Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-03, 21:58   #4381
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

cześć

zmęczona ale zadowolna hehe jskoś ten dzień kinął, jutro będzie gorzej

jeszcze napisze jeden plan na uczelnię, pójde się kapać i spać bo jutro wstaję o 5
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 22:07   #4382
certina4
Wtajemniczenie

hej nadrobiłam Was dzisiaj, ale już od 20 min zasypiałam u TŻ na boczku i właśnie poszedł bo oboje byliśmy tacy zmęczeni i śpiący że jakbyśmy zasnęli to nie wiem o której byśmy się obudzili, a rano przecież do pracy

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

a co sie stalo, ze nie zyje? kwestia narkozy, nieumiejetnosci weta przy zabiegu czy czego
myślałam że zabieg źle poszedł, ale teraz już wiem że nie było zabiegu, bo króliczek był bardzo chory, miał ropnia na całej żuchwie i wszystkie ząbki musiałyby być usunięte plus co dwa tygodnie pod narkozą trzeba by było łyżeczkować tą żuchwę czy coś takiego i ta dziewczyna podjęła jedną z najcięższych decyzji w swoim życiu o uśpieniu maleństwa, żeby sie nie męczyło. Była u jednej z najlepszych wetek w kraju i ona nie mogła nic zrobić. Wprawdzie obiecała uśpić go do zabiegu i zobaczyć co tam się dzieje, chociaż już ze zdjęcia było widać i powiedziała że nie widzi wielkich szans żeby się tego pozbyć. Najgorsze że króliczek by i tak nie przeżył tak częstych narkoz i miał już problemy z oddychaniem duszności bo ropa z nosa wyciekała i zaczynała wyciekać z oczka Straszna historia dopiero po pracy się dowiedziałam co się tak na prawdę stało.

Toska
ja pracuję w kancelarii notarialnej 30km jeżdzę w jedną stronę

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No to pokazuje,moje kozaki wilkołaki. Choć uważam że na żywo ładniejsze.
I musze zmykać,na film Potem Was nadrobie.
fajne takie śmieszniutkie

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
wydaje mi sie ze ta dobrze by na mnie wygladala http://www.suknie-slubne.pl/pl/lasposa.php?s=fantasia albo moze ta http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=deusto chociaz chyba bardziej ta pierwsza dla mojej figury bo ja to taka chudzina jestem wiec z przedluzonym stanem to tak nie bardzo ale ogolnie fajne sa w tym salonie i musze sie do niego wybrac

ta pierwsza suknia jest piękna

dziewczyny jutro o 12.30 na zabieg jadę z uszatkiem, boję się bardzo, ale wierzę że będzie dobrze. Proszę Was bardzo o kciuki. Normalnie to z nerwów bym chyba nie mogła przespać nocy tak jak ostatnio- kiedy zabieg miał być w poniedziałek to w nocy z niedzieli na poniedziałek spałam może ze 3h, a dzisiaj jestem już tak wykonczona, że pomimo nerwów jak tylko przytulam głowę do poduszki to zasypiam,

Skończyły się moje problemy z bezsennością. Im jestem bardziej zmęczona, tym szybciej zasypiam.

Jutro ide do pracz na 2 h+ przyjezdzam i jedziemy z krolisiem na zabieg takze nie bede miala mozliwosci tutaj zajrzec. Kurde cos mi sie wali klawiatura i nie mam polskich znakow.

Dobrej nocy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 22:39   #4383
Remmi
Rozeznanie

Jutro Was nadrobię, ale miałam dziś dzień, że padam na pysk.

Jutro mam konkretną rozmowę o pracę i mam nadzieję, że zakończy się ona pozytywnie

Dobrej nocki Wam życze i "do zobaczenia" jutro
Stary 2009-12-03, 22:45   #4384
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Chwilę mnie nie było i już zafasolkowałam Oj Oj, dziewczynki.
Tfu Tfu, żeby nie zapeszyć
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
C
"Gdzie mieszka miłość
Nie wiem
Może w uśmiechu
Czasem ją słychać
W śpiewie
A czasem
W echu

Co to jest miłość
Powiedz
Albo nic nie mów
Ja chcę cię mieć
Przy sobie
I nie wiem
Czemu"

J. Kofta

Tak przy okazji chciałam Wam powiedzieć, że Tż odebrał swój garnitur ślubny
Zrobił to jak byłam w pracy, więc go w nim nie widziałam i chyba spróbuję do dnia ślubu wyczekać, żeby go w tym garniturze zobaczyć, aczkolwiek nie wiem czy wytrzymam

Z kwestii ślubnych jeszcze mamy problem z samochodem.
Chcieliśmy wynająć tego Chryslera, ale koszt to 250zł za godzinę, więc trzeba liczyć 750-1000zł. To dużo
No i nie wiem co teraz zrobić i czym pojedziemy do kościoła
Cytat śliczny
Gratuluję gajerka
Z tym samochodem, to naprawdę trochę drogo Może jednak coś innego znajdziecie.
Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
dziewczyny to wasi juz mysla o garniakach? jestem w szoku moj to wogole nawet o tym jeszcze nie wspomina pewnie bedzie kupowal na ostatnia chwile jak zawsze ja bym tak nie mogla
Mój już myśli od jakiegoś czasu. Rozglądaliśmy się nawet, ale teraz nie sezon na jasne gajerki.
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mi już też Carrera się odwidziała i P. tez powiedział, że wygląda jak owinięta papierem toaletowym mi jest najlepiej w dopasowanych sukniach np Isydore z Annais i Bonnie piękne były jeszcze będę mierzyć Kate ale jeszcze jej chyba nie ma w salonie miałam zadzwonić, ale zapomniałam
Codziennie widzę Carrerę, bo zmienili wystawę w salonie, który jest naprzeciwko mojej pracy. Góra mi się podoba, ale dół taki se. Jakoś te falbanki nie dla mnie.
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
kasia ja coś czuję, że ze mną będzie podobnie, sama nie będę już wiedziała, która suknia mi się podoba
Jak przymierzysz, to będziesz wiedziała, że to ta na 100% i się w niej zakochasz na zabój Najlepiej wtedy jak najszybciej kupić tą sukienkę i już nie patrzeć na żadne inne
Cytat:
Napisane przez nieposkromionaa Pokaż wiadomość
Jejku, wróciłam z moich pierwszych poszukiwań sukni ślubnej i jestem załamana... Nic mnie nie urzekło, poza jedną z Maggie Sottero, ale cena stanowczo za wysoka 4690zł
A sprawdzałaś cenę na Allegro? No chyba, że masz jakieś awersje do używanych ubrań Ja wyrwałam takie cacko za śmieszną kasę
Cytat:
No jeszcze nie wiem czy bede miala białą suknie, czy ecru... A on chce albo kremowy garnitur, albo jasno srebrny... A jak już bedzie kupywał garnitur to od razu żeby dobrać koszulę, krawat... Żeby załatwić wszystko za jednym zamachem
Mój też chce jasny gajerek. W ciemnym wygląda blady jak śmierć
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
u mnie wszystko blee, nie dosc ze weselem nic nie dzialamy, dziadek chory to jeszcze dzis sie dowiedzialam ze moga mi umowy nie przedluzyc, masakra
3maj się kochana. Mam nadzieję, że dziadek będzie czuł się lepiej, a z pracą wszystko się ułoży

U mnie stara bieda. No może tylko to, że w weekend teoretycznie jadę do Łodzi na zjazd, ale nic jeszcze nie wiadomo
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 22:48   #4385
Jazzmanka
Zadomowienie

Ale fajnie, że dzisiaj było niewiele do nadrabiania

My z TŻ też lubimy razem jedzonko robić. Już kiedyś pisałam, że naszym wspólnym numerem popisowym jest pizza. Deserki też lubimy razem majstrować i przyozdabiać.

Chyba mnie coś przewiało. Kurde nie dam się, nie dam się idę się wygrzewać w łóżeczku. Tylko mi szkoda, że muszę zgasić świeczkę, bo dopiero co ją zapaliłam i tak ładnie pachnie. Przypomniało mi się, że jakiś czas temu kupiłam wiśniową i teraz mi tu roztacza zapaszek.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 00:00   #4386
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Lain, już mówiłam mamuśce, że trzeba będzie zmniejszyć w tym roku choinkę bo kitek ją z ziemią zrówna z resztą wczoraj już rozpoczął niszczenie zasłonek i bicie się z psem więc mają w domu pełne ręce roboty z nim (bo czuję że to kitek jednak..). A w oczach to rzeczywiście ma coś niepokojącego
no prosze i nawet pies mu nie straszny mowie Ci - on jeszcze bedzie bossem w tym domu a pies bedzie przed nim uciekal gdzie pieprz rosnie
moj Czeslaw ma w oczach diabelka, Twoj kitek wyglada, ze ma urwiska

Cytat:
Muszę się wybrać wieczorkiem na rynek.
Może w weekend mi się uda, bo np. dziś nie mam na nic siły tak mnie moja pierwsza praca wykańcza
koniecznie
my jutro z kolezanka mamy babski wieczorek (bo TZ na imprezce firmowej), wiec na pewno zaczniemy od postoju na rynku pod beczka z grzancem

Cytat:
Tak przy okazji chciałam Wam powiedzieć, że Tż odebrał swój garnitur ślubny
Zrobił to jak byłam w pracy, więc go w nim nie widziałam i chyba spróbuję do dnia ślubu wyczekać, żeby go w tym garniturze zobaczyć, aczkolwiek nie wiem czy wytrzymam
ja to na pewno obczaje jeszcze przed slubem czy wszystko dobrze lezy na TZcie, bo jakos tesciowej w tym wzgledzie nie ufam a ja mam doswiadczenie, bo pracowalam kiedys zaraz po LO przez 3 miesiace w sklepie z garniakami i niejednemu facetowi dobralam garniak do slubu

Cytat:
Z kwestii ślubnych jeszcze mamy problem z samochodem.
Chcieliśmy wynająć tego Chryslera, ale koszt to 250zł za godzinę, więc trzeba liczyć 750-1000zł. To dużo
No i nie wiem co teraz zrobić i czym pojedziemy do kościoła
no duzo niestety taka przyjemnosc wychodzi
nas samochod bedzie kosztowal 300zl/h, ale my go w sumie na niewiele potrzebujemy, bo tylko dojechac do kosciola, a potem na sale i to by bylo na tyle, wiec jakos przebolejemy (TZowi bardzo zalezalo na tym samochodzie i stwierdzil, ze raz sie zyje )
a moze znajomi mieliby jakies autko? nie musi byc przeciez jakas super wypasiona bryka

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Hehe ja tam nienawidze sprzatac, obojetnie czy sama czy z TŻem
ja tez nie przepadam najlepiej jak wpadne w trans przy muzyczce to jakos mi idzie... ale jak w trans nie wpadne to sie mecze niemilosiernie i rozwleka mi sie to na kilka godzin dla mnie sprzatanie to strata czasu moglabym miec pania od sprzatania

Cytat:
dziewczyny to wasi juz mysla o garniakach? jestem w szoku moj to wogole nawet o tym jeszcze nie wspomina pewnie bedzie kupowal na ostatnia chwile jak zawsze ja bym tak nie mogla
no moj juz ma nawet wizje co to za garniak ma byc i sie rozglada za slubnymi spinkami do mankietow

Cytat:
a ja mam focha bo mój P. schudł 4kg a ja póki co tylko 1kg jeszcze 6 i będzie git
to Tadzislaw sie odchudza? a po co jak jest szczuply?

ja po TZa wczorajszych rewelacjach nt. jego wagi policzylam mu BMI i wiecie co? wyszlo, ze ma nadwage a ja tam tluszczu nie widze jakies jaja
zwatpilam w ten caly BMI

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
6kg wcale nie tak łatwo zrzucić- jednym idzie świetnie tak jak Lain, a inni nawet genetycznie mogą mieć jakieś trudności ze znacznym odchudzeniem się..
bo to tez trzeba miec co zrzucac
no i sport to jednak duuuuuuuzo daje ja teraz mam jeszcze wiecej aero i silki (w tygodniu 6x po godzinie zajec i 2x po godzinie silowni) i serio widze ogromne efekty sama dieta bym tyle nie osiagnela

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
My z TŻ też lubimy razem jedzonko robić. Już kiedyś pisałam, że naszym wspólnym numerem popisowym jest pizza. Deserki też lubimy razem majstrować i przyozdabiać.
to my w duecie jestesmy mistrzami spaghetii i salatek (nie takich ciezkich majonezowych tylko takich z salaty, rukoli itp.)

Certina straszna historia z tym krolikiem - brzmi okropnie
to bede trzymac kciukasy powodzenia

dobra, nadrobilam to ide spac
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 00:38   #4387
madmuazelle
BAN stały

No to teraz ja odpisze,ale krótko,ogólnie bo z pamięci.
Yorki są sliczne,mój sąsiad ma,małe to to a jakie wyszczekane.
Ciesze się,że niekórym podobają się moje wilkołaki i dodam,a jakie są ciepluchne. Teraz girki mi nie zmarzną,choć są tylko na suchą ale na mroźną pogode,tak jak no było dzisiaj-4-5 stopni.Zimnoooo.
Certi,biedny ten twój króliczek zdrówka mu życze.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 08:19   #4388
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie tego sie obawiam ze pewnie miesiac przed zacznie sie wogole tym interesowac ja raczej nie chce zeby mial czarny moze jakis grafit albo stalowy no ale zobaczymy
My też będziemy szukać czegoś w tych kolorkach

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ojjj jak ja Cie doskonale rozumiem Mam dokładnie to samo. "ta suknia fajna, tylko po co ten kwiatek", albo "ta jest super, ale lepsza by była bez szelek" etc. etc.
I właśnie z tego powodu szyję suknię

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
. Proszę Was bardzo o kciuki.

Ja tylko na chwilę, bo znów do Poznania muszę jechać
Kupiliśmy wczoraj z TŻcikiem kilka prezentów Gwiazdkowych Nie chcę później biegać za nimi w ostatnim tygodniu przed Świętami

Miłego dnia
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 08:42   #4389
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hello
Chwilę mnie nie było i już zafasolkowałam Oj Oj, dziewczynki.
Tfu Tfu, żeby nie zapeszyć [......]
Byłaś taka taje,mnicza, że to pierwsze,c o mi przyszło na myśl, ale nie gneiwasz się? Ciotka Chilanes by sie cieszyła ......ale po ślubie

A u mnie nwoa bieda ;/ rozprułam sobie rękę wczoraj, bo nie chciałam spaść ze schodów i ręką opadłam się o ścianę na której był taki tynk z kamyczków położony i mnie boli teraz, a to prawa ręka
Mamuściew upiekłam wczoraj 3 ciasta, bo się dziś spodziewa nawału ludnosci z powodu imienin i zrobiam sałałatkę warzywną. Normalnie wzorowe dziecko ze mnie

Przyszedł wczoraj album na księgę gosci, nie do końca mi się podoba, bo ma zabięte górne rogi, ale równie dobrze może to być wina poczty, ale sprzedawca mógł go lepiej zabezpieczyć
Co mogę taniego i ładnego powklejać do albumu, by go ozdobić?

Przyszła też wczoraj ksozula dla Tż, nie jestem do końca zadowolona, bo wygląda na "gnieciucha", tzn, że łatwo się będzie gnieść, ale może tylko mi się wydaje?
Stary 2009-12-04, 09:24   #4390
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No to pokazuje,moje kozaki wilkołaki. Choć uważam że na żywo ładniejsze.
I musze zmykać,na film Potem Was nadrobie.
miałam takie w liceumW sumie nadal je mam, ale juz nie chodzę

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki

u mnie wszystko blee, nie dosc ze weselem nic nie dzialamy, dziadek chory to jeszcze dzis sie dowiedzialam ze moga mi umowy nie przedluzyc, masakra
będzie dobrze

Cytat:

Toska
ja pracuję w kancelarii notarialnej 30km jeżdzę w jedną stronę

dziewczyny jutro o 12.30 na zabieg jadę z uszatkiem, boję się bardzo, ale wierzę że będzie dobrze. Proszę Was bardzo o kciuki. Normalnie to z nerwów bym chyba nie mogła przespać nocy tak jak ostatnio- kiedy zabieg miał być w poniedziałek to w nocy z niedzieli na poniedziałek spałam może ze 3h, a dzisiaj jestem już tak wykonczona, że pomimo nerwów jak tylko przytulam głowę do poduszki to zasypiam,

Skończyły się moje problemy z bezsennością. Im jestem bardziej zmęczona, tym szybciej zasypiam.

Jutro ide do pracz na 2 h+ przyjezdzam i jedziemy z krolisiem na zabieg takze nie bede miala mozliwosci tutaj zajrzec. Kurde cos mi sie wali klawiatura i nie mam polskich znakow.

Dobrej nocy
ale jeździsz autem?To chyba nie taki wysilek jak gdybys miała busem jeździć
Będę trzymac kciuki

Tż wczoraj zostawił czapkę w taksówce, więc już nie ma ani szalika ani czapkiJade dziś z mamą na zakupy mikołajowe to poszukam czegoś dla tż, chociaz umówiliśmy sie, że kupie mu ksiązkę. Dla siebie pomysłu na prezent nie mam i powiedziałam mu, że nic nie chcę.

Wiecie co myslę odnośnie tych zaproszeń - przelałam kasę na początku zeszłego tygodnia, mieli mi wysłać próbki zaproszeń i jak na razie dostałam tylko dwa rodzajeTo ja nie wiem ile czasu im zajmie zrobienie i wydrukowanie 70. Pewnie jak po świętach zamowimy to akurat w polowie stycznia będą.
Stary 2009-12-04, 09:49   #4391
centipede
Zadomowienie

Cetrinko trzymam kciuki bardzo mocno za króliczka! Musi być wszystko dobrze
Aniołku czyli jednak będziesz jeździć na zjazdy do Łodzi? Byłaś tam już czy to Wasz pierwszy zjazd? ale nakombinowali mam nadzieję, że to jedyna zmiana w tej kwestii!
Chilanes szkoda, że nie jesteś zadowolona z zakupów masz już jakiś pomysł na ten album?
Lain Twój TŻ i nadwaga? eeee, nie może byc
Samoa jaką książkę kupujesz? a ile próbek powinnaś dostać?

Ale ostatnio mi się pracowity okres zrobił jeszcze jutro spotkanie rodziców i będę dzisiaj pół dni siedzieć w kuchni
Stary 2009-12-04, 10:15   #4392
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość

Ale ostatnio mi się pracowity okres zrobił jeszcze jutro spotkanie rodziców i będę dzisiaj pół dni siedzieć w kuchni
Nową Sapkowskiego pt. "Żmija", jak się ukazała tz powiedział, że jej nie kupi dopóki nie napisze zaplanowanej części doktoratu, no to ja mu kupię heheA próbek powinnam dostać chyba 4.

A rodzice się już znają? Do mnie rodzice tż przyjadą jak co roku w ferie. Chociaż nie zdziwiłabym się, gdyby przyjechali teraz po świętach, bo będą potrzebowali rad moich rodziców w jednej nieprzyjemnej sprawie. Także może będę miała wizytę teściów z głowy już niedługo

Kupiłam sobie dwie farby do włosów i chyba dokupie dzis trzecią, bo się boję, że nie wystracza dwie na moje włosy
Stary 2009-12-04, 10:16   #4393
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
My też będziemy szukać czegoś w tych kolorkach

I właśnie z tego powodu szyję suknię

Ja tylko na chwilę, bo znów do Poznania muszę jechać
Kupiliśmy wczoraj z TŻcikiem kilka prezentów Gwiazdkowych Nie chcę później biegać za nimi w ostatnim tygodniu przed Świętami

Miłego dnia
O to fajnie tzn,ze mamy podobne gusta, ja juz nawet kiedys widzialam taki sliczny i mowilam mu zeby kupic bo potem pewnie takiego ladnego nie bedzie ale oczywiscie jak grochem o sciane
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 10:19   #4394
lain
Zakorzenienie

Dzien dobry
TZ zadzwonil zdziwiony, ze jeszcze spie no to wstalam

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Mamuściew upiekłam wczoraj 3 ciasta, bo się dziś spodziewa nawału ludnosci z powodu imienin i zrobiam sałałatkę warzywną. Normalnie wzorowe dziecko ze mnie
to nasze mamy chyba maja tak samo na imie ale u nas imieniny w przyszly weekend beda, bo moja mama w ramach podnoszenia kwalifikacji robi dodatkowa specjalizacje (cos z pluc chyba nawet nie wiem ) i siedzi w szkole w ten weekend
ale prezent juz wreczony

Cytat:
Przyszła też wczoraj ksozula dla Tż, nie jestem do końca zadowolona, bo wygląda na "gnieciucha", tzn, że łatwo się będzie gnieść, ale może tylko mi się wydaje?
100% bawelny zawsze latwo bedzie sie gniesc cos za cos
Stary 2009-12-04, 10:35   #4395
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny któraś z Was neidawno wstawiała zdjecie obrączek - na przegach żółte złoto, w środku pasek z białego...
Niepamietam która... czy mogłabym prosić o przesłanie? Bardzo podobne chcemy zamówić, a nie mam fotki i nie mogę znaleźć, chciałam mamie pokazać ;/
ponawiam pytanie

Cytat:
Jejku, wróciłam z moich pierwszych poszukiwań sukni ślubnej i jestem załamana... Nic mnie nie urzekło, poza jedną z Maggie Sottero, ale cena stanowczo za wysoka 4690zł
W każdej coś mi nie pasuje, ale z powyższych waszych wypowiedzi widzę, że nie tylko ja taka wybredna jestem Tragedia po prostu
Póki co ewentualnie była bym skłonna za "rybką" Tzn gorset był cały koronkowy, od pasa do lini powyżej kolan, była taka drapowana (sexownie wyglądała na tyłku ) a na dole była taka gnieciona, takie chmurki miała porobione, ale nie byłam właśnie do tego dołu przekonana... A poza tym to Panii w innym salonie powiedziala mi że "rybki" nie są już modne!
Więc wróciłam do punktu wyjścia...

Mój TŻ, pośpiesza mnie z suknią, bo chciałby już chodzić za garniturem Marzy mu się jakiś jasny, dobrze skrojony, idealnie dopasowany... ehhh...
rzadko która z PM zachwyca się pierwszą mierzoną suknią tak to jest tylko na filmach

certina4 - trzymam kciuki
Cytat:

Cetrinko trzymam kciuki bardzo mocno za króliczka! Musi być wszystko dobrze
Aniołku czyli jednak będziesz jeździć na zjazdy do Łodzi? Byłaś tam już czy to Wasz pierwszy zjazd? ale nakombinowali mam nadzieję, że to jedyna zmiana w tej kwestii!
Chilanes szkoda, że nie jesteś zadowolona z zakupów masz już jakiś pomysł na ten album?
Lain Twój TŻ i nadwaga? eeee, nie może byc

No własnie poszukuję pomysłów, mozę coś mi podpowiecie?
Też żałuję, że tym razem zakupy nie są do końca udane Mogłam po tą koszulę iść do sklepu,z apłaciłabym więcej, ale wybrałabym coś z czego byłabym zadowolona
Album za 20 zł z przesyłką, więc nie ma co wybrzydzać i myślę, ze to zgięcie to wina transportu, ale skoro album był włożony do normalnej duzej kopery i niczym nie owinięty, to się nie ma co dziwić, że się uszkodził
Na 1szej stronie będą info o ślubie, na drugiej tekst skierowany do gości z prośbą o wpisy i po ślubie dokleję tu moze zdjęcie grupowe, ale pomysłów na następne strony nie mam i nie wiem, jak je ozdobić, żeby ładnie było i przede wszystkim żebym umiała to zrobić
Mam jakieś "złote myśli", ale to mało na album
Stary 2009-12-04, 11:38   #4396
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Nową Sapkowskiego pt. "Żmija", jak się ukazała tz powiedział, że jej nie kupi dopóki nie napisze zaplanowanej części doktoratu, no to ja mu kupię heheA próbek powinnam dostać chyba 4.

A rodzice się już znają? Do mnie rodzice tż przyjadą jak co roku w ferie. Chociaż nie zdziwiłabym się, gdyby przyjechali teraz po świętach, bo będą potrzebowali rad moich rodziców w jednej nieprzyjemnej sprawie. Także może będę miała wizytę teściów z głowy już niedługo

Kupiłam sobie dwie farby do włosów i chyba dokupie dzis trzecią, bo się boję, że nie wystracza dwie na moje włosy
Oooo to TŻ się na pewno ucieszy a jak mu idzie pisanie? Może Go zmotywujesz książką
Rodzice się już znają, to będzie już trzecie spotkanie tylko te wcześniejsze były bardziej, żeby się poznać, a teraz mamy parę rzeczy do ustalenia ale się wzięłam do garów, 'trza' błysnąć przed przyszłą teściówką
Trochę Cię musi kosztować farbowanie włosów w takim razie! A jaki kolorek?

Cytat:

ponawiam pytanie

rzadko która z PM zachwyca się pierwszą mierzoną suknią tak to jest tylko na filmach

Też żałuję, że tym razem zakupy nie są do końca udane Mogłam po tą koszulę iść do sklepu,z apłaciłabym więcej, ale wybrałabym coś z czego byłabym zadowolona
Album za 20 zł z przesyłką, więc nie ma co wybrzydzać i myślę, ze to zgięcie to wina transportu, ale skoro album był włożony do normalnej duzej kopery i niczym nie owinięty, to się nie ma co dziwić, że się uszkodził
Na 1szej stronie będą info o ślubie, na drugiej tekst skierowany do gości z prośbą o wpisy i po ślubie dokleję tu moze zdjęcie grupowe, ale pomysłów na następne strony nie mam i nie wiem, jak je ozdobić, żeby ładnie było i przede wszystkim żebym umiała to zrobić
Chili bardzo chciałabym Ci pomóc, ale moje zdolności artystyczne nie są niestety porażające Pamiętam tylko jak kiedyś czytałam, że fajnym pomysłem jest wklejanie Waszych zdjęć na tak jakby co drugiej karcie i na tej karcie obok mogłyby być wpisy i podobno dobrze dać księgę gościom żeby się wpisali gdzieś koło północy
Stary 2009-12-04, 11:47   #4397
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:

ponawiam pytanie

No ja tez bede miec ksiege na 1 stronie bede miec tylko wierszyk zeby sie wpisywac, nie bede wklejac zdjec moze dopiero po slubie sobie jakies dokleje I u mnie ksiega bedzie stala caly czas na widocznym miejscu i kto bedzie chcial to sie bedzie wpisywal. A czy mozna zobaczyc twoja ksiege?
Stary 2009-12-04, 11:54   #4398
certina4
Wtajemniczenie

Samoa, tak samochodem, tylko muszę przejechac przez całe miasto, które w godzinach porannych i wieczornych jest zakorkowane, więc dochodzą mi dziennie 1,5-2h jazdy. Ale spoko, mam pracę więc nie narzekam

dziewczynki wróciłam z pracy i jedziemy na zabieg- dam znać po powrocie, ale musi być dobrze

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 12:37   #4399
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
No ja tez bede miec ksiege na 1 stronie bede miec tylko wierszyk zeby sie wpisywac, nie bede wklejac zdjec moze dopiero po slubie sobie jakies dokleje I u mnie ksiega bedzie stala caly czas na widocznym miejscu i kto bedzie chcial to sie bedzie wpisywal. A czy mozna zobaczyc twoja ksiege?
jasne, zrobię zdjęcie popołudniu
Cytat:
Samoa, tak samochodem, tylko muszę przejechac przez całe miasto, które w godzinach porannych i wieczornych jest zakorkowane, więc dochodzą mi dziennie 1,5-2h jazdy. Ale spoko, mam pracę więc nie narzekam

dziewczynki wróciłam z pracy i jedziemy na zabieg- dam znać po powrocie, ale musi być dobrze
daj znac koniecznie, bo trzymam kciuki i martwię się o Twojego uszatka
Mój wczoraj wariował tak długo, aż rodzice nie wrócili ze sklepu z herbatnikiem dla niego
Stary 2009-12-04, 12:47   #4400
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
jasne, zrobię zdjęcie popołudniu

daj znac koniecznie, bo trzymam kciuki i martwię się o Twojego uszatka
Mój wczoraj wariował tak długo, aż rodzice nie wrócili ze sklepu z herbatnikiem dla niego
spoko to sobie lukne a ja bede miec taka
Stary 2009-12-04, 13:09   #4401
chilanes
Zakorzenienie

ja nie mam takiego łądnego, ja mam taki zwykły album

260 dni do ślubu
Stary 2009-12-04, 13:11   #4402
centipede
Zadomowienie

Esti piękna księga! Gdzie udało Ci się taką kupić?

Ale dzisiaj przeżywają tego Polańskiego

Chili u nas 232

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-12-04 o 13:14
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:15   #4403
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Esti piękna księga! Gdzie udało Ci się taką kupić?

Ale dzisiaj przeżywają tego Polańskiego
Dzieki
Dopiero bede zamawiac chyba jutro, na allegro tu masz link
http://www.allegro.pl/item813041376_...ub_slubny.html

Zalezala mi na tym zeby miala jakies elementy bordowe bo bede miec bukiet z bordowych roz, sale na bordowo, i samochod tez na bordowo takze chcialam zeby wszystko pasowalo

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2009-12-04 o 13:19
Stary 2009-12-04, 13:33   #4404
BlackAngel
Adwokat diabła

hejka!
u mnie czas leci powoli i leniwie.. tż jak zawsze robi nadgodziny w pracy, a ja siedzę w domku sprzątając, gotując, piorąc itp itd..
wczoraj przyszła moja farba do włosów i zastanawiam sie czy malować włosy czy też nie (wzięłam ją troszkę w ciemno..)

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:51   #4405
lain
Zakorzenienie

ja sie wlasnie rozprawiam w kuchni z piekarnikiem i sandaczem musze nabrac wiekszej smialosci do piekarnika, bo na razie jakos tak z dystansem do niego podchodze

stwierdzilismy, ze idziemy jutro do kina dla zatarcia kinowego niesmaku po 2012 zastanawiam sie co wybrac: 500 dni milosci (polskie tytuly zawsze brzmia okropnie) czy Dom Zly kompletnie rozne kino dlatego nie moge sie zdecydowac... a podobne oba godne uwagi... hmmmm
Stary 2009-12-04, 14:07   #4406
Aaś
Zakorzenienie

Hejka wszystkim

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hejka!
u mnie czas leci powoli i leniwie.. tż jak zawsze robi nadgodziny w pracy, a ja siedzę w domku sprzątając, gotując, piorąc itp itd..
wczoraj przyszła moja farba do włosów i zastanawiam sie czy malować włosy czy też nie (wzięłam ją troszkę w ciemno..)
jak to mówią no risk no fun ale to jakiś bardzo inny kolor niż miałaś?

Cytat:
stwierdzilismy, ze idziemy jutro do kina dla zatarcia kinowego niesmaku po 2012 zastanawiam sie co wybrac: 500 dni milosci (polskie tytuly zawsze brzmia okropnie) czy Dom Zly kompletnie rozne kino dlatego nie moge sie zdecydowac... a podobne oba godne uwagi... hmmmm
tż chce iść na dom zły ale ja jakoś nie mam do tego przekonania...chociaż podobno dobry
a to 500 dni miłości to łorsoł festiwal wygrał a poza tym uwielbiam tego aktora co gra główną rolę więc ja to raczej (w ciemno bo w ciemno) ale chyba poszłabym na to
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:19   #4407
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to Tadzislaw sie odchudza? a po co jak jest szczuply?
no co Ty ten dziad po prostu jak jest w pracy i wpadnie w wir obowiązków to zapomina jeść ja do niego dzwonie i przypominam, że ma zjeść obiad czy tam coś co mu dałam

cześć co tam u Was
ja poproszę w pon. o trzymanie kciuków za mnie bo mam rozmowę o 15:00 tylko się boję bo oni pragną na pełny etat, ale się zobaczy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:34   #4408
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
cześć co tam u Was
ja poproszę w pon. o trzymanie kciuków za mnie bo mam rozmowę o 15:00 tylko się boję bo oni pragną na pełny etat, ale się zobaczy
Cześć Kciuki będą, ale musisz nam jeszcze przypomnieć (a przynajmniej mi, bo mam zaawansowaną sklerozę)

Ja byłam dziś na ćwiczeniach terenowych w szpitalu onkologicznym i się troszkę bałam, bo miałam rozmawiać z pacjentami i nie wiedziałam jak to wszystko wyjdzie. No ale pan psycholog pracujący w szpitalu zrobił nam taką reklamę, że rozmowa się gładko potoczyła. Polazł na salę i zapytał panów czy mogą przyjść z nimi porozmawiać dwie młode atrakcyjne studentki No więc panowie ochoczo się zgodzili. Nauczyłam się od pacjentów nowego określenia na cmentarz - park sztywnych Oni w ogóle specyficzne poczucie humoru mają
Niedługo mam kolejne ćwiczenia - w hospicjum, ale obawiam się, że tam nie będzie tak wesoło
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:42   #4409
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Cześć Kciuki będą, ale musisz nam jeszcze przypomnieć (a przynajmniej mi, bo mam zaawansowaną sklerozę)
a ja siedzę w domu i garfilduję, gram w pasjansa pająka bo P. wywalili na szkolenie dla menedżerów i przez to mnie porzucił o 13:00

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:42   #4410
Aaś
Zakorzenienie

Martoolka a co ty studiujesz bo mnie chyba to minęło
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości