|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
cześć
![]() zmęczona ale zadowolna hehe jskoś ten dzień kinął, jutro będzie gorzej![]() jeszcze napisze jeden plan na uczelnię, pójde się kapać i spać bo jutro wstaję o 5
|
|
|
|
#4382 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej
Cytat:
dopiero po pracy się dowiedziałam co się tak na prawdę stało.Toska ja pracuję w kancelarii notarialnej 30km jeżdzę w jedną stronęCytat:
takie śmieszniutkie![]() Cytat:
ta pierwsza suknia jest piękna dziewczyny jutro o 12.30 na zabieg jadę z uszatkiem, boję się bardzo, ale wierzę że będzie dobrze . Proszę Was bardzo o kciuki. Normalnie to z nerwów bym chyba nie mogła przespać nocy tak jak ostatnio- kiedy zabieg miał być w poniedziałek to w nocy z niedzieli na poniedziałek spałam może ze 3h, a dzisiaj jestem już tak wykonczona, że pomimo nerwów jak tylko przytulam głowę do poduszki to zasypiam,Skończyły się moje problemy z bezsennością. Im jestem bardziej zmęczona, tym szybciej zasypiam. Jutro ide do pracz na 2 h+ przyjezdzam i jedziemy z krolisiem na zabieg takze nie bede miala mozliwosci tutaj zajrzec. Kurde cos mi sie wali klawiatura i nie mam polskich znakow. Dobrej nocy |
|||
|
|
|
#4383 |
|
Rozeznanie
|
Jutro Was nadrobię, ale miałam dziś dzień, że padam na pysk.
Jutro mam konkretną rozmowę o pracę i mam nadzieję, że zakończy się ona pozytywnie ![]() Dobrej nocki Wam życze i "do zobaczenia" jutro
|
#4384 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Chwilę mnie nie było i już zafasolkowałam Oj Oj, dziewczynki. Tfu Tfu, żeby nie zapeszyć Cytat:
Gratuluję gajerka ![]() Z tym samochodem, to naprawdę trochę drogo Może jednak coś innego znajdziecie.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wyrwałam takie cacko za śmieszną kasę ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie stara bieda. No może tylko to, że w weekend teoretycznie jadę do Łodzi na zjazd, ale nic jeszcze nie wiadomo |
|||||||
|
|
|
#4385 |
|
Zadomowienie
|
Ale fajnie, że dzisiaj było niewiele do nadrabiania
![]() My z TŻ też lubimy razem jedzonko robić. Już kiedyś pisałam, że naszym wspólnym numerem popisowym jest pizza. Deserki też lubimy razem majstrować i przyozdabiać. ![]() Chyba mnie coś przewiało. idę się wygrzewać w łóżeczku. Tylko mi szkoda, że muszę zgasić świeczkę, bo dopiero co ją zapaliłam i tak ładnie pachnie. Przypomniało mi się, że jakiś czas temu kupiłam wiśniową i teraz mi tu roztacza zapaszek.
|
|
|
|
#4386 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mowie Ci - on jeszcze bedzie bossem w tym domu moj Czeslaw ma w oczach diabelka, Twoj kitek wyglada, ze ma urwiska Cytat:
![]() my jutro z kolezanka mamy babski wieczorek (bo TZ na imprezce firmowej ), wiec na pewno zaczniemy od postoju na rynku pod beczka z grzancem ![]() Cytat:
a ja mam doswiadczenie, bo pracowalam kiedys zaraz po LO przez 3 miesiace w sklepie z garniakami i niejednemu facetowi dobralam garniak do slubu ![]() Cytat:
![]() nas samochod bedzie kosztowal 300zl/h, ale my go w sumie na niewiele potrzebujemy, bo tylko dojechac do kosciola, a potem na sale i to by bylo na tyle, wiec jakos przebolejemy (TZowi bardzo zalezalo na tym samochodzie i stwierdzil, ze raz sie zyje )a moze znajomi mieliby jakies autko? nie musi byc przeciez jakas super wypasiona bryka ja tez nie przepadam najlepiej jak wpadne w trans przy muzyczce to jakos mi idzie... ale jak w trans nie wpadne to sie mecze niemilosiernie i rozwleka mi sie to na kilka godzin dla mnie sprzatanie to strata czasu moglabym miec pania od sprzatania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a po co jak jest szczuply? ![]() ja po TZa wczorajszych rewelacjach nt. jego wagi policzylam mu BMI i wiecie co? wyszlo, ze ma nadwage a ja tam tluszczu nie widze ![]() zwatpilam w ten caly BMI Cytat:
no i sport to jednak duuuuuuuzo daje sama dieta bym tyle nie osiagnela Cytat:
)Certina straszna historia z tym krolikiem - brzmi okropnie ![]() to bede trzymac kciukasy powodzenia ![]() dobra, nadrobilam to ide spac
|
||||||||
|
|
|
#4387 |
|
BAN stały
|
No to teraz ja odpisze,ale krótko,ogólnie bo z pamięci.
![]() Yorki są sliczne,mój sąsiad ma,małe to to a jakie wyszczekane. ![]() Ciesze się,że niekórym podobają się moje wilkołaki i dodam,a jakie są ciepluchne. Teraz girki mi nie zmarzną,choć są tylko na suchą ale na mroźną pogode,tak jak no było dzisiaj-4-5 stopni.Zimnoooo. ![]() Certi,biedny ten twój króliczek zdrówka mu życze.
|
|
|
|
#4388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja tylko na chwilę, bo znów do Poznania muszę jechać ![]() Kupiliśmy wczoraj z TŻcikiem kilka prezentów Gwiazdkowych ![]() Miłego dnia |
||
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
......ale po ślubie ![]() A u mnie nwoa bieda ;/ rozprułam sobie rękę wczoraj, bo nie chciałam spaść ze schodów i ręką opadłam się o ścianę na której był taki tynk z kamyczków położony i mnie boli teraz, a to prawa ręka ![]() Mamuściew upiekłam wczoraj 3 ciasta, bo się dziś spodziewa nawału ludnosci z powodu imienin i zrobiam sałałatkę warzywną. Normalnie wzorowe dziecko ze mnie ![]() Przyszedł wczoraj album na księgę gosci, nie do końca mi się podoba, bo ma zabięte górne rogi, ale równie dobrze może to być wina poczty, ale sprzedawca mógł go lepiej zabezpieczyć Co mogę taniego i ładnego powklejać do albumu, by go ozdobić? Przyszła też wczoraj ksozula dla Tż, nie jestem do końca zadowolona, bo wygląda na "gnieciucha", tzn, że łatwo się będzie gnieść, ale może tylko mi się wydaje?
|
|
#4390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie nadal je mam, ale juz nie chodzę![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będę trzymac kciuki ![]() Tż wczoraj zostawił czapkę w taksówce, więc już nie ma ani szalika ani czapki Jade dziś z mamą na zakupy mikołajowe to poszukam czegoś dla tż, chociaz umówiliśmy sie, że kupie mu ksiązkę. Dla siebie pomysłu na prezent nie mam i powiedziałam mu, że nic nie chcę.Wiecie co myslę odnośnie tych zaproszeń - przelałam kasę na początku zeszłego tygodnia, mieli mi wysłać próbki zaproszeń i jak na razie dostałam tylko dwa rodzaje To ja nie wiem ile czasu im zajmie zrobienie i wydrukowanie 70. Pewnie jak po świętach zamowimy to akurat w polowie stycznia będą.
|
|
#4391 |
|
Zadomowienie
|
Cetrinko trzymam kciuki bardzo mocno za króliczka! Musi być wszystko dobrze Aniołku czyli jednak będziesz jeździć na zjazdy do Łodzi? Byłaś tam już czy to Wasz pierwszy zjazd? ale nakombinowali mam nadzieję, że to jedyna zmiana w tej kwestii!Chilanes szkoda, że nie jesteś zadowolona z zakupów masz już jakiś pomysł na ten album?Lain Twój TŻ i nadwaga? eeee, nie może byc![]() Samoa jaką książkę kupujesz? a ile próbek powinnaś dostać?Ale ostatnio mi się pracowity okres zrobił jeszcze jutro spotkanie rodziców i będę dzisiaj pół dni siedzieć w kuchni
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A próbek powinnam dostać chyba 4.A rodzice się już znają? Do mnie rodzice tż przyjadą jak co roku w ferie. Chociaż nie zdziwiłabym się, gdyby przyjechali teraz po świętach, bo będą potrzebowali rad moich rodziców w jednej nieprzyjemnej sprawie. Także może będę miała wizytę teściów z głowy już niedługo ![]() Kupiłam sobie dwie farby do włosów i chyba dokupie dzis trzecią, bo się boję, że nie wystracza dwie na moje włosy
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja juz nawet kiedys widzialam taki sliczny i mowilam mu zeby kupic bo potem pewnie takiego ladnego nie bedzie ale oczywiscie jak grochem o sciane
|
|
#4394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() TZ zadzwonil zdziwiony, ze jeszcze spie no to wstalam ![]() Cytat:
ale u nas imieniny w przyszly weekend beda, bo moja mama w ramach podnoszenia kwalifikacji robi dodatkowa specjalizacje (cos z pluc chyba nawet nie wiem ) i siedzi w szkole w ten weekend ![]() ale prezent juz wreczony ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak to jest tylko na filmach certina4 - trzymam kciuki ![]() Cytat:
Też żałuję, że tym razem zakupy nie są do końca udane Mogłam po tą koszulę iść do sklepu,z apłaciłabym więcej, ale wybrałabym coś z czego byłabym zadowolona Album za 20 zł z przesyłką, więc nie ma co wybrzydzać i myślę, ze to zgięcie to wina transportu, ale skoro album był włożony do normalnej duzej kopery i niczym nie owinięty, to się nie ma co dziwić, że się uszkodził ![]() Na 1szej stronie będą info o ślubie, na drugiej tekst skierowany do gości z prośbą o wpisy i po ślubie dokleję tu moze zdjęcie grupowe, ale pomysłów na następne strony nie mam i nie wiem, jak je ozdobić, żeby ładnie było i przede wszystkim żebym umiała to zrobić Mam jakieś "złote myśli", ale to mało na album
|
|
#4396 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rodzice się już znają, to będzie już trzecie spotkanie tylko te wcześniejsze były bardziej, żeby się poznać, a teraz mamy parę rzeczy do ustalenia![]() Trochę Cię musi kosztować farbowanie włosów w takim razie! A jaki kolorek? ![]() Cytat:
i podobno dobrze dać księgę gościom żeby się wpisali gdzieś koło północy
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na 1 stronie bede miec tylko wierszyk zeby sie wpisywac, nie bede wklejac zdjec moze dopiero po slubie sobie jakies dokleje I u mnie ksiega bedzie stala caly czas na widocznym miejscu i kto bedzie chcial to sie bedzie wpisywal. A czy mozna zobaczyc twoja ksiege?
|
|
#4398 |
|
Wtajemniczenie
|
Samoa, tak samochodem, tylko muszę przejechac przez całe miasto, które w godzinach porannych i wieczornych jest zakorkowane, więc dochodzą mi dziennie 1,5-2h jazdy. Ale spoko, mam pracę więc nie narzekam
dziewczynki wróciłam z pracy i jedziemy na zabieg- dam znać po powrocie, ale musi być dobrze
|
|
|
|
#4399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój wczoraj wariował tak długo, aż rodzice nie wrócili ze sklepu z herbatnikiem dla niego
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja bede miec taka
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam takiego łądnego, ja mam taki zwykły album
260 dni do ślubu
|
#4402 |
|
Zadomowienie
|
Esti piękna księga! Gdzie udało Ci się taką kupić?
![]() Ale dzisiaj przeżywają tego Polańskiego Chili u nas 232
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-12-04 o 13:14 |
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero bede zamawiac chyba jutro, na allegro tu masz link http://www.allegro.pl/item813041376_...ub_slubny.html Zalezala mi na tym zeby miala jakies elementy bordowe bo bede miec bukiet z bordowych roz, sale na bordowo, i samochod tez na bordowo takze chcialam zeby wszystko pasowalo
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2009-12-04 o 13:19 |
|
|
|
|
#4404 |
|
Adwokat diabła
|
hejka!
u mnie czas leci powoli i leniwie.. tż jak zawsze robi nadgodziny w pracy, a ja siedzę w domku sprzątając, gotując, piorąc itp itd.. wczoraj przyszła moja farba do włosów i zastanawiam sie czy malować włosy czy też nie (wzięłam ją troszkę w ciemno..)
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie wlasnie rozprawiam w kuchni z piekarnikiem i sandaczem
musze nabrac wiekszej smialosci do piekarnika, bo na razie jakos tak z dystansem do niego podchodzestwierdzilismy, ze idziemy jutro do kina dla zatarcia kinowego niesmaku po 2012 zastanawiam sie co wybrac: 500 dni milosci (polskie tytuly zawsze brzmia okropnie ) czy Dom Zly kompletnie rozne kino dlatego nie moge sie zdecydowac... a podobne oba godne uwagi... hmmmm
|
|
|
|
#4406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka wszystkim
![]() Cytat:
ale to jakiś bardzo inny kolor niż miałaś?Cytat:
![]() a to 500 dni miłości to łorsoł festiwal wygrał a poza tym uwielbiam tego aktora co gra główną rolę
|
||
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
no co Ty
ten dziad po prostu jak jest w pracy i wpadnie w wir obowiązków to zapomina jeść cześć ![]() ja poproszę w pon. o trzymanie kciuków za mnie bo mam rozmowę o 15:00 tylko się boję bo oni pragną na pełny etat, ale się zobaczy
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki będą, ale musisz nam jeszcze przypomnieć (a przynajmniej mi, bo mam zaawansowaną sklerozę) Ja byłam dziś na ćwiczeniach terenowych w szpitalu onkologicznym i się troszkę bałam, bo miałam rozmawiać z pacjentami i nie wiedziałam jak to wszystko wyjdzie. No ale pan psycholog pracujący w szpitalu zrobił nam taką reklamę, że rozmowa się gładko potoczyła. Polazł na salę i zapytał panów czy mogą przyjść z nimi porozmawiać dwie młode atrakcyjne studentki ![]() Niedługo mam kolejne ćwiczenia - w hospicjum, ale obawiam się, że tam nie będzie tak wesoło
|
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Martoolka a co ty studiujesz bo mnie chyba to minęło
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

jskoś ten dzień kinął, jutro będzie gorzej

kwestia narkozy, nieumiejetnosci weta przy zabiegu czy czego 
dopiero po pracy się dowiedziałam co się tak na prawdę stało.
. Proszę Was bardzo o kciuki.
Normalnie to z nerwów bym chyba nie mogła przespać nocy tak jak ostatnio- kiedy zabieg miał być w poniedziałek to w nocy z niedzieli na poniedziałek spałam może ze 3h, a dzisiaj jestem już tak wykonczona, że pomimo nerwów jak tylko przytulam głowę do poduszki to zasypiam,
Może jednak coś innego znajdziecie.
idę się wygrzewać w łóżeczku. Tylko mi szkoda, że muszę zgasić świeczkę, bo dopiero co ją zapaliłam i tak ładnie pachnie. Przypomniało mi się, że jakiś czas temu kupiłam wiśniową i teraz mi tu roztacza zapaszek.
z resztą wczoraj już rozpoczął niszczenie zasłonek i bicie się z psem więc mają w domu pełne ręce roboty z nim (bo czuję że to kitek jednak..). A w oczach to rzeczywiście ma coś niepokojącego 
a po co jak jest szczuply?
a ja tam tluszczu nie widze

musze nabrac wiekszej smialosci do piekarnika, bo na razie jakos tak z dystansem do niego podchodze