![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: **Wątek miłośniczek ZARY**
Ale po co tyle afery? Jesli cos gubi wlosie to znaczy, ze jest zle wykonane. Nadaje sie do reklamacji. Idz z tym kominem jak najbardziej. Trzeba sie ubiegac o swoje. A teksty w stylu "przeciez widzialas z czego jest wykonany" sa bez sensu. To ze cos jest wykonane z wlosia nie znaczy ze to wlosie bedzie wylatywalo! Jak dla mnie reklamacja/zwrot!!! Czy przyjma nie wiem ale probuj!
#2252 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze trzeba brać pod uwagę że może wypadać ![]() jestem na 99,9% pewna że reklamacja nie będzie w takiej sprawie uwzględniona ![]() czy Ty tez nie miałabyś oporów przed tym żeby zwrócić używany towar ![]() zacznę lepiej się przyglądać ubraniom które kupuje ![]() Aguś z czego jest wykonany komin?
Edytowane przez innocencee Czas edycji: 2009-12-03 o 16:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- a i jeszcze jedno,owszem mozna brac pod uwage ze cos moze wypadac,lub farbowac,ale uwierzcie mi nikt ubierajacy sie od stop do glow w Zarze nie chciala by wygladac jak ktos kto prowadzi przytlulek dla psow, Ja napewno nie a szczotkowanie przed kazdym wyjsciem nie wchodzi w rachube,poniewaz to nic nie daje,wlosy z komina mam nawet w buzi.
POSIADAM ZA***ISTY UROK OSOBISTY Edytowane przez agus79 Czas edycji: 2009-12-03 o 17:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, któraś z was widziała albo kupiła czarną, dwurzędową marynarkę z dużymi ramionami z tego "najdroższego" działu woman?
Nie mogę się doszukać zdjęcia, a chciałabym poznać opinie. Żakiet kosztuje 459zł, dla mnie to bardzo dużo pieniędzy i chcę być pewna. Według mnie inwestycja na lata, absolutny klasyk. Czy mogłabym prosić o jakiekolwiek zdjęcia?? ![]() ![]() Edytowane przez camelia111 Czas edycji: 2009-12-03 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
na dziale woman jest taka..ale ona nie jest dwurzedowa...nie wiem czy o te chodzi??
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygląda mi to na angorę ![]() a angora zawsze będzie zostawiała włoski ![]()
![]() |
#2258 |
Wtajemniczenie
|
amen
![]()
#2259 |
Zakorzenienie
|
ja mam kilka rzeczy z anogory, m.in ostatnio kupiłam biały sweterek ![]() no i dodatkowo rolkę do ubrań ![]() rzeczą naturalną jest że ten materiał zostawia początkowo włoski. Z czasem, po praniu będzie ich mniej ![]()
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. Tkanina o osnowie bawełnianej (z uszlachetnionej bawełny) lub jedwabnej i wątku wełnianym, gładka, w podłużne prążki lub drobne, tkane wzory, silnie błyszcząca. 2. Wełna pozyskiwana z lamy alpaki, składająca się z delikatnych włosów długości 10-15 cm, z domieszką tzw. włókien martwych. Służy głównie do wyrobu miękkich szali i koców. źrodło: OnetWiem ![]() W zasadzie z tym kominem trudna sprawa, rzecz już używana, jednak bardzo przepraszam, ale jak inaczej można sprawdzić, czy szal będzie zostawiał włoski/lenił się/obłaził? Jeśli ktoś np. nie ma czasu sprawdzić wcześniej, w sensie pochodzić po domu itp., tylko wychodzi gdzies, chwyta daną rzecz, zakłada na siebie i w drogę. Uważam, że w takiej sytuacji można tę rzecz reklamować. A może akurat jest to jakaś wadliwa seria? ![]() pzdr ![]()
Edytowane przez 6roove Czas edycji: 2009-12-03 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chodzi o ta à la Balmain? Ja ja ogladalam w sklepie i jakosciowo byla ok. Sama kupilam podobny fason w Topshopie - zdecydowanie lepiej na mnie lezala (ale chyba z mniejszymi poduszkami). Zaplacilam okolo 375 zl, jednak naprawde jest warta tej ceny. Material jest rewelacyjny. Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2009-12-03 o 18:57 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak masz fotki to pokaż, poślinię się trochę ![]() na zimę jej nie chcę ![]() ![]()
![]() |
#2263 |
Wtajemniczenie
|
a oto winowajca
![]()
#2264 |
Wtajemniczenie
|
:d
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi akurat INGLOT trzyma doskonale, tydzień wzorowo, dopiero potem zaczyna pękać, no ale po tygodniu to i tak już są odroty takie, że muszę zmyć ![]() No a wiem, ten Chanel jest piękny, ale co z tego, jak mi żadne lakiery nie wytrzymują dłużej niż kilka godzin, wszystko zaraz gdzieś pęka ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
co do tego miętowego koloru to w lecie miałam straszny szał na niego, jednak po kilkunastu poszukiwaniach dałam sobie spokój - wiem, że Chanel miał ten odcień, ale jego cena była niezbyt zachęcająca ; )
mac też miał w swej serii chyba (swoją drogą uwielbiam kosmetyki z mac'a) : > Edytowane przez caat Czas edycji: 2009-12-03 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dlaczego jest wadliwy ![]() moim zdaniem nie jest ![]() taki urok materiału z którego jest wykonany ![]() jeansy też się rozciągają po kilku założeniach i to nie jest przecież ich wada tylko taki urok ![]()
![]() |
#2269 |
Raczkowanie
|
Ja trochę z innej beczki: czy wam działa teraz strona zara.com ?
Bo jak ja na nią wchodzę to mam tylko ten znaczek, że strona się ładuje. No i się tał ładuje, ładuje, ładuje i... nic ![]()
#2270 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, ten temat był już tu przerabiany z X razy, jednym działą jednym nie, mi akurat nie działą chociaż mam bardzo szybkiego neta i wszystkie aktualizacje, ale cos jest pewnie nietak z ich stroną; trudno, ich strata bo strona H&M działą bez zarzutu, więc to tam wypatruję zakupy ![]() A ogólnie podobno Zara rywalizuje o klientó z H&M, tylko ze ta ich rywalizacja marnie wychodzi (bo z jednej strony chcą przyciągać klientó H&M, a z drugiej mają ambicje na jakąś "wyższą półkę") ![]()
![]() |
#2272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mam wiele jeansów które się nie rozciągają, a przynajmniej nie na tyle aby było to gołym okiem widoczne. Natomiast dużo jest też tego rozciagającego się szajsu, który na początku idealnie leży natomiast później spada z tyłka. I uważam że jak najbardziej to jest wada .
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawdziwy jeans zawsze się rozejdzie ![]() nie mówię tutaj o rozciągnięciu o rozmiar czy więcej, ale wystrczy kupić levis'y klasyczne 501 i rozejdą sie po kilku założeniach ![]() skórzane buty też się rozbiją po kilku założeniach i to przecież wadą nie jest ![]()
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
A jak np. ktos kupi kurtke z ktorej wychodzi pierze? Mialam taka sytuacje. Znajomi co chwile mnie skubali bo z czarnej kurtki wychodily biale piorka. Tez niby to jest charakterystyczne dla kurtek puchowych ale ja ja reklamowalam i pozytywnie rozpatrzyli. Uwazam tez ze dobre jakosciowo jeansy sie nie rozciagna zbyt mocno. Ale jeansy juz trudno sie reklamuje. Nigdy nie wiemy co kto w nich robil, ile je nosil itd. Kolejny przyklad- delikatne bluzeczki (nie znam sie na materialach). Czesto ida w nich oczka. To tez jest charakterystyczne dla danego typu materialu-mozna sie bylo spodziewac. Ale mimo wszystko napewno reklamacja zostanie rozpatrzona pozytywnie. (moja zostala). Kolejny przyklad- bluzka kurczy sie w praniu. Sa takie materialy, ktore sa bardzo wrazliwe na odksztalcanie. Z reklamacja nie powinno byc problemow oczywiscie jesli pralysmy tkanine w odpowiedniej temp.
#2275 |
Zadomowienie
|
mechacenie ? myślicie że jest sens reklamować ?
W tamtym roku kupiłam to oto nakrycie wierzchnie w zarze i okropnie się mechaci. Dodam że nie prałam go jeszcze i mechacenie nie występuje tylko tam gdzie płaszcz ma styczność np z torebką tylko na całości. Jestem rozczarowana bo kupując coś za 350zł spodziewałam się że będzie to mi to w doskonałym stanie parę lat słóżyć zwłaszcza że nie jest to rzecz w której chodzę cały czas.
#2276 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez malwina2208198721 Czas edycji: 2009-12-21 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny może nie jestem bardzo w temacie,ale chciałabym się dowiedzieć gdzie jest outlet Zary?? Jest jakiś w Warszawie?
#2278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wedlug mnie minelo za duzo czasu na reklamacje. gdybys miala np rpczna gwarancje to moglabys isc ale w tym wypadku to chyba nie. no i podejrzewam, ze nie masz juz paragonu.
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Zara ani żaden sklep Inditexu nie ma outletów. Rzeczy z poprzednich kolekcji są odsyłana do Hiszpanii.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.