|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
boski ! . czy któraś dałaby radę Go przetłumaczyć na angielski ? ; )) ; **
♥lepiej udawać szczęśliwą niż tłumaczyć każdemu co mi jest ♥makijaż jak zawsze by ślady łez zatrzeć... ♥boję się za Tobą tęsknić, wiesz.?
♥Nie chce spotykać cie tylko przypadkiem. ♥a dzisiaj przez przypadek nazwałeś mnie ' Kotkiem' [ ; ((((] ♥średnik gwiazdka ;* ♥malinowe życie zaplątane w gumę do żucia.
|
#3122 |
|
BAN stały
|
<3
xxgroszeko7xx Martusia1992 Kama2704 takagwiazdka Paulishia M4dziar4 - to ja zabieram obytrzy ![]() Oldschoolowa Panna amozefrytkidotego cirii Larav BananowaBrazylijka ZeliNa_ Kama1507 wy wiecie ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- -Co tam u Ciebie? -a nuudaaa. - u Ciebie nuda?! no nie wierze... Czasem wszystko sie sypie, rozpi.erdala i nie wiesz co z tym zrobić. Znane uczucie, nie? Zawsze będę pamiętać o wspólnych chwilach. Zawsze. Bez Ciebie wszystko jest do dupy. Kocham Cię kochać. Czy kiedyś wyleczę się z tej cholernej choroby. Głupia na miłość zapadłam. Ciebie pod choinkę chcę. Płaczę. Płaczę, kiedy tylko o Tobie pomyślę. No płaczę kur.wa cały czas. |
|
|
|
#3123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam tysiące marzeń, ale najważniejsze to te by być z Tobą. może być? Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2009-12-04 o 00:28 |
|
|
|
|
#3124 |
|
Wtajemniczenie
|
Poire – bardzo mi miło <3
Mrs Unfabolous – kradnij, proszę Cię bardzo ![]() Guziki xD _Fallen Angel_ kamisha okradam. A co ![]() Niczego mi do szczęścia nie brakuje prócz uczucia, pierdo.lonej satysfakcji, która spokój Twój zakłóca. Spieprzyliśmy miłość postarajmy się nie spieprzyć niczego więcej. Ludzie czasem wracają. Ale rzeczywistość nie jest już taka nieskazitelna. Bo kobiety w złości nie mają litości. Nie chcę. Nie potrzebuję. Sama swój los kreuję. Kochać to nie zawsze znaczy to samo... Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2009-12-03 o 23:25 |
|
|
|
#3125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z siebie dajesz tylko to chwilowe uczucie spełnienia..
|
|
|
|
|
#3126 |
|
dream big
|
*To był idealny romans, który stworzyłam w swoim umyśle. *Prawie cię nie znam ale jakoś wiem kim jesteś.
|
|
#3127 |
|
Zadomowienie
|
takagwiazdka
i nawzajem Wiem że nie chcesz jeszcze spać ,wiem że myślisz o tym co ja nie moge zrobić nic, sterowana jestem wciąż lubię filmy zwłaszcza życiowe...romantyczne, o miłości,...o mojej i Twojej ułomnośći Sugerujesz "nie", chcę zrobić "tak", strach Tylko zamknę oczy, zrobię jak chcesz Zapisze myśli na patykach i potem wszystkie spale! Handlarz złudzeń czai się A teraz siądę bo wiem już jak ze swoim życiem porozmawiać Po cichu, pomału, najpiękniej...
|
#3128 |
|
Przyczajenie
|
może dla innych jestem dziwny, moim zdaniem jestem normalny, bo jestem sobą..
(autentyczne. by; Karol^^. 20 kilometrów na nogach, tylko z Tobą; ***.) Skoro moją miejscowość nazywasz Zadupiem, to ja nazwę Twoją Zaci.piem. ;p |
|
|
|
#3129 |
|
Zadomowienie
|
Kiedy jesteś z kimś, cały świat się nie liczy. Na początku jest super. Potem dochodzą sprzeczki o byle co. Oddalacie się od siebie, ale nadal tkwicie w przekonaniu, że to największa miłość waszego życia. I kłótnie. Już tym razem poważne. Lecz nadal jesteście razem. Przyzwyczajenie? A może niechcęć bycia samemu? Już Wam tak nie zależy, choć Jego dotyk nadal przyprawia Cię o dreszcze. to tylko przemyślenie.. Czy można być z kimś 20 miesięcy, rozstać się z Nim, a potem w ciągu kolejnych 4 miesięcy, zakochać się na poważnie w kims innym? Czemu wtedy tej drugiej osobie o wiele bardziej się ufa? To blef, że prawdziwa miłość jest tylko raz w życiu, bo ja ją przeżywam, moja siostra też i najlepsza przyjaciółka tak samo. Myśleć to mi się nie chce..
|
|
|
|
#3130 |
|
Rozeznanie
|
xxgroszeko7xx-
_ I powiedz jeszcze ptakom, żeby przestały śpiewać. dwoić się i troić.. i być sobą i nie wychodzić z siebie.. trudne ponieważ, gdyż, albowiem kocham mojego psa. Gdzie moja rekompensata? moje życie jest piękne. kur.wa mać. klimat: jakie to posrane jest.. tak wiem.. człowiekiem jestem trudnym, ale co ja na to poradzę? dla mnie światem był jeden człowiek Oprócz tego ( i owego ) jest naprawdę fajnie . moja dusza była podziurawiona niczym szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić , że jeszcze się nie rozpadła . a udław się z nim !
|
#3131 |
|
Raczkowanie
|
Poire - miło , miło . <3
![]() __________ kto ryzykuje ten osiągnie wszystko . ![]() móc zapomnieć o tych wszystkich problemach .. kocham Cię , ale ty o tym nie wiesz . nie chcę mrugać , żeby przez tą chwilę nie stracić Cię z oczu . __________ Połknęłam 'Gripex' , a teraz jem jabłko . xD
Edit: 'Gripex' popiłam herbatą . ![]() |
|
|
|
#3132 |
|
Przyczajenie
|
Nie pamiętam już jak mam czytać z Twoich oczu ..
Chcę przestać być pękniętym zwierciadłem Twoich marzeń. Kochać życie i nie być przez życie kochanym.. Ty decydujesz o czynach, nigdy czyny o Tobie. Nie pytaj mnie o jutro.. nie mam więcej niż dziś.. Ukłon w stronę ludzi dzięki którym świat da się lubić ! Chodź.. nie pytaj mnie dziś o przyszłość... |
|
|
|
#3133 |
|
Raczkowanie
|
Mika1792 - dziękuję ![]() *
Akceptacja w siebie oznacza mocną wiarę w swoją wartość. Kiedy wierzysz, że się uda, masz rację, a kiedy wierzysz, że się nie uda, też masz rację. Szczęście to sprawa śmiechu. Lepiej być zajętym niż znudzonym Martwe twarze ożywają, z oczu znika cień. . . Nie koncentruj się na tym, co tragiczne, lecz na tym, co daje nadzieję. Nie istnieje szczęście doskonałe. Ile razy zaczyna mi się wydawać, że rzeczy zaczynają się toczyć zgodnie z moimi oczekiwaniami, zawsze zdarzy się coś, co te oczekiwania zrujnuje. . . *
|
|
#3134 |
|
Rozeznanie
|
i tam całowaliśmy się pierwszy raz a skronie pulsowały gęściej no gdzie było nam tak bezpiecznie jak tam i zwykle chichraliśmy się w głos pestki to była nasza broń a kiedy przychodziła zima lizaliśmy paprocie na szybach i dzień za dniem coraz bardziej kończy się świat jakieś myśli ledwie poukładane sięgnę do pamięci dna i stamtąd wyciągnę ten ślad
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3135 |
|
Rozeznanie
|
<3
Moje serce nie chce przyjąć do wiadomości że już Cię nie kocham. Zawsze gdy nie potrzeba pojawiasz się w mych myślach. Dziwnie pachniesz. Tak jakby miłością. - - - Dziękuje za wszystkie miłe słowa. Jesteście boskie.
|
|
#3136 |
|
Zadomowienie
|
wielki buź za pochwały
'Kiedy ktoś cię opuści, poza tym, że za nim tęsknisz, poza tym, że rozpada się cały mały świat, który razem stworzyliście, i że wszystko, co widzisz albo robisz, przypomina ci o tej osobie, najgorsza jest myśl, że była to próba jakości i teraz wszystkie części, z których się składasz, noszą stempel ODRZUT przystawiony przez kogoś, kogo kochasz.' ' Smutek to najdziwniejsze z uczuć: czyni nas bezradnymi. Jest jak okno otwarte wbrew naszej woli - przy nim można tylko dygotać z zimna. Z czasem jednak otwiera się rzadziej i rzadziej, aż wreszcie całkowicie stapia się z murem.' 'Nienawidzę bibliotek. Książka z biblioteki, jest jak facet, który miał mnóstwo kobiet. Przychodzi do ciebie i czujesz, że pachnie kimś innym. Niby go kochasz, chcesz z nim być, chcesz to wszystko pojąć, ale wiesz, że był dotykany przez inne. Najgenialniejsza książka odpada, kiedy jest poplamiona, popisana. Ktoś ją miał, ktoś ją czytał i ktoś swoim tłustym wzrokiem próbował skumać, o co w niej chodzi. ' 'Nie wierzę w czary. Nie wierzę również w miłość od pierwszego wejrzenia, ale to nie to samo. Niektórym jednak przydarza się: spojrzą w lewo i w gardle ich zatyka, serce wali, krew skronie rozsadza. Ani jeść, ani spać. Podobno. Miłość? Urzeczenie, zafascynowanie, pragnienie, wariactwo - ale to nie miłość, która jest uczuciem najgłębszym, rośliną dojrzewającą powoli. Aby rozkwitła potrzeba wzajemnej troski, zbliżenia dusz stopień po stopniu, aż nie będzie tajemnic, barier, a sama tylko bliskość, jakby się było jedną osobą. Miłość jest dążeniem do jedności. Pełna jedność jest niemożliwa, zawsze gdzieś tam człowiek pozostaje samotny. Ale miłość drugiej osoby ułatwia istnienie, nadaje mu sens.' .
|
#3137 |
|
Raczkowanie
|
Twoje spojrzenie i moje spojrzenie,jak powracające echo, bez słów ...
znów zagubiona w sznurówkach spowszedniała mi całkiem powszednosc słowa twe dziwnie poją i kołyszą cisze wplatam we włosy i na palce nawlekam Moj Ty kochany masz cos z RYCERZA.........- zakuty łeb ![]() kobieta albo kocha, albo nienawidzi trzeciej ewentualności nie ma Człowiek jest jak szkło, poznasz go jak się nim skaleczysz
...jesteś odpowiedzialny za to,co oswoiłeś..... Edytowane przez Almost lover Czas edycji: 2009-12-04 o 12:06 |
|
|
|
#3138 |
|
Wtajemniczenie
|
od bólu zmartwień by poznać, czym Szczęście pachnie.
To ja wybieram sobie mężczyzn.Nie chłopców. Z Tobą chce grzeszyć niegrzecznie, co noc ... chcę być kostką czekolady w twoich ustach. Chodź tu do mnie.. ale.. ...Zanim do mnie przyjdziesz powiesz, ze "coś" czujesz... Zanim mnie przytulisz, dotkniesz, pocałujesz... Zanim mi obiecasz, że będziesz zawsze blisko... Dobrze sie zastanow czy możesz dać mi wszystko...
|
#3139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czasem miłość rani serce,gdy kochamy tych,którym to uczucie jest obojętne.
Trochę nieśmiała...lecz zabójczo piękna <3 wdychać nadzieję, wypuszczać ustami radość )Inna dziewczyna w jego ramionach,te same słowa... Porządek to mam...jedynie na biurku;/ w dłoniach trzymam serce z kamienia...
|
|
|
#3140 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuuuję! Miło mi ogromnie, wiesz ? ; D ____________________ ♥ Nie zgrywaj się, tylko zdobywaj ją chłopcze. nie panikuj, to tylko miłość.. ♥
|
|
#3141 |
|
Zadomowienie
|
ach ty moja najsłodsza mandarynko ♥
CookieCrip - okradam ♥ ...
Gdy tęsknie siadam na parapecie i jem kanapki z malinowym dżemem.. By móc się najarać żelkami A kuku.. Me serce z czekolady spoczywa na dnie pudełeczka czekając na kolejnego darmozjada... ♥ Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2009-12-04 o 13:10 |
|
|
|
#3142 |
|
Raczkowanie
|
Kolejne pytanie z tłumu tych bez odpowiedzi...
|
|
|
|
#3143 |
|
Raczkowanie
|
...amor Vinciti Ominia ---> Miłość Zwycięża Wszystko...
|
|
|
|
#3144 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: :*
Cytat:
![]() wczoraj skończyłam czytać tą książkę. ![]() Cytat:
![]() _________________________ ___ nie mam czasu na przemyślenia. już nie dostaję żadnej czułości. ale w jakiś sposób otumanił mnie... nie obwiniaj dobrych czasów. zmieniłam swoje życie całkowicie. nieprzyzwoita tęsknota. Oboje znaleźliśmy to czego szukaliśmy. nie musimy już na to patrzeć. zawsze wyróżniasz się w tłumie. kiedyś wyrzucę Jego koszulę, spalę Jego zdjęcia, przestanę wspominać nasze spacery, zapomnę o Nim. kiedyś to zrobię... zrobię naprawdę.. Ale jeszcze nie teraz.
|
|
#3145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a kradnij a co ! ; D Wiesz, będę udawać,ze mnie to nie obchodzi. nie jest lekko iść pod wiatr. nie umiem o Tobie nie myśleć, nie umiem o Tobie nie marzyć, nie umiem o Tobie nie śnić, nie umiem o Tobie nie mówić... udawanie wychodzi mi znacznie lepiej .
|
|
#3146 |
|
Raczkowanie
|
Guziczku, ubóstwiam Cię, serio! Jesteś niesamowita. Okradam każdy Twój post w tym wątku. ***______________ Wiem, że nigdy nie będziemy ze sobą...
Wiem, że to, co czuję do Ciebie jest przestrogą... Powiedz mi, czy można kogoś pokochać w ciągu kilku chwil. a potem marzyć o Nim przez wszystkie dalsze dni...? ![]() chamska? raczej szczera. głupia? raczej zakochana. przez Ciebie uwielbiana < 3..
|
|
#3147 |
|
Rozeznanie
|
Poire - dziękuję <3
dontgivemenames - aż się uśmiechnęłam. Dla Ciebie również ![]() abym sobie i tobie jednym imieniem mówiła. Odnalazłam tej jesieni lato w tobie. Pod niebem pełnym cudów nieruchomieję z nudów. Właśnie pod tym niebem nie wiem czego nie wiem. kiedy śmiejesz się - proszę, rób to tylko dla mnie. |
|
|
|
#3148 |
|
Zadomowienie
|
Sądzę, że podjęłam dobrą decyzję. Teraz mogę cieszyć się wolnością.
Śpi wszystko wokół, tylko j myślę o Tobie i wciąż Cię kocham. Wszystkie moje samobójstwa były nieudane. Właściwie wszystko było nieudane, i życie, i samobójstwa.
|
|
#3149 |
|
Raczkowanie
|
nie przesadzajcie, kochane me.
; *______________________ dlaczego kocham Disneya? bo jego bajki zawsze kończą się szczęśliwie..
-dlaczego udajesz kogoś kim nie jesteś? -dlaczego nie? nie zostawiaj mnie samej, jestem zmęczona tym zimnem, samotnymi nocami. uśmiech dla ciebie, podrobiony, ale bez żadnych usterek. a ty nie umiesz znaleźć różnicy. moje oczy błyszczą, ale nie, dlatego, że jestem szczęśliwa, są w nich łzy. okłamałam cię, nic nie jest dobrze. ale ty nawet nie pomyślałeś, żeby zapytać.
|
|
#3150 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ideałem dla ludzi, nie ideałem dla świata, lecz dla mnie skrytym ideałem.
..tak jak wczoraj tak dzisiaj nic się nie zmienia to samo cisza smutek smutek cisza na przemian.. Doceniaj miłość, która odchodzi najprędzej Którą mieć to szczęście. by umiał mnie przytulić, gdy po policzku płyną łzy. kto pośród tysiąca do wyboru powie: "Nikt inny tylko Ty!". ja? nie istnieję w Twoim świecie... </3
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.

-najlepsze.