|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Iza wszystkiego najlepszego
![]()
#602 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() no to dzisiaj mamy imprezkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sofferko ![]() Daget fajnie, że imprezka się udała ![]() ![]() ![]()
#603 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja tylko na chwilkę złożyć życzenia naszej jubilatce: Kochana Izuniu!!! Dużo szczęścia, radości i uśmiechu, mnóstwo wiary, wytrwałości i siły, samych przyjemnych i spokojnych dni. Zdrowia i dni bez chmur, ale za to pełnych radości ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
Jak obiecalam tak zrobilam... Jestem ...
![]() Mooonik tu chyba nie tyle jazda w szpilkach mnie przerazala co wsiadniecie za kolko. Ostatnio na miejscu kierowcy siedzialam.... sporo czasu temu. No ale maz mnie pochwalil i to najwazniejsze ![]() Malutka mam nadzieje ze z Dawidziem juz jet lepiej. Ach te chorobska, zawsze sie cos przypaleta. My na Sylwka chcemy jechac do moich rodzicow bo tam jest impra w naszym ulubionym gronie ![]() A czy ja juz wam mowilam ze jestesmy w weekend umowieni z mym szwagrem i jego dziewczyna??? ![]() Dzis odstawiamy nasza psiapsiole na autobus wiec w domku czas sie bedzie zajac przygotowywaniami na 30tke mego meza. Z racji tego ze nie mam pomyslu na prezencior dla niego zrobie mu niespodziewajke i przygotuje wieczorek we dwoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 | ||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
![]() no i fajnie, ze się andrzejki udałyu Cytat:
![]() e tam ![]() jak jest grzeczniutka to jest przecież Agatulka ![]() a tylko zmierzła jest Agatonem :P IZula sto lat sto lat i w ogóle wszytskiego najlepszego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mąż pochwalił to super ![]() mryyyy wieczorek milusi będzie ![]() a półtora tygodnia to kupa czasu, na pewno zdążysz ![]() ej ten skecz jest genialny ![]() "pić , jeść, ewentualnie resztkami sił: a gdzie jest pilot?- ile razy na usta ciśnie się- w dupie " ![]() "to majtki na stacji nr 3? - nie no sorry , poszły na bocznice" ![]() ![]() a w ogóle to się pogodziliśmy wczoraj z małżonem ![]() za to później jakie miałam smaki- najpierw zjadłam kanapkę z nutellą, potem parę czipsów, przegryzłam serem żółtym, strasznie mi się chciało mi się kanapki z pasztetem, ogórkiem i keczupem, pizzy, naleśników z jabłkami i tak na przemian ostrego ze słodkim ![]() ![]() piję właśnie kawusię, ktoś się dołączy? ![]()
![]() |
#607 |
Zadomowienie
|
![]() ····
Choć nie umiem pisać wierszy to wymyślić "trza" najlepszy, ![]() Dla Izulki wizażowej która gniazdka wije "nowe?", ![]() Swego męża niech nie wije ![]() tylko "wcałuje" się w szyję, ![]() Niech szaleństwa cała moc otacza ją dzień i noc, ![]() Uśmiech z buzi niech nie schodzi całą złość niech mąż łagodzi, ![]() Bądź nam zdrowa zdowiusieńka i nie znikaj nam Maleńka. ![]() ![]() ···· ................()..()..()..() ................||..||..||..|| ..............(▒▒▒▒▒▒▒) ..............(*~*~***~*) .............(♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥) ...........(ஜஜஜஜஜஜஜஜ) ...........(**~*~*~*~*~*~*) .......(♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥) .......(▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒) .......(*~*~*~*~*~*~*~*~*~*) .......▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ...................▓▓▓▓▓ .............▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-12-02 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Zadomowienie
|
że też pozwolę sobie zadać nieskromne pytanie ..... gdzie nasza solenizantka????? Toż chciałam ją wyściskać .... ucałować na darmowe winciacho się załapać a tu ciiiiiiszzaaaaaa......
Robię placka po węgiersku (placek ziemniaczany z cebulką i majerankiem + sosik z mięska wołowego z przyprawami, marcheweczką i grzybkami suszonymi) kto kce???? Tak w ramach nowej diety o nazwie "odchudzanie poprzez nocne opychanie" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Rozeznanie
|
halo halo Jubilatka dalej sie nie pojawila???
to pijemy bez niej?????????????? ![]() STO LAT, STO LAT IZUS ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
Hmmm przyszłam sprawdzić czy jaka imprezka się zaczęła już czy nie....
a tu widzę, że Izusia się nie pokazała jeszcze ![]() haaaalllooooooo ja kcem jakiegoś placka, albo coś pićku ![]() Katey myślisz, że możemy tak bez głównej solenizantki zacząć? ![]() Czeko placki po węgiersku to ulubione danie mojego męża więc się lepiej tak nie chwal bo jeszcze skłonny pojechać do Ciebie i się poczęstować co nieco ![]()
#611 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hmm no to zaczynamy, ja mam wódeczkę, martini, malibu i pewnie jeszcze masę rzeczy o których nie mam pojęcia, że są w barku ![]() wznoszę toast za Izulkę po raz 1-szy ![]() ![]() ejjjjjjjjjjjjjjj ! sama mam pić ![]() ![]() ![]()
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-12-02 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Cytat:
Jestem tego samego zdania ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
to ja drugi toaścik wznoszę
![]()
#615 | ||
Wtajemniczenie
|
Bry night
![]() Dzisiejszy dzień minął nam pod znakiem sprzątania i marudzenia małego. Mąż pomył okna u małego w pokoju, w kuchni i powiesił wyprane przeze mnie firanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 jak fajnie, tak romantico ![]() Cytat:
![]() ad. 2 czyżby coś było na rzeczy ![]() e no gratulacje ![]() No dobra to wznoszę 3 toast ![]() ![]()
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
ja doslownie na sekunde
![]() Izusia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() uff jeszcze zdazylam z zyczeniami ![]() a teraz uciekam do malza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki
![]() ![]() Heheh wczoraj jechałam trochę krwi upuścić w poradni ![]() ![]() Byłam we Wrocławiu. Zaszalałam na zakupach wydając śmiesznie małe pieniążki ![]() Wyhaczyłam też ładną spodniczkę która jest bardzo w typie Kasi więc jak rasowy papparazi zrobiłam fotke i wysłałam mmsem. Dopiero przy wyjsciu znalazłam napis Całkowity zakaz fotografowania ![]() Urodzinki wczoraj były bardzo skromne ale milutkie ![]() ![]() ![]() ![]() Te moje paskudy bardzo mile mnie zaskoczyły ![]() Przychodzę we wtorek Na trening a trener podchodzi do mnie z miarką i mówi że musi mnie zmierzyć. Patrzę na niego jak na ufoludka (bo dobok-taki strój do cwiczen u niego sporo kosztował i chcialam kupic gdzie indziej a potem u niego tylko naszywkę załatwić), nic nie rozumiejąc. A ten do mnie że ktoś do niego dzwonił i zapłaćił za strój dla mnie. Ja patrzę na niego i nagle zajarzyłam. Dagmara w internecie znalazła namiary na mego trenera i załatwiła sprawę... Normalnie szok i wielka niespodzianka ![]() Szwagier mój jest u nas, szuka mieszkanka we wrocławiu-tzn pokoju. Ale ja już się wcale nie dziwię czemu on tyle płacił i czemu narzekał ze 1000zł na utrzymanie się miesieczne we Wrocku to mało. Otóz mój kochany szwagier nie chce mieszkać w mieszkaniu PRL-owskim gdzie np w przedpokoju jest boazeria...albo np w takim pokoju gdzie jest 7 gwoździ w ścianę wbitych(co za problem gwoździe wyciągnąć i zaszpachlować to ja nie wiem). On szuka mieszkanka z super prysznicem, ostatnio wspominał'coś o kominku... Hehe uświadomiłam szwagra że nasze mieszkanko też jest z czasów PRL-u i to głebokiego...A wystarczylo tylko za 100zl kupić farby i pomalowac i juz inaczej jest. Obecnie czekamy na wyniki castingów w mieszkaniach gdzie Daniel był szukać. Może w którymś go wybiorą (w mieszkaniach jest przegląd chętnych, potem oddzwaniaja czy sie zdecydowali na ciebie czy tez nie)Trzymamy kciuki dziewczynki moje kochane ![]() Mój małżonek szanowny ostatnio grzeczny jest-mamy wspólnego "wroga". Ale muszę przyznać że teściowie też się wkurzyli. Mama Kamila stwierdziła że nie mamy obowiązku go gościć, moglismy mu nawet drzwi nie otworzyć. Teściu też dzwonił młodego opieprzać za to że wiedział dobrze że nie ma gdzie mieszkać to zwala nam się w nocy na głowę. Jednym słowem nadszarpnał maksymalnie cierpliwość rodziców skoro aż tak reagują. Najlepsze że Dani nic nie rozumie ze swej głupoty. Przedwczoraj dzwoni ok 16 do Kamila i mówi"przyjedz po mnie bo ja mam rzeczy" Kamil go olał bo kazdy kto w godzinach szczytu przebijał się z Nowego Dworu na Krzyki wie co to znaczy. Wytłumaczył braciszkowi że nie jest niczyją taksówką. A Daniel jak już coś chce powinien poprosić a nie "przyjedz po mnie". Podobnie ostatnio z cheleb-Daniel przyjechał i tekst"Mamy chleb??" a ja do niego "My mamy a jak Ty to nie wiem"heheh no ale podzieliłam się. Liczę że anielska cierpliwość będzie mi wynagrodzona w niebie ![]() ![]() A na zakończenie litanii chcę wszystkim ślicznie podziękować ![]() ![]() Jesteście mapeczki niezastąpione ![]() Tak więc zaczynam swietowanie-opoznione ale szczere. Mam jeszcze flaszkę likierku,czerwone winko , martini, wódkę i niedorobione nalewki ![]() ![]()
#618 |
Wtajemniczenie
|
Izka a trunki dla matek karmiących??
a Agatka dziś się przewróciuła z brzuszka na plecki i zrobiła to 5 razy - jestem w niebowzięta ![]()
![]() |
#619 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no ale bylo o czym pisac...szwagierek---brak slow...ale dobrze, ze wszyscy wokol hukneli na niego, moze kiedys sie ocknie... a z tym chlebem to tez bym mu tak powiedziala..i nie wiem czy podzielila ![]() ![]() czestuj z opoznieniem, a te nalewki do ogladania to schowaj! bo nie mowi sie i robi smaka a pozniej zabiera i tylko patrzec dajesz...chcesz zebysmy slinotoku dostaly??? ![]() STO LAT STO LAT po raz kolejny ![]() Cytat:
![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2009-12-03 o 18:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Wtajemniczenie
|
dziękujemy katey
![]()
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
No to widze baboszki ze wczoraj impreza bez glownej Jubilatki. Ale szybko zescie sie rozpierzchly. Hehe nie udalo mi sie do was dolaczyc
Katey czyzby Twoj pupil spiewal jak chce wyjsc? No prosze jaki wyuczony. Nasza zaczyna sapac i jezyk jej sie robi dluuugi az do podlogi Katarzinko no to powod do dumy ![]() Izulek az mnie zamorowalo jak zobaczylam takiego wielgachnego posta napisanego przez Ciebie. Ale widac ze urodzinki udane tylko to szczucie butelkami mi sie wcale nie podoba. Malutka widze ze Dawidzio jak wiekszosc malenstw uwielbia wlosiska |
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ad2. pieknie ujete ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam moje kochane żonki
![]() Jak mnie dzisiaj teściowa wk... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ale książę ma wymagania ![]() ![]() Cytat:
![]() no uwielbia ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 |
Wtajemniczenie
|
Witam moje drogie
![]() Dostałąm wyniki badań, wezmę je i pokażę mamie. Część jest dobra a część średnia-wygląda na to że zmierzam do anemii. To by tłumaczyło omdlenie. Ale dziwne bo czuje duzo energii i nie śpię jakos długo. No nic-zobaczymy co mama -pielegniarka z ponad 40letnim stażem powie ![]() Szwagier dostał ode mnie kilka namiarów na mieszkania, kazałam mu przy mnie dzwonić i sie umawiać. Wczoraj zawalił spotkanie bo nie poszedł, dziś ma dwa umówione. W jednym momencie jak szukaliśmy padłam bo szwagier mój zobaczył że blok jest z 1989 roku i taki tekst "nie...blok taki stary". Więc uswiadomiłam mu że nasz obornickie mieszkanko jest z głębokiego PRL-u tj 1970 r ![]() Kamil chce kasowac braciszka za każdą dobę, podejrzewa żeDaniel wydał część pieniędzy i teraz po prostu szuka oszczedności. Mój mąż nie popuści ![]() Poza tym mój Kamil nie chce myśleć nad prezentami dla swoich rodziców i drze się na mnie że go tym obciążam. Ale do jasnej cholerki !!! Moja teściowa na pewno chce perfumy Bolero G.Sabatini ale jeden jest mankament ze zostały one wycofane z proodukcji. Są na allegro ale bez pudełka co mnie niepokoi...Dlatego unikne tego zakupu. Szwagrowi kupilismy olbrzymi ręcznik kąpielowy na nowe mieszkanie(w Lidlu były Pierre Cardina), Kamil stwierdził że powinien też dostać "krzyż na drogę". Dla teściowej myślałam o kremach ale wiem ze Ilona (pracownica) jej jakis kupi. Wiec się wstrzymam.Myslę o balsamie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...po-basenie.htm bo teściowa bardzo go lubi a trochę sobie na niego żałuje. Mam też pomysł na prezent dla ekskluzywnego kuzyna Kamila-kupię mu takie herbaty w świecie herbat i ładnie zapakuję ![]() Niestety nie wiem co kupić teściowi, cioci Kamila i babci ![]() ![]() ![]() Dla moich rodziców prezenty już mam , dla mojej cioteczki też Poza tym dziś jedziemy do Raciborza-już się nie umiem doczekać ![]() Poza tym skomentuję troszkę działanie tesciowej Malutkiej-hmm dziwi mnie ze kobieta nie mysli o zdrowiu swojego wnuczka ![]() Nie przejmuj się, że się obraziła-na pewno jej minie. Tylko spokój może Cię uratować Katarzinko-Agatka ma zadziorność po mamie więc na pewno szybko zaskoczy cię czymś innym ![]() ![]() Katey- daję dobry przykład postami, liczę na naśladowczynie ![]() Osobiście smuci mnie fakt że inne watki forum już po są podświetlone a nasz nie ![]() Popatrzcie ile się już wykruszyło ![]() ![]() Czekam na kasieńkę, Anusię, Gosiaczka,Lilkę,Agaciorka Kędziorka, Milibili, Panią Architekt Asiuka i resztę urwisek ![]() Trzymamy kciuczki za Kasieńki autko bo coś się zbuntowało i nie chce wozić jej pięknej osóbki na zakupy ![]() Trzymamy kciuczki za Dawida by silny chłop z nego rósł (niech bierze przykład z zadziornej Agatki) Trzymamy kciuki za Czekoladkę by wcinała co chce i nie tyła (chociaż Ty po ciąży wyglądasz lepiej niz ja przed ciążą ![]() Trzymamy kciuki za Czekotubkę by się ze swojej psychicznej choroby nigdy nie wyzwoliła bo co to za Czekotubka bez odrobiny szaleństwa i marzeń o Murzynie ![]() Moonik ![]() Daget-trzymamy kciuki za niespodziewajkę dla męża. Nie życzę by padł z wrażenia bo co to za kolacja gdy obdarowany leży ![]() ![]() ![]() Dobra kończe przynudzanie , musze się spakowac do domciu ![]() Ps.Kakusia jest w 4 miesiącu ciązy ![]() ![]() ![]()
#625 | |||
Zakorzenienie
|
Witam przy piatku, pomine fakt ze moj pieszrobil mi podbodke o 7 rano i musialam z nia wyjsc, choc byla o 6 z moim mezem....
![]() Wlasnie wrocilam ze spaceru do banku.... Poszukujac sklepu materialowego wdepnelam do lumpka i znalazlam sliczna czarno-srebrna bluzeczke z mankietami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do Kama to ja sie mu wcale nie dziwie moj Grzes tez stwierdzil ze temu Twojemu szwagrowi na mozg padlo. A co do energii witalnej to juz o nia zadbam, kupilam co trzeba ![]() Widze ze Kakusi sie w koncu udalo, pieknie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#626 | |||
Zakorzenienie
|
Hej babole
![]() bylam z Wercia u lekarza bo ma zapalenie gardla i katar-na szczescie nic groznego ![]() Cytat:
![]() moja to leniuszek jest i jej sie nie chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#627 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Widze ze Izazusia ciagnie watek jak moze ![]() ![]() ![]() Jestem juz po pracy ale nawet nie probujcie zazdroscic bo mam migrene, jestem po przebojach z uczelnia i caly weekend spedze na zajeciach ![]() ![]() Dagusiu tak to jest z malymi potworkami - nasza tez nam czasem zrobi ekstra pobudke ale to zazwyczaj w srodku nocy gdy np wymiotuje albo cos... Dobrze ze rekompensuje nam te niedogodnosci ![]() ![]() Jak tam kolacja? Malutka nie denerwuj sie bo szkoda Twoich nerwow. Dobrze ze Dawidek ma kochana druga babcie ![]() Mooonik gdzie Cie wcielo? Czyzbys jeszcze lezala pod tym stolem? ![]() Katarzinka dalej masz focha na meza? ![]() Kotecku i jak w pracy? |
![]() ![]() |
![]() |
#628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A tak w ogole czy ty masz GG? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Zadomowienie
|
Dagusiu znajac Ciebie to pewnie bedziesz miec cudne dekoracje, ja wybralam delikatne
![]() ![]() ![]() Nie mam gg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kolacyjki to menu zapowiada sie takie.... DANIE GŁÓWNE - zapiekane ziemniaki - schabowe paluchy z orzechowym farszem SURÓWKI - kapusta pekinska - cwikla SAŁATKI - salatka ziemniaczana PRZYSTAWKI ZIMNE - wedlina - sery - jajka faszerowane - sledz w oleju DODATKI - chleb, maslo, - dipy NAPOJE - napoje zimne : soki bananowy, z czarnej porzeczki woda mineralna - napoje gorace: kawa, herbata, cappuccino CIASTA - muffinki TORT z uwagi na to ze maz wie o wspolnej posiadowce troszke mi w kuchni pomoze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.