|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. VI
Tja ... a właśnie Kffiatek wczoraj pytał, która zaciążona
|
#2702 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzialam, widzialam. Ale mnie to zupelnie nie rusza, sama tego nie robie, ale jak ktos chce, to niech pociera, wolna wola
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- kusicie tym ekstraktem coco. ja ostatnio zakochałam sie w coco edp.
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj, Ty Kassannska diabełko
![]() Zarzuccie linka do Rawitowych koronek, bo nie dokopalam sie ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Agoo- Dysku- ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
), bo sie cholernik wysaczyl z flakonu po scianakch- ech, te pompki
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Katt,
pochwalę się i tutaj. przeleciał do mnie przepiekny Must i raczę sie nim od rana.
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, który Must?
![]() Gratuluję Ja dzisiaj sie zlałam ekstraktem bez umiaru
|
|
|
|
#2709 |
|
Konto usunięte
|
Katt -
A ja dziś byłam w przerwie (dalej ją mam - aż do 15:30
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Macham w przelocie do Magdulenki, Mychy, LouLou, Asiuli podgladaczki
i wszystkich, ktorym nie machalam i lece. ale wam dobrze, ze mozecie se tak powymiatac... ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- o, i do Kowalskiego macham |
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymeno, edt
|
|
#2713 |
|
Piers do przodu
|
Kurna Olek, zaraz zacznę gryźć albo wyjdę z siebie i stanę obok
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Ne nerwuj się Kasia, już piatek
|
|
|
|
#2715 |
|
rude jest piękne:)
|
witam,witam Asiule 1000
![]() se macham do wszystkich przelatujacych w pospiechu i tych piszacych bez pospiechu Agoo gratuluje Must-a Fenris dostaniesz baty za kuszenie ![]() lece na wstecznym
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-12-04 o 15:43 Powód: lit |
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko, dziekuję.
ale się wściekłam. ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Teresko, a ten Must to wszystko przez Ciebie
|
#2717 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem już w domu po operacji. Na razie czuję się fatalnie , mam obolałą, opuchniętą i zdrętwiałą połowę twarzy. I niestety porażony nerw twarzowy. Na ranę nie odważyłam się jeszcze spojrzeć, ale mąż mówi, że nie jest źle. Mam nadzieję, że nie kłamie ![]() I nie za bardzo mogę jeść (tzn. gryźć), więc ciągnę na zupkach. Macie jakieś przepisy na zupy mleczne ? Bo ja tylko kaszkę manną/mannę (nie mam pojęcia, jak to się odmienia ) umiem ugotować. Opowiem Wam jeszcze sen, jaki miałam w szpitalu. Spotkałam tam kilka Wymiataczek, ale zapamiętałam tylko Kasię San i Tymenę. Byłyście na sali ogólnej, w normalnych ubraniach, nie piżamkach i czekałyście na przyjęcie na oddział - Kasia San na kardiologię, a Tymena na urologię (mam nadzieję, że moje sny nie są prorocze). Katty miała fantastycznie wycieniowane blond włosy potraktowane Luocolorem, a Tymena była w brązowym golfiku i miała wisiorek w kształcie złotej kulki albo jajka Faberge (Kasiu, ty chyba masz coś podobnego?). Strasznie Wam zazdrościłam, że wszystkie jesteście razem na jednej sali, bo mnie wysłano na oddział dziecięcy ![]() A, i był jeszcze Tygrys, który wciąż był tygrysem. Nie chciał objawić swojej facjaty, ale po brzuszku pomiziać się dał . I w ogóle był bardzo przytulaśny.---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- I kurczaki 20 stron do nadrabiania ![]() Ale dobrze, dobrze, będzie na czym skupić myśli. |
|
|
|
#2718 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Magda
|
|
#2719 |
|
Piers do przodu
|
Magdo
![]() zrób sobie lane klusie na rosołku - po co Ci mleczna ??
|
#2720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ciekawi mnie, czego Ci było za mało albo za dużo - ale bić Kokoszki nie bendem Chociaż ja nadal w zachwycie nad tym filmem.Magdo, powitać i zdrowia życzyć - może jakieś zupy-kremy warzywne dałabyś radę?
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Magnetico
![]() ... a ty, a ty ... Tygrysa po brzuszku ... no, no,no ...ja bym się bała ![]() mam nadzieję, że z tym nerwem, to odwracalne jest ![]() Zupki-kremy sobie gotuj ... wszystkie zupy zresztą możesz sobie po prostu miksować, tak, jak dzieciom się miksuje bo to chodzi o konsystencję najbardziej, prawda? żeby nie trzeba było gryźć ... czy musisz dietę trzymać jakąś ? na mleku, to kasza kukurydziana jest dobra, kasza gryczana, płatki ryżowe, owsiane, kasza jaglana (pono na rozum dobrze robi*, babcia moja tak twierdziła )* nie jest to żaden podtekst
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Widzę, że tu seksownie od rana. Kasiu-san ![]() Macham serdecznie do Figarro ![]() Justyno, pierścień śliczny, marzę o czymś takim. Na razie tylko przeglądam aukcje pierścieni w starym stylu i pewnie jeszcze długo będę tylko przegladała. ![]() Synuś przekochany Agoo nr 13 gratuluję Must Magnetico, cieszę się, że już jesteś w domu , może sprobujesz jedzenia dla dzieci, zazwyczaj sa to papki (ale pewnie będą wymagały doprawienia), możesz też sprobowac wszystko inne co dorośli jedzą potraktować blenderem.A sen twoj wymiata ![]() Byłam dzisiaj u lekarza na rutynowej wizycie. Tylko się zdenerwowałam, bo nie dość, że miejsca parkingowe sa tak wąskie, że ledwo umialam drzwi otworzyć, a Tosia wyciągałam przez wąską szparę , to jeszcze jakiś pan zablokował mnie i nie mogłam wyjechać. Jego samochod duży, ale moj też nie jest najmniejszy i nie zmieścił się w tą szczelinę, ktora mi zostawił, aby wyjechać , zaklęłam sobie pod nosem po polsku - wszedzie rozumieją (dziecko ne słyszało, bo w samochodzie) i magicznie pan się zjawił i przestawił samochód. I listonosz zostawil mi awizo, chociaż byłam wtedy w domu , to jakiś nowy i znowu muszę iść na skargę, bo wczoraj było to samo.
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2009-12-04 o 20:14 Powód: lit. |
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powiem, marzy mi się po powrocie jakiś pyszny i zimny drink, już nawet nie musiałby być podany przez przystojnego barmana ![]() Ech, pomarzyć dobra rzecz.
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joasiu, a ja dzisiaj ide na takie babskie spotkanie, gdzie będą drinki i przystojni barmani ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Mariolu, dziękuje.
|
|
#2725 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Czarnazuziu, Katty, Joasiu, BigMamo, Mariolu, dziękuję
Katty, a te lane kluski to jak się robi? Poproszę o wytłumaczenie jak chłop krowie przy rowie, bo ja nigdy nie robiłam. A zupki mleczne to na śniadanie - z chlebem sobie średnio radzę.Cytat:
?Chociaż jak tak się zastanowię, to chyba jednak tak ![]() Cytat:
. Generalnie nie jest źle, bo jak się nie uśmiecham i nic nie mówię, to nic nie widać. A na razie mówić też za bardzo nie mogę ![]() Tak, to chodzi o konsystencję. W sumie zupki nie muszą być zmiksowane, bo z miękkim ziemniakiem sobie radzę, ale taki na przykład kotlecik to już wyzwanie... A te kasze i płatki to po prostu ugotować na mleku? Wybacz naiwne pytania, ale ja z kaszami jak dotąd nie miałam do czynienia. Mariolu, dania dla dzieci to też jest myśl |
||
|
|
|
#2726 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
osobno do Magdy Poszłam z nadzieją do Promodu,że mój płaszcz przecenili,a tu nic- doopa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Magnetyczna Magdo- dobrze, ze juz jestes
za szybk powrot do wzorowej formy
|
|
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
eeee.... nikt nie powiedział ?
![]() ups.. . dokonałam nadinterpretacji ![]() Cytat:
Natomiast płatki ryżowe, owsiane (górskie) i kaszę kukurydzianą gotujesz na mleku, tak jak mannę. Z mięsa możesz sobie robić pulpeciki - zmielić surowe mięso ze dwa razy i zrobić tak, jak mielone, tylko nie smażyć ale udusić w sosie. Powinny być mięciutkie.
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Magnetico Ech, piątkowy wieczór a ja siedzę w domu... W dodatku skłócona z TŻ. Rano do pracy. I to ma być weekend? Może sobie chociaż tego brzydkiego i chamskiego House'a puszczę
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Magdziu - zdrowiej sobie spokojnie
AniuAgo - gratulacje . Must piękny jestJakaś taka zestresowana jestem...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

, mam obolałą, opuchniętą i zdrętwiałą połowę twarzy. I niestety porażony nerw twarzowy. Na ranę nie odważyłam się jeszcze spojrzeć, ale mąż mówi, że nie jest źle. Mam nadzieję, że nie kłamie 
? Bo ja tylko kaszkę manną/mannę (nie mam pojęcia, jak to się odmienia
) umiem ugotować. 

, zaklęłam sobie pod nosem po polsku - wszedzie rozumieją

. Must piękny jest