Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-02, 08:48   #601
biedronka19876
Rozeznanie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Iza wszystkiego najlepszego
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 10:25   #602
mooonik
Zakorzenienie

Heeej )

no to dzisiaj mamy imprezkę

Iza-dużo zdrówka i słonka , humoru dobrego , życia kolorowego, mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji, dużo śmiechu i radości, wiele seksu i miłości i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!!

Sofferko fajnie, że się pokazałaś

Daget fajnie, że imprezka się udała a za jazdę w szpilkach to się chyba należą

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 11:30   #603
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Ja tylko na chwilkę złożyć życzenia naszej jubilatce:

Kochana Izuniu!!!

Dużo szczęścia,
radości i uśmiechu,
mnóstwo wiary,
wytrwałości i siły,
samych przyjemnych
i spokojnych dni.
Zdrowia i dni bez chmur,
ale za to pełnych radości

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Co u Was słychać? Jakie plany sylwestrowe? U nas raczej będzie skromnie, na razie w ogóle nie wiemy, co będziemy robić
my w tym roku Sylwestra spędzamy z moimi rodzicami i rodzeństwem

miłego dnia
Stary 2009-12-02, 11:37   #604
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Jak obiecalam tak zrobilam... Jestem ...

Mooonik tu chyba nie tyle jazda w szpilkach mnie przerazala co wsiadniecie za kolko. Ostatnio na miejscu kierowcy siedzialam.... sporo czasu temu. No ale maz mnie pochwalil i to najwazniejsze

Malutka mam nadzieje ze z Dawidziem juz jet lepiej. Ach te chorobska, zawsze sie cos przypaleta.

My na Sylwka chcemy jechac do moich rodzicow bo tam jest impra w naszym ulubionym gronie

A czy ja juz wam mowilam ze jestesmy w weekend umowieni z mym szwagrem i jego dziewczyna??? Idziemy do kina.... A wczoraj moj maz mi powiedzial ze jego brat zaproponowal zebysmy po kinie przyjechali do nas. Nooo szczena to mi na kolana opadla. Dobrze ze siedzielismy w aucie bo by poturlala sie na ulice....

Dzis odstawiamy nasza psiapsiole na autobus wiec w domku czas sie bedzie zajac przygotowywaniami na 30tke mego meza. Z racji tego ze nie mam pomyslu na prezencior dla niego zrobie mu niespodziewajke i przygotuje wieczorek we dwoje . Juz sciagnelam przepisik na torcisko, musze tylko zadbac o dekoracje stolu i menu na wieczor. Mam 1,5 tygodnia wiec moze zdaze heheh
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 12:58   #605
katarzinka
Wtajemniczenie

hej
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Widze kobietki ze problemy z chlopami na maksa ... bo cala prawda o facetach jest tutaj http://www.youtube.com/watch?v=5nb_hPgGfgQ

Zdjeciory moich ciuchorow wam zrobie jak juz sie uporam z aparatem w ciagu dnia bo noca to zdjecia okropniaste wychodza.

Andrzejki udane na maksa moj mezulu siedzial z tesciem i moim bratem i by mi chlopaka spili na amen. Ale na szczescie wyrwalam go ze szponow na parkiet a pozniej sie uparl ze odwieziemy nasza przyjaciolke do domu i .... zostalam wsadzona za kierownice. Pomine fakt ze w mega szpilkach i mini. Ale dalam rade heheh. Co lepsze kumpel z tej samej imprezy robil za taksowke i gliniarze zatrzymali go 3 razy i kazali mu dmuchac ja tego szczescia akurat nie mialam.
monolog super

no i fajnie, ze się andrzejki udałyu

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Hej Dziołszki

chyba trzeba posłać po jakieś posiłki, żeby wszystkie uciekinierki na wątek powróciły

a niech się stara
właśnie niech się stara

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
kic

katarzinka uważaj bo Cię ciocia Agatki zleje za tego Agatona
e tam
jak jest grzeczniutka to jest przecież Agatulka
a tylko zmierzła jest Agatonem :P

IZula sto lat sto lat i w ogóle wszytskiego najlepszego
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 13:45   #606
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Jak obiecalam tak zrobilam... Jestem ...

Mooonik tu chyba nie tyle jazda w szpilkach mnie przerazala co wsiadniecie za kolko. Ostatnio na miejscu kierowcy siedzialam.... sporo czasu temu. No ale maz mnie pochwalil i to najwazniejsze

Dzis odstawiamy nasza psiapsiole na autobus wiec w domku czas sie bedzie zajac przygotowywaniami na 30tke mego meza. Z racji tego ze nie mam pomyslu na prezencior dla niego zrobie mu niespodziewajke i przygotuje wieczorek we dwoje . Juz sciagnelam przepisik na torcisko, musze tylko zadbac o dekoracje stolu i menu na wieczor. Mam 1,5 tygodnia wiec moze zdaze heheh

jak mąż pochwalił to super

mryyyy wieczorek milusi będzie
a półtora tygodnia to kupa czasu, na pewno zdążysz

ej ten skecz jest genialny

"pić , jeść, ewentualnie resztkami sił: a gdzie jest pilot?- ile razy na usta ciśnie się- w dupie "
"to majtki na stacji nr 3? - nie no sorry , poszły na bocznice"

a w ogóle to się pogodziliśmy wczoraj z małżonem
za to później jakie miałam smaki- najpierw zjadłam kanapkę z nutellą, potem parę czipsów, przegryzłam serem żółtym, strasznie mi się chciało mi się kanapki z pasztetem, ogórkiem i keczupem, pizzy, naleśników z jabłkami i tak na przemian ostrego ze słodkim dobrze, że późno było i sklepy pozamykane bo nie wiem jakby się skończyło

piję właśnie kawusię, ktoś się dołączy?

Julitka

Stary 2009-12-02, 14:09   #607
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

····
Choć nie umiem pisać wierszy

to wymyślić "trza" najlepszy,
Dla Izulki wizażowej
która gniazdka wije "nowe?",
Swego męża niech nie wije
tylko "wcałuje" się w szyję,
Niech szaleństwa cała moc
otacza ją dzień i noc,
Uśmiech z buzi niech nie schodzi
całą złość niech mąż łagodzi,
Bądź nam zdrowa zdowiusieńka
i nie znikaj nam Maleńka.

····

................()..()..()..()
................||..||..||..||
..............(▒▒▒▒▒▒▒)
..............(*~*~***~*)
.............(♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥)
...........(ஜஜஜஜஜஜஜஜ)
...........(**~*~*~*~*~*~*)
.......(♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥)
.......(▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒)
.......(*~*~*~*~*~*~*~*~*~*)
.......▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
...................▓▓▓▓▓
.............▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-12-02 o 14:17
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:32   #608
czekoladka79
Zadomowienie

że też pozwolę sobie zadać nieskromne pytanie .....
gdzie nasza solenizantka?????
Toż chciałam ją wyściskać .... ucałować na darmowe winciacho się załapać a tu ciiiiiiszzaaaaaa......

Robię placka po węgiersku (placek ziemniaczany z cebulką i majerankiem + sosik z mięska wołowego z przyprawami, marcheweczką i grzybkami suszonymi) kto kce????

Tak w ramach nowej diety o nazwie "odchudzanie poprzez nocne opychanie" a tak serio to schudłam od wczoraj ....... 10 .....dekagramów
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:44   #609
katey
Rozeznanie

GG do katey

halo halo Jubilatka dalej sie nie pojawila???

to pijemy bez niej??????????????

STO LAT, STO LAT IZUS

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 20:11   #610
mooonik
Zakorzenienie

Hmmm przyszłam sprawdzić czy jaka imprezka się zaczęła już czy nie....
a tu widzę, że Izusia się nie pokazała jeszcze

haaaalllooooooo ja kcem jakiegoś placka, albo coś pićku

Katey myślisz, że możemy tak bez głównej solenizantki zacząć?

Czeko placki po węgiersku to ulubione danie mojego męża więc się lepiej tak nie chwal bo jeszcze skłonny pojechać do Ciebie i się poczęstować co nieco

Julitka

Stary 2009-12-02, 20:40   #611
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Hmmm przyszłam sprawdzić czy jaka imprezka się zaczęła już czy nie....
a tu widzę, że Izusia się nie pokazała jeszcze

haaaalllooooooo ja kcem jakiegoś placka, albo coś pićku

Katey myślisz, że możemy tak bez głównej solenizantki zacząć?

Czeko placki po węgiersku to ulubione danie mojego męża więc się lepiej tak nie chwal bo jeszcze skłonny pojechać do Ciebie i się poczęstować co nieco
wiesz co tak sobie mysle ze jak sie rabniemy ciut to glosniej bedziemy spiewaly sto lat a wtedy solenizatnka (czy jubilatka??? nigdy nie wiem kiedy ktoro sie stosuje) napewno uslyszy i moze zajrzy choc na drinka

16.08.2008

Stary 2009-12-02, 20:47   #612
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
wiesz co tak sobie mysle ze jak sie rabniemy ciut to glosniej bedziemy spiewaly sto lat a wtedy solenizatnka (czy jubilatka??? nigdy nie wiem kiedy ktoro sie stosuje) napewno uslyszy i moze zajrzy choc na drinka
padłam

hmm no to zaczynamy, ja mam wódeczkę, martini, malibu i pewnie jeszcze masę rzeczy o których nie mam pojęcia, że są w barku

wznoszę toast za Izulkę po raz 1-szy STO LAT! STO LAT !

ejjjjjjjjjjjjjjj ! sama mam pić niech no się kto dołączy bo jak wypije cały alkohol to padnę pod stołem

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2009-12-02 o 21:29
Stary 2009-12-02, 21:35   #613
biedronka19876
Rozeznanie

Hejka

Cytat:
ej ten skecz jest genialny

"pić , jeść, ewentualnie resztkami sił: a gdzie jest pilot?- ile razy na usta ciśnie się- w dupie "
"to majtki na stacji nr 3? - nie no sorry , poszły na bocznice"

Jestem tego samego zdania Oglądałam go już 4 razy a za każdym razem się smieje

Pozdrawiam
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 21:47   #614
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

to ja drugi toaścik wznoszę za Izę STO LAT!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 22:25   #615
malutka_24
Wtajemniczenie

Bry night
Dzisiejszy dzień minął nam pod znakiem sprzątania i marudzenia małego. Mąż pomył okna u małego w pokoju, w kuchni i powiesił wyprane przeze mnie firanki (wolał to niż siedzenie z małym ), ja z kolei posprzątałam całą kuchnię i zrobiłam tam małe przemeblowanie a Dawid wraca już do zdrowia, krostki mu już bledną i znikają, kupki robi już takie jak zwykle i z taką samą częstotliwością, ale za to cały dzień spędził praktycznie na rękach na dłużej nic go nie zajęło i do tego dostałam od niego grzechotką w oko, skubaniec się zamachnął, że hej, normalnie aż mi łza poleciała że już nie wspomnę o tym, że uwielbia mnie ciągnąć za włosy

Cytat:
Malutka mam nadzieje ze z Dawidziem juz jet lepiej. Ach te chorobska, zawsze sie cos przypaleta.

Z racji tego ze nie mam pomyslu na prezencior dla niego zrobie mu niespodziewajke i przygotuje wieczorek we dwoje . Juz sciagnelam przepisik na torcisko, musze tylko zadbac o dekoracje stolu i menu na wieczor. Mam 1,5 tygodnia wiec moze zdaze heheh
ad. 1 zdrowieje mi dziecko na szczęście, tylko niech razem z choróbskiem pójdzie sobie w siną dal i nie wróci jego marudzenie
ad. 2 jak fajnie, tak romantico

Cytat:
a w ogóle to się pogodziliśmy wczoraj z małżonem
za to później jakie miałam smaki- najpierw zjadłam kanapkę z nutellą, potem parę czipsów, przegryzłam serem żółtym, strasznie mi się chciało mi się kanapki z pasztetem, ogórkiem i keczupem, pizzy, naleśników z jabłkami i tak na przemian ostrego ze słodkim dobrze, że późno było i sklepy pozamykane bo nie wiem jakby się skończyło
ad. 1 no w końcu
ad. 2 czyżby coś było na rzeczy

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
a tak serio to schudłam od wczoraj ....... 10 .....dekagramów

e no gratulacje

No dobra to wznoszę 3 toast i idę spać, bo mam jutro na rano. Dobranoc
Stary 2009-12-02, 22:30   #616
kotekk81
Zakorzenienie

ja doslownie na sekunde

Izusia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

uff jeszcze zdazylam z zyczeniami

a teraz uciekam do malza

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 09:12   #617
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Cześć Dziewczynki Zapraszam na urodzinki
Heheh wczoraj jechałam trochę krwi upuścić w poradni Starość nie radość , badania trzeba robic czy wymagam konserwacji czy może nadaję się już tylko na wysypisko
Byłam we Wrocławiu. Zaszalałam na zakupach wydając śmiesznie małe pieniążki Miałam kupon rabatowy w sklepie gdzie zaopatrzyłam się w czarne spodnie ala jeansy, bezrękawnik z golfem pod sweter (buraczkowy kolorek) i sweter dla męża.
Wyhaczyłam też ładną spodniczkę która jest bardzo w typie Kasi więc jak rasowy papparazi zrobiłam fotke i wysłałam mmsem. Dopiero przy wyjsciu znalazłam napis Całkowity zakaz fotografowania

Urodzinki wczoraj były bardzo skromne ale milutkie Zaprosiłam koleżankę ze studiów. Wypiłyśmy winko oraz likierek baleis domowej Izusiowej roboty Zjadłyśmy piankę truskawkową z musem oraz ciasto autorstwa Moniki-smakowitości W weekend ciag dalszy ze znajomymi z Raciborza
Te moje paskudy bardzo mile mnie zaskoczyły
Przychodzę we wtorek Na trening a trener podchodzi do mnie z miarką i mówi że musi mnie zmierzyć. Patrzę na niego jak na ufoludka (bo dobok-taki strój do cwiczen u niego sporo kosztował i chcialam kupic gdzie indziej a potem u niego tylko naszywkę załatwić), nic nie rozumiejąc. A ten do mnie że ktoś do niego dzwonił i zapłaćił za strój dla mnie. Ja patrzę na niego i nagle zajarzyłam. Dagmara w internecie znalazła namiary na mego trenera i załatwiła sprawę... Normalnie szok i wielka niespodzianka

Szwagier mój jest u nas, szuka mieszkanka we wrocławiu-tzn pokoju. Ale ja już się wcale nie dziwię czemu on tyle płacił i czemu narzekał ze 1000zł na utrzymanie się miesieczne we Wrocku to mało. Otóz mój kochany szwagier nie chce mieszkać w mieszkaniu PRL-owskim gdzie np w przedpokoju jest boazeria...albo np w takim pokoju gdzie jest 7 gwoździ w ścianę wbitych(co za problem gwoździe wyciągnąć i zaszpachlować to ja nie wiem). On szuka mieszkanka z super prysznicem, ostatnio wspominał'coś o kominku...
Hehe uświadomiłam szwagra że nasze mieszkanko też jest z czasów PRL-u i to głebokiego...A wystarczylo tylko za 100zl kupić farby i pomalowac i juz inaczej jest.
Obecnie czekamy na wyniki castingów w mieszkaniach gdzie Daniel był szukać. Może w którymś go wybiorą (w mieszkaniach jest przegląd chętnych, potem oddzwaniaja czy sie zdecydowali na ciebie czy tez nie)Trzymamy kciuki dziewczynki moje kochane.

Mój małżonek szanowny ostatnio grzeczny jest-mamy wspólnego "wroga". Ale muszę przyznać że teściowie też się wkurzyli. Mama Kamila stwierdziła że nie mamy obowiązku go gościć, moglismy mu nawet drzwi nie otworzyć. Teściu też dzwonił młodego opieprzać za to że wiedział dobrze że nie ma gdzie mieszkać to zwala nam się w nocy na głowę. Jednym słowem nadszarpnał maksymalnie cierpliwość rodziców skoro aż tak reagują.
Najlepsze że Dani nic nie rozumie ze swej głupoty. Przedwczoraj dzwoni ok 16 do Kamila i mówi"przyjedz po mnie bo ja mam rzeczy" Kamil go olał bo kazdy kto w godzinach szczytu przebijał się z Nowego Dworu na Krzyki wie co to znaczy. Wytłumaczył braciszkowi że nie jest niczyją taksówką. A Daniel jak już coś chce powinien poprosić a nie "przyjedz po mnie".
Podobnie ostatnio z cheleb-Daniel przyjechał i tekst"Mamy chleb??" a ja do niego "My mamy a jak Ty to nie wiem"heheh no ale podzieliłam się. Liczę że anielska cierpliwość będzie mi wynagrodzona w niebiePomijam że moj partner na taekwondo troszkę odczuł moje poddenerwowanie. Ale spokojnie-wszyscy żyją

A na zakończenie litanii chcę wszystkim ślicznie podziękować Swietne życzenia!!! Moja imienniczka Izulka zaskoczyła mnie totalnię swą weną
Jesteście mapeczki niezastąpione
Tak więc zaczynam swietowanie-opoznione ale szczere. Mam jeszcze flaszkę likierku,czerwone winko , martini, wódkę i niedorobione nalewki Te ostatnie tylko do poogladania-degustacja za jakies 4 miesiące
Stary 2009-12-03, 16:31   #618
katarzinka
Wtajemniczenie

Izka a trunki dla matek karmiących??

a Agatka dziś się przewróciuła z brzuszka na plecki i zrobiła to 5 razy - jestem w niebowzięta
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-12-03, 18:14   #619
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
padłam

hmm no to zaczynamy, ja mam wódeczkę, martini, malibu i pewnie jeszcze masę rzeczy o których nie mam pojęcia, że są w barku

ejjjjjjjjjjjjjjj ! sama mam pić niech no się kto dołączy bo jak wypije cały alkohol to padnę pod stołem
i co duzo wypilas??? pisur mi zaczal arie wyspiewywac i musialam go przewietrzyc a pozniej to juz tylko cieple lozeczko mi sie marzylo...wybaczysz?? ?

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki Zapraszam na urodzinki

A na zakończenie litanii chcę wszystkim ślicznie podziękować Swietne życzenia!!! Moja imienniczka Izulka zaskoczyła mnie totalnię swą weną
Jesteście mapeczki niezastąpione
Tak więc zaczynam swietowanie-opoznione ale szczere. Mam jeszcze flaszkę likierku,czerwone winko , martini, wódkę i niedorobione nalewki Te ostatnie tylko do poogladania-degustacja za jakies 4 miesiące
woooooooooow!!! :O takiego posta to dawno nie walnelas
no ale bylo o czym pisac...szwagierek---brak slow...ale dobrze, ze wszyscy wokol hukneli na niego, moze kiedys sie ocknie...
a z tym chlebem to tez bym mu tak powiedziala..i nie wiem czy podzielila no moze 1 kromeczka
czestuj z opoznieniem, a te nalewki do ogladania to schowaj! bo nie mowi sie i robi smaka a pozniej zabiera i tylko patrzec dajesz...chcesz zebysmy slinotoku dostaly???

STO LAT STO LAT po raz kolejny

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość

a Agatka dziś się przewróciuła z brzuszka na plecki i zrobiła to 5 razy - jestem w niebowzięta
gratuluje zdolna strongwomenka

16.08.2008

Edytowane przez katey
Czas edycji: 2009-12-03 o 18:16

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-03, 20:10   #620
katarzinka
Wtajemniczenie

dziękujemy katey
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-12-03, 20:25   #621
daget
Zakorzenienie

GG do daget

No to widze baboszki ze wczoraj impreza bez glownej Jubilatki. Ale szybko zescie sie rozpierzchly. Hehe nie udalo mi sie do was dolaczyc

Katey czyzby Twoj pupil spiewal jak chce wyjsc? No prosze jaki wyuczony. Nasza zaczyna sapac i jezyk jej sie robi dluuugi az do podlogi

Katarzinko no to powod do dumy

Izulek az mnie zamorowalo jak zobaczylam takiego wielgachnego posta napisanego przez Ciebie. Ale widac ze urodzinki udane tylko to szczucie butelkami mi sie wcale nie podoba.

Malutka widze ze Dawidzio jak wiekszosc malenstw uwielbia wlosiska
Stary 2009-12-03, 20:32   #622
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Katey czyzby Twoj pupil spiewal jak chce wyjsc? No prosze jaki wyuczony. Nasza zaczyna sapac i jezyk jej sie robi dluuugi az do podlogi

Izulek az mnie zamorowalo jak zobaczylam takiego wielgachnego posta napisanego przez Ciebie. Ale widac ze urodzinki udane tylko to szczucie butelkami mi sie wcale nie podoba.
ad1. nom- spiewaaaaa, ale do "szansy na sukces" bym go nie zglosila czasem tez siada przy drzwiach (nie wiem czego najczesciej balkonowych) spuszcza leb i patrzy takim wzrokiem blagajacym

ad2. pieknie ujete "poszczula", dala polizac i zabrala z przed ust prawie

16.08.2008

Stary 2009-12-03, 23:21   #623
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam moje kochane żonki
Jak mnie dzisiaj teściowa wk... ja jej naprawdę kompletnie nie rozumiem chciała zobaczyć małego, ale on jest teraz jeszcze chory, a poza tym ona też kaszle, więc jej mówię, żeby na razie nas nie odwiedzała. A ona, że nie pozwalałam jej wnuka zobaczyć nigdy jej nie zabraniałam tego, przecież nie będę do niej dzwonić z pytaniem czy chce go zobaczyć, zawsze może przyjechać do nas i doskonale o tym wie, ale ona nie lubi się narzucać bo do swojego drugiego wnuka może jechać kiedy chce, ale nie pomyśli o tym, że do miesięcznego dziecka nie jedzie się chorym przyjeżdża do nas raz w miesiącu, da kasę (obiecała, że będzie nam pomagać ) i myśli, że wielka babcia z niej nosz k... mać a twierdzi, że bardzo kocha wnuka bynajmniej po rozmowie ze mną i moją mamą (tak się moja mama wkurzyła na nią, że też do niej zadzwoniła i jej wygarnęła ) stwierdziła, że nie będzie do nas już przyjeżdżać i wtrącać się w nasze małżeństwo . I teraz pokazała jak bardzo kocha wnuka i jak bardzo jej zależy na nim i na nas

Cytat:
Urodzinki wczoraj były bardzo skromne ale milutkie
Szwagier mój jest u nas, szuka mieszkanka we wrocławiu-tzn pokoju
ad. 1 najważniejsze, że spędzone w miłym gronie
ad. 2 ale książę ma wymagania trzymam

Cytat:
Agatka dziś się przewróciuła z brzuszka na plecki i zrobiła to 5 razy - jestem w niebowzięta
dla naszej siłaczki

Cytat:
Malutka widze ze Dawidzio jak wiekszosc malenstw uwielbia wlosiska
no uwielbia a potem muszę mu wyjmować te moje włosiska z jego rączek

dobranoc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 11:35   #624
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Witam moje drogie
Dostałąm wyniki badań, wezmę je i pokażę mamie. Część jest dobra a część średnia-wygląda na to że zmierzam do anemii. To by tłumaczyło omdlenie. Ale dziwne bo czuje duzo energii i nie śpię jakos długo. No nic-zobaczymy co mama -pielegniarka z ponad 40letnim stażem powie

Szwagier dostał ode mnie kilka namiarów na mieszkania, kazałam mu przy mnie dzwonić i sie umawiać. Wczoraj zawalił spotkanie bo nie poszedł, dziś ma dwa umówione.
W jednym momencie jak szukaliśmy padłam bo szwagier mój zobaczył że blok jest z 1989 roku i taki tekst "nie...blok taki stary". Więc uswiadomiłam mu że nasz obornickie mieszkanko jest z głębokiego PRL-u tj 1970 r
Kamil chce kasowac braciszka za każdą dobę, podejrzewa żeDaniel wydał część pieniędzy i teraz po prostu szuka oszczedności. Mój mąż nie popuści

Poza tym mój Kamil nie chce myśleć nad prezentami dla swoich rodziców i drze się na mnie że go tym obciążam. Ale do jasnej cholerki !!! Moja teściowa na pewno chce perfumy Bolero G.Sabatini ale jeden jest mankament ze zostały one wycofane z proodukcji. Są na allegro ale bez pudełka co mnie niepokoi...Dlatego unikne tego zakupu.
Szwagrowi kupilismy olbrzymi ręcznik kąpielowy na nowe mieszkanie(w Lidlu były Pierre Cardina), Kamil stwierdził że powinien też dostać "krzyż na drogę".
Dla teściowej myślałam o kremach ale wiem ze Ilona (pracownica) jej jakis kupi. Wiec się wstrzymam.Myslę o balsamie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...po-basenie.htm
bo teściowa bardzo go lubi a trochę sobie na niego żałuje. Mam też pomysł na prezent dla ekskluzywnego kuzyna Kamila-kupię mu takie herbaty w świecie herbat i ładnie zapakuję

Niestety nie wiem co kupić teściowi, cioci Kamila i babci Moze któraś podsunie pomysł? Budżet 50zł na głowę Ciocia lubi Feng Shui, teściu lubi kobiety a babcia wszystko lubi-w zeszłym roku najbardziej ucieszyła się z zapasu krzyżówek
Dla moich rodziców prezenty już mam , dla mojej cioteczki też

Poza tym dziś jedziemy do Raciborza-już się nie umiem doczekać Zaprosiłam moich dziaduchów kochanych do pubu, który uwielbiam za klimat http://www.rosynant.pl/aktualnosci/koniec_swiata.php

Poza tym skomentuję troszkę działanie tesciowej Malutkiej-hmm dziwi mnie ze kobieta nie mysli o zdrowiu swojego wnuczka
Nie przejmuj się, że się obraziła-na pewno jej minie. Tylko spokój może Cię uratować
Katarzinko-Agatka ma zadziorność po mamie więc na pewno szybko zaskoczy cię czymś innym A na męża i jego zachowania słonko jest super metoda- mawashigeri jodan albo kingeri gedan(tego drugiego nie polecam jeżeli jeszcze planujesz rodzeństwo dla Agatki )

Katey- daję dobry przykład postami, liczę na naśladowczynie
Osobiście smuci mnie fakt że inne watki forum już po są podświetlone a nasz nie
Popatrzcie ile się już wykruszyło Ile się juz nami znudziło- no cóż takie życie
Czekam na kasieńkę, Anusię, Gosiaczka,Lilkę,Agaciorka Kędziorka, Milibili, Panią Architekt Asiuka i resztę urwisek
Trzymamy kciuczki za Kasieńki autko bo coś się zbuntowało i nie chce wozić jej pięknej osóbki na zakupy
Trzymamy kciuczki za Dawida by silny chłop z nego rósł (niech bierze przykład z zadziornej Agatki)
Trzymamy kciuki za Czekoladkę by wcinała co chce i nie tyła (chociaż Ty po ciąży wyglądasz lepiej niz ja przed ciążą
Trzymamy kciuki za Czekotubkę by się ze swojej psychicznej choroby nigdy nie wyzwoliła bo co to za Czekotubka bez odrobiny szaleństwa i marzeń o Murzynie
Moonik Za ciebie też trzymamy kciuki-by mąż grzeczny był i się słuchał mądrej żonki(w sumie to pasuje do każdej z nas)
Daget-trzymamy kciuki za niespodziewajkę dla męża. Nie życzę by padł z wrażenia bo co to za kolacja gdy obdarowany leży Nie życzę by zaniemówił bo marny to wtedy kompan do rozmowy Zyczę by był tak szcześliwy by jego energia witalna Cię zaskoczyła a potem odpowiednio zmęczyła

Dobra kończe przynudzanie , musze się spakowac do domciu
Ps.Kakusia jest w 4 miesiącu ciązy
Stary 2009-12-04, 12:33   #625
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam przy piatku, pomine fakt ze moj pieszrobil mi podbodke o 7 rano i musialam z nia wyjsc, choc byla o 6 z moim mezem....
Wlasnie wrocilam ze spaceru do banku.... Poszukujac sklepu materialowego wdepnelam do lumpka i znalazlam sliczna czarno-srebrna bluzeczke z mankietami

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
ad2. pieknie ujete "poszczula", dala polizac i zabrala z przed ust prawie
Ach bo kto jak kto ale Izka pilnuje swych nalewek zeby doszly o czasie hihihi

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Jak mnie dzisiaj teściowa wk... ja jej naprawdę kompletnie nie rozumiem
nie przejmuj sie tesciowa, szkoda nerwow.

Cytat:
wygląda na to że zmierzam do anemii. To by tłumaczyło omdlenie. Ale dziwne bo czuje duzo energii i nie śpię jakos długo.

Kamil chce kasowac braciszka za każdą dobę, podejrzewa żeDaniel wydał część pieniędzy i teraz po prostu szuka oszczedności. Mój mąż nie popuści

Daget-trzymamy kciuki za niespodziewajkę dla męża. Nie życzę by padł z wrażenia bo co to za kolacja gdy obdarowany leży Nie życzę by zaniemówił bo marny to wtedy kompan do rozmowy Zyczę by był tak szcześliwy by jego energia witalna Cię zaskoczyła a potem odpowiednio zmęczyła

Ps.Kakusia jest w 4 miesiącu ciązy
Uuuuu no wlasnie anemia dziwnych ludzi lapie, mam ciocie ktora ma anemie a w zyciu bym nie powiedziala ze ja ma.
Co do Kama to ja sie mu wcale nie dziwie moj Grzes tez stwierdzil ze temu Twojemu szwagrowi na mozg padlo. A co do energii witalnej to juz o nia zadbam, kupilam co trzeba .

Widze ze Kakusi sie w koncu udalo, pieknie
Stary 2009-12-04, 13:14   #626
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Hej babole
bylam z Wercia u lekarza bo ma zapalenie gardla i katar-na szczescie nic groznego

Cytat:

moja to leniuszek jest i jej sie nie chce

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Witam moje kochane żonki
Jak mnie dzisiaj teściowa wk... ja jej naprawdę kompletnie nie rozumiem chciała zobaczyć małego, ale on jest teraz jeszcze chory, a poza tym ona też kaszle, więc jej mówię, żeby na razie nas nie odwiedzała. A ona, że nie pozwalałam jej wnuka zobaczyć nigdy jej nie zabraniałam tego, przecież nie będę do niej dzwonić z pytaniem czy chce go zobaczyć, zawsze może przyjechać do nas i doskonale o tym wie, ale ona nie lubi się narzucać bo do swojego drugiego wnuka może jechać kiedy chce, ale nie pomyśli o tym, że do miesięcznego dziecka nie jedzie się chorym przyjeżdża do nas raz w miesiącu, da kasę (obiecała, że będzie nam pomagać ) i myśli, że wielka babcia z niej nosz k... mać a twierdzi, że bardzo kocha wnuka bynajmniej po rozmowie ze mną i moją mamą (tak się moja mama wkurzyła na nią, że też do niej zadzwoniła i jej wygarnęła ) stwierdziła, że nie będzie do nas już przyjeżdżać i wtrącać się w nasze małżeństwo . I teraz pokazała jak bardzo kocha wnuka i jak bardzo jej zależy na nim i na nas

co za baba

Cytat:
Witam moje drogie
Dostałąm wyniki badań, wezmę je i pokażę mamie. Część jest dobra a część średnia-wygląda na to że zmierzam do anemii. To by tłumaczyło omdlenie. Ale dziwne bo czuje duzo energii i nie śpię jakos długo. No
duzo zdrowka zycze

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:22   #627
soffera
Zadomowienie

Hej

Widze ze Izazusia ciagnie watek jak moze Kochana ten Twoj szwagier to niezly agent ale ciesze sie bardzo bo moje mieszkanie tez w starym budownictwie wiec i ja moge byc spokojna Mam pomysl: zrobcie tak zeby miec tylko 2 miejsca do spania w domu (dla was oczywiscie) Jak przespi sie kilka dni na podlodze to szybciutko bedzie czegos szukal

Jestem juz po pracy ale nawet nie probujcie zazdroscic bo mam migrene, jestem po przebojach z uczelnia i caly weekend spedze na zajeciach Ale sa tez dobre wiesci, skonczylam dzis calkowicie akcje prezentową. Jeszcze zapakuje 2 prezenty i beda sobie ladnie czekac do Swiat Wczoraj udekorowalam mieszkanie, jeszcze mi brakuje jakiegos stroika...

Dagusiu tak to jest z malymi potworkami - nasza tez nam czasem zrobi ekstra pobudke ale to zazwyczaj w srodku nocy gdy np wymiotuje albo cos... Dobrze ze rekompensuje nam te niedogodnosci Moja dziubulka wlasnie mnie grzeje wiec mam taki osobisty termoforek
Jak tam kolacja?

Malutka nie denerwuj sie bo szkoda Twoich nerwow. Dobrze ze Dawidek ma kochana druga babcie

Mooonik gdzie Cie wcielo? Czyzbys jeszcze lezala pod tym stolem?

Katarzinka dalej masz focha na meza?

Kotecku i jak w pracy?
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:32   #628
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Hej babole
bylam z Wercia u lekarza bo ma zapalenie gardla i katar-na szczescie nic groznego
Uuuuu no to niedobrze. Zdroweczka dla niej i cierpliwosci dla was, bo chory bobas to marudny bobas.

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Wczoraj udekorowalam mieszkanie, jeszcze mi brakuje jakiegos stroika...

Dagusiu
Jak tam kolacja?
Ale Ci fajnie ja mam tyle pomyslow dekoracyjnych a na razie jeszcze sie za nic nei wzielam.... Tyle co kupilam gwiazde betlejemska. A kolacja w przyszly piatek Soffi. Pomalu sie szykuje. Zrobilam menu i dekoracje stolu wymyslilam bialo - granatowa, wyszukalam przepis na torta i potwierdzilam ze mozemy zrobic sobie male posiedzenie w urodziny G. bo zaczal cos mruczec o wyjezdzie do Pruszkowa do tesciow. Wiec mu powiedzialam, ze jak chca mu zyczenia zlozyc to niech przyjada bo ja sie w piatek nigdzie nie ruszam.

A tak w ogole czy ty masz GG?
Stary 2009-12-04, 13:44   #629
soffera
Zadomowienie

Dagusiu znajac Ciebie to pewnie bedziesz miec cudne dekoracje, ja wybralam delikatne Robisz ten schabik na kolacje? Wiem z gastronomicznych zonek

Nie mam gg Nie chodzi mi na viscie.
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:54   #630
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Dagusiu znajac Ciebie to pewnie bedziesz miec cudne dekoracje, ja wybralam delikatne Robisz ten schabik na kolacje? Wiem z gastronomicznych zonek

Nie mam gg Nie chodzi mi na viscie.
Szkoda ze nie masz gg, ale ja tez w pracy nie mam a gadam ze stronki gg.
co do kolacyjki to menu zapowiada sie takie....

DANIE GŁÓWNE
- zapiekane ziemniaki
- schabowe paluchy z orzechowym farszem

SURÓWKI
- kapusta pekinska
- cwikla

SAŁATKI
- salatka ziemniaczana

PRZYSTAWKI ZIMNE
- wedlina
- sery
- jajka faszerowane
- sledz w oleju

DODATKI
- chleb, maslo,
- dipy

NAPOJE
- napoje zimne : soki bananowy, z czarnej porzeczki
woda mineralna
- napoje gorace: kawa, herbata, cappuccino

CIASTA
- muffinki

TORT

z uwagi na to ze maz wie o wspolnej posiadowce troszke mi w kuchni pomoze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości