sensie kicz) CO ROBIĆ?! [/QUOTE] Malować Ciekawam dzieła zainspirowanego Lou Lou Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-12-03 o 20:30 |
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Macham wieczornie
daj znac czy dobry i jak tam moj ulubieniec Rysio
|
#2633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mami, podpis masz boski
Cytat:
nie bylabym soba: http://www.youtube.com/watch?v=2tgU5r3cjiE wariacja na temat tanga Cytat:
![]() a propos filmow...... zacofana jestem chyba, bo dopiero niedawno obejrzalam film pt "Glowa w chmurach". nawet nie pamietam czy i kiedy toto w kinach bylo. pamietacie? widzieliscie? z Charlize Theron i Penelope Cruz. dobry film. bardzo. powiem tak - po tym filmie zaczelam doceniac Charlize Theron jako aktorke. |
||
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Jezdem.
Piękne Rawitowe koronki - gdzie się takie kupuje poza jarmarkiem...? Marzom mi się takie, a u mnie jarmarku ani hu hu. Nie chce mi się pisać. To chociaż wywątek zreanimuję. Jako ten Hałs w spódnicy
|
#2635 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() U nas we Wrocławiu też taki jarmark jest i pewnie ta sama srebrna biżuteria. Może widziałaś moje skorpiony, drzewa i nietoperze, których to jeszcze nie mam Piękną mają biżuterię, tylko szkoda, że przez net się nie kupi, bo bym kolekcjonowała.Też nie rozumiem fascynacji Housem ![]() A co do szewca - wczoraj chyba miałam poprostu chcicę bo już mi się dzisiaj przestał podobać. No nie wiem czemu. Ale z 30zł zniżył mi na 20zł za fleki i zaszpachlowanie rozwalonego obcasa ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- A krwotoki z nosa to u mnie na codzień były jak byłam mała. Przez osłabienie. ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
I ja oglądam.Kupiłam sobie dzisiaj bluzkę na sylwestra (w Promodzie), choć nie mam planów... I nie wiem czy się nada, ale jest śliczna. Na ramiączkach z koralików, czarna, ma kawałek materiału na kawałku materiału, takie nakładane jedno na drugie, warstwowe. Wyszczupla No i cóż, nie wytrzymałam. Douglas pamiętał o moich urodzinach i dostałam zniżkę 10%. Wydałam tylko na bazę ArtDeco
|
||
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
A po ile takie koronki i ile une mają długości?
Kto by mi takie kupił, plizzz?
|
#2637 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Taką bluzkę kupiłam.
A takie jeszcze mi się podobają: Jedna Druga Trzecia |
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Dajecie czadu, Wymiatacze, nie nadążam- ale przyzwyczaiłam się,
Widzę przeciwników Hausowych- no jest on zimnym wstrętnym draniem, nie da się ukryć. Ale ... Widzę, że Myszka sie objawiła! Co do tanecznych filmów Saury to najbardziej przeżyłam chyba stare Krwawe gody, potem Carmen na równi z Tango.
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Winterku zdrowia dla Mikrusa! (my też od pon.siedzimy na dupie) |
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam pomachać Myszce made in Spain oraz Ewie rodu Kom
Rawito, kolczyki śliczne ![]() Justyno, gratulować już Lou Lou? ![]() Oświadczam, że mój salon (goopio to brzmi, bardziej oddaje prawdzie termin pokoj relaksacyjno-telewizyjny) zamienia się w plac zabaw, a to pewnie początek. W każdym bądź razie dziecię zachwycone. kolorowych snów ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Kriss, zdrówka dla Ady
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

, wleciałam na Wizaż i powróconam na Wymietne Łono, kłaniam Szanownemu Towarzystwu!

No, ale czlowiek uczy sie cale zycie
Piękną mają biżuterię, tylko szkoda, że przez net się nie kupi, bo bym kolekcjonowała.