|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
ślicznie wygląda w tym opakowaniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jestes mega chomikiem, nie musisz chodzic do drogerii przez najbliższe parę miesięcy. Musisz sie za siebie wziąć ![]() Cytat:
po co Ci tyle kulek ? Czy to kolejna mania? lakier to juz normalka, ze sobie kupiłaś dobrze, że chociaż coś zużyłaś! Odpuść sobie na razie imperialki A mi skończyły się perfumy Amethyst Fatale Oriflame 50 ml, maseczka oczyszczająca podwójna YR i próbka mleczka antycellulit YR |
||||
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
ja planuje zakupy na BU.doradzicie może który żel najlepszy?
mam zamiar wziąc -hydrolat z kocanki 2x300ml -serum z wit C -serum olejek na blizny -tonik 2% BHA
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu: imperialki to i tak odległa perspektywa
Gdyby była możliwość kupna z kimś na pół, to pewnie bym się skusiła ![]() Wczoraj mi się śniło, że dostałam od TŻ imperialki W śnie popłakałam się ze szczęścia (i pewnie tak bym zaregowała jak na Dzień Kobiet dostałam od Exa zestaw Addict, to aż mi łzy stanęły w oczach)Lakier kupiłam, ale przynajmniej kolor jaki chodził za mną od dawna (tzn mam nadzieje, że na paznokciach będzie taki efekt jaki chce )
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam, że potem gadałyście o kulkach Pierre Rene, a o moich Ingridowych zapomniałyście
|
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym, ze dziś zgrzeszyłam i kupiłam małe słodkie perfumki za 9,90. Takie na co dzień. Hosenko, szalejesz z kulkami i lakierami ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Pewnie tak będzie!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
I ze mną.
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
yovitko a moze zrobisz na mikołaja zestawy kosmetyczne dla mamy,albo babci albo przyjaciółki?zawsze coś mniej a drugiej osobie mogą sprawić radość.ja w tym tygodniu poszłam do drogerii i kupiłam sztuczne rzęsy na sylwestra ale nie wliczam tego do licznika bo nie miałam nic takiego.poza tym weszłam wczoraj do sephory zeby zobaczyc puder rozswietlajacy do ciała z puszkiem ktory mnie kusił z gazetki 2 tyg.temu.zobaczyłam go na żywo i mi przeszło.myslałam ze to bedzie osobno puder z puszkiem a tu ... sam puszek ze złotymi drobinami.a nie chcialam ni takiego.dzis ide do rossmanna ale z TŻ em wiec ktoś bedzie mnie pilnował.
musze sprobowac jeszcze z tym effaklarem.postaram sie wytrzymac miesiac,ale jak wysyp nie ustapi to wywale go do kosza.
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
O matko! Zapomniałam się Wam przyznać do zakupów
![]() Zetafon, przypomniałaś mi przez te rzęsy ... ![]() Kupiłam 2 pary sztucznych rzęs w sklepie tandetno-chińskim, dwie konturówki do ust i ... o zgrozo paletkę limitowaną My Secret, tą z metalizowanymi cieniami Sztuczne rzęsy i konturówki usprawiedliwione, bo moje pierwsze w życiu Mogłybyście mi doradzić jakiś dobry klej do rzęs? Bo tym chińskim dołączonym do rzęs mi się średnio uśmiecha ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Zamówiłam właśnie na allegro pędzle do makijażu dla mamy pod choinkę - ale się ucieszy ![]() Postanowiłam też, że dołożę jej do prezentu moją nowiutką paletkę Joko, także pozbędę się cieni
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
zetafon świetny pomysł z tymi prezentami
![]() yovitko ale masz tego duużo...
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam inne - w pudełeczku z lusterkiem na wieczku i sa bardziej rózowe.
|
#1963 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
może jakbym zarabiałą 5 tysiaczków na miesiąc to bym o niej pomyślała, ale tak to nic a nic mnie nierusza (dzięki bogu )Zażycz sobie od TŻta na gwiazdke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co wy macie z tymi kulkami Cytat:
gratuluję oparcia się pokusie ![]() A ja zrobiłam zakupy na ☠☠☠☠☠☠☠ zamówiłam 2 paczki aspiryny na maseczkę, kapsułki Gal z keratyną (będe używać do rzęs - mam już resztki odżywki pierre rene, do włosów z naftą i olejami, oraz do paznokci ) i krem nawilżający Himalaya, on jest tani, nie zapycha, a nawilżacz zimą potrzebny a szampon YR dorzucę pod choinkę od babci i jedną mgiełkę Avon wanilia bo to potrzebne, ale nie na już, a pieniążki sie przydadza ![]() Już nie mówię o tym, ze ciagle walcze z myslami "zakup to, zamów to" mam takie wzloty i upadki ![]()
|
|||||
|
|
|
#1964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja nic nie zużyłam i nie kupiłam ale za to zamówiłam z avonu waniliowy balsam do ciała, jogurtowy truskawkowy żel pod prysznic i płyn do kąpieli ten z ostatniej strony nie do końca mi to potrzebne ale wszystko co mam już mi się znudziło i zachciało się czegoś innego
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy je ma
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak zobaczyłam promocję, nie mogłam się opanować ![]() Nynko efekt jest genialny! To moje pierwsze tak bardzo metaliczne cienie, ale jestem zachwycona ![]() Użyłam na bazie artdeco i trzymały się do północy w idealnym stanie, jakbym przed chwilą pomalowała. Nie wiem jak bez bazy. Napigmentowane są bardzo mocno Trochę trudno je wycieniować. Ale ten efekt metaliczny jest boski Mam nadzieję, że uniknę batów za kuszenie (to tylko odpowiedź dla nynki )
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-12-04 o 15:25 |
|
|
|
|
#1967 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
A forma pudru w kulkach bardzo mi ostatnio odpowiada - wróciłam do kuleczek brązujących z Avonu i jestem zadowolona (używam do modelowania twarzy). Wczoraj widziałam też bardzo ładne kuleczki Diadem - może kupię sobie, bo była jedna wersja podobna do Beige Chic Guerlain. Kosztowały niecałe 33zł o ile pamiętam. Widziałam też masło do biustu Ziaja Rebuild, ale nie kupiłam bo mam jeszcze sporo serum Eveline. Ważne, że już wiem gdzie potem mogę je namierzyć. Była też moja ukochana oliwka Rebuild, ale mam jeszcze Babydream więc dzielnie zużywam. Jutro farbowanie, maseczkowanie i spa Zużyję 2 opakowania farby + glinkę w proszku, więc wszystko co kupiłam wczoraj. |
||
|
|
|
#1968 |
|
Miss Pudernica
|
Yoivitka padłam
Skoro to są Twoje zapasy, to ile masz jeszcze w użytku?Tak jak dziewczyny, mówiły przestań chodzić w ogóle do drogerii i nie oglądaj katalogów, bo dużo rzeczy masz z Oriflame i Avonu. Może dla motywacji odkłądaj pieniądze, które chcesz wydać na kuszące Cię kosmetyki, do jakiejś puszki albo na konto z ograniczoną możliwością wypłaty. Powinno Cię zmotywować ile nie potrzebnie wydajesz.
|
#1969 |
|
Konto usunięte
|
Ładne te kuleczki, może się skuszę...
Tylko gdzie ich szukać? Pewnie w małych drogeryjkach.Pierwszy kolorek identyczny jak pastelowe Meteorytki. Ja chyba celowałabym w te środkowe. |
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15665466]Ładne te kuleczki, może się skuszę...
Tylko gdzie ich szukać? Pewnie w małych drogeryjkach.Pierwszy kolorek identyczny jak pastelowe Meteorytki. Ja chyba celowałabym w te środkowe.[/QUOTE] ja mam 2 ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam dzisiaj porządne porządki i wywaliłam krem Garniera Będzie dobrze
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze wczoraj wąchałam kasztanka z yves rocher...piekny zapach,idealny na zime. moze poprosze o nie mikołaja
![]() zmachałam sie dzisiaj.od rana sprzatalam,prałam,zmywała m gary,teraz zrobilam sałatke dla TŻta i jak wroci z pracy idziemy na zakupy. musze od nowego roku odstawic słodycze,gazowane rzeczy i czipsy,chociaż jjem tego nieporównywalnie mniej niz rok temu. ksiezniczko ja tez szukam kleju do rzęs i chyba pojde do MACa po klej duo.pare wizażanek juz mi polecało.jeszcze tylko sprawdze jak sie sprawdzi ten klej co był dołączony do zestawy.a kupiłam z TOP Choica.podobno dobre.jutro bedzie test
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1975 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzieki mamie to chyba nie bo ma dosc tego co ma... ale siostrze zrobie ladna paczuszke...Cytat:
Cytat:
co do Avonu i Ori to niektore dostaje gratis od znajomej ale wiem ze i tak musze uwazac z zamowieniami.... teraz troszke mnie hamuje bo zauwazylam ze Ori zrobil sie strasznie drogi napewno jedyny ubytek to perumy... i tak kolezanka chce mi kupic te Kate Moss ale moze polecicie ktore? bo sama nie wiem? nie znam sie... jakies ladne, delikatne, kwiatowe, kobiece.... pomozcie
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2009-12-04 o 16:05 |
|||||
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko klej z Maca 60zł podobno.no i słyszałam ze wydajny.zastanawiam sie tez nad inglotem bo na pewno tanszy...
yovitko siostra na pewno sie ucieszy.
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przykleję rzęsy baaaaardzo rzadko, więc wolę coś mało wydajnego, a taniego A o tym Inglocie coś wiesz więcej? |
||
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam ochotę na ta paletkę i róż
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

(balsamy zostawiłabym sobie do zużycia latem
)

no jest tak jak mowilam ze nie jestem w stanie pokazac wam wszystkiego.... doszłam do wniosku ze naleza mi sie porzadne baty 
Wymieszam je sobie, dlatego w liczniku ujęłam jako 1 kosmetyk 
po co Ci tyle kulek ? 
(i pewnie tak bym zaregowała 

może jakbym zarabiałą 5 tysiaczków na miesiąc to bym o niej pomyślała, ale tak to nic a nic mnie nierusza (dzięki bogu 
) i krem nawilżający Himalaya, on jest tani, nie zapycha, a nawilżacz zimą potrzebny