Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-04, 13:16   #1951
Shpilcia
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Zobaczymy, jak będzie się prezentowało nawilżenie skóry po masełku rano, ale na razie jestem przyjemnie zaskoczona. Jeżeli taka jest większość masełek, to ja już nie chcę balsamów (z balsamów mój typ jak na razie to Avon Planet SPA z oliwką - nawilża chyba najlepiej i najdłużej spośród używanych przeze mnie do tej pory). Na skórze zapach jest wyraźny i przyjemny, więc dodatkowy plus

No i mam dylemat - dokupić sobie drugie - oliwkowe, czy capnąć jednak to z Avonu (balsamy zostawiłabym sobie do zużycia latem )
Ja tam masła i kremy do ciala kocham miłoscia bezgraniczną ;P
ślicznie wygląda w tym opakowaniu daj sobie spokój mozep otem będąw promocji, dodatkowo za krótko go uzywasz aby sprawdzic jego działanie, są przecież inne masełka na świecie
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
mi się to odwykowanie, teraz musze trochę przyoszczędzic, tym bardziej że mam w planach zakupowych-
1. Prezent dla chrześnicy
2. Soczewki +płyny
3. Dobry biustonosz, najlepiej czarny i biały
4. Dobre jeansy- pewnie moje ukochane Lee
5. Może jakies bluzeczki z długim rękawem, bo nie mam za bardzo.
także kosmetyki zejdą na dalszy plan. aczkolwiek nie mogę nic nie kupować, bo bym zwariowała!
Masz motywacje
Cytat:
Napisane przez Yovitka21 Pokaż wiadomość
ok pokaze wam moje zapasy no jest tak jak mowilam ze nie jestem w stanie pokazac wam wszystkiego.... doszłam do wniosku ze naleza mi sie porzadne baty bo naprawde cos ze mna nie tak... mam WSZYSTKO... taka mala drogerie w domu...
Masz drogerie i nie wiem po co kupowałaś te tonik sorayi jestes mega chomikiem, nie musisz chodzic do drogerii przez najbliższe parę miesięcy. Musisz sie za siebie wziąć
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiłam te kulki ... 2 odcienie, bo nie mogłm się zdecydować Wymieszam je sobie, dlatego w liczniku ujęłam jako 1 kosmetyk

Nie da się ukryc
Meteoryty mi się bardzo podobają ale i tak są poza zasięgiem mojego portfela. W tamtym roku skusiłam się na Beige Chick w promocji -30% w Sephorze. Cena 200 zł na Allegro jest zbyt wysoka dla mnie, chyba, że pojawiłyby się jakieś dodatkowe fundusze - w sumie to będe miała prawie tyle odsetek z lokaty która kończy mi się w grudniu, więc może pójdzie na imperiale Nie wiem, nie wiem, jeszcze chętniej kupiłabym z kimś na pół.

Kupiłam tez lakier ciemnoszary z drobinkami Mollon - ciekawe, czy to "to" czego szukałam

Żeby nie było że tylko kupuję - zużyłam krem aloesowy Hean - kupiłam go w październiku, ale szybko poszedł, bo używałam do nóg i stóp (do twarzy zdecydowanie za słaby)
Hosenko po co Ci tyle kulek ? Czy to kolejna mania? lakier to juz normalka, ze sobie kupiłaś dobrze, że chociaż coś zużyłaś! Odpuść sobie na razie imperialki

A mi skończyły się perfumy Amethyst Fatale Oriflame 50 ml, maseczka oczyszczająca podwójna YR i próbka mleczka antycellulit YR
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:33   #1952
aaaania1989
Zakorzenienie

ja planuje zakupy na BU.doradzicie może który żel najlepszy?
mam zamiar wziąc
-hydrolat z kocanki 2x300ml
-serum z wit C
-serum olejek na blizny
-tonik 2% BHA
Stary 2009-12-04, 13:34   #1953
Hosenka*
Zakorzenienie

Shpilciu: imperialki to i tak odległa perspektywa Gdyby była możliwość kupna z kimś na pół, to pewnie bym się skusiła

Wczoraj mi się śniło, że dostałam od TŻ imperialki W śnie popłakałam się ze szczęścia (i pewnie tak bym zaregowała jak na Dzień Kobiet dostałam od Exa zestaw Addict, to aż mi łzy stanęły w oczach)

Lakier kupiłam, ale przynajmniej kolor jaki chodził za mną od dawna (tzn mam nadzieje, że na paznokciach będzie taki efekt jaki chce )

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:38   #1954
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Masz drogerie i nie wiem po co kupowałaś te tonik sorayi jestes mega chomikiem, nie musisz chodzic do drogerii przez najbliższe parę miesięcy. Musisz sie za siebie wziąć
wiem ze z tym Tonikiem Sorai byl blad... po prostu zapomnialam o tamtym

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:53   #1955
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość

Jeszcze mam takie pytanie do wszystkich Meteorytomaniaczek
Czy one są rzeczywiście takie niezwykłe? Co w nich niezwykłego? Bo takie zachwyty, że "uszlachetniają", ale co to tak naprawdę znaczy?
Ja mam kuleczki rozświetlające Ingrid (w pudełku wyglądają identycznie jak meteoryty), zapłaciłam za nie całe 16 zł Dla mnie są cudowne! Używam je na policzki po nałożeniu różu. Cera lekko się przyzłaca, rozświetla, jednocześnie nie przytłaczając koloru różu, ale nie jest to tandetny brokat czy złoto Do tego prześlicznie pachną, nie zużywają sie praktycznie wcale (używam kilka miesięcy codziennie, a nie zauważyłam żeby kulki się zmniejszyły).
I tak sobie myślę w czym te meteoryty mogą być lepsze od moich ingridowych, że tyle kobitek płaci za nie ponad setkę?
to mój post jakoś z początku listopada
pamiętam, że potem gadałyście o kulkach Pierre Rene, a o moich Ingridowych zapomniałyście
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:55   #1956
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
ok pokaze wam moje zapasy
no nieźle, już wiemy kto będzie zamykał wątek razem z Luskap
Stary 2009-12-04, 14:00   #1957
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
ok pokaze wam moje zapasy no jest tak jak mowilam ze nie jestem w stanie pokazac wam wszystkiego.... doszłam do wniosku ze naleza mi sie porzadne baty bo naprawde cos ze mna nie tak... mam WSZYSTKO... taka mala drogerie w domu...
No no no, sporo tego. Ale ja nie mogę Cię zbacić bo sama mam zbiór podobnej wielkości ale coraz lepiej mi idzie.(zobacz listę wszystkich moich kosmetyków w podpisie) Cieszę się, ze nie jestem sama
Z tym, ze dziś zgrzeszyłam i kupiłam małe słodkie perfumki za 9,90. Takie na co dzień.

Hosenko, szalejesz z kulkami i lakierami

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:

Pewnie tak będzie!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:03   #1958
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
I ze mną.
Stary 2009-12-04, 14:36   #1959
zetafon
Zakorzenienie

yovitko a moze zrobisz na mikołaja zestawy kosmetyczne dla mamy,albo babci albo przyjaciółki?zawsze coś mniej a drugiej osobie mogą sprawić radość.ja w tym tygodniu poszłam do drogerii i kupiłam sztuczne rzęsy na sylwestra ale nie wliczam tego do licznika bo nie miałam nic takiego.poza tym weszłam wczoraj do sephory zeby zobaczyc puder rozswietlajacy do ciała z puszkiem ktory mnie kusił z gazetki 2 tyg.temu.zobaczyłam go na żywo i mi przeszło.myslałam ze to bedzie osobno puder z puszkiem a tu ... sam puszek ze złotymi drobinami.a nie chcialam ni takiego.dzis ide do rossmanna ale z TŻ em wiec ktoś bedzie mnie pilnował.

musze sprobowac jeszcze z tym effaklarem.postaram sie wytrzymac miesiac,ale jak wysyp nie ustapi to wywale go do kosza.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:00   #1960
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

O matko! Zapomniałam się Wam przyznać do zakupów
Zetafon, przypomniałaś mi przez te rzęsy ...
Kupiłam 2 pary sztucznych rzęs w sklepie tandetno-chińskim, dwie konturówki do ust i ... o zgrozo paletkę limitowaną My Secret, tą z metalizowanymi cieniami
Sztuczne rzęsy i konturówki usprawiedliwione, bo moje pierwsze w życiu
Mogłybyście mi doradzić jakiś dobry klej do rzęs? Bo tym chińskim dołączonym do rzęs mi się średnio uśmiecha

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Zamówiłam właśnie na allegro pędzle do makijażu dla mamy pod choinkę - ale się ucieszy Przez chwilę pomyślałam, że mogę kupić drugi komplet dla siebie, ale się opanowałam
Postanowiłam też, że dołożę jej do prezentu moją nowiutką paletkę Joko, także pozbędę się cieni
Stary 2009-12-04, 15:01   #1961
aaaania1989
Zakorzenienie

zetafon świetny pomysł z tymi prezentami
yovitko ale masz tego duużo...
Stary 2009-12-04, 15:03   #1962
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
pamiętam, że potem gadałyście o kulkach Pierre Rene, a o moich Ingridowych zapomniałyście
Ja mam inne - w pudełeczku z lusterkiem na wieczku i sa bardziej rózowe.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:04   #1963
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
ja planuje zakupy na BU.doradzicie może który żel najlepszy?
mam zamiar wziąc
-hydrolat z kocanki 2x300ml
-serum z wit C
-serum olejek na blizny
-tonik 2% BHA
ale żel HA? Jeśli tka to na początek weź sobie 1% sam
Cytat:
Shpilciu: imperialki to i tak odległa perspektywa Gdyby była możliwość kupna z kimś na pół, to pewnie bym się skusiła

Wczoraj mi się śniło, że dostałam od TŻ imperialki W śnie popłakałam się ze szczęścia (i pewnie tak bym zaregowała jak na Dzień Kobiet dostałam od Exa zestaw Addict, to aż mi łzy stanęły w oczach)

Lakier kupiłam, ale przynajmniej kolor jaki chodził za mną od dawna (tzn mam nadzieje, że na paznokciach będzie taki efekt jaki chce )
A mnie jakoś selektywna kolorówka nie kusi może jakbym zarabiałą 5 tysiaczków na miesiąc to bym o niej pomyślała, ale tak to nic a nic mnie nierusza (dzięki bogu )
Zażycz sobie od TŻta na gwiazdke
Cytat:
wiem ze z tym Tonikiem Sorai byl blad... po prostu zapomnialam o tamtym
rób sobie na każdy miesiąc listę co Ci sie kończy, sprawdź z zapasami i dopiero jak będa pustki idź do drogerii, choć nei wiem czego możesz nie mieć w zapasach nie martw się nie jesteś sama walczaca z nałogiem
Cytat:
oh pamietamy, pamiętamy sa śliczne
co wy macie z tymi kulkami
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
yovitko a moze zrobisz na mikołaja zestawy kosmetyczne dla mamy,albo babci albo przyjaciółki?zawsze coś mniej a drugiej osobie mogą sprawić radość.ja w tym tygodniu poszłam do drogerii i kupiłam sztuczne rzęsy na sylwestra ale nie wliczam tego do licznika bo nie miałam nic takiego.poza tym weszłam wczoraj do sephory zeby zobaczyc puder rozswietlajacy do ciała z puszkiem ktory mnie kusił z gazetki 2 tyg.temu.zobaczyłam go na żywo i mi przeszło.myslałam ze to bedzie osobno puder z puszkiem a tu ... sam puszek ze złotymi drobinami.a nie chcialam ni takiego.dzis ide do rossmanna ale z TŻ em wiec ktoś bedzie mnie pilnował.
Tak dobry pomysł, można porobić prezenty
gratuluję oparcia się pokusie

A ja zrobiłam zakupy na ☠☠☠☠☠☠☠ zamówiłam 2 paczki aspiryny na maseczkę, kapsułki Gal z keratyną (będe używać do rzęs - mam już resztki odżywki pierre rene, do włosów z naftą i olejami, oraz do paznokci ) i krem nawilżający Himalaya, on jest tani, nie zapycha, a nawilżacz zimą potrzebny jeszcze muszę kupić krem pod oczy-chciałam Ziaję z pietruszką ale na ☠☠☠☠☠☠☠ nie mają na magazynie i musze poszukać po drogeriach
a szampon YR dorzucę pod choinkę od babci i jedną mgiełkę Avon wanilia bo to potrzebne, ale nie na już, a pieniążki sie przydadza
Już nie mówię o tym, ze ciagle walcze z myslami "zakup to, zamów to" wczoraj prawie kliknęłam cienie mineralne, prawie zamówiłam kolejne próbki i prawie zakupiłam w YR cały zestaw waniliowy mam takie wzloty i upadki
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:12   #1964
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość

Niestety skusiłam się też na Świat Kobiety z balsamem Luksja i miniaturką jakiegoś Matrixa.
a ja na szczęście kupiłam ten z kalendarzem
Cytat:

koniecznie nam pokaż jak już pomalujesz
Cytat:
O matko! Zapomniałam się Wam przyznać do zakupów
Zetafon, przypomniałaś mi przez te rzęsy ...
Kupiłam 2 pary sztucznych rzęs w sklepie tandetno-chińskim, dwie konturówki do ust i ... o zgrozo paletkę limitowaną My Secret, tą z metalizowanymi cieniami
Sztuczne rzęsy i konturówki usprawiedliwione, bo moje pierwsze w życiu
Mogłybyście mi doradzić jakiś dobry klej do rzęs? Bo tym chińskim dołączonym do rzęs mi się średnio uśmiecha
podoba mi się ta paletka, możesz powiedzieć czy jest warta tej ceny?? cienie dobrze napigmentowane??
ja nic nie zużyłam i nie kupiłam ale za to zamówiłam z avonu waniliowy balsam do ciała, jogurtowy truskawkowy żel pod prysznic i płyn do kąpieli ten z ostatniej strony nie do końca mi to potrzebne ale wszystko co mam już mi się znudziło i zachciało się czegoś innego
Stary 2009-12-04, 15:16   #1965
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
ale żel HA? Jeśli tka to na początek weź sobie 1% sam

mam takie wzloty i upadki
tak chodzi mi o ten z kwasem hialuronowym
każdy je ma
Stary 2009-12-04, 15:24   #1966
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
podoba mi się ta paletka, możesz powiedzieć czy jest warta tej ceny?? cienie dobrze napigmentowane??
ja nic nie zużyłam i nie kupiłam ale za to zamówiłam z avonu waniliowy balsam do ciała, jogurtowy truskawkowy żel pod prysznic i płyn do kąpieli ten z ostatniej strony nie do końca mi to potrzebne ale wszystko co mam już mi się znudziło i zachciało się czegoś innego
Oglądałam je parę razy w Naturze i odkładałam ze świadomością, że nie są mi potrzebne A jak zobaczyłam promocję, nie mogłam się opanować
Nynko efekt jest genialny! To moje pierwsze tak bardzo metaliczne cienie, ale jestem zachwycona Kupiłam je wczoraj i już na wieczór wymalowałam się na spotkanie z przyjacielem. Użyłam dwóch kolorów pierwszych od lewej - złoto-pomarańczowego i ciemnego różu Nawet usłyszałam komplement o pięknym makijażu
Użyłam na bazie artdeco i trzymały się do północy w idealnym stanie, jakbym przed chwilą pomalowała. Nie wiem jak bez bazy.
Napigmentowane są bardzo mocno , a warte znacznie więcej niż 10 zł.
Trochę trudno je wycieniować. Ale ten efekt metaliczny jest boski
Mam nadzieję, że uniknę batów za kuszenie (to tylko odpowiedź dla nynki )
Cytat:
oh pamietamy, pamiętamy sa śliczne
co wy macie z tymi kulkami

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2009-12-04 o 15:25
Stary 2009-12-04, 15:36   #1967
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
fuksjoo nie przejmuj sie,ja nie czulam sie namowiona przez ciebie na ten krem.zuzyje do szyi i dekoltu.nie wioem tylko czym teraz sie smarowac bo żelu HA nie mam.moze sprobuje tego effeklara jeszcze,ale po jakim czasie ten wysyp ustaje?nie chce sobie dodatkowo pogarszac cery
To dobrze, że nie masz mi tego za złe.
Cytat:
Kupiłam te kulki ... 2 odcienie, bo nie mogłm się zdecydować Wymieszam je sobie, dlatego w liczniku ujęłam jako 1 kosmetyk
Hosenko, aż 2 opakowania?
A forma pudru w kulkach bardzo mi ostatnio odpowiada - wróciłam do kuleczek brązujących z Avonu i jestem zadowolona (używam do modelowania twarzy). Wczoraj widziałam też bardzo ładne kuleczki Diadem - może kupię sobie, bo była jedna wersja podobna do Beige Chic Guerlain. Kosztowały niecałe 33zł o ile pamiętam.

Widziałam też masło do biustu Ziaja Rebuild, ale nie kupiłam bo mam jeszcze sporo serum Eveline. Ważne, że już wiem gdzie potem mogę je namierzyć. Była też moja ukochana oliwka Rebuild, ale mam jeszcze Babydream więc dzielnie zużywam.

Jutro farbowanie, maseczkowanie i spa
Zużyję 2 opakowania farby + glinkę w proszku, więc wszystko co kupiłam wczoraj.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:39   #1968
aante_e
Miss Pudernica

Yoivitka padłam Skoro to są Twoje zapasy, to ile masz jeszcze w użytku?
Tak jak dziewczyny, mówiły przestań chodzić w ogóle do drogerii i nie oglądaj katalogów, bo dużo rzeczy masz z Oriflame i Avonu. Może dla motywacji odkłądaj pieniądze, które chcesz wydać na kuszące Cię kosmetyki, do jakiejś puszki albo na konto z ograniczoną możliwością wypłaty. Powinno Cię zmotywować ile nie potrzebnie wydajesz.
Stary 2009-12-04, 15:40   #1969
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Ładne te kuleczki, może się skuszę... Tylko gdzie ich szukać? Pewnie w małych drogeryjkach.
Pierwszy kolorek identyczny jak pastelowe Meteorytki. Ja chyba celowałabym w te środkowe.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:41   #1970
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądałam je parę razy w Naturze i odkładałam ze świadomością, że nie są mi potrzebne A jak zobaczyłam promocję, nie mogłam się opanować
Nynko efekt jest genialny! To moje pierwsze tak bardzo metaliczne cienie, ale jestem zachwycona Kupiłam je wczoraj i już na wieczór wymalowałam się na spotkanie z przyjacielem. Użyłam dwóch kolorów pierwszych od lewej - złoto-pomarańczowego i ciemnego różu Nawet usłyszałam komplement o pięknym makijażu
Użyłam na bazie artdeco i trzymały się do północy w idealnym stanie, jakbym przed chwilą pomalowała. Nie wiem jak bez bazy.
Napigmentowane są bardzo mocno , a warte znacznie więcej niż 10 zł.
Trochę trudno je wycieniować. Ale ten efekt metaliczny jest boski
Mam nadzieję, że uniknę batów za kuszenie (to tylko odpowiedź dla nynki )

w nowej limitowance będą szare cienie, ciekawe czy również będą dobrej jakości
Stary 2009-12-04, 15:43   #1971
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15665466]Ładne te kuleczki, może się skuszę... Tylko gdzie ich szukać? Pewnie w małych drogeryjkach.
Pierwszy kolorek identyczny jak pastelowe Meteorytki. Ja chyba celowałabym w te środkowe.[/QUOTE]
ja mam 2

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
w nowej limitowance będą szare cienie, ciekawe czy również będą dobrej jakości
a skąd masz takie wieści?
Stary 2009-12-04, 15:51   #1972
SilverStorm
Zakorzenienie

GG do SilverStorm

Cytat:
mialam taka sama mine... chyba nie zdawalam sobie sprawy z tego ile tego jest
Trzymaj się z daleka od wszelkich drogerii

Zrobiłam dzisiaj porządne porządki i wywaliłam krem Garniera no i oczywiście stwierdziłam, że pora zabrać się za zużywanie (3 balsamy do ciała, 1/2 opakowania masełka Ziai.....)
Będzie dobrze
The less they know
SilverStorm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:54   #1973
zetafon
Zakorzenienie

jeszcze wczoraj wąchałam kasztanka z yves rocher...piekny zapach,idealny na zime. moze poprosze o nie mikołaja
zmachałam sie dzisiaj.od rana sprzatalam,prałam,zmywała m gary,teraz zrobilam sałatke dla TŻta i jak wroci z pracy idziemy na zakupy.
musze od nowego roku odstawic słodycze,gazowane rzeczy i czipsy,chociaż jjem tego nieporównywalnie mniej niz rok temu.

ksiezniczko ja tez szukam kleju do rzęs i chyba pojde do MACa po klej duo.pare wizażanek juz mi polecało.jeszcze tylko sprawdze jak sie sprawdzi ten klej co był dołączony do zestawy.a kupiłam z TOP Choica.podobno dobre.jutro bedzie test

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-12-04, 16:02   #1974
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
ksiezniczko ja tez szukam kleju do rzęs i chyba pojde do MACa po klej duo.pare wizażanek juz mi polecało.jeszcze tylko sprawdze jak sie sprawdzi ten klej co był dołączony do zestawy.a kupiłam z TOP Choica.podobno dobre.jutro bedzie test
A drogi ten klej? Nie mam dostępu do sklepu Maca
Stary 2009-12-04, 16:02   #1975
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
No no no, sporo tego. Ale ja nie mogę Cię zbacić bo sama mam zbiór podobnej wielkości ale coraz lepiej mi idzie.(zobacz listę wszystkich moich kosmetyków w podpisie) Cieszę się, ze nie jestem sama
ja tez sie ciesze ze nie jestem sama...wiem ze sporo czasu zajmie mi zuzycie wszytskiego ale dam rade a jak juz zuzyje wszystko co mam pojde na duzzzze zakupy kosmetyczne... ale najpierw zuzyje WSZYSTKO!

Cytat:
yovitko a moze zrobisz na mikołaja zestawy kosmetyczne dla mamy,albo babci albo przyjaciółki?
Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
zetafon świetny pomysł z tymi prezentami
yovitko ale masz tego duużo...
no tak dobry pomysl dzieki mamie to chyba nie bo ma dosc tego co ma... ale siostrze zrobie ladna paczuszke... napewno sie ucieszy....

Cytat:
rób sobie na każdy miesiąc listę co Ci sie kończy, sprawdź z zapasami i dopiero jak będa pustki idź do drogerii, choć nei wiem czego możesz nie mieć w zapasach nie martw się nie jesteś sama walczaca z nałogiem

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Yoivitka padłam Skoro to są Twoje zapasy, to ile masz jeszcze w użytku?
Tak jak dziewczyny, mówiły przestań chodzić w ogóle do drogerii i nie oglądaj katalogów, bo dużo rzeczy masz z Oriflame i Avonu. Może dla motywacji odkłądaj pieniądze, które chcesz wydać na kuszące Cię kosmetyki, do jakiejś puszki albo na konto z ograniczoną możliwością wypłaty. Powinno Cię zmotywować ile nie potrzebnie wydajesz.
oj nie pytaj ile mam w uzyciu
co do Avonu i Ori to niektore dostaje gratis od znajomej ale wiem ze i tak musze uwazac z zamowieniami.... teraz troszke mnie hamuje bo zauwazylam ze Ori zrobil sie strasznie drogi

Cytat:
Napisane przez SilverStorm Pokaż wiadomość
Trzymaj się z daleka od wszelkich drogerii
napewno

jedyny ubytek to perumy... i tak kolezanka chce mi kupic te Kate Moss ale moze polecicie ktore? bo sama nie wiem? nie znam sie... jakies ladne, delikatne, kwiatowe, kobiece.... pomozcie

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Edytowane przez Yovitka21
Czas edycji: 2009-12-04 o 16:05
Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 16:12   #1976
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:

a skąd masz takie wieści?
a stąd
http://www.dlalejdis.pl/uroda/artyku...ROCK,7036.html
Stary 2009-12-04, 16:13   #1977
zetafon
Zakorzenienie

ksiezniczko klej z Maca 60zł podobno.no i słyszałam ze wydajny.zastanawiam sie tez nad inglotem bo na pewno tanszy...

yovitko siostra na pewno sie ucieszy.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-12-04, 16:18   #1978
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki już wiem, że nowa limitowanka My Secret mnie nie skusi

Cytat:
ksiezniczko klej z Maca 60zł podobno.no i słyszałam ze wydajny.zastanawiam sie tez nad inglotem bo na pewno tanszy....
Ten Mac u mnie odpada za drogi
Przykleję rzęsy baaaaardzo rzadko, więc wolę coś mało wydajnego, a taniego
A o tym Inglocie coś wiesz więcej?
Stary 2009-12-04, 16:21   #1979
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki już wiem, że nowa limitowanka My Secret mnie nie skusi
a ja mam ochotę na ta paletkę i róż
Stary 2009-12-04, 16:23   #1980
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
Ten Mac u mnie odpada za drogi
Przykleję rzęsy baaaaardzo rzadko, więc wolę coś mało wydajnego, a taniego
A o tym Inglocie coś wiesz więcej?
niestety mało.podobno sie trzyma na oku ale moze szczypac.nawet nie wiem ile kosztuje

od 01.11.2010 oszczędzam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości