Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-04, 10:44   #721
Izumi
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II

Drcron, a mnie się tam podoba W razie czego możesz zrobić kolejny odlew, ale widzisz... właśnie jaki atut teraz. Brzuszek widać, że ładny krągły, ale biust w ogóle genialny . W najgorszym wypadku zostawisz sobie żeby się znajomym chwalić jakie miałaś cycki w ciąży Aczkolwiek wydaje mi się że jest fajnie Już nie mogę się doczekać aż pokażesz gotowy "produkt"
Co do słoneczka... to jak teraz widze te chmury na horyzoncie, to chyba jednak prędzej czy później u Ciebie się pojawi, bo zapowiada się, że u mnie to niebawem zniknie

A dziewczyny, widziałyście może wczoraj w TV jak pokazywali z lotu ptaka (helikoptera) mgłę nad warszawą???? Ja normalnie pobeczałam się jak nienormalna takie mi się to piękne i mistycznie wydało. A na TVN jeszcze taką muzyczkę puścili, że w ogóle wymiękłam.... ehhhhhhh. Ja chce takie zdjęcia na kompa downloadnąć.... ma ktoś? ;]?

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Jeśli chodzi o rodzenie nie w terminie. To ja mam taki plan.... Muszę URODZIĆ W KWIETNIU (tp mam na 16 kwietnia), żeby dziecko było kwietniowe (moje nazwisko rodowe) na złość teściowej. Jeśli niedajboże TFU TFU TFU wybierało się na świat wcześniej, to w salach szpitalnych oprócz piłek i innych udogodnień dla ciężarnych mają drabinki... więc zawieszam się do góry nogami na tych drabinkach i czekam do kwietnia! Wcześniej nie wypuszczę! Jeśli z kolei miało by się urodzić później i wkroczylibyśmy w miesiąc maj .... to znowu... na drabinki i wisimy do 15-go - urodziny męża .... .... Tak to sobie wymarzyłam (cytując kawałek "drzwi" kabaretu moralnego niepokoju) ....
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 10:45   #722
drcron
Zakorzenienie

http://www.agency.tvn.pl/pl/video/mg...-warszawa,3599
tutaj masz filmik ale zdjecia nie widzialam nigdzie moze na googl bedzie gdzies

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 10:49   #723
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

dzięki Fasolka za odpowiedź ale niestety własnie dzwoniłam do Diasona i w 30 tc juz sie nie należy z NFz a koszt chyba ok 150 zł,trudno i nie poszłam dzisiaj na cukier,tak mi sie rano jesc chcialo,ze chyba bym nie wytrzymała musze isc w poniedzialek.

też zaczęłam się bawic w powtarzanie jednego zdania z dotykaniem brzuszka,ciekawe u ktorej to zadziała oby u wszystkich,bo fajna rzecz.

Izumi niezły motyw z tą drabinką ale sie usmialam,ale jest o co walczyc,bede trzymac kciuki,zeby tesciową wnerwic hehe

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2009-12-04 o 10:53
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 10:51   #724
drcron
Zakorzenienie

haha dobre sobie Izumi jestes bezbledna ciekawe co na to Twoje dzidzi

ja dzisiaj mam rowno 4 miesiace do porodu mam andzieje ze szybciorem mina
a wczoraj byli u nas jeszcze znajomi wieczorkiem i ja wypytalam swiezoupieczonej mamusi jak to jest z tymi rozkami i pokazalam jej swoj otulaczek i ona powiedziala ze do spzitala to mi sie przyda taki rozek bo dziecieciu jest zimno jak jest takie malusie i szybko traci cieplo i ze ona na poczatku mala miala tylko kocykiem przykryta i ona sie wyziebila i lezala pod lampami a potem pielegniarki daly jej rozek zeby corcie w rozku trzymala mowila ze ten rozek przydal sie tylko na miesiac ze ona szybko z niego wyropsla a do teraz sluzy jako kolderka do wozka wiec moze warto zakupic rozek ??

Stary 2009-12-04, 10:56   #725
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Izumi podziel sie sloneczkiem choc kilkoma promykami prosze u mnie pada deszcz i strasznie zimno a w nocy byl mroz < wszystko biale >
ale i tak sie nie dam opatule ciepluchno i pojade do miasta < do jednego sklepu albo dwoch > po farby do malowania brzuszka i papier scierny
odlew juz gotowy wiem wiem mialam poczekac ale nie moglam sie powstrzymac i kozystajac z tego ze maz dzisiaj w nocy mnie zostawil < poszedl do innego pokoju spac > to wstalam z ranca i zrobilm brzuszek gipsowy hehe strasznie naswinilam przy tym ale efekt myslalam ze bedzie lepszy moze dlatego ze zawczesnie zrobilam i mam mega maly brzunio ale za to moje cycoliny ooooooooooo matko giganty

Wow ale będzie cudo

Witam dziewczynki brzucholinki

Izumi uwielbiam twoje poczcie humoru

U mnie z humorem to tak różnie szczególnie jak spojrzę w lustro mam buzie wysypaną mega wypryskami szok jeszcze czegoś takiego nie widziałam !!! Wstyd wyjść z domu normalnie !!!
20-12-14 10 tc

Edytowane przez aneczkkaa
Czas edycji: 2009-12-04 o 10:58
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 10:56   #726
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:

a wczoraj byli u nas jeszcze znajomi wieczorkiem i ja wypytalam swiezoupieczonej mamusi jak to jest z tymi rozkami i pokazalam jej swoj otulaczek i ona powiedziala ze do spzitala to mi sie przyda taki rozek bo dziecieciu jest zimno jak jest takie malusie i szybko traci cieplo i ze ona na poczatku mala miala tylko kocykiem przykryta i ona sie wyziebila i lezala pod lampami a potem pielegniarki daly jej rozek zeby corcie w rozku trzymala mowila ze ten rozek przydal sie tylko na miesiac ze ona szybko z niego wyropsla a do teraz sluzy jako kolderka do wozka wiec moze warto zakupic rozek ??
tez tak myślę,ja kupuię napewno tym bardziej,że terożki nie są drogie,mozna juz kupic za 20-30 zł więc nic straconego,zawsze sie do czegos przyda.
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:01   #727
Izumi
Wtajemniczenie

Ja to sobie myślę, że nasze dzieci to geniuszami będą, jak my już w brzuszku zaczniemy tak z nimi "pracować"
Ja np. po poczytaniu poradniczka puszczam do brzuszka właśnie kołysankę co wieczór (zawsze tą samą). Żeby dziecię kojarzyło tę melodię z tym, że później jest cicho, brak kołysania (bo mama śpi), że i żeby po urodzeniu też wiedziało, że teraz to będzie spokój - można iść spać. Tym czasem wieczora wieczorem po raz pierwszy jak puściłam kołysankę to w odpowiedzi dostałam 2 puknięcia..... i sie zastanawiam co to znaczyło
1) Hura muzyka! Bawmy się!
2) Mama... NIE PODOBA MI SIĘ TEN TEN SONG KUMASZ?
3) Fajne, fajne, więcej proszę
4) Ok mama, idziemy spać.
5) Spałem, obudziła mnie ta muzyka, teraz nie zasnę przez Ciebie
6) <macham sobie nóżkami> <zero związku przyczynowo-skutkowego>
????????????????????????? ????????????????????????? ??????????????

Edytowane przez Izumi
Czas edycji: 2009-12-04 o 11:03

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 11:03   #728
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
tez tak myślę,ja kupuię napewno tym bardziej,że terożki nie są drogie,mozna juz kupic za 20-30 zł więc nic straconego,zawsze sie do czegos przyda.
Słyszałam że rożki to fajna sprawa mam w planie kupić 2/3 sztuki. Na pewno się przydadzą
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:21   #729
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

IZUMI słonce!!!
Troszke mi głupio sie przypominać.. ale czy dasz radę na przyszły tydzień z tym moim męzem bo 30stka już w nastepny piatek a chciałabym to jeszcze efektownie odbic i oprawić???

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Biricchina!!!! Ty tu??? koleżanko co sie nic nie odzywaszani u nas w codziennoąści ani tu???
Jak sie czujesz jak dzidzia na kiedy termin pisz szybko!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:27   #730
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Ja tez mam zamiar rozki zakupic
Wlasnie jem zupke:P zaraz poprawie czekoladką z orzechami:P

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

a co do msca ciazy to rozmawialam o tym i podobno tak jest ze 8 miesiac jest ciezszy niz 7 ze wzgledu na te plucka

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

szwagierka z rozkiem sie nie rozstawala, jak brala mala na poczatku to tylko w rozku
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:34   #731
MadCat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Izumi Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że i u was słoneczko dzisiaj świeci ślicznie
Miłego dniaaaaaa!
Słoneczka to ja już kilka dni nie widziałam
drcron - Brzuszek jest super. Najwyżej zrób sobie potem jeszcze jeden, będziesz miała porównanie

Co do rożka to mam taki: http://www.allegro.pl/item829412991_...welny_100.html

MadCat jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 11:44   #732
drcron
Zakorzenienie

MadCat bardzo fajny ten rozek

fdajnie ze wam sie podoba moj brzuszek macie racje pod koniec 9 miesiaca zrobie drugi tylko zakupie sam ten bandaz gipsowy tylko wieksze ilosci bo teraz bylo 9 rolek i troszke zabraklo na ramie i uda ale taki tez moze byc potem porownam jak sie zmienil zastanawiam sie czy powiesic go w sypialni nad lozkiem < tylko jak go przymocowac ?? > czy w pokoju drugim jutro jak wyschnie to go pomaluje

Stary 2009-12-04, 12:05   #733
ita83
Wtajemniczenie

drcron - mi tez rowne 4 miesiace do porodu......choc ja caly czas mowie do maluszka ze ma sie 7 kwietnia urodzic bo niby 7 szczesliwa liczba a po za tym czytalam ze w niedziele i swieta(4 to niedziela wielkanocna) w szpitalach jest mniej personelu wiec.....
Tyle ze mi gin mowi ze tak na 28 marca to ja sie moge z czystym sumieniem szykowac

Z tym pukaniem do brzuszka musze wyprobowac...bo moje male to w ogole nie ma ustalone kiedy spi a kiedy si ebawi i potrafi byc aktywne w rozmaitych porach.....ostatnio czesto czuje wyraznie tuz nad lewa noga
i teraz przed chwilka tez mnie pokopali - chyba czuje ze mamusia o nim pisze na forum

Aaaaaa i robia mi sie rozstepy na udach !!!! ale cale szczescie ani na brzuchu ani na cyckach na razie nie ma nic - ale i tak zegnaj bikini......
Stary 2009-12-04, 12:07   #734
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Witam kochane moje brzuchatki

Widzę, że od rana humor dopisuje. I to najważniejsze
Oczywiście humor Izumi jest rewelacyjny. Po prostu jak przeczyta się Jej posty to nie ma mowy o depresji

Ja dziś od rana na pełnym gazie. Tż Przysnął i prawie by sie spóźnił do pracy, a dzis to nie jest wskazane, bo przyjeżdża szef od finansów. No więc bylaby troche wtopa. Tak wiec wstałam szybko co by my śniadanko przygotować. No i już po spaniu...
Wstałam, posprzątałam, wylansowałam się no i poszłam na zakupy. Trochę miałam co dźwigać ale czasem niestety jest to nieuniknione
Teraz pitrasze obiadek bo na 14.45 do lekarza po dalsze zwolnienie. No i przy okazji badanko. Zdam relacje rzecz jasna

Mój tz wczoraj pierwszy raz poczuł kopniaki od naszego skarba... Miło było

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 12:18   #735
ania p
Zakorzenienie

[QUOTE=Izumi;15659096]
Cytat:
Napisane przez ilkia24 Pokaż wiadomość

Ja właśnie też słyszałam że to bzdura :/. Mam taką nadzieję, ale ręki sobie uciąć nie dam. Medycyny nie kończyłam, ale właśnie jak się jakiegoś lekarza nie zapytam o to, to patrzy jak na kosmitkę ;]. Swoją drogą to by było dziwne gdyby tak było.
Kidys lekarze tak twierdzili bo wynikało to ze statystyk wiecej dzieci umierało tych urodzonych w 8 niż w 7 miesiącu ale wiadomo teraz sprzet lepszy i nawet maluchy po 500g ratują

Cytat:

A dziewczyny, widziałyście może wczoraj w TV jak pokazywali z lotu ptaka (helikoptera) mgłę nad warszawą???? Ja normalnie pobeczałam się jak nienormalna takie mi się to piękne i mistycznie wydało. A na TVN jeszcze taką muzyczkę puścili, że w ogóle wymiękłam.... ehhhhhhh. Ja chce takie zdjęcia na kompa downloadnąć.... ma ktoś? ;]?

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

....
Nie musiałam w TV bo jechałam w takiej mgle ale rzeczywiście super to wygladało . Ogólnie wawa z góry wyglada ciekawie

Cytat:

Co kto lubi ja mam i mi się nie przydał . Miałam bardzo cieplutki kocyk i w to zawijałam z ednej strony ma wełne z drugiej polar ale jak napisałam rzecz gustu, nie wyobrazam sobie brania w tym dziecka na ręce
Stary 2009-12-04, 12:30   #736
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
IZUMI słonce!!!
Troszke mi głupio sie przypominać.. ale czy dasz radę na przyszły tydzień z tym moim męzem bo 30stka już w nastepny piatek a chciałabym to jeszcze efektownie odbic i oprawić???
!
Oczywiście że pamiętam Try not to worry

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
a co do msca ciazy to rozmawialam o tym i podobno tak jest ze 8 miesiac jest ciezszy niz 7 ze wzgledu na te plucka

7 miesiąc jest jeszcze gorszy! Wtedy to dopiero płucka są słabe! Im później tym lepiej i nie ma co w zabobony wierzyć, że 7 lepszy od 8-go

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Mój tz wczoraj pierwszy raz poczuł kopniaki od naszego skarba... Miło było
Ja chciałabym żeby było już czuć na zewnątrz, bym się na noc brzuchem do męża pleców przytulała...a niech cierpi ze mną

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Co do rożków to niem doświadczenia, ani za bardzo kogo podpytać, ale np. w szkole rodzenia Pani N... N... Nan.... kuźwa..... to co się w noworodkach specjalizuje ... mówiła, ze np. w tym szpitalu co ja będę rodzić to dzieci się właśnie w rożkach na początek trzyma, bo z ich doświadczenia wynika, że chyba jednak dzieci jak są takie otoczone ściśle ze wszystkich stor czują się bezpieczniej i to stosują, no chyba, ze jakaś mama sobie nie życzy to wtedy nie ma problemu
Stary 2009-12-04, 12:40   #737
ASIULEK_23
Zakorzenienie

U mnie to czuć pewnie dla tego ,że ja chudzielec straszny jestem skóra i kości...

Niebawem wkleję mój brzunio, bo dziś zamowiłam wreszcie ładowarkę do mojego aparatu, bo mi sie sknociła jak tylko przyjdzie, podładuję bateryjke i pyknę troche fotek brzuszka mego chudego

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2009-12-04 o 12:43
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:16   #738
ania p
Zakorzenienie

Cytat:

Co do rożków to niem doświadczenia, ani za bardzo kogo podpytać, ale np. w szkole rodzenia Pani N... N... Nan.... kuźwa..... to co się w noworodkach specjalizuje ... mówiła, ze np. w tym szpitalu co ja będę rodzić to dzieci się właśnie w rożkach na początek trzyma, bo z ich doświadczenia wynika, że chyba jednak dzieci jak są takie otoczone ściśle ze wszystkich stor czują się bezpieczniej i to stosują, no chyba, ze jakaś mama sobie nie życzy to wtedy nie ma problemu
U mnie opierniczali za rożki bo dzieci się w tym przegrzewają a ściśle tak samo można zawinąc kocykiem lub otulaczkiem . ALe jak pisałam to rzecz gustu i kazdy robi po swojemu
Stary 2009-12-04, 13:22   #739
Izumi
Wtajemniczenie

Też kwestia temp. panującej na oddziale ;].
U mnie w pokoju np. standarowa temp. to 25-28'C i ...... jak me dziecie się pojawi na świecie, to nie będę trzymać w rożku przecie!

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

PRZYPOMNIAŁAM SOBIE! To się NEONATOLG nazywa... taki ktoś kto się maluszkami zajmuje <głaska się po swojej "mądrej" główce> WIEDZIAŁAM, ŻE MI SIĘ PRZYPOMNI ;D.... ale nie spodziewałam się, że aż tylko to trwać będzie

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
U mnie to czuć pewnie dla tego ,że ja chudzielec straszny jestem skóra i kości...

Niebawem wkleję mój brzunio, bo dziś zamowiłam wreszcie ładowarkę do mojego aparatu, bo mi sie sknociła jak tylko przyjdzie, podładuję bateryjke i pyknę troche fotek brzuszka mego chudego
To czekamy na fotki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 14:08   #740
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Ja rowniez 4 miesiace

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Co do rozkow uwazam ze sa przydatne, a czytalam gdzies ze to tez dziala tak ze maluch w brzuchu jest z kazdj strony otoczony jest mu cieplo i milutko i dlatego niektore dzieci w rozkach sa duuuzo spokojniejsze bo nie czuja sie takie "nagie" i wystraszone tylko nadal maja poczucie wiekszego bezpieczenstwa
A.Camus
Stary 2009-12-04, 14:17   #741
P0P70
Zakorzenienie

Dacron- A mi się bardzo podoba Twój odlew. Bardzo zgrabny. Ja osobiście nie zrobiłabym sobie takiego typy ozdoby na ścianie. Jestem chyba zbyt wstydliwa i jakoś tak nie do końca akceptuję swoje ciało w ciąży. Ale inne brzuchatki mi się bardzo podobają.

Izumi- bardzo chciałabym zobaczyć jak wisisz na tej drabince i męczą Cię skurcze porodowe. A wokoło latają pielęgniarki i proszą abyś z niej zeszła. Więc pamiętaj że jak już się tak zdarzy to nagraj jakiś filmik.

Megi – ja też próbuję Twojej metody z pukaniem ale nie wiem czy będę tak wytrwała aby to systematycznie robić.

A dietę bezsolną mam z zalecenia lekarza – ze względu na ciśnienie.

Fasolka – gdzie warto jechać na zakupy dla dziecka we Wrocławiu. Ja teraz siedzę pod Opolem więc może wybrałabym się na jakieś zakupy jutro do Wrocławia

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:23   #742
Darusiaaaa
Zakorzenienie

wspolczuje dietki ja bym miala bardzo ciezko jesli o taka chodzi, drcron odlew fajny ja jak bym go zrobila to i tak bym go walła gdzieś wiec nie ma sensu:P
A.Camus
Stary 2009-12-04, 14:24   #743
mloda1989
Zakorzenienie

dziewczyny pomozecie z wynikami??
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:24   #744
mloda1989
Zakorzenienie

aaa i na tokso wyszly mi oba ujemne to dobrze??
Stary 2009-12-04, 14:35   #745
ita83
Wtajemniczenie

chetnie bym pomogla - ale dla mnie to tez czarna magia prawie, rownie dobrze by mogli po chinsku to pisac....
Stary 2009-12-04, 14:40   #746
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

młoda

żelazo do obiadu
maślanka na wieczór (na zaparcia)
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:41   #747
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja tez nie pomoge, zawsze jade do swojej gin w ten sam kiedy odbieram wyniki
A.Camus
Stary 2009-12-04, 14:42   #748
mloda1989
Zakorzenienie

heheh z morfologii wyszlo ze mam zaparcia?? czy moze zelazo bedzie je powodowalo?? a wyniki toxoplazmozy??

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

wizyte mam na poniedzialek...a jeszcze mnie wkurzyli w laboratoriu m bo morfologie dostalam tylko na poczte bo akurat jak bylam odebrac to kompy im sie zrabaly;/
Stary 2009-12-04, 14:48   #749
Darusiaaaa
Zakorzenienie

to chyba zalezy bo ja chuda nie jestem a moj od 21 tyg czul tylko najpierw slabiutko a teraz to juz kopniak za kopniakiem

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

jak ja swoje odebralam to jeden wynik zgubily i musialy jeszcze raz drukowac

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

na badania tez zawsze w czwartki rano chodzę bo w czwartki tez do lekarza jezdze wiec se zgrywa akurat i nie musze w niepewnosci kwitnąć
A.Camus
Stary 2009-12-04, 14:52   #750
fasolka73
Rozeznanie

P0P70 na pewno tu warto się wybrać:

http://www.babymax.pl/adresy.htm

http://www.babymax.pl/onas.htm

są 2 takie sklepy (hale) we Wrocku.

I tu też:
http://www.askot.pl/kontakt.php

Ja szczerze to jeszcze nie chodziłam na takie zakupy, więc też jestem zielonkawa w tym temacie....
Ale nie wiem, czy po tych dwóch ogromnych sklepach nie będziesz miała już dość
A mi dziś dała lekarka drugi antybiotyk (bioparox) i myślę, że będzie lepszy. Mam jeszcze gardło zawalone, ale oskrzela czyste całe szczęście.... A ten kaszel jeszcze trochę potrwa...I nadal uziemiona jestem Leżę już 2 tygodnie, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:r ycze-smarkam:

tylkooliwka dziwne, że nie na NFZ... Poza tym Ty po takich przejściach TYMBARDZIEJ powinnaś mieć wszystko za darmo.... Może koniec roku i budżet im się wypłukał i tak kombinują. A kobieta w ciąży wiadomo, że zapłaci, aby tylko dziecko zdrowe było.. Ehhh...

Edytowane przez fasolka73
Czas edycji: 2009-12-04 o 14:58
fasolka73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości