z myślą o... STUDNIÓWCE 2010 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-04, 00:00   #2911
żanetka91
Rozeznanie

GG do żanetka91
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010

Na którą jutro macie? Ja chyba nie wstane;/ Czekam jeszcze bo muszę ciocie odwieść do domu
Stary 2009-12-04, 00:01   #2912
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biala lila Pokaż wiadomość
wiesz ja nie wiem czy my mamy o czym gadac jeszcze. on mnie zna nie od dzis, dobrze wie ze umiem sie poplakac dlatego ze zachwyca sie jak jakas Ula z Mam talent kreci dupa , bo po co mi to mowi . on sobie czasem zartuje z mojej zazdrosci ale wiedzial ze to mnie zaboli . moze ja mu powiem, wiesz ida z kolega na impreze gdzie bedzie pelno wodki , romantyczny nastroj itd. ciekawe jakby zareagowal . ta dziewczyna jest strasznie brzydka , taka chlopczyca. ale on nic nie rozumie , juz nie mam o czym z nim gadac , ja nie wiem co musze jeszcze zrobic dla niego juz wystarczy to co sie teraz ze mna dzieje a on nic

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

ja nie jestem pewna czy on w ogole myslal jak sie zgadzal. ale to sie na nim odbije bo M. raczej nie jest osoba otwarta i towarzyska jak kogos nie zna . takze temu panu zycze "milych" 12 godzin z nieznajoma dziewczyna
TŻ też ma takie wystąpienia. Ale już się nauczył, bo później musi mnie przez tydzień przekonywać, że jestem jedyna, najważniejsza i takie tam.
Musisz chyba się z nim pokłócić żeby zrozumiał.
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 00:03   #2913
biala lila
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
TŻ też ma takie wystąpienia. Ale już się nauczył, bo później musi mnie przez tydzień przekonywać, że jestem jedyna, najważniejsza i takie tam.

nie mam zamiru z nim rozmawiac, przesadzil i to bardzo. i on dobrze wie co robi bo zawsze sie tlumaczyl nawet jak byl u kolezanki oddac ksiazke wiec niech nie robi teraz z siebie glupka . pewnie nie bedziemy gadac do niedzieli wieczorem, jak worci ze studniow. chyba ze jutro bedzie chcial mi dowalic to sie odezwie jakos. najbardziej jest mi smutno ze on nawet nie pomyslal ze zrobi mi wielka przykrosc

biala lila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 00:06   #2914
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam zamiru z nim rozmawiac, przesadzil i to bardzo. i on dobrze wie co robi bo zawsze sie tlumaczyl nawet jak byl u kolezanki oddac ksiazke wiec niech nie robi teraz z siebie glupka . pewnie nie bedziemy gadac do niedzieli wieczorem, jak worci ze studniow. chyba ze jutro bedzie chcial mi dowalic to sie odezwie jakos. najbardziej jest mi smutno ze on nawet nie pomyslal ze zrobi mi wielka przykrosc
Najlepiej go potrzymaj w niepewności, nie odpisuj itd., może zrozumie. a może trzeba mu dobitnie powiedzieć.
Ale nieładnie się Tobą bawi.
Stary 2009-12-04, 00:21   #2915
em!L!a
Raczkowanie

eh faceci, kto ich zrozumie...

mój były zaraz po naszych 100dniowkach pojechał na walentynki w góry z kolezankami z klasy ;] a ja glupia zaufałam i go puściłam samego... do tego okazało sie ze bedzie spał w jednym lozku z jedna znich bo tylko takie pokoje były, zapewniał że nic sie nie stanie - uwierzyłam, no i można się domyśleć jak to się skończyło, ... bylam zalamana na szczescie stary znajomy nie pozwolił mi zamulać w domu, powiem wam ze nic mi lepiej by nie pomogło i uratowało przed niską samooceną jak towarzystwo dobrych kumpli i dzięki nim pół roku później poznałam mojego obecnego Tż

z kolei moja przyjaciółka cierpiala ponad 2 lata w chorym związku, chłopak chciał ją mieć na wyłaczność i każde skinienie, oficjalnie nie przyznawał się do niej, niepozwalał jej publicznie okazywać ze są razem, do tego sam przepadał na całe dnie i noce z innymi panienkami... a jej robił awantury gdy wpadł bez zapowiedzi bo tak mu się uwidziało a jej akurat nie było lub byla zajęta ;]

miłosc czasem naprawde jest ślepa... a najgorsze że przez tą ślepote pakujemy się w chore układy które nam wcale nie odpowiadają

przepraszam za offtop ale tak mnie naszlo po przeczytaniu waszych postów ..

co do 100dniówek, to jeszcze macie co najmniej miesiąc na wyjaśnienie spraw / znalezienie innego partnera, wiem że ciężko ale głowy do góry napewno wszystko dobrze sie ułoży, życzę Wam naprawdę wspaniałych bali, wybawcie się pożądnie przed egzaminami

2 cel -> 60kg (BMI: 21.50)
Od stycznia na diecie MM: 64,2 (-15,8kg)
18.05.2013

Edytowane przez em!L!a
Czas edycji: 2009-12-04 o 06:06
em!L!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 00:46   #2916
żanetka91
Rozeznanie

GG do żanetka91

Jak to powiada moja 11 letnia kuzynka: Żalll...
Stary 2009-12-04, 08:01   #2917
PaLLitQa
żona

Cytat:
ja sie przylaczam wlasnie pan M. mi oznajmil ze idzie na studiowke jeszcze jedna bo go jakas kolezanka poprosila zeby poszedl z jej kumpela z klasy nie zna jej , gadal z nia raz na gadu i sie zgodzil . uwierzycie ? i ja mowie mowie nie idz, chyba zwariowales a on ze juz obiecal i ze przeciez ze mna tez idzie . teraz wlasnie wyszlo jak on mnie traktuje . a potem sie jeszcze z nim poklocilam bo przegiol. zarzucil mu ze ja po tym jak on mi oznajmil to ze idzie , zaczelam z kims gadac o tej lasce . i ja mowie mowie ze troche przegina jesli ma mnie za taka idiotke i ze porpostu weszlam na jego konto na nk i ona byla w ostatnich znajomych . wkoncu powiedzial ze ok wierzy ale ja poszlam juz bo nawet nie chccialo mi sie z nim gadac. jeszcze ja mu mowie nie idz a on sie pyta dlaczego dobra studniowki sa fajnie, ale moglby sobie odpuuscic . dziewczyny ja nie przespie spokojnie nocy jak bede wiedziala ze jakas laska wisi mu szyji
jejku biedna wyobrażam sobie co czujesz.. ale wez się w garść i wygarnij mu to wszystko co Ci leży na sercu

Cytat:
Napisane przez żanetka91 Pokaż wiadomość
Ej to przypadkiem nie wisi jakas aura w powietrzu?
nie mów że wisi aura bo mi z Tż dopiero co kryzys minął a w sobote świętujemy 2 rocznice

Cytat:
wiesz Mell cala zabawa polega na tym ze my spotykamy sie , zachowujemy sie jak para ale wedlug niego para nie jestesmy bo on sie boi zwiazku dobra rozumiem ale mogl pomyslec jak ja to odbiore . to inna pana ktora pewnie sobie bedzie po tym cos wyobrazac. najgorsze jest to ze ten czlowiek jest calkowicie pozbawiony pojecia zazdrosc , bo przeciez to kolezanka jest , nawet jej nie znam , nie rob problemu.
a wlasnie ze bede robila bo przegina , on jej nawet nie zna.
Ale jak sie spotykacie jako para i robicie wszysto jako para i on na boku postępuje tak z innymi dziewczynami. To weź mu to powiedz wprost! Wyjaśni Ci się sytuacja.. ja zazwyczaj jak mam jakis zal do Tż i nie chce pierwsza zagadywac to ustawiam opis na gg i on odrazu pisze o co mi chodzi albo cos takiego
Wstaw sobie w opis np. "Twoje uczucia zmieniają się wraz z moimi ciuchami" i zaczniecie o tym rozmowe

Cytat:
wiesz bo on studniowke oczywiscie , pojdzie, do 300 obcych osob . i tam nie bedzie niesmialy , ale co bym nie powiedziala, to chlopina jest niesmialy , on sie speszy . dobra jestem chorobliwie zazdrosna ale to nie znaczy ze musi mi dawac takie oczywiste powody dobrze wiedzial ze mnie to zaboli wiec co jaka cholere w ogole mi mowil to ze z nia idzie
jak jest nieśmiały w stosunku do Ciebie to jednak jest zainteresowany Tobą i to bardzo Chłopaków onieśmielają dziewczyny które im sie podobaja Znam to z przypadku mojego kolegi który motał z moją koleżanka i zawsze narzekał dlaczego z nią nie może gadać tak jak ze mną, tylko jest taki spięty

Cytat:
Napisane przez żanetka91 Pokaż wiadomość
Biala Lila no rozumiem też bym napewno poszla na jakaś impreze żeby nie myśleć
Szkoda że nie ma tu żadnego faceta może by nam troche wytłumaczył ich kretyński tok myślenia
Mysle ze jakby był tu facet to powiedzialby ze robimy za duży problem
ehh faceci mają swój świat i swoje zabawki

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
mój też się nauczył już nie 'bryka' bo wie że ja odrazu foch a już nie ma siły do tych moich fochów

Dzien dobry alescie napisały się przez noc! Dzisiaj mam lekcje skrócone po pol godziny bo jakas rada potem jest... i po szkole podjade sobie na miasto i przejde za tymi małymi bucikami dla mnie, anuż coś bedzie choć nie ma na co liczyć

Nie pamietam czy mówiłam ale już prezent dla Tż mam z głowy Kupiłam szalik do tego pudełka z cukierkami)
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:38   #2918
L I L Y
Zakorzenienie

Cześć Wszystkim !

ale się kurczę problemów niektórym z Was narobiło z tymi tż'ami...
współczuję... chyba jakiś taki tydzień pechowy jest...

_________________________ _________________________ __________
ja się dopiero z wyra zwlekłam... obudziłam się z takim bólem głowy, jakbym wczoraj nie wiem ile popiła ehhhh.. a ja nic nie piłam..

mamcia kupiła mi dziś to mleczko brązujące Garniera, posmarowałam się przed chwilą nim.. ślicznie pachnie, nie tak jak niektóre balsamy brązujące czy samoopalacze - śmierdziuchy.. ma świetną konsystencję i super się rozprowadza i wchłania.. ciekawe jak będzie z rezultatami, ale mam nadzieję, że będą też dobre

chyba się zaraz za jakieś notatki wezmę, bo jakoś smutno mi samej...

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 12:44   #2919
biala lila
Zadomowienie

dziewczyny siedze i reczy teraz . ciagle sobie wyobrazam ta studniowke i ta dziewczyne . ja wiem jak ja traktuje swoja studniowke i tam sie wszystko moze wydarzyc . ja nie chce tego , caly dzien w szkole plakalam dlaczego on nie rozumie jak mi na nim zalezy .

http://wiewiorka777.wrzuta.pl/audio/...fajna_piosenka

odechcialo mi sie wszytskiego . odechcialo mi sie calej studniowki. widocznie jestem dla niego nikim skoro nie liczy sie moimi uczuciami .

Stary 2009-12-04, 12:57   #2920
żanetka91
Rozeznanie

GG do żanetka91

Biała Lilo proszę Cię główka do góry
Nawet nie wiem co mam Ci powiedziec bo jak zauważyłaś nie jestem specem od udanych związków,ale ja sobie to tłumacze, że lepiej dowiedziec sie jaki ktoś jest późno niż później
W tv ciagle leca już reklamy świąteczne a mi sie wcale tych swiat niechce, nic mi sie niechce najchetniej wyjechalabym za granice do rodziny i zostawila tu to wszystko i pewnie bym tak zrobila gdyby nie ostatni rok nauki.
Stary 2009-12-04, 13:02   #2921
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny siedze i reczy teraz . ciagle sobie wyobrazam ta studniowke i ta dziewczyne . ja wiem jak ja traktuje swoja studniowke i tam sie wszystko moze wydarzyc . ja nie chce tego , caly dzien w szkole plakalam dlaczego on nie rozumie jak mi na nim zalezy .

http://wiewiorka777.wrzuta.pl/audio/...fajna_piosenka

odechcialo mi sie wszytskiego . odechcialo mi sie calej studniowki. widocznie jestem dla niego nikim skoro nie liczy sie moimi uczuciami .
Nie mów tak słońce, na pewno tak nie jest. Faceci to proste urządzenia, jak im się jasno i klarownie nie wytłumaczy to sami nie rozumieją. Dla nich większość rzeczy, które mi uważamy za skomplikowane jest prostych. Musisz z nim porozmawiać i postanowicz czy jesteście parą czy nie. Jak nie to cóż, baj baj.

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
Cześć Wszystkim !

ja się dopiero z wyra zwlekłam... obudziłam się z takim bólem głowy, jakbym wczoraj nie wiem ile popiła ehhhh.. a ja nic nie piłam..

mamcia kupiła mi dziś to mleczko brązujące Garniera, posmarowałam się przed chwilą nim.. ślicznie pachnie, nie tak jak niektóre balsamy brązujące czy samoopalacze - śmierdziuchy.. ma świetną konsystencję i super się rozprowadza i wchłania.. ciekawe jak będzie z rezultatami, ale mam nadzieję, że będą też dobre

Zdrowiej

I zdaj relację co do Garniera
Stary 2009-12-04, 13:17   #2922
L I L Y
Zakorzenienie

biała lila nie smutaj się... główka do góry. czemu ci faceci to są jakoś ograniczeni umysłowo Dziewczyny starają się jak się da.. a oni tak się odpłacają...

Jigoku mam nadzieję, że powoli wyzdrowieję.. a co do garniera to zdam relację na pewno.. ale już jak raz się nim posmarowałam to mi się spodobał.. wiadomo, że jeszcze nie ma efektów, ale ma już u mnie + za zapach i za rozprowadzanie się..

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:57   #2923
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
Cześć Wszystkim !

z czasem znudzi Ci sie zapach i bedzie męczący Ale nie jest zly w porownaniu z innymi

Wróciłam Zaproponowałam dzisiaj klasie czołówke ta co melleczka pokazywała z youtube z tym ciuchlandem i sklepem monopolowym i klasa przyjela ten pomysl i na srode umawiamy sie z kamerzysta ciuchland juz załatwiłam dzisiaj z włascicielka i jazda
Stary 2009-12-04, 14:00   #2924
anncca
Przyczajenie

Hejo Dziewczyny z Rzeszowa,wiecie może czy w graffice można kupić już jakieś fajne sukienki na studniówkę??jest jakiś wybór gdziekolwiek w galerii??Bo planuję wybrć się na łowy za tydzień;p
anncca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:06   #2925
PaLLitQa
żona

tu znalazlam jeszcze fajna czolowke
http://www.youtube.com/watch?v=oNSbi...eature=related
Stary 2009-12-04, 14:09   #2926
Lucka91
Wtajemniczenie

biała lilia nie wiem czy cię nie urażę tym co napiszę, ale tak patrząc trzeźwo na ten twój "związek" to jedyna rada jaka mi przychodzi do głowy to taka żebyś sobie z nim dała święty spokój... Chłopak ewidentnie cie nie szanuje, proponuje jakis chory luźny układ bo niby boi się związków. G**no prawda, nie boi sie zadnych zwiazkow, tylko zostawia sobie troche przestrzeni, zebyś wlasnie w takiej sytuacji jak ta ze studniówką, nie mogła mu robić wymówek, bo w koncu nie jestescie razem. Ty sie cieszysz jak głupia na kazde spotkanie, chcesz cos z tego zwiazku wyciagnac a on sobie zwyczajnie bimba. Ja bym sie na twoim miejscu zastanowila czy warto tracic czas z kims takim, a przynajmniej na tym etapie dalabym mu do zrozumienia ze nie jest niezastapiony, i swietnie sobie bez niego radzisz. Jakby mi moj tż powiedzial ze idzie z jakas dziewczyna na studniowke (a nie powiedzialby w zyciu) to zobaczylby drzwi od zewnątrz. Płakałabym i męczyła się miesiąc, ale nie pozwoliłabym zdeptac mojego honoru.
Przeczytaj sobie to spokojnie i przemysl na trzeźwo czy nie mam troche racji...
Wiesz bo związek to PARTNERSTWO, czyli starac sie maja 2 strony, a nie tylko jedna. A na swiecie jest pelno facetow ktorzy nosiliby cie na rekach gdybys tylko chciala, tylko trzeba troche cierpliwosci.

to tyle ode mnie
Stary 2009-12-04, 14:18   #2927
karolajn91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anncca Pokaż wiadomość
Hejo Dziewczyny z Rzeszowa,wiecie może czy w graffice można kupić już jakieś fajne sukienki na studniówkę??jest jakiś wybór gdziekolwiek w galerii??Bo planuję wybrć się na łowy za tydzień;p
nie jestem z Rzeszowa, ale mialam okazje w tym tyg być tam właśnie za sukienką i w graffice to za dużo sukienek nie było.. większy wybór w plazie chociaż i tak ogólnie podobały mi się może z dwie sukienki

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:24   #2928
moloko123
Przyczajenie

Na studniówke do takiego wzrostu polecam tylko krótkie sukienki !
! i zaszalejcie z kolorami, czarny postarza;p
moloko123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:27   #2929
biala lila
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
biała lilia nie wiem czy cię nie urażę tym co napiszę, ale tak patrząc trzeźwo na ten twój "związek" to jedyna rada jaka mi przychodzi do głowy to taka żebyś sobie z nim dała święty spokój... Chłopak ewidentnie cie nie szanuje, proponuje jakis chory luźny układ bo niby boi się związków. G**no prawda, nie boi sie zadnych zwiazkow, tylko zostawia sobie troche przestrzeni, zebyś wlasnie w takiej sytuacji jak ta ze studniówką, nie mogła mu robić wymówek, bo w koncu nie jestescie razem. Ty sie cieszysz jak głupia na kazde spotkanie, chcesz cos z tego zwiazku wyciagnac a on sobie zwyczajnie bimba. Ja bym sie na twoim miejscu zastanowila czy warto tracic czas z kims takim, a przynajmniej na tym etapie dalabym mu do zrozumienia ze nie jest niezastapiony, i swietnie sobie bez niego radzisz. Jakby mi moj tż powiedzial ze idzie z jakas dziewczyna na studniowke (a nie powiedzialby w zyciu) to zobaczylby drzwi od zewnątrz. Płakałabym i męczyła się miesiąc, ale nie pozwoliłabym zdeptac mojego honoru.
Przeczytaj sobie to spokojnie i przemysl na trzeźwo czy nie mam troche racji...
Wiesz bo związek to PARTNERSTWO, czyli starac sie maja 2 strony, a nie tylko jedna. A na swiecie jest pelno facetow ktorzy nosiliby cie na rekach gdybys tylko chciala, tylko trzeba troche cierpliwosci.

to tyle ode mnie

Lucka ja to wszytsko wiem , wiem ze to jest chore i napewno nie jest normalne. chce z tym skonczyc , nosze sie z tym od jakiegos czasu. nie powiem ze nie potrafie zyc bez niego , ja chyba poprostu nie chce wiem jestem nawina , ciagle wierze ze on sobie wszytsko przemyslal i odmowi tej dziewczynie , a przeciez tak nie bedzie , on w ogole nie szanuje moich uczuc . dzisiaj jak plakalam to mi mama powiedziala zebym uniosla sie honorem i poszla na swoja studniowke z kims innymi , ale ja wiem ze z kim nie pojde to i tak ciagle bede myslala o nim.

Stary 2009-12-04, 14:30   #2930
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Lucka ja to wszytsko wiem , wiem ze to jest chore i napewno nie jest normalne. chce z tym skonczyc , nosze sie z tym od jakiegos czasu. nie powiem ze nie potrafie zyc bez niego , ja chyba poprostu nie chce wiem jestem nawina , ciagle wierze ze on sobie wszytsko przemyslal i odmowi tej dziewczynie , a przeciez tak nie bedzie , on w ogole nie szanuje moich uczuc . dzisiaj jak plakalam to mi mama powiedziala zebym uniosla sie honorem i poszla na swoja studniowke z kims innymi , ale ja wiem ze z kim nie pojde to i tak ciagle bede myslala o nim.
no i twoja mama ma racje, a ty - tak, jestes naiwna. Ja na twoim miejscu juz teraz przestalabym do niego pisac i zajela sie swoim zyciem, jak sie odezwie to ewentualnie odpisac. Musisz zrozumiec ze czym bardziej ty sie plaszczysz, tym bardziej on sie bedzie toba bawil. Jesli serio MUSISZ byc z tym i TYLKO z tym, nikt inny nie wchodzi w gre, to zacznij stawiac swoje warunki, skoro on moze, inaczej wejdzie ci na głowę.
Stary 2009-12-04, 14:34   #2931
rysienka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moloko123 Pokaż wiadomość
Na studniówke do takiego wzrostu polecam tylko krótkie sukienki !
! i zaszalejcie z kolorami, czarny postarza;p
mimo wszystko jestem za.
rysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:23   #2932
Barbie Killer
Raczkowanie

Dziewczyny jakie dodatki będą pasować do mojej sukienki?
Wstyd się przyznać, ale ja totalnie nie umiem dobierać dodatków
Sukienka ma na ramieniu te różyczki, więc koło szyi już nie chcę kombinować.
Torebkę już sobie upatrzyłam, czarną satynową w kształcie portmonetki
Chciałabym coś na rękę i kolczyki. Srebrna bransoletka chyba nie bardzo, co... (a mam taką śliczną... ).
No i na ramiona chciałam koronkowe bolerko, ale teraz do tej sukienki nie bardzo...
Więc co, zwykłe proste satynowe? Bo na ramiona muzę coś mieć....
Help Girls
Stary 2009-12-04, 15:47   #2933
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
no i twoja mama ma racje, a ty - tak, jestes naiwna. Ja na twoim miejscu juz teraz przestalabym do niego pisac i zajela sie swoim zyciem, jak sie odezwie to ewentualnie odpisac. Musisz zrozumiec ze czym bardziej ty sie plaszczysz, tym bardziej on sie bedzie toba bawil. Jesli serio MUSISZ byc z tym i TYLKO z tym, nikt inny nie wchodzi w gre, to zacznij stawiac swoje warunki, skoro on moze, inaczej wejdzie ci na głowę.
Zgadzam się w stu procentach, facet na pewno od dawna jest już świadomy, że ma nad Tobą całkowitą kontrolę i trzyma cię na takiej emocjonalnej smyczy, żeby jednocześnie mieć swobodę i "wyjście awaryjne" Im bardziej Ty mu pokazujesz, że Ci na nim zależy tym bardziej on będzie pozwalał sobie na więcej i mniej się Tobą przejmował, jak to mawia mój TŻ - "ten typ tak ma" Gość się pobawi, uzależni cię całkowicie od siebie, a potem zabawa mu się znudzi i tyle z tego będziesz miała. Na prawdę nie warto się starać dla takich, za przeproszeniem, b...

...aranów
Stary 2009-12-04, 16:49   #2934
EwelinQsia
Zadomowienie

biala lila zgadzam się z dziewczynami, chłopak się Tobą bawi, jeśli by mu na Tobie zależało nie poszedł by z tą dziwczyna, a zresztą facetą nigdy do końca nie można ufać, niby jest słodziutko a nagle z czymś wyskoczy albo się o czymś dowiadujemy przez przypadek, z nimi trzeba krótko... Inteligencją nie grzeszą, więc pokaż mu, że jesteś warta każdego innego! Chociaż im trudno coś wbić do głowy nieraz i uświadomić...
EwelinQsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 17:22   #2935
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Barbie Killer Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie dodatki będą pasować do mojej sukienki?
Wstyd się przyznać, ale ja totalnie nie umiem dobierać dodatków
Sukienka ma na ramieniu te różyczki, więc koło szyi już nie chcę kombinować.
Torebkę już sobie upatrzyłam, czarną satynową w kształcie portmonetki
Chciałabym coś na rękę i kolczyki. Srebrna bransoletka chyba nie bardzo, co... (a mam taką śliczną... ).
No i na ramiona chciałam koronkowe bolerko, ale teraz do tej sukienki nie bardzo...
Więc co, zwykłe proste satynowe? Bo na ramiona muzę coś mieć....
Help Girls
No ale czemu srebrna bransoletka mialaby nie pasowac? :P Moim zdaniem srebro do wszystkiego pasuje ;p A ktora to sukienka? Ta bombka z jasnym dolem, ktora sie dziwnie uklada? :P Ciezko mi spamietac wszystkie kreacje z tego watku ;p
Stary 2009-12-04, 17:47   #2936
Barbie Killer
Raczkowanie

Cytat:
No ale czemu srebrna bransoletka mialaby nie pasowac? :P Moim zdaniem srebro do wszystkiego pasuje ;p A ktora to sukienka? Ta bombka z jasnym dolem, ktora sie dziwnie uklada? :P Ciezko mi spamietac wszystkie kreacje z tego watku ;p
Tak, właśnie ta
No nie wiem jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić...
Myślałam o branzoletce z czarnych kryształków, albo perełek...
Stary 2009-12-04, 18:02   #2937
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Barbie Killer Pokaż wiadomość
Tak, właśnie ta
No nie wiem jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić...
Myślałam o branzoletce z czarnych kryształków, albo perełek...
a jaka bransoletke z krysztalkow masz na mysli? Bo ja mam wlasnie te krysztalkowe kolczyki, podobny pierscionek, ale na bransoletke pomyslow brak ;p
Stary 2009-12-04, 18:19   #2938
barbor
Przyczajenie

Czesc wszystkim jestem nowa i pozwole sobie do was dolaczyc
Po dzisiejszym dniu jestem totalnie zalamana, przeszlam wszystkie mozliwe sklepy, zmierzylam krocie sukienek i nic na mnie nie ma.:/ Mam 177 wzrostu i jestem chuda, na poczatku jeszcze mialam jakas koncepcje a teraz? totalna porazka.
Moze wiecie gdzie w Warszawie znajde jakas ladna sukienke(do kolan, moze troche przed), za przyzwoita cene? Zastanawialam sie nad jakims komisem, zaczelam nawet szukac w india shopach:PP
Pomozcie
barbor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 18:20   #2939
biala lila
Zadomowienie

dziewczyny juz sie lepiej czuje , wprawdzie od nadmiaru cukry az mnie mdli ale nie istotne to . ale gadalam z nim , mowie kolejny raz nie idz i slysze ze on nie bedzie takim ch*ujem zeby odmawiac ( przepraszam adminow ale to cytat ) a ja mowie ze wlasnie chce zebys byl. dziewczyny on mysli co z nami dalej bedzie , jak go we wtorek zaprosilam do siebie to powiedzial ze musi to przemyslec a ja mowie co, a on wszytsko. i teraz mi mowi ze to nie jest takie proste i bedzie mial caly weekend w krakowie na myslenie , ehh dziwne to dla mnie . jak komus zalezy to nie zajmuje sie zastanawianiem. ale najlepszy tekst , za pozno mi mowisz zebym nie szedl bez komentarza.

a wracajac do tematu . dzisiaj moja wf-istka strzelila mi wyklad o tym jak to dlugie sukienki sa zle bo beda mi przeszkadzac. i jeszcze o tym zeby nie chodzic na solarium tylko lepiej przerzucic sie na balsamu brazujace , chyba musze to przemyslec . mam w domu spray opalajacy z soraya , uzyje dzisiaj . dzisaj sobie zrobie wieczor pieknosci tak dla poprawy humoru

kiedys widzialam takie ladne bransoletki z cyrkoni na allegro , ale jak zamawialam swoja bizuterie to ciagle jakies tandety mi sie rzucaly w oczy , nic fajnego polatam jeszcze po sklepach , upatrzylam tez ladna torebke , niestety wieksza .

Stary 2009-12-04, 18:24   #2940
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny juz sie lepiej czuje , wprawdzie od nadmiaru cukry az mnie mdli ale nie istotne to . ale gadalam z nim , mowie kolejny raz nie idz i slysze ze on nie bedzie takim ch*ujem zeby odmawiac ( przepraszam adminow ale to cytat ) a ja mowie ze wlasnie chce zebys byl. dziewczyny on mysli co z nami dalej bedzie , jak go we wtorek zaprosilam do siebie to powiedzial ze musi to przemyslec a ja mowie co, a on wszytsko. i teraz mi mowi ze to nie jest takie proste i bedzie mial caly weekend w krakowie na myslenie , ehh dziwne to dla mnie . jak komus zalezy to nie zajmuje sie zastanawianiem. ale najlepszy tekst , za pozno mi mowisz zebym nie szedl bez komentarza.

a wracajac do tematu . dzisiaj moja wf-istka strzelila mi wyklad o tym jak to dlugie sukienki sa zle bo beda mi przeszkadzac. i jeszcze o tym zeby nie chodzic na solarium tylko lepiej przerzucic sie na balsamu brazujace , chyba musze to przemyslec . mam w domu spray opalajacy z soraya , uzyje dzisiaj . dzisaj sobie zrobie wieczor pieknosci tak dla poprawy humoru

kiedys widzialam takie ladne bransoletki z cyrkoni na allegro , ale jak zamawialam swoja bizuterie to ciagle jakies tandety mi sie rzucaly w oczy , nic fajnego polatam jeszcze po sklepach , upatrzylam tez ladna torebke , niestety wieksza .
Ja jestem zwolenniczką 'ostatnie zdanie jest moje', nie daj się zdeptać, on będzie się zastanawiał, a potem Ci łaskawie powie? Musisz się zdobyć na asertywność. Tu już nawet nie chodzi o to czy on idzie na ta głupią studniówkę czy nie, ale o to jak traktuje Ciebie. I Twoja mama ma rację, idź z kimś innym, przynajmniej może to zmusi go do zastanowienia się nad tym, co robi.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości