Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-04, 10:31   #241
marlenka0505
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

o wychodzeniu z domu to nie ma mowy. miałam problem wejść po schodach po wizycie u lekarza. Jestem mega osłabiona...
Ok kochane spadam, jak poczuję się lepiej to wpadnę
Stary 2009-12-04, 10:35   #242
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
o wychodzeniu z domu to nie ma mowy. miałam problem wejść po schodach po wizycie u lekarza. Jestem mega osłabiona...
Ok kochane spadam, jak poczuję się lepiej to wpadnę
Nie dziwię sie, ja jestem słaba bez grypy i nawet tempa mi spadła ,ale nie będę sie zamartwiać, bo to nic nie da. Kuruj się słonko i wpadaj jak się lepiej poczujesz

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 10:56   #243
niunia1401
Wtajemniczenie

Maggie typowy fioletowy odradzam bo jest zimny i bedziesz wstawac w zlym chumorze bez energi,sprobuj uzyc jakiego kolwiek choc jednego ale cieplego kolorku,bo czlowiek reaguje na kolory i po przebudzeniu jak to bedzie typowy fiolet odrazu bedziesz miec zly chumorek,choc jeden kolor musi byc cieply,albo duzo dodatkow w cieplym kolorze,wiem bo ja juz to przerabialam,chyba ze dobierajac farne bedzie to filet zmieszany z czerwienia,wtedy bedzie cieplejszy

A pozatym u mnie nadal remont,CZEKAM na @nadal jej niema jeszcze,jak ona mnie denerwuje ja tu fortune na testy strace we wtorek mam kontrole u gin,po ostatnich przezyciach,zobaczymy co bedzie,dla reszty dziewczynek milego popoludnia zajrze pozniej do was.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:20   #244
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
carol
no ja wlasnie jestem zaskoczona tymi mdlosciami, wczesniej ich nie mialam w poprzednich ciazach, jak mam zatrucie czy grype zoladkowa to tez bardziej dolem niz gora, a tu taka niespodzianka.
skoro ciaza inaczej przebiega to bedzie chlopak
Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Witajcie, byłam wczoraj u gin. spadają mi czerwone krwinki (chyba) i muszę brać preparat z żelazem, ale tak po za tym to dobrze. Kaleka ze mnie niesamowita, spadłam wczoraj ze schodków (dwóch ostatnich) tak się strasznie wystraszyłam że szok, moje kochanie również później mnie za rączkę powadzał. Tak po za tym to mnie też męczy okropna biegunka, pół nocy przesiedziałam w toalecie aż mnie brzuch bolał i było mi niedobrze Następną wizytę mam po świętach, gin. powiedziała mi że jeśli się martwie to mogę przyjść za tydzień w piątek na usg, jeszcze nie wiem czy iść, zobacze jak będzie z moim samopoczuciem, jak będe się martwiła to może się pzejde. A wy co myslicie?
Przepraszam że nie pisze tak często, ale ostatnio nie mam czasu
Bidulko uwazaj na siebie!!!!!!!!!!!
Cytat:
Witam, ja tylko na sekundkę do Was wpadłam, tak mnie rozłożyło że trafiłam do lakarza i niestety mam grypę. Na szczęście lekarz użył słów "nie jest tak źle" czuje się koszmarnie
Ty tez sie kuruj kochana
Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
Maggie typowy fioletowy odradzam bo jest zimny i bedziesz wstawac w zlym chumorze bez energi,sprobuj uzyc jakiego kolwiek choc jednego ale cieplego kolorku,bo czlowiek reaguje na kolory i po przebudzeniu jak to bedzie typowy fiolet odrazu bedziesz miec zly chumorek,choc jeden kolor musi byc cieply,albo duzo dodatkow w cieplym kolorze,wiem bo ja juz to przerabialam,chyba ze dobierajac farne bedzie to filet zmieszany z czerwienia,wtedy bedzie cieplejszy

A pozatym u mnie nadal remont,CZEKAM na @nadal jej niema jeszcze,jak ona mnie denerwuje ja tu fortune na testy strace we wtorek mam kontrole u gin,po ostatnich przezyciach,zobaczymy co bedzie,dla reszty dziewczynek milego popoludnia zajrze pozniej do was.
no wlasnie boje sie, bo fiolety sa chlodne, a tam jeszcze nisko i ciemno, dlatego spodobal mi sie ten malnowy krzew bo on taki cieply jest no ale ciemnawy wiec nie wiem, czy nie lepiej pastelowy wrzos ale on niby jasny, ale chlodny zwariuje!
a co bys jeszcze radzila-meble olcha
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:39   #245
niunia1401
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

Ty tez sie kuruj kochana

no wlasnie boje sie, bo fiolety sa chlodne, a tam jeszcze nisko i ciemno, dlatego spodobal mi sie ten malnowy krzew bo on taki cieply jest no ale ciemnawy wiec nie wiem, czy nie lepiej pastelowy wrzos ale on niby jasny, ale chlodny zwariuje!
ciemny ale cieply bedzie dobry,zrob dwa rodzaje oswietlenia na suficie mocne zeby jak bedziesz chciala bylo jasno,i lapka ktora bedzie tylko dawac lekkie cieple swiatlo bardzo romantyczne zreszta hihih,ciemne ale cieple kolory beda dobre,niewiem o jaka malinka jak jest ciepla bedzie swietna,jesli sypijalnia jest naprawde niska i ogolnie mala to np mozesz zrobic tak;wybierz dwa kolory w wktorych chcesz miec sypialnie i niech kazda sciana zaczyna sie ok 20 do 40 centmetrow na porzedniej(np malina,i na 20 do 40 centymetrow,przed koncem sciany zaczyna sie drugi kolor i tak do okola optycznie zmienisz uklad sypijalni bedzie wydawac sie wieksza,lub ok 80 do 120 na koncu pierwszej sciany od gory(w ksztalcie trojkata, moze zaczynac sie sciana malinowa i tak do polowy sciany do dolu w lini prostej oczywiscie ze zlamaniem w rogu,i dalej drogi kolor i tak na zmiane,ogolnie uzycie dwoch kolorow to jedna z lepszych opcji,jeden moze w wiekszosci przewazac,np caly pokoj poze byc malinowy a w kazdym roku po 20 sentymetow z jednej i drugiej strony taki pas (w kazdym rogu lub w rogach gdzie stoij lozko)inny kolor,trzymaj sie tylko cieplych kolorow

a nawet jasny a znimny kolor doprowadzi cie do szalu uwierz mi,jesli juz uprzesz sie na fiolet to dla ocieplenia taki trawiasty cieply zielony,cie uratuje,i taka zielen poprawia chumorek,tylko trawiasty nie mietowy

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png

Edytowane przez niunia1401
Czas edycji: 2009-12-04 o 11:53
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:48   #246
Linka24
Wtajemniczenie

no byłam wczoraj u lekarza. Dzidzi ma już 2,5 cm!! i jest w porządku. Fotki nie bede wklejać bo kiepsko wyszło. lekarz kazał mi zrobić multum badać. Ale to dobrze. przynajmnieje bede wiedziala ze jesteśmy zdrowi. To się szarpnę teraz za kieszeń, mimo przygotowań przedślubnych.. A pani doktor jak zobaczyła moje cycuchy to mowi: oooo widac ze jest pani w ciąży

Pepus napisałam ci na priv list miłosny
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:50   #247
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
no byłam wczoraj u lekarza. Dzidzi ma już 2,5 cm!! i jest w porządku. Fotki nie bede wklejać bo kiepsko wyszło. lekarz kazał mi zrobić multum badać. Ale to dobrze. przynajmnieje bede wiedziala ze jesteśmy zdrowi. To się szarpnę teraz za kieszeń, mimo przygotowań przedślubnych.. A pani doktor jak zobaczyła moje cycuchy to mowi: oooo widac ze jest pani w ciąży

no to wspaniale wiesci
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-12-04, 12:03   #248
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026
Exclamation Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

dziewczyny odebrałam wyniki ale ja nic z nich nie kumam 11030,0 mlU/ml no ale to chyba dobry wynik?????
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 12:35   #249
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
dzien doberek
anulka
piekne widokii witaj w klubie, ja mam mdlosci wlasciwie caly dzien, sa chwile kiedy sie czuje lepiej, i niestety raz dziennie jest ale na to juz znalazlam sposob. jem bardzo male porcje. zazwyczaj pomaga
carol
mysle ze jesli nic sie nie dzieje, lekarz nie zabronil to sprzatac mozesz. wiadomo nie wolno nosic ciezkich rzeczy itp. ja tez nie mam apetytu ze wzgledu na mdlosci ale wyjatkowo smakuja mi pomarancze, a teraz sa taaakie pyszne
sas
potrzebujesz jeszcze tlumacza?
Cytat:
Witajcie, byłam wczoraj u gin. spadają mi czerwone krwinki (chyba) i muszę brać preparat z żelazem, ale tak po za tym to dobrze. Kaleka ze mnie niesamowita, spadłam wczoraj ze schodków (dwóch ostatnich) tak się strasznie wystraszyłam że szok, moje kochanie również później mnie za rączkę powadzał. Tak po za tym to mnie też męczy okropna biegunka, pół nocy przesiedziałam w toalecie aż mnie brzuch bolał i było mi niedobrze Następną wizytę mam po świętach, gin. powiedziała mi że jeśli się martwie to mogę przyjść za tydzień w piątek na usg, jeszcze nie wiem czy iść, zobacze jak będzie z moim samopoczuciem, jak będe się martwiła to może się pzejde. A wy co myslicie?
Przepraszam że nie pisze tak często, ale ostatnio nie mam czasu
Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Itakasiu
Wiesz, on nawet nic nie widział jeszcze nic sie nie dzieje, a brzuch boli czy coś robię czy nie, bo sie rozciaga wszystko posprzątalam już i poruszałam się, od razu mi lepiej nic nie nosiłam ciężkiego, tz sie martwi, ja Go rozumiem, ale bez przesady, dlatego wykorzystalam okazjew kazdym badz razie czuje sie dobrze i wcielam kromke chlebka z szyneczka i serkiem na 2 śniadanko i monte, na razie mnie nie mdli kurcze, to widac, ze te mdłości kochana przychodza poźniejmasakra, oby mnie omineło żyganko, bo ja płacze jak wymiotuje tak tego nienawidzę
Itakasiu ja dzisiaj tez caly dzien! nie przyswajam za specjalnie jedzenia
Latkoo ja tez mam bardzo niski poziom zelaza! ale lekarz na razie kazal poczekac i dopiero w przyszlym tygoidniu mam znowu badania krwi itp i mi cos przepisza jesli sie nei ustabilizuje.
Carol mnie brzuszek tez boli ostatnio, szczegolnie w nocy bo sie rozciaga

ja mam nawal pracy dziisaj!! Masakra!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 12:39   #250
itakasia
Zakorzenienie

linka
wspaniale ze dzidzia zdrowa i ladnie orsnie
madziorek026
taki wynik wskazuje na 6-7 tydzien
itakasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 12:44   #251
LadyMK
Zakorzenienie

dzien dobry dziewuszki )
ah gratuluje dziewczynom w ciąży!
a kiedy my się staraczki doczekamy?? hmmm odwieczne pytanie;]

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 12:58   #252
agnieszka1980
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Zaraz Was poczytam ale chciałam powiedzieć,że wczoraj byłam na tym moim badaniu piersi no i wszystko jest ok. Lekarz mi tylko piersi wymacałkurczę a jaki on był przystojny az mi głupio byłopowiedział,ze nie ma powodu do niepokoju,nie mam powiększonych węzłów chłonnych,ipt...a chyba wie co mówi bo pracuje na onkologii. Tak więc jestem szczęśliwa,teraz jeszcze oby @ nie przyszła i będzie git
a teraz zobacze co tam u Was
agnieszka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:11   #253
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka1980 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Zaraz Was poczytam ale chciałam powiedzieć,że wczoraj byłam na tym moim badaniu piersi no i wszystko jest ok. Lekarz mi tylko piersi wymacałkurczę a jaki on był przystojny az mi głupio byłopowiedział,ze nie ma powodu do niepokoju,nie mam powiększonych węzłów chłonnych,ipt...a chyba wie co mówi bo pracuje na onkologii. Tak więc jestem szczęśliwa,teraz jeszcze oby @ nie przyszła i będzie git
a teraz zobacze co tam u Was
a ja zdaje raport, ze moj lewy cyc zaraz po okresie wrocil do normalnosci-nie boli i wszystko oki, ale taki przystojny lekarz to moglby mnie sprawdzic
Stary 2009-12-04, 13:32   #254
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Niestety dopiero w poniedziałek,mam tylko nadzieję, ze już cokolwiek zobaczy, od zaplodnienia jest około 5 tygodni więc powinien zobaczyć, a jaknie to pójde do innego z lepszym usg, bo to ma jakies stare. Ja dzisiaj do apteki pójde i się poradzę, nie chcę sie tak męczyć, bo od razu po wizycie w toalecie mnie mdli, z reszta przy biegunce to normalne. ja kotuś miałam już tak, ale to było związane z jelitem drażliwym jak nie brałam leków, teraz juz 3 miesiąc jak nie biorę i wróciło po jakims roku spokoju wiesz, my to możemy miec i z ciąży iz nerwów, wszystko się nawarstwiło, dużo kobiet własnie ma biegunkę w ciązy, podobno jak nie za czesto się lata to jest lepiej niż zaparcia, ale ja dziękuje za takie wstrętajstwo, jelita mi wywraca. Ja idę tez do gastrologa we wtorek, także lepiej z czasem nie mogłam trafić, także Ci napisze od razu co możemy brac żeby jakoś nam ulżyło.Wiadomo ginekolog tez pomoże, ale nie ma jak specjalista. A jak dzisiaj wróce z apteki, to tez Ci napisze co mi powiedzieli. Mam nadzieję,ze mi si enie zachce w aucieehhh ale ważne zeby fasolinki były zdrowea upadkiem się nie martw, jak na kolanka i się podparłaś, to skarbie nic Ci nie będzie, tymbardziej, ze nie ma plamień
No to czekam na rady , ja tylko słyszałam że banany pomagają, zjadłam jednego i jak narazie chyba jest troszeczkę lepeiej

Cytat:
Witam, ja tylko na sekundkę do Was wpadłam, tak mnie rozłożyło że trafiłam do lakarza i niestety mam grypę. Na szczęście lekarz użył słów "nie jest tak źle" czuje się koszmarnie
Kochana kuruj się, soczek malinowy bardzo pomaga i okłady zimne na główkę. Przeszłam to wiem że Ci ciężko ale trzymaj się kochana.

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
dziewczyny odebrałam wyniki ale ja nic z nich nie kumam 11030,0 mlU/ml no ale to chyba dobry wynik?????
Gratulacje to bardzo dobry wynik! Będziesz miała dzidziusia

Powiem wam że ja też jestem jakaś osłabiona, winda nam się popsuła i z 14 pięta na piechotę zasuwałam na dół myślałam że zemdleje po drodze, a jak zeszłam to nogi mi się trzęsły, ale wczoraj jak mi ciśnienie mierzyła to miałąm książkowe 120/80 dlatego nie wiem skąd to moje osłabienie i jeszcze głowa mnie zaczęła boleć
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:39   #255
agnieszka1980
Raczkowanie

ojjj dziewczynki nie dam rady nadrobić,jestem w pracy i tak nie za bardzo mogę.....a tyle naskrobałyście
z tego co pczytałam to marlenkę rozłożyło,biedactwo kuruj sie
latko i carol współczuję dolegliwości
gratuluje kolejnej zafasolkowanej
sas
a dalej to nie pamiętamidę poczytać
ach.... i jeszcze cosmaaaaa uuuuu jaka przemiana
czytam i czytam.......
Stary 2009-12-04, 13:40   #256
Carol77
Zakorzenienie

Piękna beta, gratulacje! Ja jakoś nie robiłam, no nic teraz czekam na 7 grudnia, jak nic nie będzie widac, to zacznę się martwić...

Agnieszko, bardzo się ciesze, ze z piersiami wszystko w porzadku

Linuś, no to masz pieknego wielkoluda w brzusiu!!!Gratuluje!!! ja tez chce piersi większemoje są uparte i nic, tylko mnie ćmią delikatnie

Karolinko no więc tak: nic mi nie dali w aptece!!!!!!!!!!Kobieta sie bała, że jak cokolwiek da, to może zaszkodzić, więc dupka, czekam do poniedziałku, jagodki są dobre, ale nie mam w domku a w sklepie u nas nie ma, musiałabym jechać gdzies do większego marketu, moze wieczorem podjade jak mezusia bede odbierac z dworca. Mnie na razie nie męczy, na obiadek zjadłam jajeczko sadzone, ziemniaczki i brokułki i popiłam kefirem, to sie zacznie rewolucjaale mialam taka ochote

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-12-04, 13:41   #257
LadyMK
Zakorzenienie

z węzłami chłonnymi to i ja miałam problemy.. i też mnie badał przystojny lekarz... zadając inne pytanie typu: a ma pani gdzieś jeszcze kolczyki? (pytanie stąd że mam kolczyk w nosie i koło ust)

Szczęściara
Stary 2009-12-04, 13:42   #258
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

Ty tez sie kuruj kochana

ja mam fiolecik w pokoju gościnnym połączony z jasnym a'la białyale Ty chyba do sypialni to faktycznie moze być za chłodny,chociaż ....
Stary 2009-12-04, 13:44   #259
latko0
Zadomowienie

Ja też mam fioletowy w salone, tylko mam taki jasny fiolecik coś ale wrzosowy i myślę że do sypialni też by pasował. No ale to zależy od odcienia koloru
Stary 2009-12-04, 13:45   #260
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
z węzłami chłonnymi to i ja miałam problemy.. i też mnie badał przystojny lekarz... zadając inne pytanie typu: a ma pani gdzieś jeszcze kolczyki? (pytanie stąd że mam kolczyk w nosie i koło ust)
u mnie nie ma problemu z węzłami chłonnymi tylko z guzkami(2). Ja się pytam lekarza czy mogę zajsć w ciążę a on do mnie,że tu w gabinecie czy z mezem???
Stary 2009-12-04, 13:46   #261
LadyMK
Zakorzenienie

ja w pokoju (byłym) u rodziców zrobiłam sobie sufit i 2ściany - natchnienie (taki ni to biały ni kremowy) i 2 ściany majowy bez (taki niby fiolecik) ;]
Teraz jest tyle dostępnych kolorów, odcieni, że............ własnie tu tkwi problem gdy kobieta ma wybierać ale na pewno znajdziesz fiolecik nie taki zimny

Szczęściara
Stary 2009-12-04, 13:50   #262
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Piękna beta, gratulacje! Ja jakoś nie robiłam, no nic teraz czekam na 7 grudnia, jak nic nie będzie widac, to zacznę się martwić...

Agnieszko, bardzo się ciesze, ze z piersiami wszystko w porzadku

Linuś, no to masz pieknego wielkoluda w brzusiu!!!Gratuluje!!! ja tez chce piersi większemoje są uparte i nic, tylko mnie ćmią delikatnie

Karolinko no więc tak: nic mi nie dali w aptece!!!!!!!!!!Kobieta sie bała, że jak cokolwiek da, to może zaszkodzić, więc dupka, czekam do poniedziałku, jagodki są dobre, ale nie mam w domku a w sklepie u nas nie ma, musiałabym jechać gdzies do większego marketu, moze wieczorem podjade jak mezusia bede odbierac z dworca. Mnie na razie nie męczy, na obiadek zjadłam jajeczko sadzone, ziemniaczki i brokułki i popiłam kefirem, to sie zacznie rewolucjaale mialam taka ochote
Z tego co wiem to na biegunkę jest dobry sok z marchwi,bo jak mój mały miał to lekarz kazał pić no i są takie chyba z Hippa soki z marchwi na biegunkęmoze pomoże
ojj ale Wam współczuję

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość

Superrrdzidzia już dużaaż 2,5cm
Stary 2009-12-04, 13:51   #263
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka1980 Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to na biegunkę jest dobry sok z marchwi,bo jak mój mały miał to lekarz kazał pić no i są takie chyba z Hippa soki z marchwi na biegunkęmoze pomoże
ojj ale Wam współczuję
To musze sobie kupić takie soczki dzięki za poradętak brałam laremid jak mogłam, ehhh ale jakoś przetrwam

Olusia
Filipek

Adaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 14:00   #264
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość

oby @ nie przyszła

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Załącznik 2696702

Załącznik 2696703

Załącznik 2696704

Załącznik 2696705witajcie !! juz piateczek!! czy to nie cudowne??? Ja dzisiaj mialam kiepski start- bliskie spotkanie z toaleta niestety. Mdlosci z rana odzywaja sie coraz bardziej. Wyzwaniem bylo umyc zabki juz nie mowie o zapachu mydla czy szamponu. A moj TZ sie smieje ze mnie bo nie moze uwierzyc ze to az tak

Witam nowe kolezanki i pozdrawiam!!.

Pepus, kochana to wysylam ci na razie wakacyjne zdjecia z Bergen!! piekne miasto w tym roku tez jedziemy Zima tymczasowo sie wypiela bo dzisiaj juz tylko plus 1 i jakis snieg z deszczem no i cimno jak w d.....

Carol jak samopoczucie z rana? tez ci dokuczaja mdlosci?
jakie piękne widoczki
szkoda,że mdłosci nie przechodzą na tz,byłoby nam łatwiej

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilunię, witam nowe koleżanki jednym gratuluję zafasolkowania a innym życzę szybkiego zobaczenia II kreseczek

a ja już uciekam bo mężuś się już z ciuszków rozebrał i położył w łóżeczku, muszę go dopaść zanim zaśnie hihi buziole kochane
Motylku jak tam?męzuś wykorzystanyudana jesteś

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Witajcie z rana!

Ja wczoraj bylam prawie nieobecna a dzisiaj musialam godzine wczesniej przyjsc do pracy no i znowu ledwo bede mogla tu do was zagladac . Ale w weekend sobie nadrobie i miejmy nadzieje ze nie bedziecie cichutko to wtedy ja tez sobie z wami troszke popisze. Caluje mocno
Witam popołudniu

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
ja wpadlam sie tylko przywitac i zmykam..moze zajrze wieczorkiem.
@ nadal nie ma ehh szkoda slow
milego dzionka kochane
ach ta @

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
dzien doberek
anulka
piekne widokii witaj w klubie, ja mam mdlosci wlasciwie caly dzien, sa chwile kiedy sie czuje lepiej, i niestety raz dziennie jest ale na to juz znalazlam sposob. jem bardzo male porcje. zazwyczaj pomaga
carol
mysle ze jesli nic sie nie dzieje, lekarz nie zabronil to sprzatac mozesz. wiadomo nie wolno nosic ciezkich rzeczy itp. ja tez nie mam apetytu ze wzgledu na mdlosci ale wyjatkowo smakuja mi pomarancze, a teraz sa taaakie pyszne
sas
potrzebujesz jeszcze tlumacza?
Współczuję mdłosci ale to taki "piękny stan"zostanie wynagrodzone
a może rzeczywiście synuś będzie

A ja jutro i w niedzielę mam szkołę a do tego mały ma urodzinki w niedzielę alez jestem ciekawa czy ta moja@ mnie nawiedzi,najchętniej juz bym zrobiła test ale wiem ze za wcześnie i czekam cierpliwie do wtorku a moze poniedziałku

Edytowane przez agnieszka1980
Czas edycji: 2009-12-04 o 14:03
Stary 2009-12-04, 14:12   #265
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Kochanie pewnie nastanie taki czas i dla nas! A na pewno dla ciebie, bo mi to już termin ważności mija

To zupełnie jak ja tylko ja się nie staram Może jednak jeszcze mój mózg myśli o fasolce tylko zapomniał, że ja to wiatropylna nie jestem No to psikus u mnie na maksa albo to ze stresu.
Dziewczynki na każdą przyjdzie pora, rozkładają nam to tak na ratyjest po prostu na dzidziusie wzięcie

Ojjj widze ze nikogo nie ma
dziewczynki ja mykam, odezwę się pewnie w poniedziałek. Tak więc miłego i owocnego weekandziku

Edytowane przez agnieszka1980
Czas edycji: 2009-12-04 o 14:15
Stary 2009-12-04, 14:18   #266
latko0
Zadomowienie

Karolinko z domowych sposobów na naszą dolegliwość znalazłam coś takiego

Podczas biegunki bardzo istotną rzeczą jest uzupełnianie płynów w organizmie. Należy pić wodę mineralną lub słabo osłodzoną herbatę, aby nie doprowadzić do odwodnienia lub niedoboru mikroelementów. Zatrzymać biegunkę może picie mocnej herbaty, odgazowanej coca-coli lub też jedzenie bananów. Dobre rezultaty można osiągnąć jedząc suszone czarne jagody. W przypadku biegunki należy ograniczyć napoje gazowane oraz świeże pieczywo.
Stary 2009-12-04, 14:20   #267
Gosiaro
Wtajemniczenie

Carol, latkoo nie wiem jak to jest, ale zauważyłam,że często mamy danego dnia podobne odczucia i objawy.Jakaś telepatia czy co?
Ja dzisiaj rano tez miałam biegunkę i mdłości.Na szczęście szybko przeszło.Jeżeli bidulki męczycie sie jeszcze to radze smectę.Moja kolezanka brała w ciąży i podobno mozna.Tylko ja na sam zapach smecty mam mdłości
Jedyne na co nie mogę narzekać to apetyt.Dopisuje mi bardzo.Potrafię zjeść 2 obiady dziennie.Jeden w pracy, a drugi w domu ;-)

Ja też mam wrzosową sypilanię.Bardzo mi ten kolorek odpowiada.W salonie mam pomarańcz, w przedpokoju zieleń, a ten wrzos w sypialni pomaga mi się wyciszyc i szybciej zasnąć.No i mysle,że taki wrzos mozna zawsze roweselić jakimś żywszym kolorkiem.My mamy żółtą pościel i musze przyznać, że fajnie się to razem komponuje ze ścianami.

Marlenko trzymaj sie kochana.Tak mi ciebie szkoda.Wyleż to grypsko dobrze, duzo odpoczywaj , a wszystko napewno bedzie dobrze.

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:25   #268
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Carol, latkoo nie wiem jak to jest, ale zauważyłam,że często mamy danego dnia podobne odczucia i objawy.Jakaś telepatia czy co?
Ja dzisiaj rano tez miałam biegunkę i mdłości.Na szczęście szybko przeszło.Jeżeli bidulki męczycie sie jeszcze to radze smectę.Moja kolezanka brała w ciąży i podobno mozna.Tylko ja na sam zapach smecty mam mdłości
Jedyne na co nie mogę narzekać to apetyt.Dopisuje mi bardzo.Potrafię zjeść 2 obiady dziennie.Jeden w pracy, a drugi w domu ;-)

Ja też mam wrzosową sypilanię.Bardzo mi ten kolorek odpowiada.W salonie mam pomarańcz, w przedpokoju zieleń, a ten wrzos w sypialni pomaga mi się wyciszyc i szybciej zasnąć.No i mysle,że taki wrzos mozna zawsze roweselić jakimś żywszym kolorkiem.My mamy żółtą pościel i musze przyznać, że fajnie się to razem komponuje ze ścianami.

Marlenko trzymaj sie kochana.Tak mi ciebie szkoda.Wyleż to grypsko dobrze, duzo odpoczywaj , a wszystko napewno bedzie dobrze.
Witaj Gosiu hehe no chyba masz rację to jakaś telepatia że nagle pare z nas ma takie same dolegliwości
Stary 2009-12-04, 14:36   #269
aa2
Zakorzenienie

hej a ja znów tylko na chwilke zobaczcie jakie to piekne
http://www.youtube.com/watch?v=GUANewh4arU

Marlenko kuruj sie, strasznie mi Cie szkoda że sie musisz tak nacierpieć
Linka super ze u Ciebie i dzidzi ok

a reszta dziewczynek hmmmm nie wiem co wam poradzić na biegunkę może gorzka czekoladka by pomogła

a co do kolorków to ja mały pokoik czyli taka moja sypialnia też jest fioletowa taka jasna i ze spaniem nie mam problemówprzedpokój czerwony ,kuchnia pomarańczowa i salonik zielony, uwielbiam zywe kolorki
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:36   #270
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Karolinko z domowych sposobów na naszą dolegliwość znalazłam coś takiego

Podczas biegunki bardzo istotną rzeczą jest uzupełnianie płynów w organizmie. Należy pić wodę mineralną lub słabo osłodzoną herbatę, aby nie doprowadzić do odwodnienia lub niedoboru mikroelementów. Zatrzymać biegunkę może picie mocnej herbaty, odgazowanej coca-coli lub też jedzenie bananów. Dobre rezultaty można osiągnąć jedząc suszone czarne jagody. W przypadku biegunki należy ograniczyć napoje gazowane oraz świeże pieczywo.
Mnie dzisiaj tylko 2 razy pogoniło, ale coś sie kroi chyba znowu zaraz sobie coca-colę odgazuje, ehhh teraz mamy rózne dolegliwosci a co to będzie później Przeszlo Ci kochana ???Jak się czujesz?

Olusia
Filipek

Adaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości