|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tragedie w życiu Tżta. Martwie się o niego...
Mam problem z moim chłopakiem.
Ponad pół roku temu jego przyjaciel popełnił samobójstwo. Mój Tż załamał się trochę, a gdy już zaczął wychodzić z dołka to zginął w wypadku kolega, nie jakiś najbliższy ale znali się od małego i mieszkali blisko siebie, czasem na piwko wyskoczyli razem. W dodatku u jego cioci wykryto raka. I jeszcze mój Tż ma problemy z pracą bo powiedzmy nikt go nie chce zatrudnić na stałe, ciągle ma jakieś na czas określony. I to wszystko tak się nałożyło na siebie, że on nie wytrzymuje psychicznie. Z nerwów ma jakieś problemy z żołądkiem, cokolwiek zje ma bóle w podbrzuszu, a jak się denerwuje to nawet wymiotuje i boję się że to juz może być nerwica. Do lekarza z bólami brzucha poszedł, dostal skierowanie na różne badania ale do psychologa nie chce iść za nic w świecie. Macie jakieś sposoby żeby nakłonić czy wytłumaczyć facetowi że psycholog jest potrzebny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Tragedie w życiu Tżta. Martwie się o niego...
Cytat:
Hmm, nie napisze nic odkrywczego - powiem tylko ze czas leczy rany. Twoj TZ mial faktycznie dosyc ciezkie przejscia. Musisz dac mu jeszcze troche czasu. Mysle ze powinnas Go wspierac, starac sie jakos zajmowac mu czas, moze jakis wyjazd? Psychologow niektorzy sie boja, szczegolnie mezczyzni. Jesli nie bedzie chcial pojsc sam z siebie to obawiam sie ze moze byc ciezko Go do tego namowic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
On sie obawia, ze jego zła passa nigdy sie nie skończy, że moze i jego dotknie tragedia, Was. Niewiem, czy psycholog pomoże, ale warto spróbować, chociaż przydałoby sie przede wszystkim troche lepszych wydarzeń w realu, żeby uwierzył, ze moze byc lepiej.
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Za dużo poważnych rzeczy się nałożyło na raz i dlatego twój tz tak to odreagowuje. Ma nerwicę żołądka. Męczy się. Jest bardzo wrażliwy jak widać.
Psycholog jest dobrym wyjściem. A co do pracy... dobrze że ma jaką ma, że coś się dzieje w tej materii, pomysl co by było gdyby jej nie miał... A że dorywcza albo na czas określony - w dzisiejszych czasach to naprawdę dla niektórych luksus. Edytowane przez Senses Woman Czas edycji: 2009-12-04 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi przykro z powodu jego złej passy. ja też mam nienajlepszy rok. wykańcza to mnie i najbliższych ![]() psycholog to dobry pomysł. możecie pójść we 2, żeby mu było raźniej. pogadaj z nim o tym. trzymam kciuki!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.